Thursday, January 14, 2016

22 Beauty en gezondheidsvoordelen Van Tomaten die je moet weten

Bron afbeelding: /fg/images/content/pagebuilder/Acq_and_NL_photo_getty_original.jpg

Beschouwd als zowel groenten en fruit, de tomaat is een onderdeel van talloze gerechten uit verschillende keukens. Het wordt gebruikt als een van de belangrijkste ingrediënten in pizza, pasta, curry, en kan rauw gegeten. Maar zijn tomaten goed voor je uit een gezondheids oogpunt? Naast het maken van uw smakelijk, geldt ook tal van voordelen voor de gezondheid, zoals de bloeddruk, het stimuleren vloeistof evenwicht, ontgifting, ontsteking te verminderen, etc. Het is ook gunstig bij het verbeteren van de charme van het gezicht. Laten we eens kijken hoe het toevoegen van deze immens gecultiveerd groente om je eten kan bewijzen kostbare voor uw gezondheid en schoonheid te zijn.

Voordelen van de Gezondheid van Tomaten

1. Cancer

De antioxidant lycopeen aanwezig in grote hoeveelheden in tomaat. Dit element beschermt het DNA tegen vernietiging. Eet deze groente blijkt zeer effectief om het lichaam tegen kanker.

Zure groenten en fruit zijn enorm laxeermiddelen, in het bijzonder in hun ruwe vorm. Strooi er een beetje zout op tomaten en hebben ze in de ochtend als de eerste zaak. Het zal helpen regulariseren de stoelgang.

3. Diabetes

Tomaten hebben een lage koolhydraten die helpen bij het beheer van de bloedsuikerspiegel en calorie-inname. De hoge maatregelen van antioxidanten verminderen het risico in verband met diabetes en bieden ook bescherming aan de nieren dat de meest getroffen gebieden door diabetes

4. Ogen

Gehalte aan vitamine A schilden netvlies en biedt ook bescherming voor de ogen van verschillende aandoeningen. Het luteïne en zeaxanthine componenten van tomaten verdedigen het oog weefsels tegen beschadiging. Vitamine C strijdt tegen cataract vormende elementen en koper helpt bij de productie van melanine.

5. Goed voor baby's

Tomaten zijn een goede bron van vitamine A, antioxidanten, en vele andere voedingsstoffen; Vandaar dat ze helpen bij de ontwikkeling van sterke botten en krachtig immuunsysteem. Het helpt ook bij het afwenden van de kans op loodtoxiciteit bij kinderen.

6. Ontsteking

Lycopeen aanwezig in tomaten vermindert de ontsteking van de longen en andere lichaamsdelen.

7. nierstenen

De lycopeengehalte van tomaten onderbreekt serum lipide oxidatie en controleert de ontwikkeling van de galblaas en nierstenen Dagelijkse consumptie van tomatensap oplost en belemmert de groei van nierstenen.

9. leverziekten

Deze groente, die rijk aan lycopeen, helpt een goede werking van de lever te behouden. Het is effectief tegen leverfibrose, vette leverziekte en leverkanker. Bovendien zijn ze behulpzaam bij het oplossen van galstenen en het verdedigen van de lever tegen congestie.

10. Spataderen

Tomatenzaad bevatten een stof die eigenschappen identiek zijn aan acetylsalicylzuur heeft. Het is bedoeld om een anticoagulans, dat de bloed dunner zijn. De huidige in tomaten flavonoïden zorgen voor de sterkte van de bloedvaten.

11. Bloeddruk

De lycopeen aanwezig in tomaten helpen reguleren van het cholesterolgehalte en vermindert de systolische bloeddruk. Ook kalium, chloor, vitamine C en vezels vermindert de kans op cardiovasculaire problemen.

12. Zwangerschap

De foliumzuur aanwezig in tomaten is zeer essentieel voor zwangere vrouwen, omdat het beschermt de baby's vanaf de neurale buisdefecten.

13. Bones

Een aanzienlijke hoeveelheid calcium en vitamine K aanwezig in tomaat, die essentieel is voor de ontwikkeling en herstel van botten en weefsels.

14. verlicht stress

Masseer uw lichaam met tomaat extract, om stress te verlichten, en voel gerevitaliseerd.

Schoonheid Voordelen van Tomaten

15. hydrateren de Hair

Vitamines en ijzer inhoud van tomaten draaien dof en beschadigd haar glanzend en ook helpen om zich te ontdoen van de jeukende hoofdhuid en roos

16. Verwijdert Geur van Strands

Last van de slechte geur die uit je haar? toepassing gewoon tomatensap op de hoofdhuid en spoel het na een half uur.

17. Dark Circles

Bleken eigendom van tomaat verlicht de huid; dat is de reden waarom, het helpt duidelijk het gebied rond de ogen en verwijdert donkere kringen

18. De-tanning

Lycopeen aanwezig in tomaten fungeert als een zonnebrandmiddel en is zeer gunstig in de bruinen van de huid.

19. Verwijdert dode huidcellen

Scrub je gezicht met een mengsel van tomaat en suiker, om de dode cellen te verwijderen en krijgen een frisse uitstraling.

21. Acne

Vitamine A en C in tomaten zijn zeer effectief in het verwijderen van acne. Het zure karakter werkt als een samentrekkende en krimpt de grote poriën mee-eters en puistjes genezen, het maken van uw gezicht schoon.

22. Lips

Het spul binnen tomaat helpt bij het voorkomen van bloeden uit de droge lippen, en het vermindert ook de droogte van de lippen.

24 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment