Thursday, January 14, 2016

14 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van Rats

Bron afbeelding: /images/2012/09/-Animals-Cage-Angry-Rats-Fresh-New-Hd-Wallpaper-.jpg

Ratten zijn die onaangename wezens die kunnen binnendringen in uw huis zonder te worden verwelkomd en zet alles letterlijk in puin. Om te overleven, ratten vereisen onderdak, water en voldoende voedsel. En als uw huis biedt deze drie dingen, zou het een moeilijke taak om zich te ontdoen van deze knaagdieren zijn. De meest voorkomende soorten van ratten Noorwegen ratten en Roof ratten, die gemakkelijk krijgen aangetrokken tot vuilnis, voedsel voor huisdieren, compostbakken, voedsel uitwerpselen of fruit en wijnstokken. Bovendien voeren zij meer dan 20 ziekten, en dit kan erg gevaarlijk zijn. Hoewel u houdt uw woning schoon, deze harige indringers vinden hun weg te gaan. Ze richten zich op een aantal van hun favoriete plaatsen zoals zolders, zakken, kelder, pijpleidingen, keukenkast, en het terrein in de buurt van bomen, struiken, en schuur.

Ben je het zat met die gespetter stem? Is het laten vallen van ratten in laden en hoeken geven u de EBB gevoel? Als dat zo is, hebben we snelle oplossingen. Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van ratten. Probeer ze uit!

Home Remedies om zich te ontdoen van Rats

1. Moth Balls

Mottenballen hebben de neiging om de ratten af te weren. Deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats een paar in uw zolder aan de ratten weg te houden.

Opmerking: Vermijd het plaatsen van deze mottenballen in het huis als zijn geur is schadelijk voor de mens. Neem de juiste zorg dat je het niet met blote handen aan.

2. Ammoniak

Meng 2 eetlepels van wasmiddel, een kwart glas water en 2 kopjes van de reguliere ammoniak in een kom. Plaats het waar de ratten verschijnen regelmatig. Aangezien ratten de geur van ammoniak niet kan staan; Daarom zal deze remedie het werk doen.

3. pepermuntolie

Pepermuntolie kan worden gebruikt om ratten te voorkomen aangezien deze de doordringende geur niet tegen. Het enige wat je hoeft te doen is dompelen sommige katoen ballen in de pepermuntolie en plaats ze in de rat-gevoelige omgeving. Het zal zeker bevredigende resultaten geven.

Alternatief citronella en castorolie kunnen eveneens worden gebruikt.

Of anders, groeien mint planten rond de grenzen van uw huis.

4. Owl's Feather

Uil veer zal de ratten schrikken en hen dwingen om weg te lopen. Probeer het plaatsen van veren sommige uil in de gaten van deze indringers.

Als alternatief, als je hem niet kunt vinden, houden wat plastic slangen in je tuin te ontdoen van ratten in de tuin.

5. Pepper

De penetrante geur van peper maakt het moeilijk voor de ratten om te ademen en bedreiging van hun voortbestaan. strooi gewoon wat gemalen peper rond de hoeken en gaten waar zij wonen. U zult merken positieve resultaten. Herhaal het proces indien nodig.

6. Bay Leaf

Ratten denken van laurier als hun eten en hebben de neiging om het te eten. Maar, het eigenlijk doodt hen. Doe wat laurierblaadjes in de rat-gevoelige omgeving. Houd het proces te herhalen totdat ze allemaal zijn verdwenen.

7. Uien

Het is een zeer effectief middel om zich te ontdoen van ratten natuurlijk. De geur van uien is hatelijk om deze vervelende knaagdieren. slice gewoon een ui en houd het binnen of in de buurt van hun holen.

8. Maak je eigen Trap

Trapping is een van de beste manieren om zich te ontdoen van ratten snel. U kunt een humane val en zet aas in het aan de rat te trekken. Pindakaas en kaas zijn de rat favoriet. Aangezien de rat tracht dit te eten, wordt deze in de val. Daarna kan je laat het in het bos of ver van uw huis, zodat het nooit meer terugkomt.

Opmerking: U kunt boorzuur toe te voegen in de pindakaas het doeltreffender te maken.

Opmerking: Draag latex handschoenen tijdens het gebruik van deze remedie.

9. Gedroogde Snake Litter / kattenbakvulling

Koop een paar van de gedroogde slang nest uit een dierenwinkel of dierentuin en houd het in de buurt van de plaatsen waar de ratten hebben meer kans om te bezoeken. Ratten zullen er weer komen als gevolg van de angst van de slang.

Als alternatief kunt u ook nestje kat gebruiken.

Let op: Houd het buiten het bereik van huisdieren en kinderen.

10. Human Hair

Het klinkt misschien raar, maar ratten kan de aanblik van de menselijke haar niet verdragen. Dit kan een effectieve manier om ratten af te weren zijn. Clip een paar onderdelen en gooi ze in de gaten van ratten, of op de plaatsen waar ze de neiging om de meeste bezoeken. Als de ratten de haren zullen eten, zullen ze sterven.

11. Cow Dung

Het is een stinkende proces, maar een van de beste manieren om deze knaagdieren te voorkomen. Neem wat koeienmest cakes en verspreiden ze in uw zolder of tuin. Bij ratten eten de koeienmest, zal het hun maag wakkeren en hen te sterven. Zo helpt zich te ontdoen van ratten buiten het huis.

12. Sound

Klinkt niet alleen pijn doet hen, maar maakt ook hun oren bloeden. Een scherpe-noise maken klankkast is alles wat je nodig hebt om ze te laten weglopen.

13. babypoeder

Hoewel deze methode is niet effectief; echter, kan je het een keer te proberen. Strooi de babypoeder op de hoeken en rond de rat-gevoelig gebied. Dit poeder bedwelmt de knaagdieren en helpt u zich te ontdoen van hen tot op zekere hoogte.

14. Steel Wool

Wilt u zich te ontdoen van ratten in de muren? Maak barrières met behulp van staalwol. Het is moeilijker voor ratten aan de staalwol knabbelen. Dus, vinden hun access point en blokkeren de weg.

do's

Seal alle mogelijke onderdelen van de ratten met behulp van kalefateren.

Houd uw vuilnisbakken netjes en dek ze af met een deksel.

U kunt ook zelf een kat.

Verwijder alle etensresten en vet van BBQ Grills.

Wanneer u de aanwezigheid van deze knaagdieren te ervaren, doe het reinigen van de vloer met een oplossing van bleekwater en water (gelijke verhouding) om uw gezin te beschermen tegen een ziekte.

Reinig het stilstaand water van bloempotten en andere bronnen.

Bezuinigen hoge struiken en onkruid uit uw tuin.

don'ts

Mis het eten onbedekt niet verlaten.

15 juli 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment