Monday, January 25, 2016

33 Home remedies voor voetschimmel

Voetschimmel is een besmettelijke huidziekte die jeuk, schilfers en soms blaren veroorzaakt. Deze ziekte wordt veroorzaakt door verschillende schimmels en parasitaire schimmels (Tinea pedis). Om uitbroeden, deze schimmels vereisen warme omgeving, zoals de binnenkant van schoenen, kleding, lichaamswarmte, zweet, etc. schimmelinfectie kan op vele manieren, zoals worden verkregen - wandelen in een besmet kleedkamer, met behulp van een besmette badkuip, het delen van een handdoek met de besmette persoon, krassen op het besmette gebied van het lichaam, het dragen verontreinigde sokken of schoenen, enz. de symptomen van de ziekte zijn jeuk, branderigheid en branden op de voetzolen, blaren op de voeten die jeuken, kraken en pellen van de huid op de voeten en tussen de tenen. Als u een van deze symptomen opmerkt, probeer deze eenvoudige huismiddeltjes om zich te ontdoen van voetschimmel te krijgen voordat de aandoening erger wordt.

Home remedies voor de behandeling van voetschimmel

1. Baking Soda

Neutraliseert de pH van de huid, helpt bij het verwijderen van vocht uit de voeten, verlicht de jeuk, helpt absorberen geur en vergemakkelijkt ook het branden tussen de tenen. Voeg een beetje water tot een eetlepel zuiveringszout tot een pasta te maken. Breng de pasta op het getroffen gebied van je voet. Laat het rusten voor 15 minuten en dan afwassen met een normale of lauw water. Herhaal dagelijks gedurende enkele weken te voorkomen dat de schimmel zich verspreidt.

2. Yoghurt

De micro-organismen in de yoghurt te houden de schimmel onder controle. Gewoon, toe te passen direct op de besmette gebieden. Laat het drogen en afwassen. Grondig dep droog de voet.

Let op - Vermijd gearomatiseerde yoghurt.

3. olijfolie en olijfbladeren

Maal een paar olijfbladeren tot een pasta. Dep sommige wattenbolletjes erin, en breng het mengsel op het getroffen gebied. Bedek het gebied met een zachte doek. Laat het gedurende een half uur. Afwassen met een normaal tot lauw water. Pat drogen.

Daarna gelden olijfolie olijfolie helpt om de huid mals.

4. Apple Cider Vinegar (ACV)

Voeg 1 kopje azijn aan een emmer water (half gevulde). Week je voeten gedurende 15 tot 20 minuten elke avond.

Als alternatief, maak een oplossing van 1 kopje azijn met 1 kopje water, en breng het rechtstreeks naar de getroffen gebieden met een watje.

ACV kan ook direct worden gebruikt. Dep op de getroffen gebieden met behulp van een watje.

Meng gelijke delen van appelcider (of gewone) azijn en ethylalcohol. Breng het dan besmette gebied. (Vermijd het gebruik van te veel alcohol).

5. Corn Starch

Dust maïszetmeel op het getroffen gebied voor het dragen van sokken of schoenen. Het zal je voeten vocht vrij.

6. Oregano Tea

Voeg 4 ounces van oregano bladeren in het water (1/2 tot 3/4 bucket) om je voeten te dekken. Geniet van je voeten in deze oplossing minstens 2 keer per dag. Bereid het fris elke keer in het oog te houden schimmel gratis.

7. Kokosolie

Kokosolie heeft een anti-schimmel eigenschappen. Het kan direct in de voet worden toegepast. Breng het op schone voeten met een watje om het effect van de infectie te verminderen.

8. Sesame Oil

Dit kan worden toegepast op dezelfde wijze als kokosnootolie. U kunt het regelmatig of de andere dag om kokosolie te passen.

9. Speeksel

Verschillende studies hebben aangetoond dat de eigen speeksel van een persoon is nuttig in het genezen van voetschimmel. Breng het over het hele getroffen gebied, vroeg in de ochtend.

10. Cinnamon

Voeg 8 tot 10 stuks van kaneelstokjes tot vier kopjes kokend water.

Laat de oplossing laat gedurende vijf minuten op laag vuur. Dompel je voeten in de oplossing voor ongeveer een half uur. daarna grondig dep de huid droog.

11. Lemon

Was uw voeten met een oplossing bereid door het sap van 2 citroenen een beker vol water. Doe dit driemaal, elke dag, om de infectie te genezen.

12. Epsom Salt

Voeg 1 theelepel Epsom zout om een kopje water. Kook het voor 10 minuten. Reinig je voet grondig, en dan week ze in de voorbereide mengsel.

13. Vicks

Dit is een van de meest effectieve methoden om zich te ontdoen van voetschimmel. Solliciteer Vicks op de besmette gebieden van uw voeten dagelijks, alvorens naar de hooi.

14. Onion

Blend twee uien en haal het sap van te maken. Breng het sap op getroffen gebied na behoren het af te wassen met een antifungale zeep. Laat het gedurende een half uur. Was het gebied met lauw water. Droog daarna grondig.

15. Castor Oil

Na wassen en drogen van de voeten, toepassen ricinusolie. Het helpt volledig te elimineren voetschimmel. Doe dit elke dag zo vaak als nodig is, totdat je een groot verschil merken.

16. Mild Bleach

Geniet van je voeten in mild bleekmiddel water elke nacht of alternatieve 's nachts, gedurende 10 minuten. Voeg een kleine hoeveelheid bleekmiddel en heel voorzichtig zijn in het gebruik van deze methode, omdat te veel van het daadwerkelijk uw huid kan verbranden.

17. immuunsysteem stimuleren Eten

Ook enkele immuunsysteem stimuleren van voedsel in uw dieet. Lage immuniteit kan je meer vatbaar voor een schimmelinfectie te maken. U kunt onder meer broccoli, rood vlees, lente-uitjes, etc.

18. Tea

Thee bevat looizuur dat helpt droog de voet. Het doodt ook de schimmel die atleet voet veroorzaakt. Take 6 theezakjes (of 3 eetlepels losse thee) en voeg deze toe aan een halve emmer lauw warm water. Week je voeten gedurende 20 minuten en dep ze goed drogen.

19. Colloïdaal zilver

Het is een suspensie van submicroscopische zilverdeeltjes. Voor de behandeling van schimmelinfectie, spuit een kleine hoeveelheid van de oplossing op je voeten en laat het drogen. Was achteraf. Doe dit om de andere dag.

Opmerking: Wees zeer voorzichtig over de hoeveelheid zilver. Langdurig en overmatig gebruik van zilver preparaten kan leiden tot argyria (een aandoening waarbij zilverzouten afzetting in de huid).

20. Knoflook

Het heeft schimmelwerende eigenschappen. Het is bekend om verschillende soorten ziekten te behandelen. Om gordelroos genezen, kunt u deze gebruiken op de volgende manieren:

Solliciteer knoflook sap op het getroffen gebied, twee keer per dag.

Een andere methode is om een teentje rauwe knoflook wrijven op de schimmel, dagelijks 's nachts. Wassen met koud water in de ochtend.

Als alternatief, zet een aantal geplette knoflook op de infectie en bedek het met een doek of een steriel gaasje. Laat het voor een uur en wassen met water.

Meng een paar druppels olijfolie en knoflook teentjes. Van toepassing op het aangetaste gebied en was na een half uur.

21. Vodka

Doe wat verwaterd wodka op katoen ballen. Breng het op de geïnfecteerde huid tweemaal per dag.

Opmerking: Als de infectie ernstig is, kunt u direct de wodka toe te passen.

22. Chaparral en Whiskey

Meng zes eetlepels chaparral (droog) en een kwart van de whisky of wijn. Kook het mengsel tot teruggebracht tot 3/4. Laat het afkoelen voor een paar uur (4-5 uur). Geniet van je voeten in deze oplossing. dagelijks herhalen.

23. Raw Honey

Wrijf honing over je voet en houdt het 's nachts. Bedek de voeten met een schone, gewassen doek. Afwassen in de ochtend. Het zal niet alleen genezen voetschimmel, maar ook uw voeten zacht.

24. Vitamine E

Neem een paar vitamine E capsules en snijd het met de hulp van een schaar. Haal de opdrachtgever en toe te passen op je voet tweemaal daags.

25. Ginger

Gember is bekend om zijn schimmelwerende eigenschappen. Maak een saus door het toevoegen van een beetje water en grof gehakte gember. Nu zet de saus op middelhoog vuur en voeg een kopje water. Laat het koken voor een paar minuten. Laat hem afkoelen en toe te passen twee keer de voet van een dayto genezen atleet.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van voetschimmel

26. Indian Lilac

Indian lila staat bekend om zijn antiseptische en schimmelwerende eigenschappen. U kunt gewoon koken wat water en voeg een handvol van de Indiase lila laat aan. Geniet van je voeten in het water gedurende 20-30 minuten.

Als alternatief kunt u Indiase lila olie of crème op het getroffen gebied, twee keer per dag.

27. Grapefruit Extract

Grapefruit extract is een van de effectieve methoden om zich te ontdoen van de gordelroos Voeg een eetlepel in 4 liter water, en geniet je voeten in het voor 15-20 minuten.

28. Tijm

Kruidenthee voetbad bereid door toevoeging van tijm en kamille thee (in gelijke porties) in gekookt water helpt de behandeling van de infectie. Geniet van je voeten in de mix voor 20 minuten.

29. Jewelweed

Extract sap van deze plant en wrijf het op het besmette gebied elke dag. Het is een van de beste voetschimmel behandelingen.

30. Tea Tree

Deze olie heeft antisepticproperties. Het helpt niet alleen vernietigen van de schimmel in de besmette gebieden, maar voorkomt ook zich verspreidt naar gebieden onaangetast. Voeg 40-50 druppels biologische tea tree olie tot een bad of een grote emmer en dompel je voeten in het voor 10 minuten. Droog de voeten.

Alternatief massage een paar druppels van de olie direct in het getroffen gebied.

31. Calendula

Calendula heeft zowel antischimmel en anti-inflammatoire eigenschappen. Het is bekend voor de behandeling van wonden en huidconditie. Het is ook zeer nuttig zijn bij de behandeling van de voet infectie atleet. Wrijf calendula zalf op de getroffen gebieden, tweemaal daags na het wassen voeten behoren.

32. Lavender

Lavendel ruikt niet alleen prachtig, maar ook helpt bij de behandeling van gordelroos. Om massage olie te bereiden, voeg 3-4 druppels lavendelolie in een theelepel plantaardige olie (u kunt elke lotion / body boter in plaats van olie te gebruiken). Breng het overal in het besmette gebied, voor het slapen gaan.

33. Aloe Gel

Meng een deel aloë gel met drie delen tea tree olie. Wrijf deze oplossing op het besmette gebied tweemaal daags gedurende zes tot acht weken.

U kunt ook direct wrijf de gel over het getroffen gebied.

do's

Gebruik antifungale poeder op je voeten.

Was uw voeten twee of drie keer per dag.

Houd uw schoenen buiten in de zon te drogen.

Als u roodheid opmerkt, verhoogde zwelling, bloedingen, of als uw infectie wordt niet opruimen, zie uw zorgverlener.

Draag canvas schoenen of slippers zodat de lucht uw voet kunt invoeren.

don'ts

Do agressieve bleekmiddel niet gebruiken om voetschimmel behandelen.

Stop niet met het gebruik van de schimmeldodende crème wanneer uw symptomen verdwijnen. Blijven gebruiken voor ten minste voor een week of twee.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment