Wednesday, January 13, 2016

22 Verbazingwekkende Home Remedies To Get Rid Of Lijster

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/02 /

Spruw is een schimmelinfectie die optreedt als gevolg van de sterke groei van de schimmel genoemd als Candida albicans Onder andere oorzaken zijn langdurige ziekte, zwangerschap, roken, kunstgebitten, zwak immuunsysteem, stress, continu medicatie zoals chemotherapie, de pil, en antibiotica. Hoewel het niet een ernstig probleem, maar soms kan het echt irritant te wijten zijn aan de symptomen zoals pijn en pijn in de mond, jeuk, zwelling, roodheid, ontsteking, romig witte afscheiding onderscheidt van andere symptomen (vaginale spruw), en wit vlekken in de mond, tong, lippen of keel. Het treft vooral kinderen, maar kan ook gebeuren met volwassenen in de vorm van spruw of vaginale spruw. Het heet spruw "wanneer de aandoening komt de mond, tong, en lippen van een persoon. Vaginale Lijster "resultaten in de roodheid, ontsteking en jeuk van de vagina. U kunt eenvoudig te ontdoen van lijsters met behulp van enkele eenvoudige huismiddeltjes, maar een arts moet worden geraadpleegd als het langer duurt.

Home remedies voor Lijster

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies voor spruw, die men kan gebruiken om snel hulp te krijgen.

1. Apple Cider Vinegar

De microdilutie techniek werd gebruikt om de minimale concentratie fungicide (MFC) appelazijn identificeren. Deze techniek bewees dat appelazijn bezitten anti schimmel eigenschappen tegen Candida spp .., dus het kan worden gebruikt als een remedie om zich te ontdoen van spruw (1). Giet een eetlepel appelazijn in half kopje water en meng het goed. Nu, gebruik het als een mondspoeling om zich te ontdoen van spruw in je mond. ACV, zijnde een natuurlijk ontsmettingsmiddel, bestrijdt effectief uit de spruw infectie.

2. Kruidnagelolie

Kruidnagel bevat eugenol als een hoofdcomponent. Een studie bleek antimicrobiële eigendom van eugenol olie door het vinden van de minimale fungicide concentratie van deze olie (2, 3). Voeg een paar druppels kruidnagel olie in water. Gebruik deze oplossing voor uw mond spoelen, om spruw te verlichten. Dit is een goed huis remedie voor de behandeling van spruw op de lippen.

Nog een onderzoek vastgesteld dat kruidnagel etherische olie en de vluchtige dampen belemmert poriën kieming en mycelium groei van de dermatofytosen schimmels. U kunt deze olie direct op de huid voor het wegwerken van spruw (4). Ook het onderzoek naar het effect van eugenol op hechtende cellen, na de vorming van biofilm, cel morfogenese, voorgevormde biofilm van C. albicans schimmel gaf postivie resultaten. Eugenol heeft krachtige anti schimmel-activiteit (5).

3. Knoflook

In 1936, Schmidt en Marquardt terwijl het werken met epidermophyte culturen ontdekte de anti fugatische eigenschappen van knoflook. Schimmels zoals Trichophyton, Candida, Torulopsis en Cryptococcus zijn gevoelig voor knoflook. De extracten van knoflook is aangetoond dat de zuurstofopname verminderen en voorkomen de groei van het organisme (6). Eet rauwe knoflook of neem knoflook pillen voor snelle verlichting.

Ook volgens een data gepresenteerd in deel aan de 44e Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Washington, DC bleek de anti schimmel eigenschappen van verse knoflook extract tegen zowel planktonische en sessiele vormen van C. albicans (7). U kunt 400mg knoflook gestandaardiseerd extract 2-3 maal daags voordat antischimmelmiddel activiteit (8).

U kunt ook een teentje knoflook in je vagina om zich te ontdoen van de infectie te krijgen. Schil de huid van verse teentje knoflook, wikkel het in een kaasdoek, bind beide uiteinden met unwaxed tandzijde om een beetje tijdelijke ding te maken. Laat een beetje steek hangen, zodat je deze later kunt trekken. Plaats nu deze kaasdoek ding in je vagina. Laat het 's nachts (9).

4. Onion

UI is een sterke remmer van infectie. Het wordt daarom gebruikt voor de behandeling van spruw (10). Ui helpen genezen witte vlekken in je mond die zich hebben voorgedaan als gevolg van spruw. Je hoeft alleen maar ui in uw dagelijkse voeding.

Opmerking: Vermijd het eten van ui in geval van vaginale infectie (11).

5. Yoghurt

Yoghurt een aanzienlijke hoeveelheid van een component genaamd Lactobacillus acidophilus, die de groei van een gist belast vaginale candidiasis keert. Het produceert waterstofperoxide die gist doodt. Voor vaginale lijster, genieten van een tampon in yoghurt en plaats het in de vagina infectie (12) te verminderen.

Dit is ook een van de meest effectieve remedies voor spruw op tong en mond. Eet meer yoghurt als je last hebt van spruw, want het bevat natuurlijke of 'goede' bacteriën of levende acidophilus cultuur die de overmatige groei van Candida albicans (13, 14) voorkomt.

6. citroensap

De GCMS analyse resulteerde in verschillende chemische samenstellingen en anti schimmel eigenschappen van citroen. De testen beschreven die mogelijke anti schimmel gedrag citroen essentiële olie werd gekoppeld aan het hoge gehalte aan monoterpenoids en de soort Candida stammen (16). Swish wat citroensap in je mond ten minste 4-5 keer per dag. Citroensap is goed voor het doden van de schimmels die spruw infectie veroorzaakt.

7. Kokosolie

Anti schimmel eigenschappen kokosolie werd aangetoond met de agar-well verspreidingstechniek (17). Kokosolie gebruiken voor koken (18).

8. Boorzuur

PubMed en Scopus voor studies die klinisch bewijs te Boorzuur gebruiken voor vaginale schimmelinfectie (19) gemeld. Boorzuur bezitten anti schimmel eigenschappen tegen Saccharomyces cerevisiae, die ook een type organisme dat vaginitis (20). Bloed boor analyses bleek dat boorzuur poeder een betere optie ten opzichte van dure geneesmiddelen voor het genezen van vaginale schimmelinfecties (21).

U kunt de capsules gevuld met boorzuur gebruiken. en plaats deze in je vagina een keer per week voor de behandeling (22).

NB - Zorg ervoor dat niet te slikken als het kan leiden tot maagklachten

Deze remedie is niet aan te raden voor zwangere vrouw (23).

9. Waterstofperoxide

Volgens een studie Waterstofperoxide therapeutische eigenschappen die de symptomen van bacteriële vaginose voorkomen. Het herstelt ook de normale vaginale bacteriële flora in 100% van de case studies (24). Waterstofperoxide wordt op natuurlijke wijze door bacteriën in de vagina infectie af te wenden, maar nog steeds als de infectie wordt veroorzaakt, kunt u een oplossing van 1 theelepel van 3% waterstofperoxide te maken met 1 kopje water. Spuit dit mengsel dagelijks op je vagina infectie (25, 26) te verlichten.

10. Warm Zout Water

Maak een oplossing door het toevoegen van 1/2 theelepel zout in 1 kopje warm water. Gorgelen met aan spruw infectie (27) te genezen.

11. Baking Soda

Bicarbonaat heeft anti schimmel eigenschappen die kunnen worden gebruikt om zich te ontdoen van spruw en andere schimmelinfecties (28, 29).

Vaginale infectie kan worden genezen door vermindering van het aantal Lactobacilli. Hiervoor is de vaginale pH worden aangepast. Bicarbonaat kan worden gebruikt voor het veranderen van de pH. Bereid een oplossing door toevoeging van 2 eetlepel zuiveringszout in vier kopjes warm water. Douche tweemaal per week gedurende twee weken. Als alternatief kunt u baking soda capsules gebruiken. Lege gelatine capsules en vul deze met behulp van zuiveringszout. Plaats nu een capsule in je vagina twee keer per week gedurende twee weken (30).

12. Homemade Smoothie

Neem wat gehakte komkommer, een stengel bleekselderij, sommige avocado, peterselie, 6-8 blaadjes basilicum en een eetlepel of 2 citroensap, samen met een snufje zwarte zout en zwarte peper. Meng de ingrediënten goed in 250 ml gefilterd water. Verbruiken de helft van deze smoothie vroeg in de ochtend voor het ontbijt en neem de rest tijdens de lunch.

13. Cranberry Juice

Een fytochemische onderzoek bioguided door anti-adhesie testen blijkt dat cranberry sap heeft anti-adhesie-eigenschappen tegen Candida albicans en Candida glabrata gisten (31). Een studie is ook aangetoond dat A-type cranberry proanthocyanidinen geïsoleerd uit cranberry sap heeft anti schimmel eigenschappen die worden gebruikt voor de behandeling spruw (32). Vaginale spruw kunnen ook worden behandeld door het drinken cranberry sap op dagelijkse basis.

Dit in cranberry fruit proanthocyanidinen anti schimmel eigenschap die de groei van spruw (33) remt.

14.Cinnamon

Effect van Cinnamon olie als anti schimmel middel werd getest met behulp van verhoudingsgewijs-verdunde reageerbuisje medium en er werd geconcludeerd dat het bezitten sterke anti schimmel eigenschappen tegen Candida albicans (34). Kook een en een half kopje water; voeg 1/2 theelepel kaneelpoeder aan. Simmer de oplossing voor een paar minuten. Zeef de afkooksel en genieten van het langzaam.

Opmerking: Het verwachten van moeders moeten deze remedie te voorkomen.

15. Castor Oil

Neem een glas warme melk. Voeg een eetlepel wonderolie in. Drink het om spruw te genezen op de lippen.

Kruidengeneesmiddelen voor Lijster

16. Aloe Vera

Een studie werd uitgevoerd met behulp van verse Aloë Vera extract te weten anti schimmel eigenschappen. Het gevarieerde concentraties van Aloë Vera extract in Sabouraud dextrose bouillon medium veranderde groei van C. albicans, waardoor dit kruid kan worden beschouwd als een effectief rechtsmiddel om spruw (35) te genezen. Aloë Vera is een natuurlijke helende agent die weert alle soorten bacteriën en schimmels. Solliciteer verse aloe vera gel op het getroffen deel om hulp (36) te krijgen.

17. Pompelmoespittenextract

Grapefruitpittenextract is een bewezen spruw behandeling voor zuigelingen omdat het uitstekende antimicrobiële eigenschappen (37). Meng ongeveer 10 druppels grapefruit zaad extract in 30 ml gedestilleerd water. Nu, toe te passen met een wattenstaafje op de witte vlekken in de mond van uw baby.

U kunt ook grapefruit zaad extract oraal gist infectie (38) te genezen.

Voor vaginale lijster, gebruik dit extract als vaginale douche (39).

18. Tea Tree Oil

Onderzoeken in verband met anti schimmel eigenschappen van tea tree olie wordt gesteld dat deze kruidenolie schimmel activiteiten zoals die van Candida albicans kan remmen. Tea tree olie is een van de prachtige kruidengeneesmiddelen voor spruw in de mond. Je kunt het gebruiken als mondspoeling (40). Voeg gewoon een paar druppels tea tree olie in een glas lauw water en ten minste twee of drie keer per dag je mond spoelen met deze oplossing.

Als alternatief kunt u ook direct toepassen op de huid voor de behandeling van schimmelinfecties (41, 42).

Let op: Deze olie is giftig mag daarom niet worden ingeslikt (43).

19. lavendelolie

Lavendelolie bezitten zowel schimmelwerende en fungicide activiteit tegen Candida albicans, het is bewezen door middel van een onderzoek waarin wordt gesteld dat de belangrijkste onderdelen van deze kruidenolie linalool en linalylacetaat wendt vorming kiembuis en hyphal rek, waardoor de infectie (44) verminderen. Ook in de studie van Zuzarte et al., 2009, anti schimmel eigenschappen van lavendelolie werden gevonden (45).

Dit is ook een van de meest effectieve home remedies voor spruw. Giet gewoon 1-2 druppels lavendelolie op uw tandpasta, terwijl je je tanden poetsen in de ochtend.

20. Sauropus androgynus

Sauropus androgynus blijkt verschillende schimmels activiteiten met inbegrip van Candida albicans (46) remt. Pak het sap van de bladeren van sauropus androgynus Veeg van uw baby tong met dit sap met behulp van een watje.

21. Herbal Mondwater

Meng gelijke hoeveelheden tinctuur van Echinacea, zoethout, en mirre Voeg een theelepel van dit mengsel in een glas water. Gebruik deze oplossing als mondspoeling. Oefen deze remedie na elke 3-4 uur.

Deze kruiden mondwater bevat Echinacea die anti schimmel eigenschappen bezitten. Sap van dit kruid te voorkomen herhaling van vaginale infectie (47, 48).

22. Blood Root en Goldenseal

Maak een pasta van beide kruiden en gebruik deze op het getroffen gebied.

23. Thyme Oil

Tijm olie heeft antibacteriële eigenschappen. Het is tonic stimulerend middel dat mond spruw (50) verlicht.

do's

Verminder de inname van snoep en koolhydraten als suiker draagt bij tot schimmelinfectie.

Poets je tanden twee keer per dag en floss ten minste eenmaal per dag.

Drink ijsthee, koud water, en bevroren sappen (51).

Houd de vagina schoon als u gevoelig voor vaginale schimmelinfectie zijn.

Wear katoenen slipje (52).

Verander snaitary nepkins vaak in periodes (54).

don'ts

8 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment