Saturday, January 30, 2016

30 Home Remedies To Get Rid Of Mouth Zweren

Mondzweren zijn pijnlijk zweren die voorkomen op de binnenzijden van de wangen, tong, tandvlees en zelfs de binnenzijde van de onderste lip. Ze verschijnen in de vorm van witte of gele blaren omgeven door rode halo, met een branderig gevoel. Ze verschijnen gewoonlijk afzonderlijk of clusters in de mond, en in het algemeen duurt ongeveer 7-10 dagen. Tekort aan vitamine C, vitamine B12 en ijzer, stress, slechte mondhygiëne, infectie door herpes simplex, voedselallergieën, hormonale onbalans, onjuiste spijsvertering, erfelijke en bijten van de wangen zijn enkele van de oorzaken van aften. Deze kwaal wordt in het algemeen gepaard met een slechte adem, ontsteking van de keel en tonsillitis, lichte koorts, bloedingen, overtollig speeksel, en pijn tijdens het eten, drinken en praten. Dus, hier zijn een paar eenvoudige home remedies om zich te ontdoen van aften.

Home remedies voor mondzweren

1. Kokosmelk

Kokosmelk is een van de beste behandelingen voor zweren in de mond. Gorgelen met verse kokosmelk 3-4 keer per dag tot de zweren te verminderen.

U kunt ook drinken kokoswater om je lichaam te koelen. Coconut is de beste remedie om zweren in de mond te behandelen. (1)

2. Hot & Chilled Water

Gorgelen met een glas gekoelde water en een glas warm water afwisselend. Het zal u verlichting geven uit de mond zweren. (2)

3. Tomaat

Ofwel drinken tomatensap of toe te passen op het getroffen gebied 3-4 keer per dag om zich te ontdoen van aften thuis. U kunt ook eten rauwe tomaten. (3)

4. Kurkuma

Meng een snufje kurkuma poeder in een theelepel glycerine en dit mengsel toe te passen op de zweren. Het werkt echt wonderen. (4)

5. Banana & Curd

Hebben banaan en wrongel vroeg in de ochtend om zich te ontdoen van aften. (5)

6. Suikersuikergoed

Dit is een van de meest effectieve home remedies voor de behandeling van zweren in de mond. Voeg 1 deel kamfer tot 7 delen suiker snoep en toepassing van deze op de zweren. (6)

7. Honey

Mix ¼ theelepel kurkuma poeder in een theelepel honing tot een pasta. Nu, toe te passen op de blaren. U kunt ook een mengsel van honing en kokosolie toe te passen op de zweren om zich te ontdoen van hen snel.

Alternatief alleen honing kunnen ook direct op de zweren. (7)

8. Zoutoplossing

Voeg ½ theelepel zout in een kopje water en spoel je mond met deze oplossing. Swish het in je mond gedurende ongeveer 30 seconden. Dit is een effectieve huis remedie om aften genezen snel. (8) (9)

9. Yoghurt

Solliciteer yoghurt op de blaren om snel hulp te krijgen. U kunt ook karnemelk drinken. Het is een goede remedie voor zweren in de mond. (10)

10. Waterstofperoxide

Voeg een mengsel van 3% waterstofperoxide met gelijke hoeveelheden water. Geniet van een katoenen bal in deze oplossing en toe te passen op de zweer. dep gewoon de oplossing op de pijnlijke en niet doorslikken. Herhaal dit proces eenmaal of tweemaal per dag voor betere resultaten. (11)

11. Baking Soda

Meng zuiveringszout met water en toe te passen op het getroffen gebied om zich te ontdoen van de pijnlijke zweertjes in de mond krijgen. (12)

12. Cranberry Juice

Houd cranberry sap in je mond voor bepaalde tijd. Dit zal een snelle verlichting van pijnlijke zweren. (13)

13. Onion

Het eten van rauwe uien ook helpen bij de behandeling zweren in de mond. U kunt uien in salade vorm te eten. (14)

14. Papaverzaden

Meng wat maanzaad met droge geraspte kokos en suiker, snoep en eten dit mengsel. Maanzaad dienen als koelmiddel, worden daarom goed voor de genezing van de zweren in de mond genomen. (15)

15. Butter

Een van de beste home behandelingen voor zweren in de mond op de tong is boter. Solliciteer boter op de zweren om ze snel te verlichten. (16)

16. Papaya

Het eten van papaya geeft ook verlichting van pijnlijke blaren in de mond.

Gepoederde schors van papaya wordt gebruikt voor de behandeling van mondzweren. (17)

17. Melk van Magnesia

Dep een katoenen bal in de melk van magnesia, en toe te passen over de zweren om snel hulp te krijgen. (18)

18. Ice Cubes

Wrijf ijsblokjes op de zweren, vaak, om ze snel te genezen. (19)

19. Orange Juice

Drinken sappen van citrusvruchten zoals sinaasappelen het tekort aan vitamine C in het lichaam, die op zijn beurt behandelt mondzweren voldoen. (20)

20. Clove

Chew een teentje knop als het sap heeft helende eigenschappen die de zweer pijn zal verminderen. (21)

Kruiden Remedies te genezen Mouth Zweren

21. Zoethout

Drop heeft anti-inflammatoire eigenschappen, dus, werkt goed bij de behandeling van mondzweren of blaren. U kunt mengen sommige drop poeder in honing of glycerine en toe te passen op de zweren. Het kalmeert effectief de mond blaren.

U kunt ook een mondspoeling van zoethoutwortel maken door het weken verpletterd wortel in 2 kopjes water gedurende drie uur. Je mond spoelen met mondwater deze meerdere keren per dag om zich te ontdoen van de mond maagzweer te krijgen. (22)

22. Heilige basilicum bladeren

23. fenegriek bladeren

Voeg een kopje fenegriek tot 2 kopjes kokend water. Steil, dus voor enige tijd, en zeef het water. Gorgelen met deze ten minste tweemaal of driemaal per dag. (24)

24. Koriander Bladeren

Kook enkele blaadjes koriander in het water. Zeef de vloeistof en laat het afkoelen een beetje totdat het lauw wordt. Vervolgens gorgelen met deze ten minste 3-4 maal per dag. U kunt ook koken korianderzaad in wat water en gebruik het voor gorgelen. (25)

25. Peepal Tree Leaves

Meng wat peepal boombladeren in honing en toe te passen op de blaren.

26. Indian kruisbes

Pureer een Indiase kruisbes tot een pasta te maken. Direct toepassen op de zweer minstens 2 keer per dag. Het zal snel verlichting geven van zweren. (26)

27. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een uitstekende natuurlijke remedie om zweren in de mond te behandelen. Meng ten minste 10 druppels tea tree olie in 1/3 kopje water. Gebruik dit als een mondspoeling. Het zal blaren genezen zeer binnenkort. U kunt ook een beetje tea tree olie toe te passen direct op de blister. Het vermindert ook de roodheid en ontsteking veroorzaakt als gevolg van ulcera. (27)

28. Aloe Vera

Verbruiken 2 eetlepels verse aloë vera gel op zijn minst drie keer per dag. Het is een goed huis remedie om aften genezen.

U kunt ook van toepassing aloë vera gel op de mond ulcus om snel hulp te krijgen. (28)

29. Banyan Tree Milk

Dit is een snelle remedie om tong zweren genezen. Solliciteer banyanboom melk op de zweren voor onmiddellijke noodhulp.

30. pepermuntolie

Toepassen pepermuntolie op zweren pijnstilling krijgen veroorzaakt door de blaren.

31. Mulberry Juice

do's

Hebben een evenwichtige voeding, en bevatten de nodige vitaminen en mineralen om hun tekort te voorkomen.

Drink veel water als het uw systeem houdt schoon terwijl het vermijden van aften.

Poets je tanden minstens twee keer per dag om zweren te voorkomen. (29)

don'ts

Vermijd te veel kruidig voedsel en overtollige snoep. (30) (31) (32)

Zich te onthouden van alcohol en cafeïnehoudende dranken.

Blijf weg van deze voedingsmiddelen, waarvoor u allergisch bent.

Vermijd over-consumptie van rood vlees en dierlijke vetten.

Eet geen warm eten. (33)

May 20, 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment