Friday, January 15, 2016

46 Incredible Homemade Honey Face Mask Recepten voor stralende huid

Mooi, stralende huid is een droom voor bijna iedereen. Mensen hebben de neiging om veel geld te besteden aan cosmetica en beauty producten, denken dat het hun schoonheid zal verbeteren en maken ze er beter uitzien. Maar werken ze ook echt? In waarheid, hoeft u niet te exorbitant bedrag te besteden als je gewoon kunt vertrouwen op slechts één ingrediënt, honing Ja, dat klopt!

Honing is niet alleen een smaakversterker, maar een natuurlijke zoetstof die veel voordelen heeft. Er is een trend van het gebruik van honing extern sinds een paar decennia. Door de antibacteriële eigenschappen, wordt gebruikt om verschillende huiduitslag, brandwonden, enz behandeling (1). Het is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt als een toner of een masker. Als u wilt een vlekkeloze huid, zonder gebruik van chemische producten op basis van die meer kwaad dan goed doen, dan gewoon bereid uw eigen huid helderder maskers. Honing, kan een gemakkelijk beschikbaar ingrediënt wonderen doen op uw huid. U kunt verschillende gezichtsmaskers te bereiden met de ingrediënten die geschikt zijn voor uw huidtype. Check ze uit!

1. Lemon and Honey Face Mask

Honing is rijk aan vele essentiële mineralen en vitaminen zoals zink, kalium, riboflavine (vitamine B2), foliumzuur (vitamine B9), enz. Die nodig zijn voor de gezondheid van onze huid (2). Lemon exfolieert de huid en is rijk aan vitamine C, een antioxidant die nodig is om vlekken vervagen en lichter de huidskleur. Om een gezichtsmasker met deze voor te bereiden, meng 2 eetlepels honing met het sap van een halve citroen. Breng het over je hele gezicht vermijden van gebieden rond je ogen, en laat het zitten voor 15-20 minuten. Afwassen met lauw water.

2. Kaneel en Honing Face Mask

Kaneel en honing zijn traditioneel gebruikt om puistjes en andere huidinfecties (3) te behandelen. Het heeft het vermogen om acne te behandelen dan wortels. Gewoon meng 1 theelepel kaneelpoeder en 2 eetlepels honing in een kom en maak een gladde pasta. Smeer het mengsel op je gezicht gelijkmatig, en laat het instellen voor 15-20 minuten (of 's nachts). Wassen met een normaal tot lauw water, later op.

3. Honey, ei, en Avocado Masker

Enkele vitaminen zoals vitamine E, A, C, etc. zijn essentieel voor onze huid en avocado's hebben voldoende hoeveelheid ervan (4). Combineer het met antibacteriële honing en ei anti-inflammatoire eigenschappen voor een perfecte huid helderder gezichtsmasker. Gewoon mix 2 eetlepels van rijp en geprakte avocado en 2 eetlepels honing met 1 eidooier. Breng dit masker op je gezicht, het verlaten gebieden rond je ogen gedurende 15-20 minuten. Spoel goed met regelmatig tot lauw water, daarna.

Als alternatief, als je geen ei wilt, dan gewoon meng 2 eetlepels van avocado (rijp) met 1 eetlepel honing en smeer het gelijkmatig.

Of anders, meng ¼ rijpe avocado's, 1 theelepel van kokosolie met 1 theelepel honing en toe te passen in de dezelfde manier.

4. Apple and Honey Face Pack

Aangezien appels zijn rijk aan vitamine C, ze houden de huid gezond en te beschermen tegen vrije radicalen schade. Honing, daarentegen, is antimicrobiële dus remt de groei van bacteriën op de huid (5). Blend een appel om mooie, gladde pulp te krijgen. Voeg 2 eetlepels honing aan het en bewaar het in de koelkast gedurende 10 minuten. Alleen voor de voorbereide mengsel op je gezicht voor ongeveer 30 minuten en spoel goed, later op.

5. Honey, yoghurt, en amandelolie Pack

Als u problemen ondervindt bij de behandeling van droge huid, vervolgens een gezichtsmasker door het mengen van 1 eetlepel honing, 1 eetlepel yoghurt, ½ theelepel amandelolie en 1 eidooier. Amandelolie in deze mix helpt littekens te verminderen en verjongt de huid (6), en het mengsel zal hydrateren de huid van binnenuit en helpen draai poriën. Roer alleen de ingrediënten goed, en smeer het op je gezicht te vermijden ogen. Laat het op voor 5-10 minuten voor het wassen.

6. Honing met Tarwekiemolie en Almond Mask

Amandelen een grote hoeveelheid vitamine E (7), die een van de essentiële vitaminen nodig mooie huid. Tarwekiemolie is ook een rijke bron van vitamine E en yoghurt een natuurlijke glans van de huid. Voor deze specifieke gezichtsmasker, zult u 6 ounces van yoghurt, 2 theelepels tarwekiemolie, 2 theelepels honing en ¼ ounces van gemalen amandelen nodig. Bereid een gladde, vaste gratis pasta door het mengen van deze ingrediënten en het mengsel verspreid over je gezicht. Masseer al enige tijd in een cirkelvormige beweging, en laat het nog 20 minuten. Spoel goed, daarna.

7. ei, honing, citroen EO, Orange etherische olie Masker

Om zich te ontdoen van acne en acne littekens te krijgen, zweep een ei wit en voeg 1 eetlepel warm tijmhoning, 3 druppels per stuk, sinaasappel en citroen essentiële olie aan. Door de aanwezigheid van honing, dit masker vermindert ook irritatie, roodheid van de huid (8). Meng ze goed, en breng een dun laagje van het peloton over je hele gezicht en de gebieden met acne. Laat het 20 minuten en was later af. Hydrateren indien nodig. Herhaal dit 2 keer per week.

Of u kunt ½ theelepel citroensap te gebruiken in de plaats van citroen essentiële olie.

8. Honing en Lavendel etherische olie Pack

Lavendelolie wordt veel gebruikt in de aromatherapie voor de behandeling van verschillende aandoeningen zoals hoofdpijn, zenuwaandoeningen, etc. Het heeft veelbelovende resultaten voor de behandeling van acne getoond, alsmede (9). Honing, zijnde een natuurlijke moisturizer, voedt en hydrateert de huid van binnenuit. Om een gezichtsmasker uit deze voor te bereiden, voeg dan 3 druppels essentiële olie van lavendel tot 1 eetlepel honing, en verdeel het op je gezicht. Laat het drogen gedurende 15 minuten en spoel af met warm water.

9. Oatmeal and Honey Face Mask

Om een gloeiende huid te krijgen, is het essentieel om dode huidcellen te verwijderen en de vorming van nieuwe vergemakkelijken. Havermout helpt bij het verwijderen talg en dode huidcellen, het werken als een peeling (10), en dus helpt fade acne littekens. Ten eerste weken wat havermout in water tot ze zacht zijn. Meng het tot een gladde pasta te verkrijgen en voeg 1-2 eetlepels honing en 2 theelepels citroensap aan. Breng het op je gezicht en laat het op voor 20 minuten voor het wassen.

10. Banaan en Honing met Egg Face Mask

Mensen met een gevoelige huid vinden het vaak moeilijk om het juiste product te vinden voor hun huid, omdat ze meer vatbaar voor huiduitslag, branderig gevoel, en meer van dergelijke huidproblemen (11). Om de gevoelige huid te kalmeren en de natuurlijke glans te krijgen, bereiden een gezichtsmasker door het mengen van ½ geprakte banaan, 1 ei, ½ eetlepel honing en ¼ kopje (gekookt met melk) havermout. Een dunne laag van het mengsel op het gezicht en massage zachtjes gedurende ongeveer 15 minuten. Afwassen met gewoon water en hydrateren indien nodig.

11. Honing en Wortel Mask

Wortelen rijke bronnen van vitamine A, B6, K, Kalium en biotine (12). Daarom helpt het verminderen van rimpels, vervagen donkere vlekken en lichter donkere kringen Als je last hebt van deze problemen, dan gewoon koken en puree 2 wortelen. Voeg 4 ½ eetlepel honing aan. Breng het over je gezicht gedurende 10 minuten en spoel af met koud water.

Als alternatief, kook sommige baby wortelen en voeg 1 eetlepel elk van honing en haver. Smeer het gelijkmatig op je gezicht en goed spoelen met lauw water na 15 minuten.

12. Honing en Papaya Face Pack

Papaja is een rijke bron van kalium, vezels, vitamine A, C en foliumzuur (13). Het vermindert de vlekken, balanceert de pH van de huid en is bekend om anti-aging eigenschappen. Om een stralende look, combineer 3 theelepels van zware room, 1/3 kop van cacao, 1/4 kopje honing, 3 theelepels van havermout poeder, en 1/3 kop rijpe papaja. Meng ze samen tot een gladde forfaitaire gratis pasta. Breng het mengsel op je gezicht gedurende 10-15 minuten en afwassen.

13. Honey Bee Pollen en Honey Face Mask

Niet veel weten over het gebruik van pollen voor de huid. Het heeft anti-inflammatoire en ontgiftende eigenschappen (14). Pollen helpt genereren van nieuwe cellen en beschermt de huid tegen beschadiging. Aangezien het veel aminozuren, vitaminen en andere voedingsstoffen, vecht rimpels effectief en is geschikt voor alle huidtype. Gewoon meng 1 theelepel stuifmeel tot 2 theelepels honing, en smeer het allemaal over je gezicht. Afwassen na ongeveer 30 minuten om zich te ontdoen van bijna alle huidproblemen te krijgen.

14. Aloë Vera and Honey Face Mask

Aloë Vera, een prachtige natuurlijke moisturizer, is bekend om zijn kalmerende en anti-inflammatoire eigenschappen (15), die het bloed te zuiveren. Omdat het gibberellines en polysacchariden bevat, het helpt doden acne-veroorzakende bacteriën en houdt de huid zacht en stralend. Slechts 1 eetlepel van de aloë gel met 4 eetlepels honing en draag het masker. Afwassen na 20 minuten.

Of, kunt u ook 1 eetlepel kelp poeder toe te voegen aan het mengsel, indien nodig.

15. Avocado, yoghurt, en Raw Honey Mask

Dit is een prachtige honing masker voor de droge huid, die een natuurlijke glans geeft. Omdat avocado's zijn rijk aan vele vitaminen zoals E, C, K1, B-vitamines, en verbindingen zoals magnesium en kalium (16), ze zijn een must-have componenten voor spot vrije huid. Het enige wat u hoeft te doen is, voeg 1 theelepel honing (bij voorkeur rauwe), 1 theelepel yoghurt, en 1 theelepel van avocado pulp in een kom en roer het grondig tot een gladde pasta. Verspreid een dun laagje van het mengsel op je gezicht en laat het op voor ten minste 20 minuten (of meer). Afwassen met lauw water en hydrateren indien nodig.

16. Tea Tree Oil and Honey Face Mask

Omdat tea tree olie bezit anti-schimmel eigenschappen, is in staat om veel infecties van de huid (17) te behandelen. Combineer het met antibacteriële eigenschappen honing om een vlekkeloze huid te krijgen. Om een gezichtsmasker te bereiden, voeg 2 druppels van de olie 1 eetlepel honing. Reinig je gezicht, toepassen van het masker, laat het zitten voor 15 minuten en afwassen.

Opmerking: Essentiële olie mogelijk niet geschikt voor iedereen, doe een patch test voor daadwerkelijk gebruik.

17. Honing met citroen, melk en yoghurt Pack

Het is echt moeilijk om zich te ontdoen van acne en de littekens. Om hen te genezen, is het noodzakelijk om het gehalte aan mineralen en voedingsstoffen zoals vitamine C, E zink-, magnesium, enz. (18) te verhogen. Om deze voedingsstoffen om uw huid te voorzien, voor te bereiden een masker door het mengen van 1 eetlepel yoghurt, 2 eetlepels melk, 2 eetlepels honing, en het sap van een citroen. Voeg lauw water als de consistentie niet als gewenst is. Breng 2-3 lagen van het mengsel op je gezicht en na de laatste laag, laat de mix zitten voor 10-15 minuten voor het wassen.

18. Honing en sandelhout Powder Face Pack

Sandelhout poeder is van oudsher gebruikt in verschillende huidverzorgingsproducten en diverse zelfgemaakte gezicht packs vanwege zijn anti-inflammatoire, antibacteriële en antioxidant activiteiten (19). Het is een van de beste ingrediënten voor de droge huid en doet wonderen voor de acne-gevoelige huid. Om een gezichtsmasker te bereiden, meng 1 eetlepel sandelhout poeder, 2 eetlepels honing, en het sap van een halve citroen. Verspreid een dun laagje van het mengsel op je gezicht, het vermijden van ogen. Laat het voor ongeveer 30 minuten voordat het af te wassen.

19. Honing en Fuller Earth Powder Face Mask

Vette huid leidt tot veel huidproblemen en maakt het gezicht er dof en futloos. Er zijn vele factoren die een vette huid, zoals hormonale veranderingen, genetica, ongezonde voeding, enz. (20). Het is essentieel om extra olie uit het gezicht te verwijderen en behouden van de natuurlijke glans. Voor deze, voeg 1 theelepel voller aarde poeder om 1 eetlepel honing met een beetje lauw water indien nodig. Breng de verpakking op je gezicht gedurende 15-20 minuten en afwassen, later op.

20. Honey, komkommer, en Milk Mask

Komkommers zijn rijk aan vitamine A, C, B1, B6, calcium, magnesium, en veel meer mineralen (21). Als gevolg van deze voedingsstoffen, komkommer houdt de huid afgezwakt, gezond, vermindert talg, en beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. Honing, zoals reeds vermeld, houdt het vocht intact en voedt de huid diep van binnen. Om een gezicht pack met behulp van deze voorbereiding, gewoon meng 1-2 eetlepels melk, 1 eetlepel honing en 2 eetlepels geraspte (of puree) komkommer. U kunt ook de ingrediënten aan te passen aan de gewenste consistentie. Draag het masker gedurende 10-15 minuten en spoel goed met regelmatig water.

21. Honing, Glycerine, en Kurkuma Pack

Kurkuma is een krachtige antioxidant en bezit anti-inflammatoire eigenschappen (22). Het is gebruikt in veel huidverzorgingsproducten voor decennia. Glycerine, daarentegen, is een natuurlijke vochtinbrengende crème die huid stevig, soepel en glad blijft. Combineer 1 eetlepel honing, wat glycerine, en een snuifje of twee van honing samen. Breng dit op je gezicht, en laat het blijven gedurende 15-20 minuten voor het wassen.

22. Honing en tomaat Face Mask

De elasticiteit en natuurlijke glans behouden onze huid vraagt veel voedingsstoffen zoals vitamine A, C, kalium, etc. Al deze aanwezig in tomaat (23) zijn. Daarom, om te krijgen stralende huid, meng tomatenpuree en honing tot een dikke pasta te vormen. Smeer dit mengsel op je gezicht en afwassen na 15 minuten.

U kunt ook een paar druppels citroensap toe te voegen voor betere resultaten.

23. Banana and Honey Face Mask

Bananen zijn ook rijk aan vitamine A, C en kalium, die nodig zijn voor een gezonde huid (24). mash Gewoon een rijpe banaan en voeg wat honing aan. Breng het masker op je gezicht en masseer zachtjes gedurende enige tijd in een cirkelvormige beweging. Laat het nog een paar minuten en afspoelen met water.

U kunt ook de voorbereiding van een olie controle gezichtsmasker door het mengen van 1 eetlepel honing, en een paar druppels sinaasappelsap met 1 rijpe en geprakte banaan. toe te passen gewoon het op je gezicht en laat het op voor 15 minuten voordat het af te wassen (25).

Anders, voeg enkele druppels citroensap en toepassen op soortgelijke wijze.

24. Honing en uiensap Mask

Om smetteloze huid te krijgen, is het essentieel om de huid te beschermen tegen de verschillende schade. Stralen van de zon of de UV-stralen zijn het meest schadelijk voor onze huid. U kunt uw huid te beschermen tegen UV-stralen door het toepassen van producten met quercetine (26). Met het oog op het te behandelen met natuurlijke ingrediënten, net voor te bereiden een gezichtsmasker door het mengen van 1 eetlepel honing met 1 eetlepel ui pasta / sap. Breng de verpakking op uw huid gedurende ongeveer 15 minuten en afwassen later. Deze methode zal niet alleen uw huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling, maar ook rimpels te bestrijden.

25. Honey, kikkererwten meel, en Kurkuma Pack

Kurkuma is gebruikt sinds lang voor de behandeling van verschillende aandoeningen in de Ayurveda. Het wordt ook gebruikt als een remedie voor verschillende huidaandoeningen (27). Om een gezichtsmasker voor gloeiende huid voor te bereiden, meng kikkererwtenbloem met wat honing tot een gladde pasta. Voeg een snufje kurkuma aan het en toe te passen op je gezicht. Laat het masker drogen en je gezicht wassen met gewoon water.

26. Honing met yoghurt en venkel Face Pack

Gemakkelijk beschikbaar kruid, venkel, is rijk aan vele essentiële vitaminen zoals B 6, A, C en veel mineralen (28). Als u nog een gezichtsmasker voor een glanzende huid, in de eerste plaats te maken, trekken sommige venkelzaad in water. Meng 3 eetlepels honing, 3 eetlepels yoghurt met 3 eetlepels havermout. Voeg 3 eetlepels venkelzaad infuus om het toe en roer tot een gladde massa. Breng de verpakking op je gezicht tot het droog is en goed afspoelen, daarna.

27. Egg and Honey Face Mask

Fijne lijntjes en rimpels maken de huid dof en de vergrijzing (29). Om dit tegen te gaan en om te vechten veroudering van de huid, voeg wat honing een ei tot een glad mengsel te vormen. Breng de verpakking op je huid en afwassen na 15-20 minuten. Herhaal de procedure dagelijks tot bevredigende resultaten te krijgen.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van eiwit in plaats van hele eieren. Gewoon meng 1 eetlepel per stuk, honing en eiwit, en voeg ½ theelepel citroensap aan. Solliciteer en goed spoelen met lauw water na 10 tot 15 minuten.

28. Honing en Almond pak van het gezicht

Om te genezen en te voeden uw droge en doffe huid, bereiden een gezicht pack met behulp van amandelen en honing. Gewoon mix 2 el vers bereide amandelspijs met 1 eetlepel honing. Verspreid het gelijkmatig op je gezicht en afwassen na 15 minuten. Amandelen zijn rijk aan enkelvoudig vetten, magnesium, koper, en andere verbindingen, fungeert als een anti-inflammatoir middel (30), die helpt bij het genezen van de huid.

29. Honing met Oats en Curd Mask

Haver helpen scrub de huid en zijn een prachtige exfoliator te (31). Voor dit gezicht masker voor vlekkeloze huid, alles wat je nodig hebt is om te mixen 4 el, elk van wrongel en melk, 2 eetlepels honing met 2 eetlepels van haver. Roer tot een glad mengsel wordt gevormd, en toe te passen op je gezicht en hals gedurende 15 tot 20 minuten en afwassen, later op.

30. Dark Chocolate, rijst poeder, en honing Packs

Dit is een ander masker voor de vette huid, die zal niet de olie uit de huid te verminderen alleen maar maken het er jonger uitzien. Enkel, voeg 1 eetlepel van donkere chocolade poeder, 1 eetlepel rijstpoeder tot 2 eetlepels honing. Honing in dit masker fungeert als een moisturizer, terwijl donkere chocolade voorkomt tegen schadelijke UV-straling (32), en rijst poeder fungeert als scrub, die extra olie verwijdert. U kunt water toe te voegen als de consistentie niet als gewenst is. Breng het over je hele gezicht en hals en laat het drogen. Spoel goed, daarna.

31. Aardbei met honing en citroen Face Pack

Aardbeien voeden en te revitaliseren uw huid, want ze zijn een rijke bron van vitamine C, E, carotenoïden (33). Het beschermt ook de huid tegen UV-stralen en veroudering. Citroen, anderzijds, vervaagt littekens en vlekken van de huid. Om een gezichtsmasker te maken, in de eerste plaats mash 3-4 aardbeien en voeg 1 eetlepel honing en sap van ½ citroen aan. Meng ze goed, en breng het mengsel op je gezicht gelijkmatig. Laat het blijven gedurende 15-20 minuten en afwassen, later op.

32. Kurkuma, melk en honing gezichtsmasker

Dit is een andere eenvoudige en effectieve honing masker voor acne. Kurkuma is gebruikt sinds eeuwen verschillende huidaandoeningen (34) te behandelen. Melk werkt als een reinigingsmiddel en honing, zoals reeds vermeld, is een natuurlijke vochtinbrengende crème. Met het oog op een masker voor te bereiden, neem een kom en voeg 1 theelepel kurkuma, 1 eetlepel honing en 2 theelepels van melk (bij voorkeur rauwe). Meng de ingrediënten goed en de verpakking toe te passen op je gezicht en hals, waardoor de ogen gebieden. Laat het zitten voor 15 minuten en afwassen, later op.

Als alternatief kunt u ook het sap van een halve citroen toe te voegen aan de bovenstaande gezichtsmasker.

33. Nootmuskaat met honing en citroen Pack

Mee-eters zijn echt heel vervelend. Ze worden veroorzaakt wanneer poriën verstopt raken en verkleuring van sebum optreedt als gevolg van lucht (35). Om zich te ontdoen van hen te krijgen en om de huid er vlekkeloos, moet je mengen 2 eetlepels honing met 1 theelepel citroensap en ¼ theelepel elk van nootmuskaat en kaneel poeder. Verspreid een gelijkmatige laag van de pasta op je gezicht en masseer zachtjes in een cirkelvormige beweging voor bepaalde tijd. Laat het op voor nog eens 15 minuten en spoel goed. Moisturizer van toepassing indien nodig.

34. Mango en Kamille met honing Mask

U kunt ook de voorbereiding van een huid lichter gezicht pack met kamille essentiële olie en honing. Kamille ontstekingsremmend, antioxidant, antimicrobiële en pijnstillende (36), wat doet de huid. U moet 4 eetlepels honing, 2-3 wortelen (bij voorkeur gekookt), ¼ verse mango (geschild), en ½ theelepel van kamille essentiële olie. Meng ze samen tot een gladde pasta te vormen, en smeer een gelijkmatige laag op je gezicht. Laat het zitten voor 15 minuten voordat het af te wassen.

35. Honing met Kamille, munt en Egg Face Pack

Dit masker zorgt voor een natuurlijke glans aan de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Het masker bestaat uit mint, die een kalmerende en verzachtende werking op de huid (37) biedt. Gewoon de juiste mix, 1 eetlepel honing, 1 eiwit, 3-4 druppels lavendelolie (of rose etherische olie), 1 theelepel kamille bloemen (gemalen), en 1 theelepel gehakte munt. Verspreid een dun laagje van het mengsel op je gezicht en afwassen na 15 minuten.

36. Havermout met yoghurt, ei, olijfolie en honing Mask

Olijfolie verzacht en hydrateert de huid, honing geneest, en havermout verwijdert dode huidcellen. Aangezien appels zijn rijk aan vitamine C, die de huid beschermt tegen UV-stralen, het gezichtsmasker neutraliseert vrije radicalen en beschermt tegen zonnebrand (38). Als uw huid vettig is, dan is dit één van de beste gezichtsmaskers die je kunt voorbereiden op uw huid. Gewoon combineren 2 eetlepels honing, ½ appel, 1 eidooier, 1 eetlepel yoghurt, 3 druppels lavendel of rose essentiële olie, ½ theelepel olijfolie (extra vergine), 2 eetlepels havermout plakken en water. Roer ze naar een vaste gratis pasta, en toe te passen op je gezicht en hals. Afspoelen na 15 minuten.

37. Gist, yoghurt en honing gezichtsmasker

Yoghurt bestaat uit vitaminen, zoals riboflavine, foliumzuur, B12, calcium, fosfor en andere mineralen (39), en daarom is het belangrijk om deze op te nemen als hoofdbestanddeel een stralende huid. Voor deze olie controle gezichtsmasker, moet je 2 harten van de palm, 2 eetlepels yoghurt, 1 eetlepel biologische honing en 1 eetlepel van gemalen gist. Nu voor de verpakking, in de eerste plaats mash palmharten, en voeg alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Breng de bereide pasta op je gezicht gedurende 15 tot 20 minuten en spoel af met lauw water.

38. Apple, Sage, and Honey Face Pack

Dit is een van de beste gezichtsmaskers voor een vette en acne-gevoelige huid. Alles wat je nodig hebt is 2 eetlepels biologische honing, 1 appel, en ½ theelepel salie. Meng ze goed en verdeel het gelijkmatig over je gezicht, het verlaten gebieden rond je ogen. Laat het verblijf voor 15 tot 20 minuten en afwassen met regelmatig te koud water.

Opmerking: Sage een ontsteking kunnen veroorzaken, en het is aan te raden dat u een test voor de applicatie (40) moet uitvoeren.

39. Groene thee, honing, Aloë Vera Mask

Het is belangrijk om de elasticiteit van de huid te behouden en te hydrateren. Hiervoor moet het gezicht pack dergelijke ingrediënten die krachtige vitaminen en mineralen die de huid zacht en stralend te houden hebben bevatten. Het is in verschillende studies aangetoond dat groene thee bezit anti-inflammatoire eigenschappen, die bruikbaar zijn voor huidaandoeningen (41). Dus, met het oog op een masker met honing en groene thee te bereiden, net grondig 2 theelepels van groene thee, 1 theelepel honing, 1 eetlepel van aloë vera sap, en 2 theelepels van klei te mengen. Smeer een dunne laag van het pak op je gezicht en afspoelen na 15-20 minuten.

40. ACV, Honing en Havermout Face Mask

Apple cider azijn is een natuurlijke samentrekkend, die uw huid (42) tonen. Havermout, anderzijds, Verzacht geïrriteerde huid als gevolg van de aanwezigheid van een stof genaamd saponine (43). Om ervoor te zorgen huid er jonger, meng 2 eetlepels fijngemalen havermout, 1 eetlepel honing en 3 eetlepels van het ACV. Roer ze goed tot een gladde pasta te vormen, en toe te passen op je gezicht verlaten ogen gebied. Afwassen na 15-20 minuten en hydrateren indien nodig.

41. Komkommer, Mint, en Lemon Mask

Dit is een andere prachtige masker voor de vette huid Komkommer tonen, honing verjongt de huid (44), en citroen verwijdert de vlekken. U moet 3 eetlepels geraspte komkommer, 1 eetlepel citroensap, 1 eiwit, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel verse pepermunt. Gewoon Meng de ingrediënten goed, en toe te passen op je gezicht gedurende 15-20 minuten voordat het af te wassen.

42. ACV, groene thee, honing, suiker Pack

Acne kan littekens achter, die vertrekken moeten zo snel mogelijk worden behandeld als mogelijk (45). Voor deze eenvoudige en effectieve gezicht pack voor het verwijderen van acne merken en littekens, moet je mengen 1 eetlepel appelazijn (ACV), 2 eetlepels van groene thee (ongezoet), 2 el fijne suiker en 1 eetlepel honing in een kom. Breng dit op je gezicht en masseer zachtjes voor bepaalde tijd. Laat het nog een paar minuten en spoel af met lauw water.

Let op: dit niet gebruiken tijdens breakouts en acne. Sugar korrels kunnen de aandoening verergeren.

43. aardbei, eiwit, and Honey Face Mask

Omdat het rijk aan vitamine C, aardbeien zijn uitstekend geschikt voor de behandeling van huidproblemen (46) en eiwit helpt ophoping van vuil te voorkomen en produceert lysosoom, die de vorming van acne veroorzakende bacteriën voorkomt. Om dit masker thuis, pletten maken en meng 5-6 aardbeien, en sloeg 1 eiwit. Meng deze ingrediënten goed en voeg 2/1 theelepel honing aan. Verspreid dit masker gelijkmatig op je gezicht, behalve voor de gebieden rond de ogen. Spoel grondig na 20 minuten. U kunt dit masker twee of drie keer per week te dragen.

44. Honing met Ei White Face Pack

Dit masker is voor alle huidtype en voor zowel acne en littekens. Eiwit is rijk aan eiwitten (47) aminozuur en mineralen die essentieel zijn voor de behandeling van acne. Het verstevigt de huid en vermindert vlekken. Voor dit masker, voeg 1 eiwit en 2 eetlepels honing. Meng ze grondig. Breng dit op je gezicht, en laat het blijven gedurende 20 minuten. Afwassen later met een normaal tot lauw water en dep ze droog de huid.

45. komkommer, haver, and Honey Mask

Er zijn tal van honing gezichtsmasker voordelen. Dit masker kan worden gebruikt om een natuurlijke glans op je gezicht te bieden en is vooral gunstig voor de vette huid. Komkommer biedt een verkoelende sensatie en verstevigt de huid (48), haver exfoliëren, en honing fungeert als een natuurlijk antibacterieel middel. Voeg gewoon ½ komkommer (middelgroot), 2 eetlepels van haver, 1 eetlepel honing, en een paar druppels citroensap in een blender en churn tot een gladde massa. Breng het mengsel op je gezicht door zachtjes te masseren, en laat het zitten voor 15 tot 20 minuten. Goed spoelen met water.

46. Honing en Yoghurt Face Mask

Dit is de makkelijkste gezichtsmasker dat u kunt bereiden, om te vervagen en vermindering van acne littekens. combineren slechts een gelijke hoeveelheid honing en yoghurt in een kom, en toe te passen over je hele gezicht, het verlaten van het gebied rond je ogen. Yoghurt heeft voldoende hoeveelheid zink, vitamine B en probiotica (49) die nodig zijn voor de huid. Naast deze, beide de ingrediënten koeling, zodat zij ook in reliëf jeuk veroorzaakt door acne. Was het na 20 minuten met een normaal tot lauw water.

14 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment