Saturday, January 16, 2016

25 Home Remedies om zich te ontdoen van een lage bloeddruk

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/07 /

Hebt u last van vermoeidheid of duizeligheid? Bent u geconfronteerd met moeilijkheden bij het concentreren en ademhaling? Als u positief antwoord op deze vragen, dan zou u kunnen lijden aan lage bloeddruk. Hypotensie of lage bloeddruk is een veel voorkomende gezondheids-zorg, die veel mensen lijden. Vanwege lage bloeddruk, bloed niet voldoende zuurstof en essentiële voedingsstoffen leveren aan de hersenen, nieren, hart en andere organen. In het algemeen, hypotensie als gevolg van stress, angst, uitdroging, hart problemen, ernstige infecties, langdurige bedrust, aanzienlijke verlaging van uw bloedvolume, zwangerschap, allergieën, neurologische en endocriene stoornissen, en voedingstekorten. Vermoeidheid, duizeligheid, moeilijke ademhaling, misselijkheid, wazig zien, dorst, bleke huid, koude, hartkloppingen, licht gevoel in het hoofd, en depressie zijn enkele van de voorkomende symptomen die kunnen optreden wanneer uw bloeddruk te laag is. Echter, door het volgen van bepaalde home remedies om de bloeddruk te genezen, kunt u genieten van een gezond leven.

Home remedies voor lage bloeddruk

1. Zout Water

Verhogen van de inname van zout is zeer effectief bij de behandeling van lage bloeddruk. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van meer zout naar uw normale dieet dan normaal.

Als alternatief, te ontbinden wat zout in het water, en drink het om uw bloeddruk te evenwicht te brengen.

Notitie:

Drink gezouten water alleen totdat je verlichting van hypotensie. Zorg ervoor dat u stopt met het drinken van zout water zodra uw bloeddruk weer normaal.

Tijdens de zwangerschap, voorkomen dat het toevoegen van een veel zout aan uw dieet.

2. Ginger

Anti-stolling, krampstillend, en anti-inflammatoire eigenschappen van gember bevorderen de bloedcirculatie in het lichaam. Ook, anti-oxidanten en chemicaliën, zoals gingerol, shogaol en zingerone in de gember regelen de schommelingen in uw bloeddruk, aanzienlijk. Het enige wat u hoeft te doen is er wat geraspte gember in een vat, giet er kokend water overheen, dek van het schip en laat het mengsel te steil voor ongeveer vijftien minuten. Zeef de gember thee, en drink het twee keer per dag.

3. Water

Het drinken van veel water is een van de meest eenvoudige en effectieve home remedies voor lage bloeddruk tijdens de zwangerschap. Het enige wat u hoeft te doen is drink veel water en andere gezonde vloeistoffen, zoals verse vruchtensappen, groente soepen en voedzame thee, en eet voedingsmiddelen met een hoog watergehalte.

4. cafeïnehoudende dranken

Cafeïne is zeer effectief in het verhogen van uw bloeddruk en de behandeling van hypotensie. hebben slechts twee tot drie kopjes koffie per dag om zich te ontdoen van de symptomen van een lage bloeddruk te krijgen.

Als alternatief kunt u ook drinken andere cafeïnehoudende dranken, zoals chocolade melk, warme chocolademelk, thee, frisdrank en energy drinks, om hypotensie te genezen.

Opmerking: Excess inname van cafeïne kan gevaarlijke gezondheidsproblemen veroorzaken. Dus zorg ervoor dat je niet meer dan 400 mg cafeïne consumeren. Ook ervoor zorgen dat u niet meer dan het drinken van vier kopjes koffie en twee schoten van energy drinks.

5. Amandelen

Het mengen van de pasta van amandelen in warme melk en het drinken het kan helpen stabiliseren uw bloeddruk niveaus. Geniet van een paar amandelen in water 's nachts. Maak de pasta van de geweekte amandelen met een blender, de volgende ochtend. Voeg de amandelspijs om een glas melk, kook de melk voor een paar minuten, en drink het.

6. Rozijnen

Regelmatige inname van rozijnen is een van de meest effectieve natuurlijke remedies voor lage BP. Geniet van wat rozijnen 's nachts en eten ze de volgende ochtend op een lege maag. Drink de rozijnen geweekt water nadat je ze eet. Volg deze voor ongeveer een maand om hulp te krijgen.

7. wortelsap

Extract een glas vers wortelsap. Voeg twee eetlepels honing aan het en roer. Drink het tweemaal elke dag op een lege maag voor de behandeling van lage bloeddruk. Deze gezonde sap verbetert de circulatie van het bloed.

8. citroensap

Vers citroensap is een effectief middel tegen hypotensie, met name als het resultaat als gevolg van uitdroging. Het bevordert ook de goede werking van de lever, helpt bij de spijsvertering, geneest uitdroging. Knijp ongeveer drie eetlepels verse citroensap in een glas vol met water, voeg wat zout en suiker aan, roer en drink het eenmaal per dag.

Als alternatief extract verse suikerriet sap, knijp een theelepel citroen erin. Voeg een beetje zout om het toe en roer. Drink het regelmatig hypotensie genezen.

9. Pomegranate

Eet verse granaatappel tot lagere beneden de verhoogde BP. Je kan ofwel eten de zaden van de vrucht als het is of toevoegen aan uw salade.

Als alternatief kunt u uitpakken verse granaatappelsap en regelmatig drinken.

10. Honey

Honing direct helpt bij de behandeling van de resulterende duizeligheid als gevolg van hypotensie. Voeg twee eetlepels honing en een beetje zout om een glas water, roer het goed, en drink het.

11. Rode biet

De consumptie van rode biet verhoogt de bloeddruk aanzienlijk. Extract van een kopje verse bietensap en drink het twee keer per dag, voor ongeveer een week.

12. De ongekookte Kwark

Voeg ongekookt cottage cheese om uw normale dieet voor de behandeling van hypotensie.

13. Knoflook

Verhoging van de inname van knoflook de lagedruk problemen te bestrijden. Eet twee rauwe knoflook teentjes een uur voor het slapen gaan aan het bed 's nachts.

Als alternatief, voeg knoflook aan uw normale dieet.

14. Eet een gezond dieet

Zorg ervoor dat je een evenwichtig, voedzaam dieet eten omdat een tekort aan voedingsstoffen die u gevoelig zijn voor hypotensie problemen kunnen maken. Voeg volle granen, groenten, vers fruit, kip, vis en andere voedzame voedingsmiddelen aan uw normale dieet.

15. Mild Oefeningen

Het uitvoeren van een aantal milde workouts is een van de effectieve lage bloeddruk behandelingen. Oefen lichte oefeningen, zoals yoga, fietsen, wandelen en zwemmen, dagelijks om uw bloeddruk te verbeteren.

Opmerking: Vermijd het uitvoeren van zware, hoge intensiteit oefeningen.

Herbal remedies voor lage bloeddruk

16. Zoethout

Zoethout is een zeer effectieve kruidenmiddel voor lage bloeddruk problemen. Glycyrrhizin, een zoet smakende natuurlijke stof in zoethout behoudt natrium en helpt bij het verhogen van uw bloeddruk. Doe wat drop in een vat met kokend water. Laat het steil voor een aantal minuten. Zeef de thee, en drink het.

Opmerking: Zoethout behoudt natrium en kalium vermindert, zodat personen die lijden aan hartproblemen en diabetes de arts te raadplegen voordat u het kruid.

17. Rosemary

Rosemary kruid verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk en geneest lage bloeddruk problemen. Masseer uw lichaam met rozemarijn olie voor een aantal minuten per dag om hulp te krijgen.

U kunt hebben ongeveer 10 ml van rozemarijn tinctuur per dag om uw BP te verhogen.

Ook kunt u wat rozemarijn etherische olie te gebruiken in uw diffuser.

18. Basil

Basil is rijk aan magnesium, vitamine C en pantotheenzuur, dus het helpt u regelen uw bloeddruk niveaus. Neem wat verse, gewassen basilicumblaadjes, verpletteren hen en extract sap. Giet het in het water, roeren en drinken.

Als alternatief, plaats enkele blaadjes basilicum in een sapcentrifuge, voeg wat water en honing om het, mengen, en drink het vers sap op een lege maag in de ochtend elke dag.

Ook kunt u een aantal verse, gewassen basilicumblaadjes kauwen op een lege maag in de ochtend.

19. Hawthorn

Hawthorn omvat quercetine en oligomere proanthocyanidinen (OPC's), die genezen hypotensie problemen effectief te helpen. Doe wat meidoorn bessen in een vat met kokend water. Laat het steil voor vijftien minuten. Zeef het en drink.

Als alternatief kunt u ook thee zetten met behulp van meidoorn bloemen en bladeren en drink het regelmatig om hulp te verkrijgen.

20. Indian Nardus

Indian spikenard is een geweldig kruid om uw bloeddruk te stabiliseren. Neem Indische nardus poeder, kaneelpoeder en slechts een snuifje van kamfer in een klein schip. Maak een fijne pasta en het eten aan de lage BP te verhogen.

Als alternatief, plaats enkele bladeren van de Indiase onvervalsten in een vat met kokend water. Laat het steile, stam, en drink regelmatig om hulp te verkrijgen.

21. Rose Geranium

Antiseptische, antidepressiva, en samentrekkende eigenschappen van dit kruid te reguleren uw bloeddruk aanzienlijk. Sniff steeg geraniuminstallatie twee keer per dag. Gewoon het inademen van de geur helpt je een hoop.

Als alternatief, giet er wat druppels roos geranium olie in uw badwater. Roer het. Heeft u een bad met dit water elke dag.

22. Anijs

Anijs is een van de beste kruiden om hypotensie symptomen te genezen. Dit kruid is rijk aan zink, calcium, mangaan, kalium, koper, ijzer en magnesium. Ook anijs is een goede bron van vitaminen die essentieel bloeddruk handhaven. Voeg gewoon wat anijs aan uw gewone maaltijden.

Als alternatief, voeg een paar anijszaden tijdens het bereiden van koekjes en brood.

Of anders, zet een theelepel anijs in kokend water, voor te bereiden anijs thee, en drink het eenmaal per dag.

U kunt ook gewoon kauwen een paar anijszaden na uw maaltijden.

23. Motherwort

Een ander belangrijk kruid voor de behandeling van lage bloeddruk is motherwort. Het bestaat uit flavonoïden, cafeïne zuur, alkaloïden, en andere natuurlijke verbindingen. Voeg eenvoudig een eetlepel Motherwort kruid naar een vat met kokend water. Laat het steil voor een paar minuten. Zeef de thee en drink het elke dag naar de lage BP problemen te minimaliseren.

24. Ginseng

Ginseng is populair onder de Chinezen om hypotensie te behandelen. voeg drie eetlepels gesneden ginseng wortels naar een pot met kokend water. Laat het kruid steile, stam, en regelmatig drinken kruidenthee.

25. Schotse Bezem

Brem is een wonder kruid dat tyramine chemische stof, die een vitale rol in het verhogen van uw bloeddruk speelt bevat. Voeg eenvoudig een theelepel gedroogde Scotch bezem om een kop kokend water om thee te bereiden. Drink kruidenthee.

do's

Draag steunkousen aan de bloedsomloop te verbeteren en te voorkomen dat het bloed poolen in je benen.

Stand up of zitten vanuit een liggende positie langzaam, zoals plotselinge acties kunt u zich duizelig voelen.

Slaap op je bed met je hoofd in een verhoogde positie.

Als je zwaarlijvig bent, een inspanning leveren om overtollig gewicht te verliezen.

don'ts

Drink geen alcohol en andere dranken die alcohol aan het risico van uitdroging en hypotensie voorkomen.

Niet staan of zitten voor grote overspanningen als het de circulatie van bloed in je voeten kunnen belemmeren en het verhogen van uw vermoeidheid niveau.

Noch tillen van zware gewichten, noch uit te voeren krachtige oefeningen omdat het je lichaam kan stam.

Heeft een overmaat van voedsel rijk aan koolhydraten, zoals aardappelen, rijst, brood en pasta niet eten.

Heb je geprobeerd elke eenvoudige, effectieve home remedies om lage bloeddruk te behandelen? Welke huismiddeltjes werkte het beste voor u? Deel je waardevolle ervaring en kennis met anderen door het verlaten van een reactie hieronder.

6 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment