Tuesday, January 12, 2016

26 Remedies Effectieve Home Te Behandelen Colic

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2016/02 /

Als je baby huilt voor meer dan 3 uur per dag en dat ook gedurende meer dan drie dagen per week, dan is uw kind zou kunnen lijden aan koliek. Niets anders, maar de kreten van uw baby brengt u in paniek modus. Je zal alles best mogelijke manier om uw kind te kalmeren proberen. Colic kan in het algemeen worden gezien bij kinderen tussen twee weken tot vier maanden, maar baby's tot 1 jaar van leeftijd kunnen ook gevoelig zijn voor het. Hoewel, het niet leidt tot problemen op lange termijn en verdwijnen vaak op zijn eigen, maar veroorzaakt pijn in het maagdarmkanaal van koliek baby's. De oorzaak van koliek is nog onbekend, maar het kan als gevolg van verkeerde voeding, allergieën, zwakke spijsvertering, en ongezonde eetgewoonten van moeders die borstvoeding geven zijn. Er zijn een paar symptomen te controleren of uw kind last heeft van koliek of niet. Dit zijn - ontroostbaar afleveringen van huilen, benen omhoog klommen naar de maag (huilend), een gezwollen buik, gebalde handen, een gerimpelde voorhoofd, buikpijn, en hoge toon huilen. Het heeft geen medicatie of een specifieke behandeling nodig om zich te ontdoen van koliek krijgen. U kunt proberen deze eenvoudige en effectieve home remedies om uw kind terug naar een gelukkige toestand te brengen.

1. Massage

Geef een massage om je baby met zachte bewegingen met de klok mee. Giet een milde babylotion of baby-olie op je handen en langzaam glijden rond de buik gebied. Het zal een rustgevende ervaring voor uw baby en helpen te ontspannen zijn / haar spieren. Doe dit elke dag. Zorg ervoor dat uw handen warm genoeg om massage te geven aan uw kleintje.

Bovendien zijn er nog een paar anti-koliek massage technieken zoals fietsen, 'I Love U', Scooping het zand, en de 'Tiger in de boom. Probeer deze aan het ongemak van uw baby te verminderen.

Trouwens, masseer de oorlellen zacht; het zal de toonhoogte van huilbaby's te verlagen. Het werkt als een instant remedie om zijn / haar probleem te kalmeren.

Opmerking: Overweeg het nemen van een babymassage klasse voordat u begint met het uitvoeren van een techniek.

2. Zing voor Uw Baby

Muziek kan een rustgevende remedie voor een koliek baby. Zing slaapliedje om uw baby of een van je favoriete liedje of rijmpjes je oma gebruikt om te neuriën. Het zal zeker wonderen doen en direct uw baby te kalmeren.

Of anders, kunt u ook alle opgenomen muziek om je huilende baby te ontspannen te spelen.

3. Gentle Rocking

Te kalmeren uw baby, laat hem / haar zitten in een schommelstoel met de kussens rond. In het geval, je baby is te klein om alleen te zitten dan bij hem zitten.

Probeer een baby swing als je niet een schommelstoel te hebben.

Opmerking: Gebruik geen swing als je baby is minder dan drie weken oud.

4. Probeer Colic Draagt

Als die een baby in de wieg positie (voeding) niet zijn ongemak, dan veranderen in de functie. Het werkt zeker voor uw onrustige baby. U kunt het voetbal greep, koliek krul of de hals nestelen positie om zijn pijn te verminderen proberen.

5. Neem uw baby voor een rit

Het merendeel van de ouders hun baby voor een rit, en het werkt echt goed. De reden hiervoor is dat de beweging en het geluid van de auto ontspant je baby en maakt hem slapen voor een tijdje.

Je kunt hem ook voor een wandelwagen ritje in een park of rond uw huis.

6. Swaddle Wrap

Wikkel je baby in een zachte en schone deken. Deze truc zal de baby te verlichten, het stoppen van hem / haar uit te huilen. Het zal ook voorkomen dat de primitieve overleven reflexen die leiden tot schokkerige bewegingen die zijn / haar buik kan verstoren.

7. Warm Water Bath

Een lauw waterbad zal uw huilende baby te ontspannen. Om de effecten ervan te versterken, voeg essentiële oliën zoals lavendel of kamille in het badwater (alleen als je baby ouder is dan 3 maanden).

Of anders, neem een doek en zet het in warm water voor een paar seconden. Knijp het overtollige water en zachtjes plaats het op de buik van uw baby. Deze truc zal de behandeling van de maag problemen, indien aanwezig.

8. Pacifier

Geef uw kind een medicinale fopspeen. Laat hij / zij zuigen. Het helpt ontspannen de maagklachten en normaliseert de hartslag. Zo verminderen de frequente koliek.

9. Anti-koliek Fles

Als uw kind de fles gevoed, kunt u proberen anti-koliek flessen. Deze zijn speciaal ontworpen flessen die een inwendige opening heeft. Het is bedoeld om het vacuüm en luchtbellen in een melkvoeding elimineren. Zo helpt boeren en indigestie.

10. Soothing Sound

Maak een geluid met een stofzuiger, haardroger, machine, etc. Een tikkende klok en ventilator werkt ook. Het geluid leidt niet alleen van de baby van zijn / haar ongemak, maar ook mentale opluchting. Het kind zal onmiddellijk stoppen met huilen.

Of anders, houd uw baby naast de gootsteen of stromend leidingwater, zodat hij het geluid van de trapsgewijze water kan horen. Het geluid zal hem kalmeren, en de baby zal stoppen met huilen.

11. Motion

Studies tonen aan dat beweging helpt het kind huilen te verminderen. Duw je baby in de kinderwagen of laat hem / haar de trap. Het houden van uw kind op de schouder tijdens een wandeling werkt ook.

12. Mirror Magic

Als je kindje voortdurend huilen, neem hem / haar in de voorkant van een spiegel. De techniek zal wonderen doen om een koliek de baby ontspannen.

13. Draagkleding

Draagkleding is een one-stop oplossing voor een koliek baby. Het vermindert de ernst van koliek en geeft ouders een grote opluchting ook. Sommige onderzoekers zeggen dat koliek baby's willen meer aandacht, contact, knuffelen en bedrijf. Dus, als je baby huilt veel; probeer deze techniek.

14. Frequente Borstvoeding

Het is moeilijk voor je baby in slaap te vallen wanneer hij / zij heeft honger. Dit resulteert in een non-stop huilen. Baby's jonger dan 12 weken oud in slaap vallen terwijl ze gevoed. Daarom proberen om hen te voeden een aantal keer in een dag. Ook, het reguleert de spijsvertering cyclus.

15. Knie Oefening

Probeer wat lichte oefeningen om uw baby te verminderen en helpen hem te helpen de spijsvertering. Allereerst, leg uw baby op zijn rug op een zachte bank. Langzaam en voorzichtig buigen de knieën van je baby naar de buik en breng ze terug na een paar seconden. Herhaal dit een paar keer. Dit zal zeker hem / haar het gevoel relaxed.

Home remedies voor de behandeling van koliek in Adult Babies

Als je baby ouder is dan zes maanden oud is, kunt u deze koliek remedies te proberen:

16. Basil

De eugenol gehalte in basilicum zit vol met antispasmodic eigenschappen die pijn te verzachten en geeft verlichting. Kook een kopje water en voeg een theelepel gedroogde blaadjes basilicum. Bedek het met een deksel en laat het steil voor 15 minuten. Zeef het en vul het afkooksel in een fles. Geef het aan uw baby totdat het probleem is opgelost. Een moeder die borstvoeding kan ook hebben.

Opmerking: Zorg ervoor dat de oplossing niet te warm.

17. Mint

Neem een theelepel gedroogde muntblaadjes, toe te voegen in een kopje en giet heet water in. Roer goed en de container te dekken gedurende 10 minuten. Zeef het en voer het aan uw baby als het afkoelt.

18. Kamille Thee

Neem een theelepel van kamille bloemen en voeg een kopje heet water. Dek af en laat het steil. Laat hem afkoelen en zeef het in een kom. Nu, genieten van een schone doek in, knijp het overtollige water en plaats het op de buik van uw kind. Druk voorzichtig en herhaal het voor een paar minuten.

Of anders, geven kamille bloemen thee om uw kind twee keer per dag.

19. Olijfolie

Verhit olijfolie voor een paar seconden. Wrijf het zachtjes op de buik van je baby. Het zal verlichting van de pijn te geven en eventuele onbehagen hij / zij zou kunnen voelen.

20. Gripe Water

Klachtwater is een vloeibaar supplement van bepaalde kruiden zoals venkel, gember, drop, kardemom, etc. Het is zoet van smaak en wordt gebruikt om hik, winderigheid en koliek voorkomen.

Opmerking: Voor de aankoop van een gripe water, controleer dan de lijst van ingrediënten als uw kind allergisch voor kunnen zijn.

21. Asafoetida

Asafoetida is een uitstekend middel voor de behandeling van problemen met de spijsvertering. Neem een vleugje gepoederde asafoetida en een eetlepel water in een kleine kom. Sudderen het voor een paar minuten. Laat het een beetje afkoelen. Dompel een schone doek in en wrijf het rond de marine van uw baby. Dit zal direct verlichting te bieden. Doe dit twee keer per dag.

22. Zaden van de komijn

Komijn thee is ook een effectieve remedie voor een koliek baby. Het is geschikt voor de moeder als haar baby en verlicht ze van de maag problemen. Gewoon steile een theelepel komijn zaden in een kopje water 's nachts. Giet de oplossing in de ochtend. Geef een theelepel om uw baby driemaal per dag. De moeder kan verbruiken tot 1 kopje thee, drie keer per dag.

23. Carambole Seeds

Carambole zaden bieden verlichting van maagpijn. Maak een mengsel door het toevoegen van een eetlepel van carambole zaden in een kopje water. Geniet van deze 's nachts en zeef het een andere dag. Geef een eetlepel van dit aan uw baby als hij / zij huilt.

24. laurierblaadjes

Laurierblaadjes thee is een andere effectieve remedie voor een koliek baby. Om een thee bereiden, neem dan een middelgrote Laurierblad en voeg een kopje water aan. Dit in een pan en kook het mengsel. Wanneer het water wordt een beetje groen, dan schakelt de vlam en laat het afkoelen. Geef 1:59 tl afhankelijk van de leeftijd van de baby, maar niet meer dan twee keer per dag.

Als alternatief kunt u ook een aantal pepermuntbladeren toe te voegen in de bovenstaande afkooksel (tijdens het koken). Geven op dezelfde wijze als hierboven.

Opmerking: een arts raadplegen alvorens deze thee.

25. Fennel Tea

Venkel thee is een geweldige remedie voor een koliek baby. Dit kan worden geconsumeerd door de moeder en de baby beide. Kook een kopje water en voeg 1 eetlepel venkelzaad (gemalen). Laat het steil voor bepaalde tijd. Zodra het afkoelt, geef ½ theelepel van deze thee om uw baby, drie keer per dag. Moeders kan een kopje dit tweemaal per dag te drinken.

26. Cardamom

Kardemom is een andere effectieve natuurlijke ingrediënten die hulp biedt in de maag krampen, opgeblazen gevoel, en koliek. Het is geschikt voor zuigelingen ook. Om een infuus te bereiden, voeg 1 theelepel kardemom poeder om een kop kokend water en steile voor een aantal minuten. Laat het afkoelen. Een borstvoedende moeder kan deze afkooksel (1 tot 2 theelepels) twee keer per dag tussen de maaltijden.

Belangrijke opmerking: Wees uiterst voorzichtig terwijl het geven van een behandeling om je kleintje. Heeft contact op met een zorgverlener voordat u een van de bovenstaande remedies.

do's

Als je baby dan huilt, het is perfect in orde. Raak niet in paniek.

Oefen regelmatig.

Een dutje doen. Het zal je uithoudingsvermogen te vergroten en verbeteren van de melkproductie.

Heeft u een gezond dieet om jezelf energiek te houden.

Altijd burp je baby tijdens en na de voedingen.

Houd het hoofd koel als je frustratie kan het kind verder te ergeren.

De consumptie van chocolade, zuivelproducten, cafeïne, pinda's, en citrus door moeders die borstvoeding geven kunnen maagdarmkanaal van de baby te beïnvloeden. Daarom beperken hun inname.

Verhoog uw inname van vezels.

don'ts

Geen alcohol te consumeren.

Stoppen met roken Roken verhoogt het risico op koliek, dus als iemand in je huis rookt hen te vragen om het weg te doen van uw kind.

19 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment