Thursday, January 21, 2016

23 Effectieve Home Remedies voor de behandeling van hooikoorts

Allergische rhinitis, eveneens bekend als hooikoorts, treedt op wanneer het lichaam reageert op allergenen zoals schimmels, stuifmeel of stof. Ambrosia en Grass ook resulteren in hooikoorts. De symptomen die gepaard gaan met deze kwaal zijn congestie, netelroos, jeuk, tickly gevoel in de neus, hoesten, niezen, loopneus, jeuk en rode ogen, netelroos, jeukende keel, enz. Hoewel hooikoorts is geen ernstige ziekte; kan echter onrust en ongemak veroorzaken. Zuigelingen en jonge kinderen krijgen gemakkelijk vatbaar zijn voor hooikoorts. Er zijn verschillende home remedies om zich te ontdoen van hooikoorts. Naast de natuurlijke geneeswijzen, zullen veranderingen in levensstijl en voeding ook u helpen een hoop in het begin van het herstel.

Home Remedies om zich te ontdoen van Hay Fever

1. Honey

Honing natuurlijke bee pollen erin die bijdragen aan de effecten van lucht gedragen pollen op het lichaam. Een verhoogde inname van honing dagelijks verbetert de gezondheid aanzienlijk.

Opmerking- Om de beste resultaten te krijgen, gebruik maken van de lokale honing.

2. Vitamine C

Vitamine C verlicht de symptomen van hooikoorts. Sinaasappels, grapefruits en citroenen bestaan uit vitamine C en bioflavonoïden die helpen bij ontlasting en anti-allergische effecten geven. Het toevoegen van deze vruchten aan uw dieet kan de aandoening sneller te verbeteren.

Als alternatief, kook de pulp van de grapefruit en citroen in 1 kopje water gedurende tenminste 15 minuten. Wanneer het mengsel wordt afgekoeld, voeg ruwe honing aan.

3. Apple Cider Vinegar (ACV)

Zorg ervoor dat u appelazijn gebruiken voor de behandeling van hooikoorts als het wonder werkt. Verdun 1/8 kopje ACV met 16 liter water. Houd dit mengsel in uw keuken klaar voor gebruik en bewaar het drinken van het nu en dan.

4. Hot Peppers

Rood en chili peppers een component bevatten, namelijk capsaïcine. Capsaïcine vermindert de files en opent de neusholte. Hete pepers kan aan salades worden toegevoegd of kan worden gebruikt tijdens het koken van voedsel.

5. Omega-3 vetzuren

De consumptie van een dieet rijk aan omega-3 vetzuren (zoals bloemkool, Brussel spruit, sojabonen, zalm, walnoten, lijnzaad, etc.) wordt gezegd dat de hooikoorts symptomen te verminderen. Omega-3 vetzuren verminderen de hoeveelheid inflammatoire stoffen in het lichaam.

6. Gorgelen

Een zere keel (een symptoom van hooikoorts) kan eenvoudig worden behandeld met behulp van zout water. Gorgelen met zout water mengsel elke ochtend. Bereid de oplossing door het toevoegen van ongeveer 2 theelepels zout in 8 liter water.

7. Carotenoïden

Carotenoïden rijk voedsel vermindert de symptomen van hooikoorts aanzienlijk en verbetert het immuunsysteem. Carotenoïde wordt in wortels, abrikozen, pompoen, zoete aardappelen en spinazie.

8. Acupunctuur

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat de Chinese acupunctuurbehandeling helpt de symptomen van hooikoorts reduceren tot een zeer grote mate. Het doel van acupunctuur is de specifieke gebieden van het lichaam lokaliseren om de ziekte te verlichten.

9. vaseline

Toepassing van vaseline in de neusgaten helpt tegen hooikoorts symptomen. Een dun laagje aan pollen stoppen invoeren van de neus.

10. Onion

Ui is een van de gemakkelijkste en meest effectieve oplossingen van allemaal. UI omvat quercetine (een sterke natuurlijke anti-histamine en anti-inflammatoire product). Om zich te ontdoen van hooikoorts te krijgen, voeg meer ui op uw dagelijkse voeding.

11. Steam

Stoom wordt al vele jaren de congestie breken. Kook wat water en voeg enkele druppels eucalyptus olie aan. Inhaleer de stoom gedurende 5 minuten, 2-3 keer per dag.

NB - Als u het nemen van homeopathische behandeling, dan vermijd het gebruik van deze remedie als het schadelijke effecten kan veroorzaken.

12. Knoflook

Knoflook is een totaal zegen voor de mensen die lijden aan hooikoorts. Knoflook heeft anti-inflammatoire en anti-histamine eigenschappen. Het eten van rauwe knoflook regelmatig of het op te nemen in uw dieet voordat het hooi seizoen begint, verbetert het immuunsysteem en decongests de longen.

Als alternatief, probeer dan knoflook supplementen voor hooikoorts behandeling.

13. Ginger

Ginger is een zeer goede anti-histamine en anti-inflammatoire voedsel, maar afgezien van dat, het helpt ook verwijderen van de borst congestie Sip gemberthee op dagelijkse basis om de gewenste resultaten te bereiken sneller.

Herbal Remedies om Behandel Hay Fever

14. Kamille Thee

Kamille thee is een zeer goede anti-oxidant en anti-inflammatoir middel. Kamille thee bevat ook flavonoïden, die de allergische reactie sneller te verminderen. Het enige wat je hoeft te doen is een kopje kamille thee per dag in de ochtend, vlak na het ontwaken.

15. Calendula

Het wassen van de ogen met calendula verdund water hen minder jeuk en zelfs vermindert de ontsteking. Gebruik alcoholvrije calendula en verdunnen met water en was de ogen met het regelmatig.

16. Groene Thee

Een van de gezondheidsvoordelen van groene thee, maakt het immuunsysteem sterker. Een kopje groene thee remt de dagelijkse productie van histamine in het lichaam, waardoor de hooikoorts op afstand houden.

17. hoefblad

Onderzoekers hebben ontdekt dat hoefblad helpt bij het verwijderen congestie, hoofdpijn, jeukende ogen en niezen. Het ondersteunt het immuunsysteem, blokkeert het histamine en leukotriënen.

Opmerking- Mensen die allergisch zijn voor chrysant en ambrosia moeten de inname van hoefblad te voorkomen.

18. Lagundi Tea

Lagundi is een kruid geteeld in Zuidoost-Azië, met name in de Filippijnen. Lagundi remt de productie van histamine en leukotriënen chemicaliën evenals geneest astma, verkoudheid en griep. Om het voordeel te verkrijgen, kook ongeveer een half kopje verse of gedroogde Lagundi in 2 kopjes water gedurende 15 minuten. Drink een half kopje van deze thee voor drie dagen.

19. Mangosteen

Mangosteen is een vrucht algemeen gevonden in Zuidoost-Azië en is algemeen bekend als 'koningin der vruchten. " Deze vrucht heeft anti-inflammatoire en anti-histamine eigenschappen die verlichting geven hooikoorts.

20. Brandnetel Thee

Een thee bereid uit brandnetel bladeren kunnen u verlichting van ontsteking en congestie. Om de thee te bereiden, voeg droge of verse bladeren in een kopje water en kook ze. Drink het ongeveer 3-4 keer per dag.

21. Aromatherapie Oliën

Aromatherapie oliën zijn de beste hooikoorts genezen. Gebruik lavendel, eucalyptus of menthol olie in de verdamper om de symptomen van hooikoorts verdwijnen.

22. Dwergviltkruid Tea

Cudweed blijkt een goede behandeling van hooikoorts wegens zijn anti-inflammatoire eigenschappen worden. Bereid een thee uit cudweed en drink het op regelmatige basis tot aan de symptomen van hooikoorts aanhouden. Drink het ongeveer 2-3 keer per dag.

23. Peppermint Tea

Pepermuntthee verzacht veel allergieën en is een van de beste natuurlijke remedies voor de hooikoorts. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die verlichten nasale en sinus congestie.

do's

Drink warme soepen en bouillons.

Probeer om deuren en ramen gesloten tijdens het pollenseizoen te houden.

Gebruik airconditioning in uw huis en auto's.

Probeer om binnen te blijven in een droge, winderige en stoffige dagen.

Draag een masker bij het afstoffen of schoonmaken van het huis.

Als het mogelijk is, baden uw huisdieren twee keer per week.

Houd uw huisdieren van het bed en andere meubels.

Spray insecticiden aan de huisstofmijt te doden.

Blokkeer eventuele scheuren of andere openingen in het huis.

Houd de garbage out dagelijks en verwijder broodkruim of andere levensmiddelen uit de vloer.

Dont's

Rook niet wanneer die lijden aan hooikoorts als het de aandoening kan verergeren.

Niet je kleren buiten hangen in de open pollen kunnen zich aan hen.

Niet uit te gaan in de ochtend, als het aantal pollen buiten in de ochtend is het hoogst.

Vermijd tuinieren voor een tijdje tot je bent niet helemaal vrij van de allergie.

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment