Monday, January 4, 2016

Wonderen van zuiveringszout For Hair

Zuiveringszout of natriumbicarbonaat is een veel gebruikte huishouden ingrediënt omdat het vele gebruik. Het is antibacterieel in de natuur (1) en balanceert het niveau van de pH in onze huid.

Het is de goedkoopste ding rond die veel medicinale eigenschappen heeft, ook. Naast het regelmatig gebruik, zoals schoonmaken, kan worden gebruikt als een verzorgingsproduct of als oplossing voor talrijke problemen van onze huid en lichaam te behandelen.

Maar, kunt u baking soda te gebruiken voor haar? Zo ja, wat zijn dan de problemen die kunnen worden opgelost met dit ingrediënt? Check ze uit!

Is Baking Soda goed voor je haar?

Bicarbonaat heeft de pH groter dan 7, wat betekent dat het alkalisch van aard (2). De soda kan worden gebruikt om een aantal problemen van haar zoals roos, haaruitval, enz behandel

Maar het kan niet goed zijn voor iedereen. Mensen die al haar met een pH van meer dan 7 hebben moet dit ingrediënt niet gebruiken omdat het hen meer bros en kroezig zal maken.

Hoe gebruik Baking Soda voor Hair

1. Baking Soda Shampoo

Aangezien baking soda is alkalisch van aard en is zacht, het helpt duidelijk de chemische opbouw van haar (3).

Gewoon mix een kleine hoeveelheid van de frisdrank in uw gewone shampoo en gebruik deze om je hoofd te wassen. Herhaal dit proces ten minste eenmaal per week voor een natuurlijke en sterk haar.

2. Baking Soda voor vet haar

Als u worstelen met het probleem van de vette hoofdhuid en willen om zich te ontdoen van te krijgen, dan is zuiveringszout is een geweldige keuze vette hoofdhuid ruikt ook verschrikkelijk als het veroorzaakt overmatig zweten, pikt de verontreinigende stoffen; stof en andere deeltjes uit de omgeving. Derhalve kan ook leiden tot breuk (4).

Om al deze aandoeningen te behandelen, maar meng baking soda en water in de verhouding 1: 3 en toe te passen over je vochtige hoofd, die elk streng. Laat het blijven gedurende 5 minuten of zo en afwassen later. Dit alles zal de geur te elimineren in slechts één wasbeurt. Herhaal dit tot ten hoogste twee keer per maand.

Als alternatief, net droog shampoo je haar. Voor deze, net strooi genoeg hoeveelheid zuiveringszout over je wortels en massage voor bepaalde tijd. Verwijder de overgebleven daarna met een kwast.

3. Baking Soda voor Roos

Roos is een veel voorkomend probleem in verband met haar. Het is een inflammatoire aandoening die schilferig en wit tot geel hoofdhuid (5) veroorzaakt.

Om roos te verwijderen en verdere schade te voorkomen, in de eerste plaats, nat je haar en massage 1 eetlepel zuiveringszout grondig. Wacht 2 minuten en spoel af met gewoon water. Doe dit eenmaal per week voor de beste resultaten.

Als alternatief kunt u het sap van 1 citroen tot baking soda toe te voegen en de pasta toe te passen goed op je wortels. Laat het verblijf voor enige tijd en spoel af om roos te verwijderen. Aangezien citroen is rijk aan vitamine C, magnesium, enz., Het helpt het proces van reinigen (6).

3. Baking Soda voor Conditioning

Het is belangrijk om conditioner te gebruiken op haar om de nagelriemen verzegelen en glad maken (7).

Omdat de soda balanceert de zure niveaus, het is geweldig voor haar. Daarom kunt u het gebruiken voor diepe conditionering ook.

Net mix ½ kopje zuiveringszout met 1 kopje van een van uw conditioner. Na het wassen verspreiden van wortel tot tips van je haar. Laat het minstens 15 minuten of zoals vermeld op de conditioner voor het wassen.

Opmerking: Gebruik nooit zuiveringszout alleen als een conditioner, want het is zeer alkalisch en moet slechts in die conditioner die is zeer zuur worden gemengd. De pH moet worden gehandhaafd 5-5,5 (8).

4. Alle Purpose Baking Soda Rinse

Je haar wordt beschadigd als de chemische producten (gebruikt voor styling) niet correct worden verwijderd. Deze spoeling wordt gebruikt om de overmaat shampoo of hair styling product van haar te verwijderen en voorkomt schade (9).

Om mooi haar te krijgen, net Meng 3 eetlepels zuiveringszout in een beker vol met water en na het wassen van je hoofd, dit toepassen op uw hoofdhuid en gebruik een handdoek om je haar te drogen.

5. Baking Soda voor Rough Hair

Elke haarstreng bestaat uit cortex, nagelriem, en medulla (en soms kan het ontbreken). Zuiveringszout, zoals alkalisch, zwelt de cuticula deel en maakt het glad en zacht (10). Derhalve lost het probleem van ruwe haren ook.

Let op: deze methode niet gebruiken als de pH-waarde van je haar is al alkalisch. Het kan leiden tot breuk studies wijzen (11).

6. Baking Soda voor haaruitval

Haaruitval is een van de meest voorkomende problemen bij zowel vrouwen als mannen. Er wordt gezegd dat een persoon verliest 100 haren per dag. De oorzaken van het verlies kunnen talrijke zoals erfelijkheid, stress, het gebruik van chemische producten en nog veel meer (12) zijn.

Zoals we hebben gezegd dat baking soda het overtollige chemische en vuil opbouw van haar kan verwijderen. It, kan dus voorkomen dat haaruitval.

Om de haargroei felicitate, kunt u een glas water met 1 theelepel bakpoeder drinken.

7. Baking Soda en azijn

Dit is ook een universele oplossing, en het helpt ook haargroei. Azijn is gebruikt sinds lang als een shampoo of conditioner (13, 14). Aangezien baking soda is alkalisch, moet u deze te neutraliseren door het mengen van een aantal zure ingrediënt als je haar is gevoelig voor beschadiging.

Dus, om bicarbonaat te gebruiken voor haargroei, u azijn en zuiveringszout nodig.

Nu, aanvankelijk nat je haar en breng bicarbonaat wel van wortels naar de tips. Masseer het zachtjes voor enige tijd en wassen met lauw water.

Na het voltooien van deze stap, pak een fles azijn en meng 1 deel van het met 4 delen water (het bedrag aanpassen op basis van de lengte van je haar). Spoel je haar met deze en wassen met koud water opnieuw.

Opmerking: Azijn heeft een penetrante geur. Om het te minimaliseren, kunt u mixen een paar druppels van haar-vriendelijke essentiële oliën zoals sandelhout, lavendel, rozemarijn, enz. Oliën zoals lavendel niet alleen elimineert het probleem van de geur maar is gunstig in haarverlies te (15).

Tips

1) Overmatig gebruik van zuiveringszout zal je nagelriemen open want het heeft een hoge pH (16).

2) Voer altijd een patch test voor de daadwerkelijke toepassing.

3) Als u een bijwerking optreedt, stop dan het gebruik van soda.

4) voor haarverzorging, is het essentieel om je haar kwasten schoon te houden. U kunt zuiveringszout voor dit, evenals (17).

10 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment