Tuesday, January 12, 2016

25 Onovertroffen gezondheid en schoonheid voordelen van Hummus

Hummus is een populair Egyptisch dip gerechten bereid met gekookte en gepureerde erwten, vooral kikkererwten. Het wordt gemengd met ingrediënten zoals olijfolie, Tahini, citroensap, knoflook en zout. Het is heel makkelijk te maken, en de toevoeging van uw favoriete smaak maakt het lekkerder. Meestal mensen hebben het met chapati of brood, maar het kan ook gepaard gaan met andere dingen om heerlijke maaltijden te bereiden. Heerlijke variaties van gerechten met hummus zijn muffalummus, tonijn en olijven, pastrummus, spinazie en feta, warme spek, harissa, munt en limoen Chipotle, etc. Kikkererwten in hummus zijn laag in koolhydraten en zijn een rijke bron van vele andere essentiële voedingsstoffen ( 1). Vandaar dat de regelmatige consumptie helpen u om ernstige medische aandoeningen zoals diabetes, inflammatoire aandoeningen, cardiovasculaire gezondheid, en hypertensie van je af. Sommige van de uitzonderlijke schoonheid en de voordelen voor de gezondheid van de hummus worden besproken in dit artikel dat verklaart waarom je het moet opnemen in uw dieet.

Voordelen van de Gezondheid van Hummus

1. versterkt je botten en spieren

Eiwit speelt een belangrijke rol in het leveren van kracht en de ontwikkeling van onze botten en spieren (2). Rijke eiwitgehalte van hummus door de aanwezigheid erwten maakt het een effectieve en gezonde manier om botten en spieren bouwen. Zo, een lekkere recept voor hummus is een slimme manier om eiwitten in het dieet toe te voegen voor vegetariërs.

2. Vermindert Cholesterol

Als je hunkert naar iets lekkers, maar op hetzelfde moment, willen ongezond voedsel te voorkomen, kunt u kiezen voor een lekkere hummus recept. Dit zal niet alleen onderdrukken van uw honger, maar ook helpen om een gezond cholesterolniveau Kikkererwten handhaven zij de low-density lipoprotein cholesterol niveaus (3) te verminderen. Ook bevat olijfolie die wordt beschouwd als een natuurlijk vet dat kan worden gebruikt in plaats van polyonverzadigde vetzuren tot plasma en LDL cholesterol (4) regelen. Al deze redenen maken hummus een gezond alternatief voor de opkomst van het cholesterolgehalte in je lichaam te voorkomen.

3. Beheert Gewicht

De aanwezigheid van rijke eiwitgehalte in hummus maakt je een vol gevoel en helpt weerstaan fast food hunkeren naar en honger, dus zij beheert uw gewicht (5). Ook de aanwezigheid van sesamzaad boter in hummus vermindert buikvet en het bevorderen van gewichtsverlies Het bevat ook ijzer dat je energieniveau verhoogt en voelt u zich minder moe, terwijl je training in de sportschool.

4. Voorkomt Colon Cancer

Hummus heeft onoplosbare vezels die het lichaam en het welzijn van het spijsverteringskanaal (6) te promoten. Het is zeer belangrijk om het risico van rectale en colonkanker elimineren. Het verhoogt de groei van nuttige bacteriën in de colon zoals erwten, bonen, en andere onderdelen die alle essentiële voedingsstoffen bevat. U kunt een heerlijke sandwich met geroosterde rode paprika hummus, avocado en feta voor te bereiden.

5. Verlicht Anemie

Iron helpt de juiste toevoer van zuurstof naar de rode bloedcellen. Hummus wordt beschouwd als de perfecte voeding voor ijzeropname omdat daarmee een combinatie van ijzer en vitamine C aan het lichaam. Kikkererwten, bonen en Tahini, hebben een hoog gehalte aan ijzer (7), terwijl citroensap voldoet aan de behoefte aan een dosis vitamine C (8). Aldus hummus is een effectieve natuurlijke manier om het hemoglobinegehalte te verbeteren en de kans op bloedarmoede Egg, boerenkool verminderen en tomaat wraps met hummus recept geschikt voor mensen met bloedarmoede.

6. Tegoeden uw bloedsuikerspiegel

Hummus is rijk aan vezels, eiwitten, mineralen en weinig calorieën. Voedingsstoffen in hummus zijn zeer efficiënt om suiker te beheersen in het bloed. Eiwit houdt je volledige voor een langere tijd, helpt je combat hunkeren naar voedsel, en vermindert de suiker stekelige effect (9). U kunt noten, vruchten, wortelen en hummus smoothie proberen om je bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen.

7. vecht tegen allergieën

Hummus is ophef-vrij als het vrij is van veel van dit soort dingen, die men allergisch kunnen zijn. Het is noten vrij, zuivel gratis, en glutenvrije, dus het is een veilige optie voor degenen die een soort van allergieën (10). Dus, ter vervanging van uw hapje eten met een hummus recept want het zal niet alleen houden je gezond en fit, maar ook de bestrijding tegen allergieën.

8. voorkomt verstopping

Hummus is een geweldige snack alternatief als u spijsverteringsproblemen zoals verstopping Dit komt door de aanwezigheid van rijke vezelgehalte in hebben. Kikkererwten, het belangrijkste bestanddeel van het een grote hoeveelheid vezels die de stoelgang vergemakkelijkt en helpt u ontheven van constipatie (11) te komen. Als je een soep liefhebber, kunt u een hummus en champignonsoep voorbereiden en kunt mixen ingrediënten van uw keuze om het lekkerder te maken.

9. Behoudt cardiovasculaire gezondheid

Hummus is een grote natuurlijke optie om je hart gezond te houden. Kikkererwten, bonen en andere ingrediënten in deze dip snij je cholesterolgehalte tot een grote mate als ze vele vitale mineralen, vitaminen en aminozuren (12, 13) bevatten. Ook het gebruik van olijfolie helpt bij de controle van hart- en vaatziekten als het verlaagt schadelijke cholesterol (14). U kunt snel en lekker avocado, eieren en hummus toast te maken voor elk moment van de dag.

10. Relieves Reumatoïde Artritis

Tahini is een cruciaal bestanddeel dat diverse botopbouw mineralen zoals magnesium, fosfor, zink, ijzer, koper, selenium en calcium omvat, omdat het is samengesteld uit sesamzaad. Koper speelt een belangrijke rol in binding van collageen met elastine, dat is heel belangrijk voor de opbouw van botten (15). Anderzijds, calcium heeft de mogelijkheid om de mate van botverlies, in het bijzonder in het geval van reumatoïde artritis (16). Zink draagt bij tot de botontwikkeling en wordt beschouwd als een beschermer van botten (17). Eigeel is een grote bron van vitamine D, wat een belangrijke voedingsstof die kracht verschaft aan het bot (18). U kunt eten roerei gemengd met hummus om de symptomen van reumatoïde artritis regelen.

11. Controls Hypertensie

Hummus controleert niet alleen het cholesterol in het lichaam, maar regelt ook het risico van hoge bloeddruk, d.w.z. hypertensie door de aanwezigheid van minder verzadigde vetten en hoog gehalte aan calcium en magnesium daarin (19). Als u dit probleem hebt, kunt u de hoge verzadigd vet en natrium voedsel te vervangen door een hummus broccoli recept. Broccoli is een pakket van vitamine C, en het is een natuurlijke antioxidant die een hoge bloeddruk verlaagt. Anders dan deze, doch deze tevens vezels, calcium, kalium en andere belangrijke mineralen. Een combinatie van beide hypertensie en aanverwante problemen te elimineren.

12. Verzacht spierpijn en pijn

Hummus heeft de mogelijkheid om de pijn en spierpijn gember is een van de belangrijkste onderdelen te beperken. Gember is zeer effectief bij het verminderen spierpijn die door excentrische oefeningen (20) plaatsvindt. Het heeft analgetische en anti-inflammatoire eigenschappen. Vandaar dat na een intensieve training, kunt u een heerlijke quesadilla bereid met avocado en hummus hebben.

13. Verlicht menstruatiepijn

Als u te veel pijn te voelen tijdens je menstruele cyclus, hummus is een gezond en veilig alternatief voor een pijnstiller drug. Het bestaat uit gember die even krachtig is als ibuprofen en mefenaminezuur in rustgevende menstruatiepijn (21). Gember is zeer effectief tegen pijn indien genomen op het moment dat de menstruatieperiode. U kunt hummus quinoa gebak hebben als je een vegetariër bent, terwijl niet-vegetariërs kunnen eten gevulde paprika's met rundvlees en rijst en hummus voor menstruatiepijn

14. Beschermt tegen de ziekte van Alzheimer

Hummus is een gezond alternatief voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer gember is een van de belangrijkste componenten. Gember wordt beschouwd als een efficiënte toxisch nutraceutical supplement voor dit probleem (22). Het heeft antioxidanten en bioactieve verbindingen die anti-inflammatoire eigenschappen tegen leeftijd gerelateerde schade aan de hersenen vertonen, en helpt bij de goede werking van de hersenen bij oudere vrouwen.

15. Zeer geschikt voor Misselijkheid

Als je het gevoel duizeligheid, braken of misselijkheid, hummus is één van de beste eten opties voor je. Gember daarin is heel nuttig voor deze problemen en regelt de werking van misselijkheid (23). Bereid pittige hummus muffins, zou het een heerlijke traktatie voor u als het zal niet alleen plezier van uw smaakpapillen, maar ook misselijkheid weg te werken en de symptomen die verband houden met het.

16. Verlicht Longziekten

Astma en andere chronische ziekten komen door ontstekingen en gevoeligheid van de spieren van de long zuurstof kanalen. Als je gaat door enige vorm van respiratoire probleem, hummus is een uitstekende keuze voor uw maaltijden. Het bestaat uit ginger die antioxidant, anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen (24). Daarom hummus is een betere optie dan medicatie zoals medicijnen verontrustende bijwerkingen kan hebben. U kunt hummus regelmatig in verschillende vormen, zoals met aardappelpuree, komkommer roll-ups, zongedroogde tomaat bijt, etc.

17. Bevordert gezonde slaap

Het lijkt ongelooflijk, maar ja, hummus maakt je ook slapen voor lange uren. Als het geluid slaap is een verafgelegen droom voor u, beginnen met inbegrip van hummus in uw dieet. Een van de belangrijkste onderdelen, kikkererwten heeft de mogelijkheid om je meer slapen. Kikkererwten hebben vitamine B6, die nodig is om melatonine, een hormoon verantwoordelijk voor u te produceren inslapen (25, 26). U kunt geroosterde rode paprika hummus hamburgers met gekarameliseerde uien voor te bereiden

18. Houdt uw immuunsysteem gezond

Hummus is geladen met ijzer als het kikkererwten bevat. De grote hoeveelheid ijzer transporteert zuurstof in het lichaam en is verantwoordelijk voor het bijhouden van het immuunsysteem sterk moet tevens de stofwisseling (27, 28). Ook, citroensap en gember, de andere twee belangrijke bestanddelen van hummus bevatten antioxidanten en verminderen van vrije radicalen. Dus zowel citroen- en gember opbouwen van een goede immuunsysteem en bestrijding van de bacteriële ziekten (29, 30).

19. Treats hoest en verkoudheid

Kikkererwten, knoflook, olijfolie en citroen worden met elkaar vermengd voor de basis hummus recept. Citroensap inhoud is een grote bron van vitamine C. Deze vitamine beschermt je tegen koude en hoest, en houdt uw immuunsysteem sterk (31). Dus, wanneer hoest en verkoudheid virussen te vangen u, probeer dan een hummus recept om zich te ontdoen van het snel te krijgen

20. Vermijdt Gastric Troubles

Hummus heeft tal van voordelen voor de gezondheid en een van hen is de maag te voorkomen. Citroensap is een belangrijk onderdeel van deze dip en heeft een goede hoeveelheid vitamine C. Het vermindert de gastrische problemen en andere problemen met betrekking tot de spijsvertering, zoals maagzweer, pernicieuze anemie, maag bloeden, gastritis, enz. (32). Zo wordt hummus echt rustgevend voor uw maag en het gastro-intestinale kanaal. Je kunt het eten met Portobello paddestoelen en feta.

21. Vermindert bloedstolsels

Vermindering van bloedstolsels is een ander voordeel hummus. Kikkererwten het belangrijkste bestanddeel van hummus recepten en zijn zeer efficiënt in het verminderen van de kans op bloedstolsels. Ze hebben een grote hoeveelheid vitamine E en K, en laat bloed dunner eigenschappen (33, 34).

Opmerking: Door de aanwezigheid van vitamine K, heeft hij de mogelijkheid om de effecten van een bloed dunner drug genoemd warfarine verlagen

Schoonheid Voordelen van Hummus

22. Elimineert Rimpels

De zuurgraad van het citroensap in hummus helpt zich te ontdoen van rimpels, fijne lijntjes en andere veroudering effecten op je gezicht. Kikkererwten in hummus bevatten een goede hoeveelheid nucleïnezuur die het vermogen om de huid te beschermen veroudering verantwoordelijk voor de rimpelvorming (35) heeft. Ook regelt niet alleen de celstructuur en het metabolisme, maar bevordert ook de juiste enzym actie, evenals de hormonale balans (36).

23. beschermt de huid tegen de schadelijke stralen van de zon

Kikkererwten heeft ook een goede hoeveelheid niacine, een vitamine B-groep, die uw huid gezond (37, 38) houdt. Zo verbruiken hummus om uw huid tegen schade door de zon en schadelijke stoffen op te slaan. Deze toevoegen aan uw maaltijd voor elk moment van de dag aan veroudering uit te roeien.

24. Heilzaam voor lang haar

Het hoofdbestanddeel van hummus kikkererwten d.w.z. heeft een goede hoeveelheid vitamine E, vitamine B6, vitamine C, zink en ijzer (39). Deze vitaminen en mineralen een belangrijke rol in de haargroei Naast deze spelen, olijfolie hummus is ook heel goed voor haar als het uw haar versterkt, houdt ze lang en gezond en voedt de hoofdhuid (40). Zo hoeft u niet te vertrouwen op de supplementen voor deze voedingsstoffen voor lang haar. In plaats daarvan, heb je een natuurlijke optie voor het. Eet hummus regelmatig gevoed, gezond en lang haar. U kunt kikkererwten salade met olijven en hummus dressing hebben.

25. verwijdert roos en reguleert Haaruitval

Hummus is bereid met olijfolie en is een nuttig huis remedie voor degenen die roos Olive Oil wordt beschouwd als een grote olie tot bijna alle haarproblemen, waarvan genezen, is men roos. Als regelmatig verbruikt, kan wonderen doen voor je haar. Het geneest niet alleen roos maar helpt tegen haaruitval (41). Hummus bevat ook vitamine B6 aangezien het bestaat uit kikkererwten. Gebrek aan deze vitamine resulteert in haarproblemen (42), dus regelmatige consumptie van hummus kan je haar roos vrij en gezond te houden.

3 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment