Wednesday, January 13, 2016

18 Home Remedies To Get Rid van rusteloze benen syndroom Onmiddellijk

Bron afbeelding: / 2014/06/5 manieren-you-can-heers-rusteloze-benen-at-night /

Heb je ooit een gevoel van duizenden mieren kruipen op je benen of als je benen zijn verbonden met talloze gierig strings gevoeld? Er is een drang om je benen te bewegen, maar u niet in staat om zelfs een duim bewegen zijn, en dit gebeurt vooral 's nachts wat uw slaap verstoort. Daarnaast kunt u pijn, jeuk en een branderig gevoel in de benen te ervaren. Dit wordt genoemd als rusteloze benen syndroom ". Zwangerschap, hormonale veranderingen, erfelijkheid, ijzertekort, niet goed functioneren van de nieren, alcoholisme en diabetes zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van deze kwaal. Dit kan blijken te zijn een van de meest irritante problemen, indien niet goed behandeld. Daarom, hier zijn enkele home remedies om zich te ontdoen van rusteloze benen syndroom. Probeer ze uit!

Home remedies voor rusteloze benen syndroom

1. Walk

Als u met een rusteloze benen syndroom 's nachts, de beste om te doen is lopen. Het zal uw ontstoken benen te kalmeren.

2. Warm Bath

Geniet van je benen in warm water. Dit zal helpen uw spieren te ontspannen voor een groot deel en nemen u rusteloze benen syndroom.

3. Hot & Cold Therapy

Als u last heeft van rusteloze benen syndroom, gelden warm en koud packs als alternatief op je benen. Dit geeft verlichting van gierig sensatie en geneest rusteloze benen syndroom.

4. Massage

Masseren helpt ook ontspannen de spieren en geeft verlichting van de rusteloze benen syndroom.

5. Yoga en Meditatie

Ontspanning technieken zoals yoga en meditatie helpen ook veel in het verlichten van stress die op zijn beurt geneest rusteloze benen syndroom.

6. Neem voldoende slaap

Ontwikkelen van een bedtijd routine en neem voldoende slaap als vermoeidheid en vermoeidheid kan zelfs verergeren de toestand van een rusteloze benen syndroom. Dus, plan uw slaap timings en strikt te volgen.

7. Calcium en Magnesium Supplementen

Neem 800-1000 mg calcium, 500 mg magnesium en 800-1000 mg kalium supplementen op dagbasis tekort aan deze mineralen ook rusteloze benen syndroom veroorzaken.

8. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn in Iron

U moet uw inname van ijzer-rijke voedingsmiddelen zoals groene groenten, lever, bruine bonen, tarwekiemen, en mager vlees te verhogen.

9. strek je benen

Voordat je naar bed gaat, strek je kuiten en billen spieren om zich te ontdoen van rusteloze benen syndroom.

10. sokken tijdens het slapen

Sokken terwijl je naar bed gaat of wikkel je benen met een verband als de druk helpt ook verlichten van rusteloze benen syndroom.

11. Slapen met een kussen tussen je benen

Slapen met een kussen geplaatst tussen je benen zal je ook helpen rusteloze benen syndroom te overwinnen door te voorkomen dat de compressie van uw zenuwen.

12. Apple Cider Vinegar

Geniet van je benen in het water vermengd met appelazijn. Dit zal krachtdadig helpen bij de behandeling van rusteloze benen syndroom.

13. Baking Soda

Meng een lepel van zuiveringszout in warm water en geniet van je benen in het aan verlichting van irritatie te wijten aan rusteloze benen syndroom. U kunt ook gebruik maken van Epsom zout in plaats van zuiveringszout.

14. Acupunctuur

U kunt ook proberen acupunctuur sessie om het probleem te genezen.

15. Kinine

Neem kinine met ¼ kopje water voordat je de zak te raken. Kinine helpt af te wikkelen het zenuwstelsel, naast het verlichten van de symptomen van rusteloze benen syndroom.

16. Vitamine B

Neem vitamine B supplementen om de symptomen van rusteloze benen syndroom te verlichten.

Kruidengeneesmiddelen voor rusteloze benen syndroom

17. Kamille Thee

Drinken kamille thee om de effecten van rusteloze benen syndroom te verminderen en slaap. Om thee te bereiden, steile wat verse kamille bladeren in het kokende water. Zeef het en drink.

18. Valeriaan en Kava

do's

19 januari 2015

16 april 2015

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment