Friday, January 22, 2016

25 Effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van Sage Tea

Sage is een kleine groene vaste plant afkomstig uit Middellandse-Zeegebied. Deze eenvoudige kruid schenkt tal van gezondheid en schoonheid uitkeringen bij ons. Het kruid wordt gebruikt in de keuken voor het verlenen van smaak en aroma aan de gerechten. Het is rijk aan vitamine A, calcium, fyto-oestrogenen, magnesium, enz. (1). Niet alleen wordt de kruid ontstekingsremmend, antioxidant en antimicrobiële die zij krachtig genoeg om gezondheidsvoordelen te leveren maakt. Door al deze eigenschappen, heeft een lange historie van medicijnen. Een thee gemaakt door salieblaadjes gunstig is bij de behandeling van de hersenen, het zenuwstelsel en maagklachten Bij het lezen van de hieronder vermelde saliethee voordelen, zou je in de verleiding om het kruid in uw dieet op te nemen.

Voordelen van de gezondheid van Sage Tea

1. Treats Diabetes

Sage is een kruiden plant die gunstig is in het genezen van diabetes Sage vertrekken extract heeft hypoglycemic eigenschappen die bloedsuikerspiegel te verlagen (2). Het vermindert cholesterol en triglyceriden in type 2 diabetes. Wijze bezit het vermogen om de activiteit van insuline bij patiënten met diabetes te verbeteren. Sage heeft een soortgelijk effect op het lichaam in vergelijking met metformine, een geneesmiddel voor diabetes.

Opmerking: Sage bevat thujon, een chemische stof die gevaarlijk in grote hoeveelheden kan worden. Overmatig drinken van salie thee heeft potentiële gevaren die ermee verbonden zijn. Dus, het is beter om een arts te raadplegen voordat het nuttigen van te veel van.

2. werkt als een anti-inflammatoir middel

De anti-inflammatoire eigendom met salie maakt het actief ingrediënt in veel van de geneesmiddelen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van gastrointestinale stoornissen (3). De anti-inflammatoire aard wordt bevestigd door de Universiteit van Wenen ook. De thee wordt gargled om zich te ontdoen van eventuele infecties. Salie wordt gebruikt in geneesmiddelen bedoeld voor de behandeling van mond en keel ontsteking. Duitse Commissie stelt voor de toepassing van de wijze voor het behandelen van de slijmvliezen van de mond en keel. Spijsverteringskanaal absorbeert de Rozemarijnzuur aanwezig in de salie thee en verandert de concentratie van inflammatoire messaging moleculen zoals leukotriene B4

3. Voorkomt overmatig zweten

Overmatig zweten hyperhidrose waarbij te veel zweten optreedt op handen, oksels en vlak (4) genoemd. Het komt voornamelijk door de zweetklier aandoening. Afgaande op de recente Duitse studie, droog blad extract of een brouwsel gemaakt door salieblaadjes vermindert zweten met 50%. Samen met dat, het vermindert de lichaamsgeur en droogt zweten.

4. Cures indigestie en dyspepsie

Sage is effectief gebleken in de behandeling van milde gastro-intestinale problemen en dyspepsie Het is een grote tonic voor de behandeling van zwakheid van de maag en zwakke spijsvertering te zijn. Het kruid stimuleert bovenste verteringsstelsel zoals galstroom, pancreas functie en intestinale mobiliteit verwijderen van de symptomen van indigestie. Sage bestaat uit tannines, plantaardige verbindingen die de eiwitten binden en neerslaan (5). Het drinken van thee zal de eiwitten in de maag te binden op een tijdelijke basis. Dit creëert een barrière en voorkomt de maagwand in om in contact met een irriterende stoffen. Op deze manier, het geneest diarree en geneest andere spijsverteringsstoornissen zoals een opgeblazen gevoel en gas

5. Geneest Keelpijn

Saliethee kan worden gebruikt voor de behandeling van keelpijn veroorzaakt door acute ontsteking van faryngitis (6). Salie helpt ook tegen één van hoest en verkoudheid (7). Om zich te ontdoen van de amandelen kook een snufje gedroogde salieblaadjes met 100 ml water en trekken voor een minimum van 15 minuten. Zeef het mengsel en voeg wat honing te zoeten. Gorgelen met het brouwsel twee keer in een dag om hulp te krijgen van de kwaal.

6. Behoudt Dental Health

Door de antibacteriële eigenschappen, kan salie worden gebruikt als mondspoeling voor de behandeling van een zere keel, infecties, kanker en gommen. Als kanker tandvlees is iets dat geeft je een moeilijke tijd, bevriezen het brouwsel in de vorm van ijsblokjes en één van hen te kalmeren en te verlichten kankers. Salieblaadjes kunnen elke dag worden gewreven op de tanden te bleken (8).

7. Handige in behandeling van astma

De antispasmodic aard van de salieblaadjes geneest astma als het verlicht krampen in de luchtwegen. Bij astma luchtwegen, de buizen waardoor lucht wordt uitgevoerd naar en uit de longen ontstoken (9). De stoom vrijkomt uit de sage thee, bij inademing, geneest de ademhalingsstoornis. De werkwijze geeft verlichting van ontsteking ontstaan in de longen en keel. Het is goed voor het verwijderen van slijm congestie en verhindert secundaire infecties.

8. Neurologische Voordelen

Regelmatige consumptie van salieblaadjes verbetert het geheugen en concentratie vermogen. Het is bijzonder gunstig voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Het scherpt de geest en het geheugen (10) door het remmen van acetylcholinesterase (AChE), die een van de hersenen van de chemische boodschappers breekt, acetylcholine Palsy is een ziekte waarbij ongecontroleerde lichaamsbewegingen optreden. Salieblaadjes gedoopt in wijn kan worden aangebracht op de huid voor de behandeling van verlamming.

Alternatief, salie baden zijn goed bij de behandeling van spieren en krampen geassocieerd met palsy (11).

9. Gunstige for Women

Sage thee voordelen vrouwen in de menopauze. De thee bestaat uit een samentrekkende genaamd tannine. De oestrogene werking is nuttig voor vrouwen die willen opdrogen hun moedermelk of hulp krijgen van de pijnlijke symptomen van PMS en de menopauze (12).

Let op: Mensen die lijden aan oestrogeen-afhankelijke tumoren zoals borst- of eierstokkanker mag geen gebruik maken van salie.

10. Behandeling van depressie

Ups en downs zijn de onderdelen van het leven. Soms laag gevoel is heel natuurlijk, maar sommige mensen ervaren de angst en voelen lage consequent, ontwikkelt zich tot een depressie Sage bevat thujon die GABA en Serotonine (5-HT3) receptor antagonist (13). Samen met het verbeteren van de concentratie en aandacht, een kopje salie thee helpt verheffen de stemming en voorkomt depressie en verdriet van ons overweldigend.

11. Oplossing voor cellulitis

Cellulite verwijst naar de afzetting van vet onder de oppervlakte van uw huid. Het wordt veroorzaakt door kleine blok vet in de lederhuid (14). Als het vet in de dermis krijgt, maakt huid er hobbelig. Salieblaadjes verhoging van de bloedcirculatie. De circulatie van bloed in directe verhouding tot het niveau detoxificatie. Wanneer de giftige stoffen worden verwijderd uit het lichaam, cellulitis vermindert. Regelmatige consumptie van de Sage etherische olie helpt bij het voorkomen van cellulitis herhaling.

12. Werkt als een laxeermiddel

Laxeermiddelen zijn de verbindingen die het passeren van de ontlasting te verminderen en te genezen constipatie Een mengsel van honing en salie thee werkt als een effectief laxeermiddel (15). Wijze essentiële olie stimuleert de darmen en bevordert de afscheiding van bepaalde vloeistoffen.

13. Cancer Prevention

Volgens een studie van het Journal of Agricultural and Food Chemistry (juni 2010 uitgave) uitgevoerd, de aanwezigheid van fenolverbindingen maakt het kruid een grote anti-oxidant die DNA beschadigd raakt in de dikke darm en de schilden andere cellen beschermt. Rozemarijnzuur gevonden in salie remt de groei van darmkankercellen en doodt deze in een vroeg stadium (16).

14. Houdt de lever Gezond

Volgens een studie van het Journal of Ethnopharmacology uitgevoerd, salie vertoont antioxiderende eigenschappen (17) dat de lever in een goede staat te houden. Sage thee beschermt de lipiden in de lever tegen schade als gevolg van de giftige stoffen. Volgens een rapport gepubliceerd door Chemico biologische interacties ", doet sage extract niet laten glutathion raken uitgeput dat is een belangrijke antioxidant.

15. Verhoogt Appetite

Regelmatige consumptie van salie thee verhoogt de eetlust. Dit maakt het een goede remedie voor mensen die lijden aan anorexia Bepaalde bestanddelen van het kruid invloed op de neuron receptoren in ons lichaam die een impact hebben op het veranderen van onze voeding (18) hebben.

Opmerking: Sage kan interfereren met bepaalde anti-diabetische drugs en anti-epileptica

16. Sage Tea for Weight Loss

Sage kan u helpen de perfecte vorm krijgen als het helpt bij gewichtsverlies. Omdat het een diureticum en anti-oxidant, het elimineert gifstoffen uit het lichaam en verhoogt de stofwisseling. Dit bevordert de snelle verbranding van meer calorieën. Samen met deze wijze bevat carnosinezuur, dat een essentiële rol bij het verminderen van gewicht (19) speelt.

17. verzorgt Eyes

Sage zit vol met beta-caroteen en vitamine K, dat de circulatie te verhogen en donkere kringen onder de ogen te verminderen (20). De thee vermindert de zwelling bij het repareren van de weefsels. Waaronder salie thee in uw dieet geneest staar en bevordert de gezondheid van het oog. Kook enkele blaadjes salie in water voor een paar minuten. Laat het mengsel afkoelen. Dompel een zachte katoenen doek erin en laat de overtollige vloeistof door te knijpen. Breng het doek over je ogen gedurende 5 minuten. Herhaal de procedure tweemaal daags.

Of, het drinken van salie thee profiteert ook bij het verwijderen van de ogen zakken en de wallen onder de ogen.

18. Goed voor een gezond hart

Sage bevat calcium en fosfor in goede hoeveelheden. Beide mineralen zijn essentieel voor het functioneren van het cardiovasculaire systeem en voor het behoud van normale hartslag Het kruid bevat een lage concentratie van natrium (21) en is verstoken van cholesterol die een negatief effect op het hart heeft. Mensen die cholesterol problemen moeten saliethee gebruiken voor de gezondheid van het hart.

19. Vermindert spierspasmen

De antispasmodic eigendom van salie vermindert de spierspanning in je lichaam Sage bevat grote hoeveelheden magnesium, het tekort aan waardoor spierspasmen, krampen, stijfheid en pijn (22). Salie bevat goede hoeveelheid magnesium, het werkt geweldig om krampen en spasmen veroorzaakt door genezen.

Schoonheid Voordelen van Sage Tea

20. Werkt een Anti-Aging Agent

De aanwezigheid van antioxidanten in salie helpt omkeren de tekenen van veroudering (23) (24). Vrije radicalen beschadigen de huid en leiden tot vroegtijdige veroudering. De anti-oxidanten zijn de beste bij hen tegengaan. Salie bevat ook calcium en vitamine A, dat bevordert celregeneratie en vertraagt het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels

21. Tones vette huid

Salie olie werkt als een grote toner door het houden van een controle op talgproductie in vette huid Hogere talg kan resulteren in het ontstekingsproces, interactie met neuropeptiden De proliferatie van Propionibacterium acne en andere huidaandoeningen (25). Een zelfgemaakte toner kan worden bereid door het koken van een eetlepel van salie in 250 ml water. Zeef het mengsel en dep het op het gezicht met behulp van een watje.

22. Cures Huidproblemen

Sage is antibacterieel en anti schimmel door de natuur. Deze eigenschappen beschermen de huid tegen elke vorm van infecties. Antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen van het kruid (26) cure acne en andere huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem

23. maakt het haar glanzender

Sage thee werkt als een effectieve spoeling het maken van je haar glanzender en glanzend (27). Kook een theelepel gedroogde blaadjes salie met een kopje water om de thee te bereiden. Spoelen met het brouwsel om glanzend haar te krijgen. Wijze wordt een samentrekkende, is effectief in het verwijderen roos van de hoofdhuid.

24. stimuleert de haargroei en voorkomt haaruitval

Met zo veel vervuiling en shampoo geladen met chemicaliën, is het heel gebruikelijk om haar te verliezen. Saliethee voordelen haar en is effectief bij het wegwerken van haar val door de aanwezigheid van 5-alpha reductase die als werkzaam bij de behandeling van kaalheid bij mannen. Mix 3-4 druppels salie essentiële olie met een gelijk bedrag van rozemarijn en pepermunt essentiële oliën. Voeg 1 el olijfolie en massage in je hoofdhuid twee keer per week voor een goed resultaat. Oefenen deze remedie regelmatig zal resulteren in haargroei en genezen hoofdhuid infecties (28).

Afgezien van dat, salie met een combinatie van rozemarijn werkt geweldig in het maken van je haar sterker, glanzender en dikker. Salie verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid waardoor meer voedingsstoffen naar de haarfollikels bereikt. Om een spoeling voor de haargroei kook rozemarijn en salie in het water te maken. Deze kruiden spoeling upgrades van de kwaliteit van haar en herleeft droog en kroeshaar. Regelmatig gebruik van deze spoeling wordt de dikte te verhogen en glans van het haar. Het wist de verstopte haarzakjes.

25. donkerder Hair

Sage helpt donkerder de haarkleur waardoor ze er aantrekkelijker en volumineus. Een spoeling met een infusie van verse salie vermindert grijze haren en donkerder de oorspronkelijke kleur. Of het bruin of zwart (29).

Sage Lotion

Salie kruid kan worden gebruikt voor de bereiding van een lotion die, wanneer gewreven op het haar verbetert de textuur en maakt ze beter beheersbaar. Combineer een handvol salieblaadjes met rozemarijn bladeren en kook ze in 6 liter water. Laat gedurende 3 minuten. Laat het mengsel te blijven als het is voor 3 uur. Masseer je haar met dit mengsel in een circulaire manier.

Voorzichtigheid:

Degenen die zwanger zijn moeten een fysicus te raadplegen alvorens te kiezen voor Sage, want het samentrekkingen van de baarmoeder of duizeligheid veroorzaken.

15 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment