Friday, January 29, 2016

28 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Bed Bugs

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2012/10 /

Bedwantsen zijn de kleine nachtelijke insecten die snel vermenigvuldigen. Deze griezelige bugs kunnen elke hoek van uw huis teisteren. Zij behoren tot Cimicidae familie, die zich voeden met bloed worden aangetroffen in warme temperatuur. Bed bugs zijn alleen actief tijdens de nachtelijke uren, omdat ze zijn erg verlegen. Om zich te verbergen in de dag de tijd, gebruiken ze een bureau, gordijnen, beddengoed, nachtkastjes, achterwanden, matrassen, artwork frames en kleding. Een bed bug doorboort de huid van warmbloedige individuen en trekt het bloed met behulp van de twee holle buizen en voedt zich met het lichaam van een gastheer voor vijf minuten. Een slachtoffer kan zich niet bewust zijn wanneer hij / zij wordt gebeten, maar zal binnenkort te weten komen via de huid infectie, rode en jeukende striemen, allergische reactie, enz. De gemeenschappelijke symptomen van bed bug besmetting zijn bites op je lichaam, het zicht van opgedroogd bloed ; bed bug huid en eieren. Hier is een lijst van enkele rendabele huismiddeltjes die de verdere veredeling van bed bugs beheersen en helpen zich te ontdoen van hen. Bovendien zal deze behandelingen u te beschermen tegen de negatieve gevolgen van deze insecten.

Home remedies voor Bed Bugs

1. ontsmettingsalcohol

Neem een spuitfles en vul deze met de alcohol. Nu, spuit het op het besmette oppervlak om snel te ontdoen van deze hardnekkige bugs. Alcohol heeft een uitdrogend effect op de bugs die hen doodt. (1)

Bovendien kunt u ook de vacht van de muren en meubels met alcohol naar bed bugs te controleren als de krachtige geur houdt de plaag weg van je kamer.

2. diatomeeënaarde

Verspreid Diatomeeënaarde rond uw huis of op het gebied waar de bed bugs nest. De kleine hoeveelheid DE is zeer behulpzaam bij het vernietigen van deze bugs door ze te ontwateren. (2) (3) (4)

3. Baking Soda

Zuiveringszout helpt vocht uit het lichaam van bed bugs te wijten aan de drogende eigenschappen. Het heeft antibacteriële eigenschappen die bedwantsen vernietigt. (5)

Spreid wat zuiveringszout rond de spleten en kieren of waar u bugs te vinden. Vergeet niet om de soda na een paar dagen en vacuüm opnieuw toe te passen.

4. Cayenne Pepper

De antimicrobiële eigenschappen van cayennepeper helpen naar bed bugs te doden. (6)

Neem 1 theelepel elk van cayenne poeder, oregano en geraspte gember Kook ze in water. Zeef en spuit de oplossing rond het invoeren van ruimten van uw kamer en gebieden waar bed bugs kunnen worden verstopt. De geur van deze oplossing drijft de bugs weg en voorkomt dat ze zich verspreidt.

5. Boorzuur Powder

Spuit wat boorzuur poeder in het gebied waar bed bugs kan verbergen of in de kleding, matrassen, kasten, keuken en badkamer. Deze remedie helpt zich te ontdoen van hen. (7)

6. Bleaching Powder

Neem wat bleken poeder en was uw meubels en kleding mee. Deze remedie helpt bij het elimineren bedwantsen. (8)

7. Behandeling van de Stoom

Haal uw tapijten, matrassen, kussens gestoomde als je wilt om zich te ontdoen van dit probleem. Bedwantsen kan niet overleven bij hoge temperaturen (boven 50 graden of 150 F). Stoom doordringt door middel van deze materialen en vernietigt de bugs en voorkomt dat het ei van overleven. (9) (10) (11)

8. Dubbelzijdig Tape

U kunt dubbelzijdig tape te bevestigen rond de onderkant van uw bedden. Het bed bugs vast komen te zitten als ze proberen te sluipen op je. Dit is een goede methode om bedwantsen te controleren. (12)

9. Scented Dryer Sheets

Plaats een aantal geurende droger lakens op het oppervlak van matrassen, in je kussensloop en tussen de boxspring en matras. Het kan worden gebruikt als bescherming tegen insecten, en geur van de platen afstotend hen. U kunt het vel over de meubels te spreiden, zodat bed bugs misselijk geworden en schuwen de woonkamer.

10. Föhn

Bedwantsen kan niet tolereren hoge temperatuur, zodat u de droger op de hoogste stand kunt instellen naar bed bugs te verwijderen. (13) (14)

Stel de droger en zet hem aan. Positie het rond de matras naad en aangetaste gebied voor ongeveer een uur om de effectieve resultaten te krijgen. Dit een uur behandeling kan de plaag en eitjes te doden. Vacuüm de verwarmde ruimte en verwijder de sporen van de bug. Vergeet niet om vacuum filter schoon te maken.

11. Stofzuiger

De zuigkracht wand van het vacuüm kan de bugs bed van slaapvertrekken, perimeter van tapijten, naden van de matras, onder plinten, boxspring, spleten en andere gevoelige plaatsen te verwijderen. (15) (16)

Let op: Was alle bijlagen in warm water en met een sterke detergent. (17)

12. Talkpoeder

Bestrooi talk of babypoeder op het aangetaste gebied. Deze behandeling zal de bugs stik en hen doden. (18)

Opmerking: Vermijd slapen in deze gebieden.

13. Silica Gel

Breng de gemalen silicagel overal in uw slaapkamer, met inbegrip van muren, rond het bed en op uw matras. De bugs vast komen te zitten in deze gel en sterven. Het fungeert ook als een dehydraterend middel dat helpt doodt insecten gemakkelijk. (19)

14. harde borstel

Schrob de matras naad met een harde borstel om de bedwantsen weg te nemen en te verwijderen van hun ei. (20)

15. Caulk

Het breeuwen is de beste techniek om ongedierte te vernietigen en laat geen ruimte voor de insecten. U kunt kalefateren gelden voor het afdichten van de openingen op de kasten, spleten, gewrichten in plinten en scheuren in het gips. U kunt rubber breeuwen gebruiken om nauwe ruimtes en scheuren te vullen. (21) (22)

16. Koude behandeling

Bedwantsen kan niet bestand tegen lage temperaturen. Het enige wat je hoeft te doen is om de aangetaste items in de vriezer gedurende vier dagen bij 0oF zetten. (23)

Kruiden Remedies voor Bed Bugs

Sweet Flag 16.

Het kruid is bekend om zijn antimicrobiële eigenschappen en ook wel als calamus (24)

U kunt de aanschaf van een kalmoes pakket en voor te bereiden een oplossing volgens de aanwijzingen op. Spuit de oplossing in de besmette ruimte om de microben zoals wormen en bed bugs te elimineren.

17. Bean Leaves

Neem wat bonen bladeren en verspreid over de vloer van uw kamer waar u bugs te vinden. Het helpt de vangst van de plagen in de aangetaste plaats. De bladeren maken het gebruik van trichomen (microscopisch kleine verslaafd haren) om het ongedierte te doden. Deze microscopisch kleine haartjes zijn aanwezig op het bladoppervlak dat de voeten van de wandluis's doorboren. (25)

18. Indian Lilac

Neem een handvol Indische Lilac bladeren, verpletteren hen en verspreid over het gevoelige gebied. De geur en antimicrobiële eigenschappen van deze plant uit te roeien bedwantsen effectief. (26)

Als alternatief, kook wat bladeren in het water gedurende 10 minuten. Zeef deze oplossing en bad met dit. Het behandelt de geïnfecteerde huid en houdt bedwantsen 'van je af.

Bovendien, spray Indiase lila olie op alle spullen in uw huis om zich te ontdoen van bugs.

19. Tea Tree Oil

Dit is één van de wonderbaarlijke essentiële oliën die bekend staat om zijn antimicrobiële effecten. Trouwens, de antibacteriële eigenschappen helpen om zich te ontdoen van alle soorten microben zoals bacteriën, virussen en schimmels te krijgen. (27) (28)

U kunt uw huis schoon te maken met deze olie, of kunt u een aantal tea tree olie druppels toe te voegen aan de kleding en andere aangetaste gebied. Bereid een oplossing bestaande uit lauw water en tea tree olie. Plaats deze verdunde oplossing in een spuitfles en strooi het op de muren, meubels, tapijten, beddengoed, bedden, gordijnen, kasten, matrassen en kleding. Doe dit een keer per week naar de microben te elimineren.

20. Tijm

Tijm heeft antimicrobiële eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van bed bugs. (29)

Bind een tijm stok met een katoenen doek en branden in de buurt van het besmette plaatsen van uw kamer en de omgeving om de bed bugs af te weren.

U kunt ook verse tijmblaadjes en plaats ze in netzakken. Zet deze zakken in het matras, hoeken, kasten, onder de bank, onder de kussens en andere plaatsen.

Let op: Vergeet niet om deze zakken te vervangen door verse tijm vertrekt elke 3e dag. Het zal tijd kosten, maar bugs laat de schuilplaatsen permanent.

21. Essentiële oliën

Neem een kopje water en voeg een paar druppels lavendel, rozemarijn en eucalyptus olie. Spuit het mengsel op de bugs en het besmette dingen. Het mengsel werkt tegen het ongedierte en doodt hen. (30)

Trouwens, tea tree olie, oregano-olie, en cederhout olie zijn ook effectief voor vechten deze bedwantsen. Deze essentiële oliën blokkeren de bugs en verstikken hen.

22. Muntbladeren

U kunt muntblaadjes gebruiken om de invoer van bed bugs in uw huis te voorkomen. Het is een effectieve middel dat insecten op afstand houdt. (31)

Strooi geplet muntblaadjes rond het slaapgedeelte of binnen de Cradleboard van kleine kinderen. Je kunt ook gedroogde muntblaadjes packet tussen uw linnen kasten en matras.

23. Black Walnut Tea

Dit is ook een effectieve kruid dat kan worden gebruikt als een insecticide en afweermiddel tegen bed bugs. Strooi of plaats de theezakjes op het aangetaste gebied met inbegrip van hoeken van de kamer, vouwen van bed, binnenruimte en kastruimte. De antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen brengen de bugs uit schuilplaatsen en hen helpen te vernietigen. (32)

Als alternatief voor te bereiden een kruiden zakje door het mengen van 1 deel van lavendel, 3 delen van de zwarte walnoot, 1 deel van de munt, 2 delen van zoete vlag en 3 onderdeel van tijm. De geur van al deze kruiden stoot de insecten bed.

24. Beauveria Bassiana

Beauveria Bassiana is een schimmel en wordt beschouwd als een natuurlijk insecticide. Het werkt tegen het bed bugs en binnen drie tot vijf dagen te doden hen. Het heeft een aantal pre letale effecten zoals verminderde vruchtbaarheid, mobiliteit en voeding. Het werkt als een parasiet op insecten en ze uit te schakelen. (33)

25. Lemongrass

U kunt citroengras gebruiken om de bedwantsen en hun eieren te doden, omdat dit de zure omstandigheden in de bug toeneemt. Bedwantsen kan de geur van citroengras niet verdragen en uiteindelijk helpt je te ontdoen van hen. (34)

26. Clove

De penetrante geur en zure pH van de kruidnagel verstoren het voortbestaan van bed bugs, zoals zij deze zure omstandigheden niet kan staan. U kunt de bugs gemakkelijk vernietigen door uw kussens, matrassen en andere aangetaste gebied bloot te stellen aan kruidnagel olie (35)

27. Pyrethrum

De pyrethrum is een extract gevormd uit de combinatie van gedroogde bloemhoofdjes van C, coccineum en Chysanthemum. Chysanthemum bevat natuurlijke insecticide U kunt dit natuurlijk insecticide gebruiken om de bugs bed te doden, omdat het rechtstreeks tast het zenuwstelsel van het bed bugs en is giftig voor hen. (36)

Daarnaast kunt u een insecticide dat koolzaadolie en pyrethrum bestaat, want het is veilig voor uw huisdieren en kinderen te gebruiken.

28. Lavender

U kunt lavendelolie, zeep of het poeder te gebruiken om zich te ontdoen van bed bugs. Trouwens, plaats verse lavendel bladeren op het aangetaste gebied om deze bugs weg te houden. Dit is een van de effectieve methoden als de geur van lavendel olie hen nauseates, en uiteindelijk, vernietigt ze. (37)

do's

Was uw kleding en andere stof in heet water dat in contact met het aangetaste gebied kwam. (38)

Bedek uw matras en de lente doos in een plastic hoes (39)

Bestudeer de hoek van de matras regelmatig. (40)

Werpen van de getroffen dingen. (41)

Wees voorzichtig bij het gebruik van insecticiden om insecten te doden. Houd uw kinderen weg van insecticiden. (42)

Verwijder rommel uit je slaapkamer. (43)

Zoek professionele hulp als bovenstaande oplossingen niet werken. (44)

don'ts

Vermijd het gebruik van pesticiden of insecticiden op speelgoed of baby kribben. (45)

Dingen niet verplaatsen van een besmet kamer omdat het bugs zal uitbreiden naar een andere plaats.

Gebruik geen tweedehands meubels en matrassen, omdat ze meer geneigd om te worden besmet. (46)

Je zou ook graag

7 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment