Wednesday, January 20, 2016

35 Home Remedies Om zware bloedingen tijdens perioden Stop

De menstruatiecyclus is een normaal proces bij vrouwen die vanaf de twaalfde of daarna. Normaal gesproken cyclus van drie tot zeven dagen. Maar bij sommige vrouwen, periodes word verlengd met zware bloeden. Zij moeten hun tampon (of maandverband) na elke 2-3 uur te veranderen. Een dergelijke voorwaarde wordt genoemd Menorragie. Het is het resultaat als gevolg van hormonale onbalans en wordt in het algemeen waargenomen bij vrouwen 40-50 jaar (voor de menopauze) ouder. Factoren zoals het gebruik van bloedverdunners, het gebruik van spiraaltje (spiraaltje) en anticonceptiepillen, infectie in het bekkengebied, schildklier, overmatige stress, enz., Zijn ook verantwoordelijk voor zware periodes. Abnormale menstruatie bloeden kan ernstige gevolgen zoals depressieve humeur, verminderde sterkte, vermoeidheid, bloedarmoede en baarmoederhalskanker. We hebben verschillende natuurlijke en huismiddeltjes aangeworven om zware stroom te stoppen tijdens periodes.

Home remedies voor zware menstruatie Bloeden

1. Iron Rijke en gezond voedsel

IJzer is een essentiƫle voedingsstof die het lichaam nodig heeft. Zware bloeden leidt tot verlies van ijzer, die op hun beurt, maakt u bloedarmoede. Om dit tekort aan te vullen, moet u onder andere ijzer-rijke voedingsmiddelen zoals spinazie, wortelen, bonen, vis, gedroogde abrikoos, harsen, broccoli, enz., In uw dieet. U kunt ook ijzersupplementen na op zoek naar advies van de arts.

2. Magnesium

Neem magnesium-rijke voedingsmiddelen zoals avocado, gedroogde vruchten, banaan, yoghurt, pompoen, etc., hormonale evenwicht en zware bloeden tijdens perioden voorkomen. Raadpleeg uw arts als u wilt magnesium supplementen te nemen.

Opmerking: consumeren grote hoeveelheid magnesium veroorzaakt diarree

3. Tamarinde

Tamarinde is rijk aan anti-oxidanten; verlaagt het cholesterolgehalte en is een van de beste natuurlijke remedies voor de behandeling van zware bloeden. U kunt tamarinde pasta te maken door het verwijderen van zaden en mengen in een blender na het toevoegen van honing en water.

U kunt ook saus bereiden door het koken tamarinde (zaadloze) in water. suiker en zout toe te voegen op basis van uw smaak. Laat hem afkoelen en hebben het met uw brood.

4. Cinnamon

Neem 2-3 kaneelstokjes en stamp ze fijn tot je een fijn poeder. Neem een theelepel van het poeder en voeg deze toe aan een kopje water. Kook het mengsel en laat het voor een paar minuten. Hebben het twee keer per dag om zware periode bloeden te stoppen.

5. Zaden van de koriander

Korianderzaad helpen de balans van de hormonen en geneest zware periodes. Voeg twee theelepels korianderzaad in water. Verwarm het tot de helft ervan wordt overgelaten. Laat het afkoelen en zeef de oplossing. Hebben het twee of drie keer per dag.

6. Ginger

Kook geraspte gember in een kopje water voor een paar minuten. U kunt honing of suiker toe te voegen om het te zoeten. Zeef het mengsel en neem het twee of drie keer per dag, na de maaltijd.

7. Mustard Seed

Neem een eetlepel mosterd zaad poeder met water of melk per dag, tijdens de menstruele cyclus. Het is een van de beste home remedies om zware bloeden onder controle.

8. Apple Cider Vinegar (ACV)

Neem een theelepel ACV met water, of twee keer per dag, tijdens perioden. Het helpt ook te verminderen hoofdpijn en kramp.

9. Red Raspberry

Bladeren van rode framboos bevatten tannines, die helpen de buikpijn te verminderen en ontspannen de baarmoeder spier. Neem een bos van framboos bladeren, volledig droog ze en maak een fijn poeder. Voeg een theelepel van het poeder om warm water (een kopje). Laat het mengsel rust gedurende 10-15 minuten, dan stam en drink het.

10. Cayenne

Voeg ½ theelepel cayennepeper poeder om een glas warm water. U kunt ook honing toe te voegen. Verbruiken elke dag, tijdens de menstruele cyclus.

11. Omega-3 producten

Omega-3 rijke producten zoals vis, zeevruchten, lijnzaad en visolie moet in het dieet worden opgenomen om de zware bloedstroom te genezen, natuurlijk.

12. koud kompres

Wikkel enkele ijsblokjes in een handdoek of een doek zak. Zet het op de onderbuik voor ongeveer een half uur. Het vermindert het bloeden, en pijn.

13. Rummelasse

Het helpt bij de vorming van rode bloedcellen en regelt de hoeveelheid bloedverlies tijdens de menstruele cyclus. Het vermindert ook het bloedstolsel en pijn.

14. Fenegriek Seeds

Neem 3-4 eetlepels fenegriek zaden en voeg ze toe aan 4 glazen kokend water. Kook het voor een paar minuten en roer goed. Zeef het mengsel en hebben drie tot vier keer per dag.

15. Sacred Fig

Vers bereide sap van de heilige figuur is ook een van de beste manieren om de zware bloeden te behandelen. Het kan twee keer per dag worden ingenomen - een vol glas in de ochtend en een glas voordat je naar bed.

16. Papaya

Eating papaya helpt kalmeren de buikspieren en regelt de samentrekking van de baarmoeder, die op zijn beurt stuurt de bloedstroom tijdens de cyclus.

17. Sesamzaden

Maak een fijn poeder van 250-300 gram sesamzaadjes in een blender. Bewaar het in een droge container. Neem een eetlepel van dit poeder en meng het met het warme water (een ounce). Laat dit twee keer per dag gedurende perioden.

18. Mosterd

2 tot 3 gram mosterdzaad poeder met melk, twee keer per dag gedurende de zware periode de hoeveelheid bloeden te verminderen.

Natural (Herbal) remedies voor hevige menstruatie

19. Bladeren van het bamboe

Maak een afkooksel van bamboe bladeren en neem het twee keer per dag. Het is een uitstekende behandeling voor de overmatige bloeden en andere menstruatie problemen.

20. Mango Bark

Extract sap van een verse mango schors en voeg dan 25 druppels van dit sap aan een kopje water. Sip het elke dag zwaar bloeden te stoppen tijdens de menstruatie.

21. Wood Apple Leaves

Wood appel kan rauw worden geconsumeerd, of anders, kunt u het mengsel van vers gemalen hout appel bladeren en warm water te hebben. Dit is de natuurlijke manier om zich te ontdoen van overmatig bloeden.

22. Rough Kaf

Neem 300 ml water en genieten van 20 g ruwe kaf erin. Drink het twee keer per dag. Deze oplossing is zeer effectief in het genezen van de zware stroom.

23. Jujube Tea

Jujube thee kan eenvoudig worden bereid door toevoeging van 15 gram jujube bladeren en rode data (een lepel) aan kokend water 200ml. Zeef de thee en drink het 8-10 keer in een maand, in het bijzonder tijdens de menstruatie cyclus.

24. Banana Flower

Het eten van gebakken banaan bloem met yoghurt verhoogt de progesteron en helpt het overmatig bloeden onder controle tijdens periodes.

25. Tanner's Cassia

De toppen en bloemen van cassia Tanner zijn zeer nuttig zijn voor de hoeveelheid bloedverlies tijdens de menstruele cyclus. Het enige wat u hoeft te doen is een paar verse bloemen en leg ze in het vaginale kanaal, gedurende 10-15 minuten.

26. tijmblaadjes

Steile 1 eetlepel tijm bladeren in het kokende water voor 10-12 minuten. Zeef en drink het 2-3 keer per dag. U kunt ook voor te bereiden koud kompres door bevriezing tijm thee in een ijs lade. Wikkel de ijsblokjes in een doek en zet het op de buik om zware bloeden te genezen.

27. Comfrey

Het is een van de beste kruidengeneesmiddelen voor menstruatie-gerelateerde problemen. Smeerwortel thee helpt vernauwen de bloedvaten, waardoor het zware bloeden afneemt. Om thee, steile smeerwortel bladeren (2 eetlepels) in warm water voor te bereiden op ongeveer een half uur. Drink het tijdens perioden.

28. Rozenbottel Thee

Rozenbottel is een rijke bron van vitamine C, die helpt absorberen ijzer uit het voedsel. Beginnen met het drinken van de rozenbottel thee 2-3 dagen voor de menstruatie en blijven het tot de laatste periodes. Het is een effectieve kruiden remedie voor zware bloeden.

29. Indian kruisbes

Indiase kruisbes is goed-off aan vitamine C. Het is nuttig bij de behandeling van de overmatige doorbloeding. Hebben een of twee rijpe kruisbessen elke dag. U kunt ook de poeder met het koude water, tot overmatig bloeden te voorkomen.

30. Zoethout

Zoethout corrigeert hormonale onbalans en beheert het niveau van oestrogeen en progesteron. Neem een halve theelepel zoethoutwortel poeder per dag, met water.

31. peterselie

Bereid een glas verse peterselie sap en drink het gedurende de eerste 3 dagen van de menstruatie, na elke maaltijd.

32. Marigold

Bereid een infusie door koken 5-7 goudsbloem bloemen in een halve liter water. Laat de bloemen te koken in water gedurende 10 minuten. Zeef de infusie en laat het afkoelen. Drink minstens 120 ml van de infusie goudsbloem, drie keer per dag.

33. Shepherd's Purse

Shepherd's Purse (herderstasje) zorgt voor verlichting wanneer het wordt gebruikt tijdens zware doorbloeding. Het is een van de effectieve natuurlijke remedies voor zware menstruele bloeden.

34. Kuisboom

Kuisboom helpt bij de productie van progesteron. Neem ongeveer 30 druppels kuisboom tinctuur 4 keer per dag, tijdens zware bloeden.

35. Hawthorn Bloemen

Meng 30 gram Meidoorn en 15 gram saffraan in het water. Consumeer deze afkooksel. Het is zeer effectief voor de problemen zoals lozing van bloedstolsels en buikpijn. Dit afkooksel voorkomt ook dat de overmatig bloeden tijdens de menstruatie.

do's

Neem voldoende rust tijdens de menstruatie.

Neem een gezond dieet die vol is van vezelig voedsel en essentiƫle mineralen.

Heeft regelmatige oefeningen en yoga om de spieren en de buik te ontspannen.

Raadpleeg een arts als bloeden is te veel.

don'ts

Vermijd het gebruik van zout tijdens perioden.

Niet pijnstillers nemen om de pijn te verminderen.

22 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment