Sunday, January 17, 2016

53 Uitzonderlijke Super Foods Dat vet verbranden

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/03 /

Iemand heeft juist gezegd - je wordt wat je eet. Uw geestelijke en lichamelijke gezondheid direct of indirect afhankelijk van uw dieet. Als u wilt uw gewicht onder controle te houden, dan een paar veranderingen in de levensstijl moeten worden gemaakt. Om dit proces te starten, maak uw dieet gezond en evenwichtig. Eet iets dat is een combinatie van smaak en gezondheid. In plaats van kauwend op uw favoriete chocoladereep of pompoentaart, op zoek naar een aantal gezonde opties. Samen met voedzaam voedsel, onder andere oefening in uw dagelijkse schema. Maak kennis met de super voedingsmiddelen die vet te verbranden door het onderdrukken van de eetlust en het stimuleren van uw stofwisseling, waardoor het helpen van je terug in de vorm te krijgen.

1. Haver

Deze vezel-rijk voedsel perks de stofwisseling en maakt je langer een vol gevoel. Combineer haver met yoghurt en fruit. Hebben het in uw ontbijt.

Als alternatief, koken haver in de melk en voeg wat bananen aan. De rijkdom van beta-glucanen, een soort vezel in haver, maakt het effectief in het versterken van je immuunsysteem.

2. Oranges

Sinaasappels zijn vol met vezels en hebben zeer minder calorieën. Ze kunnen worden genomen in kleine hoeveelheden in plaats van snoep, om de zoete tand verzadigen.

3. Spices

Onder meer specerijen (met inbegrip van mosterdzaad, gember, ginseng, zwarte peper en kurkuma) in uw dieet. Ze verhogen van de stofwisseling van het lichaam en branden extra calorieën.

4. Sweet Potato

Zoete aardappelen zijn de stuwende kracht van essentiële voedingsstoffen, zoals voedingsvezels, vitamine C, kalium, ijzer, magnesium en fytochemicaliën, zoals beta-caroteen, luteïne, zeaxanthine, enz. De grote hoeveelheid voedingsvezels in zoete aardappel duurt lang verteerbaar en versnelt dus metabolisme, wat op zijn beurt helpt verbranden meer calorieën en vermindert het gewicht.

5. Tomaten

Tomaten hebben veel goede dingen die u zullen helpen ton gewicht te verliezen.

6. Frambozen

Frambozen zijn zeer rijk aan vezels. De in water oplosbare component van frambozen, bekend als pectine, verlaagt het cholesterolgehalte.

7. Aardbeien

Deze vrucht is geladen met vezels en vitamine C. Fiber maakt je volledige langer te voelen, en vitamine C houdt de huid gezond. Een kopje aardbeien heeft meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C.

8. Kikkererwten

Kikkererwten de opslagplaats van vitale voedingsstoffen, zoals vezels, eiwitten, vitamine B6 en blad-, die een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen en herstel van spieren spelen bij celbreuk. Ze verzadigen uw honger direct en houden u volledige langer te voelen.

9. Pumpkin

Een kopje gekookte pompoen bevat 3 gram vezels, vitamine A, C, E en kalium. De vezel die pompoen controleert uw gewicht door het houden van je volledige langer te voelen. Het kan in de vorm van salade worden geconsumeerd of kan worden gebruikt bij de vorming van heerlijke recepten.

10. Amandelen

Amandelen zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, samen met andere vitaminen en calcium. Probeer een handvol amandelen samen met een glassful sinaasappelsap. Deze combinatie zal fungeren als een instant power booster en je volledige langer te voelen, waardoor u essentiële voeding.

Als alternatief kan amandelen worden genomen in de vorm van een smoothie met fruit zoals appel, banaan, enz., En melk. Alle ingrediënten samen je een gevoel van volheid te geven en tegelijkertijd het verbeteren van uw gezondheid.

11. Grapefruit

Het wordt vaak genoemd als dieet fruit als het verlaagt de insuline en vetopslag hormoon dat daadwerkelijk helpt bij gewichtsverlies. Als meegenomen bij elke maaltijd, kan grapefruit helpen je verliest 3-4 pond in een maand.

12. Druiven

Een paar druiven kan fungeren als een instant energie snack. Ze hebben slechts een handvol van calorieën. Druiven zijn rijk aan vezels en uw eetlust onderdrukken langer; dus, waarbij je je gewicht onder controle.

13. Dark Chocolate

Geloof het of niet, waardoor u kleine traktaties kan een geheim aan gewichtsverlies. Donkere chocolade is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA), die in feite, heel onze stofwisseling en verbranden extra vet en calorieën. Hebben chocolade als dessert na het diner. Het zal uw cravings voor zout en zoet te beteugelen.

14. Popcorn

Popcorns zijn zeer rijk aan vezels en weinig vet. Ze bevatten eiwitten en vitamine B, waardoor ze een krachtvoer maken. Je kunt ze opeten als een instant snack om je honger te stillen.

15. Yoghurt

Probeer yoghurt samen met granen, zoals cornflakes, tarwe of havervlokken. Het kan ook samen worden genomen met Apple om uw honger te stillen en de controle van uw gewicht.

16. Hummus

Probeer een handvol pretzels en een kom van hummus. Het zit vol met koolhydraten dat u en eiwitten die reparatie cellen zal helpen na een inspannende training zal bekrachtigen.

17. Coconut Water

Drink minstens 2 glazen van de kokosnoot water per dag. Het helpt vullen het lichaam met de dagelijkse behoefte aan elektrolyten die vaak uitgeput raakt tijdens koorts of braken. Als alternatief, knijp een citroen in de coconut water voor lekkere smaak.

18. Bloemkool

Gestoomde bloemkool of bloemkool soep is welvarende in verbindingen, zoals glutathion, dat is een krachtige antioxidant die het immuunsysteem strijd tegen griep en virale infecties helpt. Dit veggie is ook een goede optie voor het gewicht bewuste mensen.

19. Kamille Thee

Steile sommige kamille bladeren in het water gedurende 5-10 minuten. Zeef het en drink het gedurende de dag na het afkoelt. Deze super voedsel vermindert de buik problemen, vermindert de ontsteking en helpt schuur extra flab uit uw lichaam.

20. Ginger

Gember werkt als een thermogene middel dat verhoogt de stofwisseling en verbetert de verzadiging om uw gewicht onder controle te houden. U kunt zuigen op ruwe gember stukjes, toe te voegen aan je eten of gebruiken in thee om de voordelen Garner.

21. Groene Thee

Groene thee bevat catechine met fytonutriënten en antioxidanten die de snelheid van het metabolisme stimuleren en aldus in gewichtsverlies ondersteunen. Om je taille te werpen snel, genieten van minstens 5 kopjes groene thee per dag.

Opmerking: Voor het beste resultaat, geen zoetstof toe te voegen.

22. Quinoa

Het kan een alternatief calorierijk rijst en aardappel. Deze staan laag op de glycemische index en zijn geladen met vitaminen die je in het roze te houden, zonder toevoeging van extra calorieën.

23. Apple

Bepaalde vruchten versnellen gewichtsverlies, samen met het activeren van je. Appels zijn een van hen. Zij zijn de rijke bron van voedingsvezels, die je gevoel van volheid geeft en vermindert de onbedwingbare trek tussen de maaltijden.

Let op: de juiste Was uw appel en hoeft de schil niet verwijderen terwijl het hebben van het.

24. Beans

Vervang voedsel rijk aan koolhydraten, zoals brood en rijst met bonen. Ze zijn rijk aan vezels, waardoor vergemakkelijken regelen van de bloedsuikerspiegel en de verbetering van de spijsvertering.

25. Kipfilet

Kipfilet is hoog in eiwitgehalte en laag in vet. Het kan leiden tot een hoog metabolisme in combinatie met krachttraining.

26. Egg Whites

Inclusief veel eieren in uw dieet, in het bijzonder in het ontbijt. Een zeer rijke bron van eiwitten en onverzadigde vetzuren acids- eieren, zijn goed voor de gezondheid en het handhaven van een optimaal gewicht.

27. Peren

Één peer bevat 15% van je dagelijkse aanbevolen dosis van vezels. Gevarieerde eigenschappen, hoog water en vezelgehalte, en heerlijke smaak maken het een super voedsel voor het verminderen van uw gewicht.

28. Pijnboompitten

Nu heb je een reden om uw noten te genieten zonder schuldgevoel. Ze hebben de eigenschap van het onderdrukken van uw eetlust als gevolg van fytonutriënten in hen. Heeft u een handje noten elke keer dat je voelt een drang om een hapje te eten.

29. Linzen

Linzen zijn vezelrijke voedingsmiddelen, laag in suiker en hoog in eiwitten. Ook het houden van je energiek en mentaal alert, ze spelen een grote rol in het verlagen van de bloedsuikerspiegel en calorieën snel te verliezen.

30. Mushrooms

De volgende keer als je naar buiten voor het hebben van pizza en kiezen voor champignons topping in plaats van pepperoni of worst; heb je meer kans van het afstoten van die extra ponden snel. Champignons zijn rijk aan eiwitten en vitaminen, en laag in calorieën.

31. Hot Peppers

Hete pepers helpen bij het verminderen van gewicht. Verrast? Velen van ons weten niet dat hete pepers een zeer belangrijke rol bij het verbranden van de extra calorieën door het stimuleren van de stofwisseling te spelen.

32. Broccoli

Broccoli is het best bekend voor de preventie van kanker eigenschappen. De vezelige inhoud en 30 calorieën per portie maken het een van de beste super voedingsmiddelen voor het kappen van de flab. Spice jouw broccoli met zout en zwarte peper en eet het rauw, of strooi het op soepen, salades, en yoghurt.

33. biologisch vlees

Als u genieten van niet-vegetarisch voedsel, dan kan het mager biologisch vlees een gezonde optie, omdat het minder vet en veel eiwitten is. Bovendien kan het gemakkelijk worden verteerd, waardoor de steun in het afstoten van die extra ponden.

34. Cantaloupe

Dit voedsel is zoet, maar niet veel calorieën; vandaar, kunnen worden toegevoegd als slasaus, of kan worden gegeten als zodanig. Het is rijk aan vezels en helpt bij het vasthouden van water in het lichaam, die op zijn beurt maakt je volledige langer te voelen.

35. Spinazie

Deze groente is goed-off aan vezels, rijk aan vitaminen en mineralen en helpt bij het vasthouden van water. Als u kijken uit naar het verliezen van gewicht, dan is vervanging van uw high-calorie voedsel met een kom van spinazie.

36. Asperges

Asperges is overvloedig aanwezig in oplosbare vezels - inuline, die hongeren en frequente cravings onderdrukt. Daarnaast bevat het ook foliumzuur en vitamine A. Het heeft de potentie om de bloedsuikerspiegel te verlagen, stimuleren de probiotische groei reguleren de spijsvertering en beheren lichaamsgewicht.

37. Cinnamon

Kaneel speelt een belangrijke rol in het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Minstens 1 eetlepel kaneel moeten samen worden genomen met de dagelijkse dieet om positieve resultaten van het gewichtsverlies te zien.

38. Avocado

Avocado bevat oliezuur, een soort enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die snijdt door het extra flab, vooral uit de buik regio. Hij vecht tegen de vrije radicalen en vertraagt de spijsvertering.

39. Peanut Butter

Pindakaas voldoet frequente hunkeren en staat hen niet toe om opnieuw voordoen, waardoor een controle op uw gewicht te houden.

40. Salmon

Zalm een soort mager vlees is voorzien van het eiwit, zodat gemakkelijk worden beschouwd als een onderdeel van gezond dieet. U kunt eenvoudig vervangen van rood vlees en andere junk food met zalm, die vol is van enkelvoudig onverzadigde vetzuren en laag in calorieën.

41. Griekse yoghurt

Het is een gezonder vorm van yoghurt met minder suiker en grotere hoeveelheden eiwit. Het stoepranden uw cravings en ondersteunt uw spijsvertering.

42. Organic Apple Cider Vinegar

Organische appelazijn stimuleert de spijsvertering en bevordert gewichtsverlies door het onderdrukken van uw drang. Het moet worden meegenomen met gedestilleerd water ½ uur voor de maaltijd. Het behoudt ook de pH-balans van het lichaam.

43. Olijfolie

Olijfolie verlaagt het cholesterolgehalte en LDL-cholesterolgehalte, want het is laag in verzadigd vet. Het bevat enkelvoudig onverzadigde vetzuren die meer voldoening dan normaal vetzuren aanwezig in andere eetbare oliën zijn.

44. Turkije Breast

Kalkoenfilet is geladen met eiwit en is nuttig voor de mensen die op dieet of praktijk krachttraining.

45. Bosbessen

Bosbessen zijn het best bekend om hun anti-aging eigenschappen. Ze smaken geweldig en helpen afbreken van vet en suiker natuurlijk zoals ze zijn rijk aan vezels en weinig calorieën.

46. Lijnzaad

De rijkdom van omega-3 vetzuren en voedingsvezels in lijnzaad helpen water vast te houden in het lichaam en geeft je een gevoel van volheid. Het stimuleert de stofwisseling en verlaagt het cholesterolgehalte in het lichaam.

47. Black Beans

Zwarte bonen zijn een goed alternatief voor rijke eiwitbronnen, zoals rood vlees en vis. Ze hebben geen verzadigde vetten zoals andere eiwitbronnen bevatten; vandaar, worden beschouwd als uitstekend eten voor gewichtsverlies

48. Brown Rice

Bruine rijst is rijk aan vezels en resistent zetmeel (een gezonde koolhydraten die boost metabolisme helpt en vet te verbranden). Het wordt beschouwd als een lage-energie-dichte voedingsmiddelen. Aangezien het is laag in calorieën, mensen die consumeren bruine rijst in plaats van witte rijst niet gewicht winnen

49. Wijn

Wijn wordt bereid door fermentatie van druiven en dus resveratrol (een antioxidant gevonden in druiven) verhindert vetopslag in het lichaam. Een glas wijn is gelijk aan 90 minuten van de training.

50. Kaas

Kaas bevat enkelvoudig onverzadigde vetzuren en helpt u vol voor een lange tijd blijven. Het stoepranden de drang om iets te eten.

51. vetarme melk

Vetarme melk is laag in calorieën en hoog in calcium als gevolg van enkelvoudig onverzadigde vetzuren die u helpen uw honger voor een lange tijd te onderdrukken en verbranden meer vetten en calorieën.

52. Pearl Barley

Deze zijn rijk aan zetmeel en laag in calorieën. Een ½ kop portie bevat slechts 2 gram resistent zetmeel dat is goed voor het verbranden van vet.

53. Rode biet

Beets zijn de stuwende kracht van vitaminen en mineralen en bevatten nul vet (half kopje bevat 37 calorieën). Het heeft weinig calorieën en helpt gewicht te verliezen.

Volgende artikel

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment