Sunday, January 17, 2016

29 Effectieve Home Remedies Om Labor natuurlijk induceren

Bent u een moeder-to-be, die 38-40 weken van de zwangerschap heeft overschreden en ongeduldig te wachten op uw eerste vernauwing? Normaliter, wanneer een vrouw geeft haar vervaldatum, dan wordt beschouwd als laat zwangerschap. Toch is het niet echt gevaarlijk voor de moeder en het kind als de levering is vertraagd met 5-10 dagen. Maar wanneer de bevalling is te laat voor ongeveer 2 weken, dan is het iets wat iedereen moet betrekking hebben op en na te denken over het volgen van de natuurlijke manieren om weeën op te wekken.

Punten om te onthouden voor het gebruik van natuurlijke methoden voor het induceren van de Arbeid

Vraag advies aan uw arts en te overwegen een paar punten voordat u een van de natuurlijke manieren om weeën op te wekken:

Als de zwangerschap een hoog risico zwangerschap of als de moeder heeft geen noemenswaardige medische aandoening, dan vermijd het induceren van arbeid natuurlijk.

Houd uw ziekenhuis zakken verpakt en ook uw arts op de hoogte voordat je in een dosering van arbeid stimulator medicijnen of het gebruik van kruiden.

Geef extra zorg voor de zwangere vrouw tijdens het induceren van arbeid natuurlijk. Vooral wanneer het water breekt, is het ideaal dat je haar onmiddellijk en niet naar het ziekenhuis te gaan met de inductie proces.

Blijf op de hoogte met een gecertificeerde therapeut of op zijn minst een ervaren persoon thuis als u na een van de natuurlijke manieren om weeën op te wekken thuis.

Wanneer u een natuurlijke manier om de weeën op te wekken volgen, enige tijd duren voordat het proces te herhalen of het uitproberen van een andere methode.

Probeer niet om de pijn te veroorzaken voor de zwangerschap periode van 40 weken, zoals eerder dit; de foetus is niet volledig gerijpt en klaar voor de geboorte. (1) (2)

Home Remedies voor het induceren van de Arbeid

1. Sex

In principe arbeid inductie impliceert rijping van de baarmoederhals waardoor het water releases of dilatatie sneller en arbeid begint gebeurt. De kansen van cervicale rijping toeneemt, als een volledige termijn zwangere vrouw blijven om seks te hebben met haar partner. Trouwens, geslacht leidt tot de aanmaak van oxytocine dat is een belangrijke hormoon dat arbeid induceert. Het sperma bevat ook prostaglandines dat baarmoedermond rijpt en veroorzaakt het verwijden. (3)

Notitie

Als een vrouw heeft moederkoekprevia of andere complicaties met haar zwangerschap, dan is het goed om deze methode te vermijden.

De kans op uitzetting zijn hoog wanneer een zwangere vrouw zich overgeeft aan een geslachtsgemeenschap. Als het water breekt, hospitaliseren de vrouw onmiddellijk.

In het geval van vaginale bloeden, seks is niet een geadviseerde natuurlijke arbeid inductie optie.

2. Nipple Stimulation

Dit is de tweede meest aanbevolen manier om weeën op te wekken. Net als bij seks, tepel stimulatie verhoogt ook de aanmaak van oxytocine arbeid krimp veroorzaken. Dit is een eenvoudige maar zeer effectieve methode die omvat het stimuleren van de tepels (tepels) zoals hoe een baby zuigt terwijl de verpleging. Masseer rond je tepels gedurende ten minste 15 minuten en het stimuleren van een tepel op een moment. Herhaal dit proces voor ongeveer drie keer per dag naar oxytocine vrijkomen verhogen in je lichaam. (4)

NB - Het stimuleren van de tepels na intervallen. Gebruik dit proces niet herhalen voor meer dan drie keer per dag. Gebruik een geur-vrije moisturizer te masseren rond het gebied sinds het wrijven met de blote vingers kan het pijnlijk en pijnlijk.

3. Castor Oil

Drink ricinusolie arbeid pijn veroorzaken. Castor olie stimuleert je darmen en baarmoeder naar de eerste krimp veroorzaken op zijn vroegst. (5)

Opmerking -Gebruik geen drinken meer dan 60 ml van ricinusolie als het ernstige diarree kan veroorzaken bij een zwangere vrouw, haar duwen om extreme uitdroging en verlies van energie. Met behulp van ricinusolie kan ook leiden tot foetale stoelgang.

4. Acupunctuur

Acupunctuur is een van de oude remedies die zijn gebruikt sinds duizenden jaren om weeën op te wekken. In deze werkwijze worden dunne naalden ingebracht in de specifieke punten van het lichaam. Dit leidt tot de activiteit van de baarmoeder. Deze werkwijze vermindert ook de pijn die de normale partus. (6) (7)

NB - Raadpleeg uw verloskundige of arts voordat u acupunctuur arbeid inductie methode. Volg deze methode alleen wanneer je uitgerekende datum dichtbij is, of wanneer je uitgerekende datum is verstreken. De mogelijkheid van de arbeid inductie met acupunctuur is zeer hoog, dus niet om het te proberen, als uw zwangerschap niet voldragen.

5. Data

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het eten datum fruit in de latere stadia van de zwangerschap kan worden beschouwd als een van de functionele natuurlijke manieren om weeën op te wekken. Vrouwen die 6 datumvruchten geconsumeerd in een dag gedurende vier weken kregen hun arbeid vroeg in vergelijking met vrouwen, die hen niet eten. Date fruit maakt ook weeën langer, dus hogere cervicale dilatatie gebeurt. Op deze manier wordt de eerste fase van de arbeid wordt verkort. Bij vrouwen eten datumvruchten tijdens de derde trimester, de kans op spontane arbeid ook zeer hoog. (8)

NB - Gebruik dan eet geen data als het je maag kunnen verstoren. Bovendien, het eten van datumvruchten kan een grotere hoeveelheid warmte te produceren in je lichaam, dus drink een glas gekookte melk na data. Het is niet aan te raden dat u de data in het eerste of tweede trimester eten zonder overleg met uw arts.

6. Walking

Wandelen is ook een van de natuurlijke manieren om weeën op te wekken. Als u uw eerste contractie hebt, direct aan de slag te lopen als het de tijd tussen de weeën kunnen verkorten. Wanneer een volledige termijn zwangere vrouw loopt, is van haar baby hoofd hard te verduren in de richting van haar baarmoederhals te rijpen. Wandelen Ook moedigt de baby via de baarmoederhals te krijgen op tijd. Probeer niet om jezelf uitputten door te lopen snel als het energieverlies veroorzaakt. Je moet je energie sparen voor de andere stadia van de arbeid, dus blijf energiek en gehydrateerd. (9) (10)

7. Pineapple

Ananas bevat bromelain- een enzym dat de baarmoederhals en de hals van je baarmoeder te versnellen arbeid verzacht. Dus, eet ananas (ten minste zeven) om de arbeidskosten snel te krijgen. (11) (12)

Notitie

Het eten van meer ananas kan ook diarree bij een zwangere vrouw veroorzaken. Drink geen ananassap.

Vermijd inblikken omdat dit de bromelaïne inhoud in de ananassen kunnen vernietigen.

8. traplopen

Dit kan niet worden aanbevolen voor vele vrouwen met een hoog risico zwangerschap, maar het is een effectieve manier tijdens de zwangerschap. Traplopen kan helpen de positie van de baby recht en geeft ook meer druk om de baarmoederhals te water breuk veroorzaken. Probeer om trappen te vaak te klimmen als je te laat bent, maar raadpleeg uw arts voordat doen. Zoals eerder gezegd, is het goed als je jezelf niet uitputten door traplopen vaak, omdat je snel moe kunnen krijgen. (13)

9. Teunisbloemolie

Echter, de inname van EPO-tabletten wordt aanbevolen twee keer per dag na de 36ste week van de zwangerschap te verwachten arbeid op tijd. Bij het eten van EPO tabletten niet werken, plaats 2 EPO tabletten van 500 mg direct in de buurt van de baarmoederhals voordat je naar bed gaat. Er is 100% kans dat de baarmoedermond rijpt en breekt bij het opstaan in de ochtend. U moet uw verloskundige wanneer u een EPO-tablet voor arbeid inductie gebruiken.

10. Spicy Foods

Er wordt aangenomen dat het eten van gekruid voedsel kan de arbeid van nature opwekken. Veel vrouwen hebben de neiging om te voorkomen dat het eten van kruidig voedsel omdat er een mythe dat het eten van gekruid voedsel kan invloed hebben op de haargroei van de baby. Het eten van kruidig voedsel als de vervaldag benaderingen daadwerkelijk kan helpen in cervix rijping. (15) (16)

11. acupressuur

Net als acupunctuur, acupressuur kan ook verhoging van de kans op natuurlijke krimp bij vrouwen als ze eenmaal zijn dicht bij hun vervaldag. Zoek hulp deskundige of u kunt aanbevelingen te nemen van uw verloskundige te krijgen deze behandeling gedaan. Neem ten minste 24 uur interval het proces herhalen acupressuur duurt minimaal 12 uur werken. (17)

12. Massage

Massage induceert niet alleen arbeid, maar houdt ook misselijkheid en braken op de baai bij het samentrekken gebeurt. Massage kan een aanstaande vrouw van stress en energieverlies te verlichten tijdens de bevalling. Neem een massage van expert masseuse, om weeën op te wekken. (18) (19)

13. Warm Bath

Warmwaterbad ook weeën op te wekken, maar de temperatuur van het water niet zeer hoog zijn; Anders zal het kind stress. U kunt ook 1-2 druppels lavendel essentiële olie toe te voegen aan het badwater.

14. balsamico azijn

Sour balsamico azijn is ook een natuurlijke remedie om arbeid te activeren. Voeg het toe aan uw salade en probeer het hebben van het in ieder geval voor 5 dagen. (20)

15. Bananen

Omdat het rijk aan kalium, bananen leiden tot samentrekken van de spieren, dus het stimuleren van arbeid. (21)

Notitie:

Niet te veel eten van bananen.

Vermijd consumeren kalium supplementen omdat ze schadelijk kunnen zijn als verkeerd genomen.

16. Dancing

Dansen is ook een geweldige manier om de weeën op te wekken, maar ook heel voorzichtig zijn wanneer je danst. Zorg ervoor dat je gewoon je lichaam te bewegen en jezelf niet stam in het induceren van arbeid. (22)

17. Zwemmen

Zwemmen verhoogt uw mogelijkheden op het krijgen van spiersamentrekking vroeg. Doe zwemmen om op natuurlijke wijze te induceren arbeid zodra je uitgerekende datum is al voorbij.

18. Squats

Het doen van kraakpanden kunnen baby om de positie te verplaatsen en op te lossen zijn / haar hoofd om hem / haar klaar vroeg uit te komen maken. (23)

19. Wijn

Er wordt aangenomen dat wijn verhoogt de kans op het krijgen vroegtijdige weeën, maar om veiligheidsredenen wordt afgeraden.

Herbal Remedies voor het induceren van de Arbeid

Voordat u een kruidenmiddel gebruiken, houd er rekening mee dat de FDA (Food and Drug Administration) is niet de regulerende instantie van kruiden business. Daarom kan de zuiverheid en potentie van kruiden die zijn gekocht bij verschillende bedrijven aanzienlijk variëren. Deze kruiden kunnen ook van chemicaliën of conserveringsmiddelen. Inname van hoge doses drugs kan een nadelige invloed hebben op uw gezondheid. Als u al het nemen van medicatie, kunnen sommige kruiden gevolgen ervan te bestrijden. Zo, raden wij u aan advies in te winnen bij uw verloskundige of arts voordat u een kruidenmiddel gebruiken.

20. Frambozenblad

Het blad van de framboos fungeert als een baarmoeder tonic arbeid te stimuleren op een natuurlijke manier. Het verhoogt ook de moedermelk afscheiding in de moeder nadat ze de baby levert. U kunt framboos thee bereiden en drink het meerdere malen per dag. (24)

21. Kaneelstokje Tea

Kaneelstokje thee wordt gegeven aan een zwangere vrouw in de buurt van haar vervaldag. Kaneelstokje thee kan de baarmoederhals sneller dat vroege water breuk veroorzaakt rijpen.

22. Basil

Voeg meer basilicum in je eten, en ook drinken basilicum thee twee keer per dag om weeën op te wekken.

Basilicum verhoogt ook de bloedcirculatie wat erg belangrijk voor gezonde zwangerschap. (25)

23. Black Cohosh en Blue Cohosh

Blue cohosh wordt beschouwd als een uitstekende arbeid-inducerende kruid. Voeg het toe aan het kokende water, en zeef het water na een paar minuten. Drink het in de ochtend en 's nachts. (26)

Zilverkaars voedt en versterkt de baarmoederweefsels en veroorzaakt contracties. Voeg 5 druppels van de tinctuur van dit kruid om een kopje thee of water. Begin met 1 kopje per dag. Geleidelijk verhoging van de hoeveelheid van 2 kopjes per dag, totdat je arbeid te krijgen. U kunt ook het verhogen van de hoeveelheid zilverkaars tinctuur, dat wil zeggen, 10 druppels per kopje. Echter, moet u een arts te raadplegen om de juiste dosering die u moet nemen weten. (27)

Notitie:

Zilverkaars kan bijwerkingen, zoals neurologische stoornissen bij baby's (het kan zelfs gebeuren als je blauwe cohosh te gebruiken), gezichtsstoornissen, onregelmatige hartslag, postpartum bloedingen, lage bloeddruk, toevallen, maag irritatie, hoofdpijn, en leverfalen in zaak veroorzaken van hoge doses.

Niet inname zilverkaars in een van de volgende voorwaarden

bloedstolling stoornis

leverziekte

24. Zoethout

Zoethout bevat prostaglandine, die een vitale rol in het induceren van arbeid speelt. (28) (29)

Omdat het licht laxerende in de natuur drop helpt bij het stimuleren contracties. Probeer de natuurlijke degene die minder suiker en meer drop heeft te krijgen.

25. Motherwort

Motherwort voorkomt valse arbeid of onregelmatige contracties. Het kan worden genomen in de vorm van een pil of thee aan het begin arbeid. (30)

26. Fenegriek

Kruidenthee

Het drinken van komijn thee, gember thee, tijm thee, katoen wortel thee en droge gemberthee werkt ook in de richting van het veroorzaken van vroeg weeën. Controleer altijd met uw verloskundige of arts voordat u een kruidenthee. Uw arts zal raden u aan wanneer te beginnen en hoe vaak de kruidenthee te drinken.

26. Komijn Tea

Voeg 1 eetlepel komijnzaad in een kop kokend water. Aangezien komijn is bitter van smaak, kunt u kleine brok van rauwe aardappel toe te voegen aan de bitterheid te verminderen. Zeef de thee en drink het. Dit kruidenmiddel helpt samentrekken van de baarmoeder.

27. Ginger Tea

Drink gemberthee arbeid aan te moedigen. U kunt ook consumeren pittige gember cookies. (32)

28. Thyme Tea

Steile verse tijm bladeren in kokend water om thee te bereiden. Drink het om arbeid pijn veroorzaken. (33)

29. Cotton Root Tea

Cotton Root thee induceert arbeid en verhoogt de weeën tijdens de bevalling. Het stimuleert ook de productie van melk in het verpleeghuis moeders. (34)

Opmerking- Hoewel deze huismiddeltjes zijn zorgvuldig geschreven, toch raden we u om advies in te winnen van uw arts voordat consumeren / toepassing van deze huismiddeltjes

17 november 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment