Monday, January 25, 2016

20 Home Remedies To Get Rid Of Hickeys

Hickeys, beter bekend als de liefde hap of kus afdruk, zijn de merken die je herinneren aan de intense momenten die u besteed met je partner. Hickeys zijn geen probleem, totdat je moet een openbare vergadering bij te wonen of een familie-uitje. Deze worden gevormd wanneer de huid wordt gebeten of zoog hard wat resulteert in gebroken haarvaten. De symptomen kunnen een blauwe plek-achtige verschijning op de huid, paarse of rode verkleuring van de huid, zwelling, en zelfs een beroerte in zeer zeldzame gevallen. Het wordt genezen op eigen in 5-10 dagen en kan worden verborgen met behulp van make-up of kleding, maar u kunt ook gebruik maken van de volgende home remedies om zich te ontdoen van hickeys krijgen.

Home remedies voor Hickeys

1. Ice

Ijs kan blijken te zijn zeer nuttig omdat het vernauwt de bloedvaten en vermindert de zwelling te zijn. Solliciteer ijs om 's nachts te ontdoen van hickeys krijgen. De manier om het ijs toe te passen is door het wikkelen van een handdoek omheen en zacht aan te drukken op het getroffen gedeelte.

Opmerking- Niet direct het ijs toe te passen op de huid als het de situatie zal verslechteren.

2. Pineapple

Ananassen, afgezien van het feit lekker, bevatten bromelaïne die fade kneuzing helpt en de pijn verlichten. Snijd een aantal stukjes ananas en toe te passen op de Hickey. Herhaal dit proces 4-5 keer per dag gedurende 10 minuten.

Als alternatief kunt u een doek in ananassap dompelen en toe te passen op de Hickey.

3. Chilled Spoon

Gekoeld lepel kan blijken te zijn een andere effectieve remedie voor het verstrekken van een snelle verlichting van pijn en zwelling Neem een lepel of twee en bewaar ze in de vriezer voor bepaalde tijd. Wanneer gekoeld, toe te passen op de Hickey.

4. Massage

Masseren het gebied zal de circulatie van bloed mogelijk, die geklonterd rond het gebied. In plaats van masseren in een cirkelvormige beweging massage het gebied ene richting en dan in de tegengestelde, 5-6 minuten, meerdere malen per dag.

5. Alcohol

Alcohol heeft verzachtende, koeling en desinfecterende eigenschappen. Wrijf het over The Hickey met de hulp van een katoenen bal en daarna moisturizer toe te passen, zodat de huid niet droog te krijgen. Voor het beste resultaat, toe te passen twee keer per dag.

6. Schillen van de banaan

Bananenschillen hebben koeling en verzachtende eigenschappen waardoor ze een goede agent om hulp te krijgen van hickeys te maken. Neem een banaan schil en snijd hem in de grootte van de Hickey. Zet het over het voor ongeveer een half uur. Herhaal dit proces 2-3 keer per dag.

7. Oranges

Sinaasappels zijn welgestelde aan vezels en vitamine C, die helpen verwijderen hickeys. Drink de verse jus d'orange twee keer per dag tot de hickeys genezen.

8. Lipstick of Pen Cap

Neem een lippenstift, dop van de pen of een ander cilindrisch voorwerp, en rol het over de Hickey voorzichtig. Het zal helpen bij het gemakkelijk circulatie van het bloed, en genezen van The Hickey sneller.

9. warm kompres

Als The Hickey niet verdwijnen in 2 dagen, dan kunt u het proces van warm kompres te proberen. Dompel een handdoek in warm water en toe te passen op de Hickey. Het zal helpen bij het verbeteren van de circulatie van het bloed en lichter de kleur van The Hickey.

Als alternatief kunt u een warme kruik of warm theezakje over het gebied te zetten.

Opmerking- geen warm water direct toe te passen op het gebied.

10. Cocoa Butter

Cacaoboter is een natuurlijke vochtinbrengende crème die de cacaobonen wordt gewonnen en is zeer nuttig bij de behandeling van de huidziekten en het verminderen van de ontsteking. Na het doen van de warm kompres, gelden de cacaoboter en masseer het zachtjes gedurende vijf minuten. Voor het beste resultaat, herhaal dit proces 4-5 keer per dag.

11. Tandpasta

Breng wat hoeveelheid tandpasta op Hickey met behulp van de vinger. Het kan een tintelend gevoel veroorzaken, maar zal helpen snel te verwijderen Hickey. Na enige tijd was het af met lauw water.

12. Tandenborstel

Om het bloedstolsel te breken en zet de circulatie van bloed, gebruik dan een zachte tandenborstel. Wrijf zachtjes over het gebied 4-5 keer per dag.

Opmerking- niet de borstel te hard te wrijven.

13. Coin

De munt is zeer nuttig in het breken van de bloedklonter. Met behulp van de vingers, strekken het getroffen gebied strak en wrijf een muntstuk zacht over dat deel van de huid. Je ziet een plotselinge kleurverandering van de blauwe plek.

14. Comb

U kunt een kam gebruiken om de Hickey wrijven. Het enige wat je hoeft te doen is wrijven een kam over het voor bepaalde tijd. Het kan blijken te zijn een pijnlijk proces zijn, maar het helpt veel.

15. Apple Cider Vinegar (ACV)

ACV is een van de beste en moet remedies om zich te ontdoen van hickeys proberen. Giet ongeveer 4-5 eetlepels azijn in een kom met warm water. Breng het over de Hickey. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag.

Opmerking- Probeer dit niet te verhelpen voordat 36-48 uur van de formatie van The Hickey.

16. Tuna Oil

Solliciteer tonijn olie op de aangetaste huid en laat het 5 minuten. Daarna afspoelen met water. Omega-3 vetzuren en vitamine E olie in tonijnolie staan achter in de regeneratie van de huid.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Hickeys

17. pepermuntolie

Masseren van de pepermuntolie is een andere waterdichte methode voor het wegwerken van hickeys. Het circuleert het bloed, waardoor de vorming van een stolsel voorkomt. Om deze methode te proberen, neem een paar druppels van de olie en masseer het op de huid gedurende vijf minuten, 2-3 keer per dag. Op het eerste, kan er een tintelend gevoel te zijn, maar het zal helpen bij de blauwe plek weg te gaan.

Opmerking- Probeer dit niet te verhelpen voor meer dan 2 dagen als het kan irritatie veroorzaken aan de huid.

18. Aloe Vera Gel

Een van de beste kruiden om elke vorm van de huidziekte te behandelen is aloë vera gel. Het zal bijdragen tot het verminderen van de ontsteking. Neem aloe vera gel en toe te passen over de Hickey, meerdere keren per dag, en u zult het verschil merken.

19. Witch Hazel

Toverhazelaar is een zeer goede kruidenmiddel die versnelt het proces van genezing. Neem een doek en dompel het in toverhazelaar thee. Breng het op de Hickey, meerdere malen per dag.

Als alternatief kunt u een pasta van toverhazelaar te maken en toe te passen op de huid voor een paar minuten. Dan, was dit dan met het lauwe water.

20. peterselie

Peterselie is een multi-vitamine en multi-voedingsstoffen kruid dat zal wonderen doen voor uw huid. Maak een pasta van peterselie en toe te passen op het getroffen gebied. Bedek het gebied met een doek. Verwijder het na een uur en herhaal het proces meerdere keren per dag tot je te ontdoen van The Hickey.

do's

U kunt bedekken The Hickey met behulp van make-up.

Probeer om het te bedekken door het dragen van een coltrui top, sjaal of haar.

Verbruiken veel vitamine K groenten en vruchten als ze helpen bij de behandeling The Hickey vroeg.

Wees geduldig terwijl de behandeling van Hickey, aangezien het 2-3 dagen kan duren voordat het te genezen.

Eet veel aardbeien mocht salicylzuur die fungeert als een natuurlijke bloedverdunner bevatten.

Verbruiken veel vitamine C-rijke vruchten voor snel herstel.

Dont's

Gooi koude objecten niet van toepassing, zoals vlees, als het kan blijken onhygiënisch te zijn.

Vermijd wrijven of schrapen The Hickey te hard; anders kan het pijn en laat het merk voor langer.

19 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment