Sunday, January 24, 2016

7 Superb Homemade Vloeibare wasmiddelen

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/09/liquid-laundry-soap-1728x800_c.jpg

Heb je ooit gedacht van het maken van wasmiddel thuis? Het is een geweldige manier om geld te besparen en uw handen te beschermen tegen de schadelijke chemicaliën. In het algemeen, detergenten (die op de markt beschikbaar zijn) zijn beladen met kunstmatige geuren, sulfaten, fenolen en aardoliedestillaten. Het voorbereiden van DIY zelfgemaakte vloeibaar wasmiddel is eenvoudig en zal slechts een paar dollar kosten. U kunt geven de geur van uw keuze en kunnen kiezen en selecteer de ingrediënten die uw huidtype past. Hier zijn een aantal snelle recepten voor het maken van je eigen huid-vriendelijk en biologisch afbreekbaar vloeibaar wasmiddel.

1. Borax wasmiddel

Je hoeft alleen maar 3 ingrediënten om dit wasmiddel voor te bereiden - bar zeep, borax en soda. U kunt eenvoudig deze ingrediënten in uw huis. Het enige wat u hoeft te doen is raspen een bar zeep, en zet het in 2 liter water. Verwarm het water tot de zeep wordt opgelost. Neem nu een 5-liter emmer en vul 4.5 liter warm water in. Meng 1 kop elk van soda en borax in. Voeg zeep mengsel in deze emmer en roer goed. Laat het overnachten. Leeg deze in een container of kruik. Voor een belasting, gebruik ½ - 1 kopje.

Om uw eigen vloeibaar wasmiddel te maken, rasp de zeep (Castilië / nafta / ivoor zeep) met de hulp van de kaasrasp. Neem een grote pot, vul het de helft met water en breng het aan de kook. Voeg de geraspte zeep aan het water pot en laat het aan de kook. Wanneer de zeep mengsel glad wordt, voeg waspoeder in. Een kleine reactie zal plaatsvinden, waarschijnlijk met een pop sound en het gehele mengsel zou doen opborrelen. Zet de houten spatel over de kokende pot, zodat de zeep mengsel niet opborrelen. Nu, voeg borax poeder en laat het sudderen. Roer voortdurend en wanneer de zeep mengsel glad wordt, zet de vlam. Neem een 5-liter emmer en vul het de helft met warm water. Giet het zeepachtige mengsel erin en voeg 30-35 druppels van een essentiële olie. Goed roeren. Sluit het deksel van de bak en laat het zitten voor 24 uur. De textuur van dit mengsel zal glad geworden. Wasmiddel is klaar voor gebruik. Gebruik 1-2 kopjes van dit vloeibaar wasmiddel per wasbeurt.

Neem 12 kopjes van borax poeder, 8 kopjes zuiveringszout, 8 kopjes elk van waspoeder en geraspte zeep. Meng alle ingrediënten bij elkaar en op te slaan in een gesloten bad. Meng een halve emmer warm water erin en roer goed. Laat het gedurende 24 uur om zich te vestigen tot het gel-achtige textuur wordt. Wasmiddel is klaar voor gebruik. Gebruik 1/8 kop van dit wasmiddel per wasbeurt.

Meng 1 kop elk van azijn, bakpoeder en soda, en ¼ kopje vloeibare zeep Castilië. Meng alle ingrediënten goed door en bewaar in een luchtdichte verpakking. Voeg een halve emmer warm water aan dit mengsel. Roer het goed. Hou het in een luchtdichte verpakking en laat het zitten voor 24 uur tot hij krijgt een gel-achtige textuur. Maak gebruik van 1 kopje wasmiddel per wasbeurt.

In aanvulling op deze, kunt u ook een paar druppels etherische olie (lavendel, rozemarijn, tea tree olie, etc.) toe te voegen aan uw vloeibaar wasmiddel. Dit moet worden toegevoegd wanneer het detergens afkoelt tot kamertemperatuur.

Opmerking: roer altijd de vloeibare wasmiddelen voor gebruik goed om te zorgen dat het vrij is van klontjes.

Om uw verbazing, zal dit wasmiddel kost u minder dan $ 2 (voor 5 liter). Is het niet een grote besparing? Voorts moet de procedure voor te bereiden is ook zeer eenvoudig. Grate Fels-Nafta zeep en verwarm het in 4 liter water gedurende ongeveer 10 minuten. Vul de helft van de 5-liter emmer met heet water. Meng de gesmolten zeep erin. Dan zet 1 kop elk van soda en borax. Roer goed alle ingrediënten. U kunt ook de essentiële olie van uw keus toe. Vul de resterende emmer met warm water. Bedek het met een deksel en laat het voor 24 uur. Gebruik ½ tot 1 kopje per lading.

Hier is een zeer eenvoudig wasmiddel recept zelfgemaakte vloeistof. Neem 1 scoop OxiClean, 5 druppels citroen essentiële olie, ½ kopje azijn en 5-6 kopjes geraspte en gemalen zeeppoeder. Meng alle ingrediënten goed door en bewaar in een luchtdichte verpakking. Voeg hete water aan dit mengsel en laat het te regelen voor 24 uur. Wasmiddel is klaar voor gebruik als het krijgt gelachtige structuur. Gebruik 1/8 kop van dit wasmiddel per wasbeurt.

Neem 4 kopjes zeer heet water, 1 kopje zuiveringszout, 1/3 kopje zout, 1 kopje vloeibare zeep Castilië (ongeparfumeerde), 1 jug (1 gallon grootte), en wat water. Ontbinden heet water en bakpoeder in een grote pot. Voeg dan zout en vloeibare zeep Castilië te roeren en constant, zodat het niet kristalliseert. Als het mengsel dik wordt, zet het vuur op en roer voortdurend. Giet dit mengsel in de kan en vul de resterende kruik met water. Gebruik 1/3 - ½ kop van dit mengsel per lading. Dit is een van de beste natuurlijke wasmiddel recepten. Voor gedetailleerde recept, klikt u op de onderstaande link.

28 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment