Thursday, January 28, 2016

6 Belangrijke Vitaminen voor Skin Health

Weet u dat wat je eet je huid meer dan wat je lokaal toe te passen op het van invloed? Een zekere hoeveelheid voedingsstoffen essentieel voor de algehele gezondheid van de huid. Onder deze voedingsstoffen, vitaminen spelen een cruciale rol om uw huid jong en bloeiend te houden. Verschillende vitamines hun unieke voordelen voor de huid. Het is zeer noodzakelijk om te weten welke vitamine huid helpt op welke wijze. We hebben een lijst diverse vitaminen hieronder met hun voordelen voor uw gezondheid van de huid te behouden.

Vitaminen voor een gezonde huid

1. Vitamine A

Vitamine A is een van de meest efficiënte vitamines voor de droge huid, omdat het tekort kan schilferige huid maken. Deze vitamine is algemeen bekend voor het vertragen van het verouderingsproces, dat herstelt de beschadigde weefsels en vermindert rimpels toepassen lotions of nachtcremes dat voldoende vitamine A bevatten, aan uw huid. Ook kunt u voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A ook, zoals zoete aardappelen, melk, visolie, gedroogde abrikozen, wortelen, groene bladgroenten, etc. verbruiken

2. Vitamine B-complex

B-vitaminen zijn de beste vitamines voor de huid, omdat ze profiteren op meerdere manieren. Vitamine B3 verbetert de hydratatie, vermindert roodheid van de huid en houdt irriterende stoffen op de baai. Het neigt donkere vlekken minimaliseren en voorkomt pigmentatie. Het ding dat het voordeliger maakt is dat het risico op huidkanker vermindert. Het voedsel, zoals rijst zemelen, gist, lever lam, tonijn zijn rijke bronnen van B3. U kunt ook vitamine B-crèmes en lotions gebruiken om toe te passen op uw huid.

Vitamine B2 en B5 balanceert de afscheiding van talgklieren dus geacht uitstekend vitaminen voor de vette huid ook, vitamine B2 is essentieel voor een jonger uitziende huid. Vitamine B5 is verpakt met hydraterende, regenererende en helende eigenschappen van de huidcellen. Vitamine B5 rijke voedingsmiddelen zijn - zalm, kip, rundvlees, melk, magere yoghurt, enz. Dermatologen suggereren dat uitwendig gebruik van vitamine B5 is beter dan het consumeren van een van haar supplement tabletten.

Vitamine B7 of biotine is ook gunstig voor de gezondheid van de huid. U kunt deze vinden in voedingsmiddelen, zoals gerst, maïs, melk, soja en tarwe zemelen.

Vitamine B12 voorkomt hyperpigmentatie van de huid. Echter, meer dan vitamine B12 de oorzaken van acne en puistjes Vlees, vis, melk, gevogelte producten zijn rijk aan deze vitamine.

3. Vitamine C

Vitamine C heeft tal van voordelen voor onze huid. Van rimpels veroudering, het lost bijna alles wat je huid lijdt. Het vervaagt bruine vlekken en gladder de huid ook. Vitamine C is ook nuttig bij de behandeling van fijne lijnen en verkleuring van de huid. Je moet vitamine C toe te passen voordat zonnebrandcrème, terwijl er in het zonlicht. Het beschermt je huid tegen schadelijke UV-stralen. Voedingsmiddelen, zoals citrusvruchten, groene bladgroenten, bloemkool, paprika, papaja, broccoli zijn zeer rijk aan vitamine C.

4. Vitamine D

Vitamine D wordt geacht kunnen psoriasis Het helpt ook bij het verminderen van irritatie en ontsteking van de huid veroorzaakt door psoriasis genezen. Verhoog de inname van zalm, eigeel, ontbijtgranen, yoghurt, enz., Want ze zijn rijke bron van vitamine D. U kunt ook een actueel crème op uw huid met vitamine D. voeden

5. Vitamine E

Meest efficiënt, vitamine E is nuttig bij de behandeling zon beschadigde huid. Als je vitamine E plaatselijk toe te passen op uw huid, absorbeert UV-stralen en dus minimaliseert de beschadiging van de huid. Ook helpt huidontsteking. Vitamine E is bekend om te helpen de huid behoudt zijn natuurlijke vocht. Om een gezondere huid te krijgen, moet u vitamine E gebruikt voor en na uw huid bloot te stellen aan direct zonlicht. Om vitamine E consumeren in uw dieet, moet je amandelen, spinazie, raap groene groenten, avocado's, olijven, enz. Eet

6. Vitamine K

Vitamine K is vooral nuttig in het genezen van donkere kringen en blauwe plekken op je huid Het helpt ook vervagen de verkleuring en vermindert rimpels. Het kan ook genezen strech merken, spataderen en littekens Groene bladgroenten, raap, spinazie, enz., Zijn rijke bron van vitamine K. U kunt ook crèmes met vitamine K, samen met retinol- dat is vitamine A, voor een gezonde gebruiken en gevoed huid.

5 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment