Saturday, January 23, 2016

Wonderful Manieren om gebruik Baking Soda voor maagzuur

Brandend maagzuur is de toestand van acute pijn onder of achter het borstbeen (1). De aandoening wordt veroorzaakt door het maagzuur dat omhoog terugstroming en in contact komt met de bekleding van de slokdarm. Het is ook bekend als GERD of gastro-oesofageale refluxziekte (2). De symptomen kunnen worden brandend gevoel in de keel, een rommelende maag, een slechte smaak in de mond, enz. (3). Er kunnen verschillende redenen achter deze aandoening, zoals vette en kruidig voedsel, chocolade, citrusvruchten, enz. Afgezien van het eten, kunnen sommige geneesmiddelen zoals ibuprofen ook brandend maagzuur veroorzaken.

Er zijn verschillende manieren waarop je de ziekte kan genezen en hulp krijgen. Enkele huisremedies een effectieve behandeling. De beste ingrediënten om zich te ontdoen van dit probleem is gemakkelijk verkrijgbaar in uw keuken. Hier zullen we praten over die ene ingrediënt, dat wil zeggen. zuiveringszout voor brandend maagzuur.

Bicarbonaat is een bekend middel tegen diverse aandoeningen van het lichaam, zoals acne en heeft veel gezondheid en schoonheid voordelen door de aanwezigheid van vele gunstige eigenschappen. Is zuiveringszout goed voor brandend maagzuur ook? Wat zijn de eigenschappen en de wijze waarop we het kunnen gebruiken om hulp te krijgen? Lees de volgende om alle antwoorden te krijgen.

Kan Baking Soda helpen met Heartburn?

Zuiveringszout of natriumbicarbonaat basisch van aard en balanceert de pH van het lichaam. Het is een antacidum wat betekent dat het een basis en dus neutraliseert het zuur in ons lichaam (4, 5). Daarom is een van de effectieve remedies voor maagzuur. Laten we nu eens een kijkje op de methoden voor het gebruik ervan.

Hoe gebruik Baking Soda voor maagzuur?

1. Baking soda met water

De eenvoudigste manier om baking soda te gebruiken voor brandend maagzuur is om het te gebruiken met water. Het is reeds bewezen dat het soda zorgt voor verlichting in de toestand van zuurbranden (6). Gewoon los 1 theelepel van de soda in een glas koud water en drink het na de Fizz verdwijnt. Herhaal 2-3 keer per dag gedurende bevredigende resultaten.

2. Baking Soda en Lemon

Citroensap helpt bij de spijsvertering en andere leverproblemen, omdat het is rijk aan vitamine C, B-vitamines, calcium en andere mineralen (7). Mengen met zuiveringszout helpt te verlichten van de symptomen van brandend maagzuur. Voeg ½ theelepel zowel zuiveringszout en citroensap in een kopje warm water en drink het elke dag om de aandoening te genezen.

3. Baking Soda met honing

Honing is gebruikt sinds eeuwen om hulp te bieden aan allergieën, maagklachten, en vele andere aandoeningen (8) (9). Het bestaat uit vele vitaminen en mineralen zoals kalium, calcium, natrium, zink, B-vitaminen en vitamine C (10). Zuiveringszout, in combinatie met honing vormt een perfecte combinatie voor de behandeling van brandend maagzuur.

4. Baking Soda en ACV

Studies tonen aan dat appelazijn kan verminderen maagzuur en andere symptomen die verband houden spijsverteringsstoornissen (11). Voor de remedie, meng 1/4 theelepel bakpoeder, 2 eetlepels ACV in 200 ml (of een glas) water. Drink het twee of drie keer per dag voor de maaltijd. Doe dit voor een maximum van 5 dagen.

Als alternatief, meng 1 theelepel bakpoeder, ½ theelepel citroensap en 1 theelepel appelazijn in een glas water. Drink het dagelijks om hulp te krijgen van de aandoening.

5. Gewoon Baking Soda

Tegenwoordig bicarbonaat is ook verkrijgbaar in de vorm van tabletten, capsules, pillen, oplossing, granules, enz. (12) .Deze kunnen ook oraal aan de symptomen van brandend maagzuur en de aandoening te genezen.

Opmerking: Voor de dagelijkse doseringen, raadpleeg dan een arts. Teveel consumptie van frisdrank kan andere problemen veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen

1) stoppen met roken en de consumptie van tabak om zich te ontdoen van brandend maagzuur te krijgen.

2) Vermijd koffie, chocolade, pepermunt, etc., daarbij de behandeling van deze ziekte.

3) Doe niets te eten voor 3 uur naar bed gaan als dat aan de voorwaarde (13) kan verergeren.

4) Neem medicijnen alleen na overleg met een arts.

5) Als het probleem ernstig is of aanhoudt voor een lange tijd, een arts raadplegen.

6) Als u naar aanleiding van een zoutarm dieet, dan moet je jezelf te onthouden van het gebruik zuiveringszout.

7) Baking soda kan bijwerkingen zoals diarree, misselijkheid, hoofdpijn, etc. veroorzaken

8) Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik zuiveringszout.

13 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment