Saturday, January 16, 2016

13 Verbazingwekkende Home remedies om te stoppen met bedplassen

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/07 /

Talloze moeders besteden slapeloze nachten zorgen te maken over hun kind bedplassen probleem. Bedplassen (enuresis) is het onvermogen om urine controleren tijdens de slaap. Onvrijwillige plassen 's nachts wordt genoemd als enuresis nocturna, terwijl onvrijwillig urineverlies overdag wordt genoemd als dagelijkse enuresis. Enuresis nocturna wordt ook wel als bedplassen. Het is een algemeen probleem en kunnen mensen van alle leeftijden beïnvloeden. De meest voorkomende symptomen van bedplassen zijn - een plotselinge drang om te plassen, snurken, constipatie, en pijn tijdens het urineren. De blaas kan de urine geproduceerd nachts houden. Andere bijdragende factoren zijn - infectie van de urinewegen, diabetes, bloedarmoede, onevenwichtigheid van hormonen en stress. Als u ook op zoek bent naar bedplassen remedies, bent u aan het juiste adres. Met de juiste voorzorgsmaatregelen en het gebruik van de hieronder gegeven huismiddeltjes, kan men zich te ontdoen van bedplassen te krijgen.

Home remedies voor bedplassen

1. Cranberry Juice

Cranberry sap wordt beschouwd als een van de beste home remedies om bedplassen te controleren. Het gehalte aan antioxidanten wordt verondersteld om te vechten tegen de UTI (urineweginfectie) en blaasontsteking veroorzakende bacteriën, die op zijn beurt, vermindert de kans op bedplassen. De consumptie van cranberry sap regelmatig na het diner geneest het bedplassen symptomen snel.

2. Banana

Banaan kan een heerlijke oplossing voor het wegwerken van bedplassen zijn. Banaan, behalve een gezonde en smakelijke vruchten, helpt de drang van de plassen vaak. Eet minstens twee rijpe bananen op een dagelijkse basis - een banaan in de ochtend en de ander voor het slapen gaan. Het is gunstig voor zowel kinderen als volwassenen.

3. Honey

Honing een natuurlijke zoetstof, en geen vet toevoegen aan het lichaam. U kunt eten een eetlepel honing elke nacht. Of anders, zet een eetlepel honing (in plaats van suiker) in een glas melk, om de kwaal te genezen.

4. Apple Cider Vinegar

Appelazijn neutraliseert de zure pH van de urinewegen, waardoor bacteriën te voorkomen van de fokkerij en het veroorzaken van een infectie. Het vermindert ook de zuurgraad van de maag en helpt kid controle aandrang. Voeg ACV (2 eetlepels) in een glas water en neem het voor de maaltijd op de reguliere basis om snel hulp te krijgen.

5. Zaden van de venkel

Een andere effectieve remedie voor het genezen van het probleem van bedplassen is venkel. Voeg een theelepel venkel en twee eetlepels suiker, een glas warme melk. Roer het goed. Het verbruik van het mengsel regelmatig zal maken het probleem van bedplassen verdwijnen snel.

6. Walnoten en Rozijnen

Behalve smakelijk en voedzaam, walnoten en rozijnen ook het probleem van bedplassen reduceren tot een groot deel. Neem twee walnoten en vijf rozijnen samen, voordat je naar bed. Herhaal deze oplossing gedurende ten minste een paar weken.

7. Blaas Oefening

Blaas oefening is een van de beste methoden voor het behandelen van bedplassen. Het is een makkelijk te werk te doen. Het enige wat je hoeft te doen is drink veel water. Wanneer u een plotselinge aandrang om te plassen, moet je beheersen. Het zal een probleem in eerste instantie, maar zal u helpen op de lange termijn.

8. Cinnamon

Slechts een paar mensen weten het feit dat kaneel wordt gebruikt bij de behandeling van bedplassen. Gewoon kauwen een kaneelschors om te gaan met het probleem. Als alternatief mengen kaneelpoeder en suiker behoren. Verspreid het over een beboterde toast en eet het.

9. Jaggery

Jaggery is bekend om de verwarming effecten op het lichaam. En wanneer het lichaam warm, het probleem van bedplassen niet optreedt. Om het probleem te genezen, neem dan een klein stukje van jaggery elke ochtend, samen met een kopje warme melk. Na een uur, neem wat geroosterde selderij en sesamzaad in gelijke hoeveelheid met een snuifje van steenzout.

10. Mosterd Poeder

Mosterd poeder is een andere populaire natuurlijke remedie voor urine-problemen bij kinderen en volwassenen te voorkomen. Meng ongeveer een halve theelepel mosterd poeder in lauwe melk en drink het voor het raken van het hooi.

11. Olijfolie Massage

Olijfolie is een prachtige natuurlijke remedie voor de kinderen die het ervaren van de chronische bedplassen problemen. Solliciteer warme olijfolie op de buik en masseer het voor enige tijd naar de spieren, wat uiteindelijk zal helpen bij de controle van de urine druk te versterken. Regelmatige 5-10 minuten massage zal genezen van de bedplassen probleem in een paar dagen.

Kruiden Remedies aan Bedplassen Cure

12. Indian kruisbes

Indian kruisbessen zijn gebruikt als één van de effectieve natuurlijke remedies voor bedplassen. Ontpit twee Indiase kruisbessen en plet ze. Voeg honing (een theelepel) en kurkuma (een snufje) poeder aan. Verbruiken elke ochtend direct na het ontwaken.

Als alternatief, meng een theelepel van de pulp van de Indiase kruisbes met een snuifje zwarte peper poeder. Hebben het op een regelmatige basis.

13. Kruidenthee

Bereid kruidenthee door koken paardestaart, Beredruif en eikenschors in water. Verbruiken ongeveer 2-3 kopjes deze kruidenthee per dag om het probleem van bedplassen snel genezen.

do's

Het beheren van de hoeveelheid vloeistof consumptie.

Onder meer granen, volle granen, groenten, fruit, amandelen, bananen, en sesam in uw dieet.

Dont's

Vermijd de inname van vloeistof vlak voor het slapen.

Niet consumeren zeer kruidig voedsel en cafeïnehoudende en alcoholische dranken.

13 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment