Thursday, January 21, 2016

27 Handige gezondheid en schoonheid voordelen kamillethee

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

aKamille is een eeuwenoud kruid dat een oplossing voor veel problemen gezondheid en schoonheid is geweest. Voortgekomen uit het madeliefje familie, is deze bloeiende plant toegediend in heet water om kruidenthee te maken. U kunt suiker of honing toe te voegen op basis van uw smaak. Het hoofdbestanddeel, bisabolol, heeft irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Om een aantal voordelen voor de gezondheid van dit kruid te noemen, is kamille thee voor het induceren van de slaap gebruikt voor het verleden zo vele jaren. Het voorkomt ook suikerziekte, migraine, buikpijn, menstruatiepijn, maagzweer pijn, enz. Komt naar de schoonheid deel, kamille thee voordelen voor acne en andere huidproblemen. Het is een van de eenvoudigste kruiden te vinden en is direct beschikbaar in de vorm van theezakjes op algemene winkels. Neem een kijkje op de details van de uitkeringen van kamille thee hieronder vermeld.

Voordelen van de gezondheid van kamille thee

1. Cures Diabetes

Onderzoeken hebben aangetoond dat kamille thee is gunstig voor het verminderen van serum insulinespiegels en concentratie van geglycosyleerd hemoglobine (1). De diabetische patiënten kunnen normale bloedsuikerspiegel te handhaven door het drinken van 2-3 koppen van kamille thee per dag. Dit kruid bevordert de opslag van glycogeen in de lever. Het kruidenthee houdt een controle op de progressie van hyperglycemie en aanzienlijk de complicaties van diabetes vermindert (2).

2. Voorkomt Migraine

pijn kamille thee verminderen en ontspannende functies van pas komen voor Migraine. Dit kruid vertraagt de werking van uw zenuwstelsel en daarmee zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de pijn. Dit kan worden gebruikt voor de normale soort hoofdpijn ook.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u deze voor migraine.

3. Helpt Overcome Insomnia

Slapeloosheid of gebrek aan slaap kan worden opgevangen door het hebben van kamille thee op een dagelijkse basis als het slaap ondersteunt. Heeft u een kopje thee ongeveer een half uur voor het naar bed gaan en krijgen een gezonde slaap. De kwaliteit van de slaap van postpartum vrouwen kan ook worden verhoogd met behulp van deze thee (3).

4. Verbetert Immuniteit

Als gevolg van antibacteriële eigenschappen kamille thee, het versterkt je immuunsysteem De inname van kamille verhoogt het aantal WBC (witte bloedcellen) in het lichaam die strijd infecties te helpen. Het resulteert in het maken van je lichaam minder gevoelig voor verschillende virale infecties, zoals verkoudheid en griep.

5. Voorkomt Verkoudheid

Koud is de meest voorkomende virale infectie, maar als het niet goed behandeld wordt, kan het blijken gevaarlijk voor je. Het kan worden genezen met kamille door een van beide het hebben van de thee of door het inademen van extract van dit kruid met stoom.

6. ontspant de spieren

Kamille thee ontspant niet alleen de spieren, maar ook herstelt hen vroeg. Het voordeel van de consumptie van kamille thee op andere alternatieven is dat het vele extra voordelen. Na een training sessie, zou het geweldig zijn om een kopje van deze geweldig smakende kruid te hebben.

7. Prikkelbare Darm Syndroom

Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een maag infectie die veroorzaakt ongemak in de darmen. Kamille thee helpt verlichten de pijn van maagkrampen, en verhuurt het buitensporig gas creëren problemen ook. Het is ook effectief voor normaal buikpijn en menstruatiepijn.

8. Vermindert Pijn van de Maag

Nogmaals, kamille thee is nuttig voor buikpijn als gevolg van de spieren ontspannen en pijnstillende capaciteiten. Het vergemakkelijkt de spieren in de maag en geeft u voldoende rust en opluchting. Het kruid is behoorlijk effectief voor maagkrampen

9. menstruatiepijn

Hier, kamille thee vermindert spasmen in de baarmoeder, waardoor minder pijn. 2-3 kopjes van deze thee kan helpen verminderen uw ongemak. Samen met het kalmeren van de menstruatiepijn, wordt deze kruiden product ook gebruikt om de perioden te regulariseren.

10. Vermindert Zweer Pain

Maagzweer is een ziekte die voorkomt in de dunne darm door het ontbreken van spijsverteringssappen. Kamille thee kan een grote opluchting voor de patiënten als gevolg van de kalmerende eigenschap van ulcera te bieden. U kunt rond 3-4 kopjes deze kruidenthee hebben op een dagelijkse basis, wanneer die lijden aan maagzweer.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat overmatige dosis van kamille thee.

11. Antidepressiva

Onderzoek studies hebben aangetoond dat kamille thee zou kunnen fungeren als een antidepressivum in angstige en depressieve mensen (4). Deze oude kruid wordt gezegd te worden gebruikt voor de behandeling van depressie en verwante problemen. Sommige patiënten die lijden aan een depressie hebben bepaalde problemen, zoals angst, hoofdpijn, rugpijn enz., Die kan worden verlicht door Kamille thee.

12. Treats Angst

Angst kan worden behandeld met kamille thee. Het is een van de beste korte termijn behandelingen van angst. Het brengt rust, vertragen van het zenuwstelsel, wat resulteert in de vermindering van angst.

13. Behandel Aambeien

Aambeien zijn gezwollen en ontstoken aderen in het rectum en de anus. Dit veroorzaakt ongemak en bloeden. Om hetzelfde met kamille thee te behandelen, laat het afkoelen en toe te passen dan op aambeien voor opluchting.

14. Gevechten en Kanker Voorkomt

Kamillethee stopt de verspreiding van kankercellen in het lichaam door de aanwezigheid van een chemische stof, apigenine. Regelmatige consumptie van dit kruid kan zich heel goed tegen kanker samen met vele andere problemen.

15. Treats Allergieën

Omdat het een natuurlijke anti-histamine, het maakt het lichaam resistenter voor vele allergieën. U kunt een paar koppen van kamille thee nippen dagelijks als je wilt om de allergenen te spoelen uit je lichaam.

Schoonheid Voordelen kamillethee

Naast de consumptie van de kamille thee, kan het ook worden lokaal gebruikt om huidproblemen te behandelen.

16. Acne Solution

De antioxidant eigenschap kamillethee verschaft een behandeling voor acne is niet alleen werkt als anti-acne, maar ook een gloed op de huid. De theebladeren kan op twee manieren gebruikt voor betere resultaten. U kunt de thee oraal hebben, en wrijf dezelfde geweekte blaadjes of theezakjes op het getroffen gebied.

17. minimaliseert donkere kringen

Dark Circles, de donkere gezwollen gebied onder de ogen! Geen kruidenthee is handig voor het verminderen van donkere kringen, behalve voor kamillethee. Het anti-inflammatoire en dus vermindert de zwelling onder de ogen. Voor de behandeling van donkere kringen, kan kamillethee worden gebruikt op dezelfde manier als nodig voor de anti-acne. Daarnaast kan het worden gebruikt voor ontspannen ogen na aan het computer enkele uren.

18. Vermindert huidirritatie

Het toepassen van de geweekte kamillethee bladeren en theezakjes op het getroffen gebied zou verlichting te brengen als gevolg van de anti ontsteking eigendom. Het kan ook worden gebruikt voor huiduitslag en allergieën.

19. Skin Moisturizer

Ja, het heeft een vochtinbrengende kwaliteit. Huid moisturizers die we gebruiken over het algemeen zijn niet natuurlijk. Kamille thee kan blijken te zijn een goede vervanging voor hen omdat het gemakkelijk verkrijgbaar en brengt veel kwaliteiten naast het feit dat een huid moisturizer.

20. maakt de huid gezond en stralend

Kamille thee is gezond voor de huid, waardoor het zacht en stralend. Je moet de theebladeren in een kop kokend water voor een paar minuten te zetten en voeg dan honing of rozenwater aan. Breng het mengsel op de huid.

21. Verwijdert Roos

De meesten van ons gebruiken over het algemeen anti-roos shampoo. Maar roos kan worden genezen door natuurlijke manieren ook. Een van de manieren is om kamille thee te gebruiken. Naast het verwijderen van roos, kamille thee versterkt het haar en wordt ook gebruikt om vele haren te behandelen.

22. Treats Wonden en Cuts

Wonden of snijwonden sneller dan normaal te behandelen, kunt u kamille thee te proberen. Zoals hierboven vermeld, kamille thee geeft ontspanning en neemt de pijn, maar geneest de wond sneller.

23. Lightening

Een andere huidbehandeling van kamille thee. Het kan gebruikt worden als een bleekmiddel van de huid, die gloed op je huid zal brengen en ook lichter de huidskleur, het aanbieden van een eerlijker en gezondere huid.

24. Anti-Aging

Kamillethee maakt de huid gezond door het vormen van een beschermende laag op het oppervlak. In het algemeen, huidbeschadiging is de oorzaak van voortijdige veroudering, die wordt verminderd door de aanwezigheid van deze laag omdat de huid tegen zonlicht, stof enz beschermt

25. Werkt als een Natural Skin Cleanser

Naast de hydraterende, ontspannend en anti-aging effecten van kamille thee op je huid, het werkt ook als een reinigingsmiddel voor de huid. U kunt een gezicht scrub te maken door het mengen van het kruid met melk voor reinigende werking.

26. Vermindert zwelling en ontsteking

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire werking die ook helpt bij het verminderen zwelling op wonden. Deze kruiden thee is altijd handig om te verlichten van de pijn en de spieren te ontspannen.

27. fungeert als een natuurlijke haarkleuring Agent

Kamille thee kan worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof om je haar lichter te maken. Ook is het gebruikt voor het verminderen gespleten punten. Aan het mengsel te bereiden, vul een spuitfles de helft met kamille thee en voeg een theelepel kaneel, sap van 3 citroenen en een theelepel van kokosolie. Vul het resterende deel van de fles met warm water en meng het goed voor sproeien op haar.

waarschuwingen

Zwangere vrouwen moeten kamille thee te vermijden omdat het kan leiden tot een miskraam.

Overmatige consumptie van kamille thee zou kunnen leiden tot een aantal problemen, zoals het gezicht brandwonden en braken.

Vermijd kamille thee als je bloedverdunners, anticonceptiepillen of cholesterolverlagende medicijnen te nemen.

Astma en leveraandoening patiënten moeten kamillethee vermijden.

Als u allergisch bent voor andere leden van daisy familie, zoals ambrosia, moet je niet proberen kamille thee.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment