Saturday, January 23, 2016

28 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van Amandelen

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/12/A-small-bowl-filled-with-fresh-Almonds.-

Talloze mensen hebben een misvatting over amandelen dat ze Nuts ". Technisch, amandel is een zaad van de amandel fruit. De buitenste schil van deze vrucht maakt het verschijnen als een moer. De voedingswaarde profiel van amandel is uitstekend. Slechts een paar te noemen, het bevat veel vitamine E, magnesium, koper, mangaan, biotine, vetzuren, koolhydraten, fosfor, oplosbare en onoplosbare vezels. Bovendien is vol van hart-gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten en panacee voor verschillende aandoeningen, zoals impotentie, anemie, diabetes, constipatie, obesitas, enz. Bovendien kauwen deze zaden gevechten verouderen teken, verbeteren cognitieve prestaties en verbetert huidtoon. Amandelen Overal worden gebruikt over de hele wereld in verschillende vormen. Men kan genieten van deze knapperige zaden in hun rauwe of geroosterd vorm. Ook zijn amandelmeel, olie en boter schaal gebruikt. Geschaafde of geschaafde amandelen kan garneer zowel uw gerechten en desserts. Deze veelzijdige en gezonde toevoeging is beschikbaar in heel het jaar. Om tal van gezondheid en schoonheid voordelen van amandel smaak, op te nemen in je dagelijks eten.

Voordelen van de Gezondheid van amandelen

1. Speed Up Metabolisme

Een handvol amandelen vult uw lichaam met de essentiële voedingswaarde. Wordt boordevol eiwitten, gezonde vetten, vezels; amandelen verhoogt de stofwisseling. Ook de aanwezigheid van vetzuren in amandelen maakt hen superfood. Dus, knabbelen op deze uitstekende metabolisme boosters op een dagelijkse basis.

2. Voorkomt de ziekte van Alzheimer

Amandelen zijn een van de beste bronnen van vitamine E. Verschillende studies hebben aangetoond dat de consumptie van vitamine E vermindert het risico op ziekte van Alzheimer. Aangezien deze vitamine is een groep oplosbare antioxidanten die het lichaam helpen bij de opbouw van een celmembraan en het beschermen tegen oxidatieve reacties. Slechts één ons amandel bevat 37% vitamine E, wat zeer hoog in vergelijking met andere dergelijke supplementen.

3. normaliseert de bloedsuikerspiegel

Amandelen zijn laag in koolhydraten niveaus, maar hebben overvloedige eiwit en oplosbare vezels, waardoor het geschikt is voor diabetespatiënten maakt. Afgezien van dit, de component van magnesium in deze voedzame noten regelt bloedsuikerspiegel. Twee ounces amandelen zal uw lichaam rusten met 150 mg van deze zeer essentieel mineraal. Bovendien vermindert het risico op bepaalde chronische ziekten, zoals metabool syndroom en type 2 Diabetes

4. Magnesium Content Helpt de bloeddruk onder controle

High-level magnesium is bewezen dat de bloeddruk te verlagen. Ongeacht van overgewicht, hoge bloeddruk kan optreden voor iedereen, die magnesiumgehalte ontbreekt in hun lichaam. Aangezien amandelen zijn verpakt met deze essentiële mineralen, is normaliseert de hoge bloeddruk Zo houdt hart beroertes en aanvallen op de baai.

5. Vermindert slechte cholesterol

Slechte cholesterol of low-density lipoproteïnen zijn gevaarlijk voor de gezondheid en verhogen het risico op hart-en vaatziekten. Een studie van ongeveer 16 weken op 65 diabetespatiënten zegt dat een inname van 20% van de dagelijkse benodigde calorieën door middel van amandelen het LDL-niveau zal verminderen tot 12.4mg / dL.

6. Shed extra vet

Amandelen zijn bewezen te hongergevoel verminderen. Dit zal uiteindelijk vermindering van de calorie-inname en maken de eter gevoel gevuld, waardoor voorkomen meer dan snacken. Consumeren amandelen elke dag. Het zal effectief te werpen extra vet zonder beroven je lichaam van essentiële mineralen.

7. voorkomt oxidatie van LDL-cholesterol

Oxidatie van LDL-cholesterol leidt je hart naar kritische aandoeningen. De huid van amandel een hoog polyfenolantioxidanten die verhinderen slagaders muur verstopt raken. Het effect van deze reactie kan nog sterker worden wanneer de polyfenolen wordt gecombineerd met andere antioxidanten in de amandel zaad. Verbruik van amandelen gedurende ten minste één maand wordt de oxidatie van LDL-cholesterol (geoxideerd cholesterol) tot 14% te verminderen.

8. Treats geboorteafwijkingen

Foliumzuur gehalte in amandelen is gebleken dat verscheidene geboorteafwijkingen voorkomen. Foliumzuur speelt een belangrijke rol in de gezonde groei van de foetus. Daarom is het noodzakelijk dat iedere zwangere vrouw foliumzuur consumeren om neurale buisdefecten voorkomen.

9. Vermindert Hunger

De amandel beschikt u over alle benodigde vitaminen en mineralen en dus vermindert hunkeren naar voedsel. Dit zal uiteindelijk leiden tot minder calorie-inname. Zowel de eiwit- en vezelgehalte van amandel verhoogt verzadiging.

10. Verbeteren van de cognitieve prestaties

De riboflavine en L-carnitine gehalte in amandelen voor een gezonde groei van de hersenen. Het hoge niveau van fenylalanine in amandelen verbetert de cognitieve prestaties. Kinderen worden geadviseerd om amandelen dagelijks te consumeren voor een actieve hersenen.

11. Versterking van botten en tanden

Amandelen zijn rijk aan calcium en fosfor. Beide mineralen zijn vreselijk nodig om botten en tanden te versterken. Vrouwen na de leeftijd van 30 zal meestal in het bot problemen, met name het verlies van bot macht. Daarom kan een dagelijkse dosering van amandelen het risico van bot / tanden stoornis te verminderen.

14. Energy Booster

Amandelen zijn verrijkt met voldoende voedingsstoffen die je lichaam vullen met onmiddellijke energie. Bovendien zijn deze zijn een van de gezondste snacks die je stemming te stimuleren en te ontspannen je spieren.

15. De stress Your Body

Kauwend op rauwe amandelen ontspant je zenuwen and balances oestrogeenspiegel in je lichaam. Zink, magnesium, eiwitten, mangaan en vitaminen geven kalmerende werking. U kunt ook proberen amandelboter voor hetzelfde.

16. Bouwt Immuniteit

Een half kopje serveren van amandelen, indien genomen op een regelmatige basis, helpt afweren infecties. Vitamine E en Omega-3 vetzuren spelen een belangrijke rol in het opbouwen van een sterk immuunsysteem.

17. voorkomt kanker

Amandelen zijn de enorme bron van flavonoïden, vitamine E, en fytochemicaliën; dat remt de groei van borstkankercellen. Bovendien is het vezelrijke zaden die helpt reinigt het spijsverteringsstelsel goed. Aldus vermindert het risico van colonkanker.

Schoonheid Voordelen van Amandelen

18. Anti-Ageing Effect

Antioxidantia in amandelen beschermt het lichaam tegen oxidatieve reacties die de gezonde cellen kunnen beschadigen en weerspiegelen de tekenen van veroudering. Regelmatige consumptie van amandelen levert anti-oxidanten om ons lichaam. Dit verstevigt de huid en houdt het jong voor langer. Amandelolie huid wordt veel gebruikt voor dit doel.

19. Excellent Moisturizer

Olie bereid uit amandelen hydrateert de huid en voedt het diep. Een paar druppels amandelolie kan wonderen doen voor de behandeling van de schilferige huid. Het dringt diep door in de huidcellen en reinigt het.

20. induceert haargroei en controle haren vallen

De mono vetzuren met amandel- samen met vitaminen zoals A, D, B1, B2 en B6 zal doordringen in de strengen en hen glanzend uiterlijk. Het versterkt de haarzakjes, dus controleert haar val. Ook het magnesiumgehalte stimuleert haargroei

21. Uitbannen Mee-eters en whiteheads

Om die koppige mee-eters en whiteheads, verbrijzeling amandelen in een molen uit te roeien en voeg rozenwater tot een pasta. Breng het op je gezicht en wassen met koud water na het volledig droog is. U kunt ook massage met amandelolie om dit probleem te behandelen.

22. Help Alkalizes de Body

De amandel blijkt eiwitrijk die de belangrijkste reden voor de alkalische formatie in het lichaam. U kunt snack ruwe vorm van amandelen. Ook de magnesium en calcium mineralen vermindering van de zuurgraad en alkalisch te verhogen in het lichaam. Aldus vermindert het risico van osteoporose, weinig energie, slechte immuniteit en gewichtstoename

23. Verbetert Skin Tone

Die niet wensen om een blanke huid hebben? Almond is gebruikt sinds eeuwen om een nog toon te krijgen. Amandelen en saffraan beide zijn prachtige ingrediënten voor de huid. Gewoon genieten van een paar amandelen en saffraan in de melk 's nachts. Grind en toe te passen op het gezicht. Afspoelen met koud water. Dit zal zeker lichter je huidskleur.

24. Fades Away donkere kringen

Breng een pasta van geweekte amandelen rond de ogen en houd het voor de hele nacht. Afwassen in de ochtend. U kunt ook amandel-crèmes en zijn olie te gebruiken om het probleem van de donkere kringen te behandelen

26. Stop acne

Consumptie van een matige hoeveelheid amandelen helpt zich te ontdoen van acne probleem. De aanwezigheid van vitamine E en omega-3-vetzuren in deze zaden beschermt uw lichaam tegen vrije radicalen en voorkomt een regelmatig voorkomende van die lelijke puistjes

28. Roos

Massage met amandelolie om zich te ontdoen van een schilferige hoofdhuid krijgen en te houden het 's nachts. Het zal zeker voeden uw haar en afweren roos U kunt ook Indian lila olie toe te voegen aan de doeltreffendheid ervan te verhogen.

10 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment