Thursday, January 14, 2016

12 makkelijk te maken Homemade Carpet Cleaner Recepten

Morsen van vloeistoffen of modderige voetafdrukken op het tapijt op een regenachtige dag kunt u een beetje gek te maken, en je ofwel lopen om te winkelen voor dure reinigingsmiddelen dat de vuile tapijt reinigen, of u liever bellen professionele schoonmaak service providers. Maar, er is geen behoefte aan ergens haasten, als je een zuinige tapijtreiniger kan maken met behulp van enkele huishoudelijke materialen. Deze zelfgemaakte reinigingsmiddelen niet alleen bespaart je centen, maar ook voorkomen dat uw kinderen, en huisdieren uit de schadelijke chemische stoffen die aanwezig zijn in anorganische schoonmakers. Je moet graag weten wat huishoudelijke goederen bewaard in uw kast is nuttig om de natuurlijke zelfgemaakte tapijtreiniger om zich te ontdoen van die hardnekkige vlekken krijgen. Laten we check it out hier.

1. Baking Soda en Borax Poeder

Borax is een eco-vriendelijke reiniger die vlek op een effectieve manier verwijdert. Het elimineert stof- en vuildeeltjes uit het tapijt. (1)

Zuiveringszout, niet alleen een uitstekende geur absorber, verwijdert geur en geeft frisheid aan het tapijt. (2) (3) (4) (5)

Voor het opstellen van dit schoner, je hoeft alleen maar 1 kopje zuiveringszout, 1 kop bakpoeder, 1 eetlepel gedroogde kruiden en een paar druppels etherische olie.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

2. zuiveringszout en witte azijn

Het mengsel van witte azijn en zuiveringszout is een enorme reinigingsmiddel. De twee elementen verschillen in chemische eigenschappen; azijn is zuur, terwijl het bakken van soda is basic in de natuur. Bij vermenging produceren zij kooldioxide, dat ontelbare reiniging belletjes genereert. Samen met deze twee ingrediënten, zul je ook normaal afwasmiddel en warm water nodig hebben. (6) (7) (8)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout en warm water om tapijten schoon te maken.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (9)

Azijn is zeer zuur van aard; Deze eigenschap maakt het een uitstekende verbinding voor het reinigen van de tapijten. Het uitroeit de vieze geur, en verwijdert vuil en vlekken. U kunt gebruik maken van azijn in zijn pure vorm of meng het met heet water. Aangezien dit ingrediënt is erg zuur, eerste testen op een aantal natte deken, alvorens op het tapijt. Dit is een efficiënte zelfgemaakte tapijtreiniger oplossing. (10) (11) (12)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

4. citroensap en waterstofperoxide

Deze zelfgemaakte tapijtreiniger is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook effectief. Waterstofperoxide is organisch bleek dat het gebruik van zuurstof om de banden tussen bacteriën, vuil en het oppervlak dat ze worden afgerekend op te breken maakt. De toevoeging van wat citroen druppels in deze vloeistof maakt het krachtiger, waardoor helpt los te maken en verwijder de kleverige stipje. (13)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

5. maïszetmeel, bakpoeder en laurierblaadjes

De baking soda aanwezig in het heeft de eigenschap om te genieten van de vlekken. Maïzena is ook een effectieve vlekkenverwijderaar, en de laurierblaadjes maken uw tapijten geurvrij. Deze methode is huisdier-vriendelijk ook. Daar wordt geen vloeibaar product gebruikt bij de bereiding van deze cleaner; Het wordt gerekend tot de beste zelfgemaakte droge tapijtreinigers.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout, maïszetmeel en geparfumeerd talkpoeder als tapijtreiniger.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (14)

6. Ammoniak en Azijn

Ammoniak is een organisch schoner, maar het kan verkleuring van het tapijt te veroorzaken, dus check it alvorens het te gebruiken. De geur kan ook plassen problemen veroorzaken aan uw huisdieren; Daarom is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het gebruik van ammonia. Mengsel van azijn en ammoniak te maken een uitstekende reinigende oplossing. Azijn verwijdert vlekken en vieze geur. (15)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

Geneutraliseerde ammoniak kan ook worden gebruikt voor het verwijderen tapijt vlek.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (16)

7. Vinegar en waterstofperoxide

Een mengsel van deze twee ingrediënten helpt bij het elimineren bacteriën en andere besmettelijke bacteriën. Bovendien is het effectief in het reinigen van de vlekken, ontsmetten het tapijt en het verwijderen van de geur. Dit mengsel is schadelijk bij inademing, dus voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het gebruik.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

Waterstofperoxide is een bleekmiddel dat tapijtvlekken bleekt zonder beschadiging tapijt kleurstoffen. (17)

Azijn wordt veel gebruikt als een natuurlijk tapijtreinigingsproduct. (18)

8. White azijn, zout en etherische olie

Witte azijn heeft een sterke zure eigenschappen, dus het kan sterk vlekken die worden veroorzaakt als gevolg van huisdieren te verwijderen. Het is veilig voor gebruik op alle stoffen. De opfrisbeurt eigenschappen krijgen verbeterd op de toevoeging van etherische olie. De olie helpt ook bij het omgaan met de kiemen en bacteriën op de loer in het tapijt. Het zout aanwezig in deze cleaner is zeer effectief in het verwijderen van vlekken van cranberry sap en rode wijn. Dit is één van de populaire home tapijtreinigers, omdat het hygiëne samen met geur.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

Als alternatief kan witte azijn te combineren met vloeibare zeep en warm water om een tapijtreiniger recept vormen.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (19)

9. Baking soda, azijn, en waterstofperoxide

Deze reiniger is zeer nuttig bij het verwijderen van de vlekken en de geur van de hond urine. Als het tapijt gebied waar de hond urine aanwezig is, is nog nat, plaats dan een aantal papieren handdoeken over het gebied en laat ze de urine op te vangen. Daarna, gebruik dit mengsel om het duidelijk uit. Gewone afwasmiddel moet ook worden gebruikt met waterstofperoxide. (20)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

10. Brown Sugar en Lemon Peels

Bruine suiker en citroenschillen samen de beste zelfgemaakte tapijtreiniger. Deze reiniger is milieuvriendelijk, alsmede niet-toxisch.

Samen met het reinigen van het tapijt, citroenschillen ontsmetten het ook. (21)

Bruine suiker helpt ook maskeren de geur.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

11. Borax Poeder en Azijn

Borax poeder is een van de prachtige huis tapijt schoonmakers, omdat het geen fosfaat of chloor bevat; dus zeer milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid oogpunt. Het doodt vlooien door het veroorzaken van uitdroging en onvruchtbaarheid, daardoor, het maken van uw tapijt schoon en IBR-vrij. Je hoeft alleen maar borax poeder, azijn, zout, stofzuiger, en stoomreiniger voor deze methode. (22)

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

Borax en zuiveringszout kan ook combinedly worden gebruikt om zich te ontdoen van tapijt geuren.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (23)

12. Glycerine en Bicarbonaat Soda

Glycerine, in zijn pure vorm is een type zuur dat dient als een goed oplosmiddel en absorberend. Daarom is het zeer effectief in het verwijderen van de vlekken. Bicarbonaat soda of zuiveringszout elimineert de stank. De toevoeging van eucalyptus olie, azijn en spiritus maakt deze schoner krachtiger.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet-

Glycerine kan ook gebruikt worden met water en vloeibaar wasmiddel om zich te ontdoen van tapijt vlekken krijgen.

Gedetailleerde recept instructies en project krediet- (24)

18 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment