Monday, January 4, 2016

28 Home Remedies To Get Rid van Vlooien

Totdat men een dier heeft liefgehad, een deel van zijn ziel blijft niet ontwaakt. "- Anatole France

Het bezit van een huisdier is de meest verrukkelijke en verrijkende ervaring van het leven. De band die je deelt met je hond, kat of ander huisdier is inderdaad een onuitputtelijke bron van geluk en vreugde. Bij terugkeer van hun liefde en trouw, deze huisdieren wil gewoon een beetje aandacht van jou. Het voeden ze de juiste en het nemen van hen voor een wandeling is niet genoeg. Je moet ook zorgen voor hun hygiëne. Vlooien zijn kleine vleugelloze wezens die slecht van invloed zijn op de gezondheid van uw hond. Ze groeien in vochtige en vochtige omgeving. Vlooien veroorzaken allergische reacties, irritatie van de huid en ernstige jeuk bij honden. Door continue krassen van vlooienbeten, kan uw huisdier open zweren ontwikkelen. Vlooien zuigen bloed uit het lichaam van de hond, waardoor weer bloedarmoede, vooral in kleine puppies. Dus, hoe zich te ontdoen van de vlooien uit de vacht van uw hond? Check de volgende huismiddeltjes. Maar voordat u een thuis te verhelpen, is het raadzaam om een dierenarts te raadplegen.

Home Remedies om Make Your Dog Flea-Free

1. Kokosolie

Kokosolie heeft antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. In zijn ongewijzigde staat, kokosolie bevat laurinezuur zuur een natuurlijke vlo afstotend. Daarom wrijven onbewerkte, pure biologische kokosolie op de vacht van de hond. Samen met het verwijderen van vlooien, het verhoogt de glans van de vacht en vermindert de lichaamsgeur Wanneer intern genomen, kokosolie doodt of verdrijft de parasieten in de darmen van het huisdier.

2. Knoflook en Biergist

Knoflook en biergist is een grote combo, als het gaat om het wegwerken van vlooien van honden. Voeg 1 eetlepel van natuurlijke of biergist en knoflookpoeder, of een paar teentjes knoflook in voedsel huisdier. Pas de hoeveelheid per grootte hond.

Opmerking- Teveel hoeveelheid knoflook in voedsel hond kan leiden tot bloedarmoede.

3. kamfer en kruidnagel Spray

Ontbinden 3 kamfer kristallen in 1 liter (33oz) pure alcohol. Voeg 1 kop appelazijn en 3 droge kruidnagels aan. Vul een spuitfles met deze oplossing en spuit het op de vachten van het huisdier. Afspoelen met water na 2 uur.

Opmerking- Terwijl het sproeien van de oplossing, houd de mond en de ogen van het huisdier beschermd.

4. Organic Peppermint Soap

Organisch pepermunt zeep bevat pepermunt essentiële olie, die dodelijk is voor de teken en vlooien. Bovendien is het lichaam van de hond ruikende aangename verlaat.

5. Etherische oliën, gedestilleerd water en alcohol Spray

Bereid een spray door het mengen van 60 druppels essentiële olie van lavendel, 30 druppels elk van eucalyptus etherische olie en citroenboom essentiële olie, 200 ml (6,6 ml) gedistilleerd water, en 100 ml (3,3 oz) zuivere alcohol of ethanol. Spuit het op vacht van de hond. Wrijf zachtjes en laat het op.

6. Organic Rose Bar Soap

Baad uw hond met roos zeep om zich te ontdoen van vlooien op een natuurlijke manier. Deze remedie zal ook de haren van uw hond super zacht. Meestal nam stukken zeep zijn gemakkelijk verkrijgbaar en kosten niet veel.

7. Grapefruit, Citroen en Oranje Plakken

Schil van grapefruit, citroen en sinaasappel. Meng de schillen in een blender tot een poeder te krijgen. Voeg wat water om dit poeder om een pasta te maken. Wrijf het op de vacht van de hond. Het werkt als een uitstekende vlo middel en maakt ook het lichaam van uw hond ruiken heerlijk.

8. Apple Cider Vinegar

Meng 240 ml (8 oz) ACV met 120 ml (4 oz) warm water. Voeg ½ eetlepel, elk bakpoeder en zout, aan. Strooi het op de vacht van uw hond. Laat het drogen.

Als alternatief voegen weinig toe ACV aan water of voedsel van uw huisdier. Naast het regelen van vlooien, deze remedie helpt ook bij gezonde spijsvertering en het handhaven van de juiste pH.

Dosering: Meng 1 theelepel ACV in de hond eten, 2 keer per dag voor een 23 kg (~ 50 lb) hond. Je kan het verhogen tot 1 eetlepel, 2 keer per dag.

9. Boorzuur

Strooi droge boorzuur op hardhouten vloeren, meubels, tapijten en al die plaatsen waar uw hond zit. Boorzuur schurend de exoskeletten van de vlooien, en beïnvloedt hun metabolisme.

Opmerking- Hoewel, boorzuur poeder is niet giftig, wordt voorgesteld te verdoezelen je neus en mond als het kan uitdrogen uw slijmvliezen.

10. Aromatherapie Spray voor Vlooien

Neem zoete amandelolie in een spuitfles. Meng een paar druppels, elk van cederhout olie, citroen eucalyptus olie, laurier olie, gemeenschappelijke mirre olie, geraniumolie en gemeenschappelijke lavendelolie, erin. Goed schudden. Strooi het op vacht van het huisdier. Deze remedie, samen met het afweren van de vlooien, verzacht ook de huid en het haar van de hond.

11. Head and Shoulders Shampoo

Baad uw hond met Head en Shoulders shampoo. De vlooien gedood worden, maar kunnen blijven steken op de vacht van het huisdier. Daarom kam de hond met een fijne kam na het geven van een bad. Herhaal zoals de eis. Vergeet niet om uw huis te stofzuigen.

12. Flea Comb

Gebruik een vlo kam om vlooien te verwijderen op huisdieren. Na het vegen, dump de vlooien in een kom, gevuld met water en zeep.

13. Flea Bad- Wash

Meng 1 ½ liter water, ½ kop citroensap en ¼ kopje milde waar huisdieren welkom zeep of shampoo. Vul het in een fles. Baad uw hond met deze oplossing minstens een keer per week om u te helpen uw huisdier te ontdoen van vlooien.

14. Diatomeeënaarde (DE)

Diatomeeënaarde is een kiezelhoudende sedimentair gesteente in de natuur, dat is vermalen tot een fijn poeder en fungeert als een uitstekende insecticide. Dit poeder ontwatert de vlooien door het absorberen van vetten uit hun exoskeletons. Strooi de DE poeder op vacht hond.

Opmerking- Hoewel, dit poeder is niet giftig, is het raadzaam om je neus en mond te bedekken als het kan uitdrogen uw slijmvliezen.

15. vlooienband

Mix 2-3 druppels lavendel of ceder olie in 1-3 eetlepels water. Giet 5-10 druppels van het mengsel op de bandana met de hulp van een pipet. Wrijf de zijkanten van bandana elkaar en bind het rond de nek van de hond. Samen met dit, verdunnen 1-2 druppels lavendel of ceder olie met 1 TPSB olijfolie en wrijf het aan de basis van de staart huisdier. Het is een van de beste remedies om vlooien af te weren.

16. Havermout

Geniet van sommige ongekookte havermout in water voor een paar uur. Wrijf het op de vacht van uw huisdier. Spoel het na 10 minuten met lauw water. Het zal vlooien uit het lichaam van uw hond te elimineren.

17. Orange

Vlooien haten de citrus aroma, en ze kunnen niet tolereren voor een langere. Je hoeft alleen maar een oranje gesneden in de helft en wrijf het op de huid van de hond. Deze remedie zal zeker wonderen doen voor uw huisdier.

Opmerking- Mis deze remedie op kittens en puppies niet in dienst.

18. Grapefruit Peels

Verwijder de schil van grapefruit en week ze in water. Baad uw huisdier met dit water. Het zal de vlooien aanwezig zijn op de vacht van de hond te doden.

19. Lemon

Kook wat water in een pot. Voeg wat plakjes citroen aan het en hebben betrekking op de pot. Laat de plakjes citroen geweekt in water voor de hele nacht. Gebruik deze oplossing als een vlo afweermiddel spray op de huid van de hond. Als alternatief, dip een vlooienkam in deze oplossing en voer het uit door het haar van het huisdier. Het kan ook worden gespoten op tapijten of andere vlooien binnengedrongen delen van het huis.

Opmerking- Gebruik dit middel niet te gebruiken op kittens of puppies.

Herbal Remedies om vlooien te verwijderen

20. Dry Pennyroyal

Zet gedroogd pennyroyal in het huis van de hond of op de plaats waar de hond verblijft in uw huis. Het fungeert als een natuurlijke insectenwerend middel en houdt vlooien weg van vacht van het huisdier.

NB - Als u het gebruikt in de vorm van essentiële olie, zeer voorzichtig, terwijl de toepassing ervan. Aangezien deze essentiële olie is zeer giftig, niet toestaan dat uw hond om het intern inslikken. Als ze worden ingeslikt, kan dit leiden tot coma, toevallen en zelfs de dood in huisdieren. Dus, de voorkeur aan droge pennyroyal gebruiken.

21. Witch Hazel

Meng al deze ingrediënten - 8 oz toverhazelaar, 16 oz citroensap, ½ liter water en 1 liter azijn. Giet deze oplossing in een spuitfles en strooi het op de vacht van de hond. U kunt het ook gebruiken voor het opzuigen van het tapijt.

22. Mint Spray

Neem 10 muntblaadjes en week ze in warm water 's nachts. Dan, stam het water en voeg het sap van 2 citroenen en 10 theelepels appelazijn aan het. Vul het in een spuitfles. Squirt op de huid van de hond om vlooien te verwijderen op een natuurlijke manier.

23. Lavender

Voeg wat lavendel bladeren in het kokende water. Na een nacht het houden van het, zeef het water. Giet dit water in een spuitfles. Spuit het op de huid van het huisdier en kam zachtjes. Naast het doden van de vlooien, zal deze remedie een aangename geur op het lichaam van de hond te maken. Bestrijk alles uit de overledene vlooien.

Als alternatief, wikkel schil van 1 citroen, gedroogde lavendel knoppen (1-2 theelepels) en een handvol van de ceder chips in een doek. Ofwel naaien of afhechten het doek aan de top met een lint. Zet het in de buurt van of onder het bed van de hond. Verander het mengsel van het doek per maand.

24. Indian Lilac (margosa) Oil

Neem 2,5 ml van de Indiase lila olie in een grote kom. Voeg 2 kopjes warm water en 1-2 ml van een milde zeep of wasmiddel aan. Meng goed en vul het in een spuitfles. Spuit het op de huid van de hond. Dit kruidenmiddel voor vlooien zal verdwijnen weg het ongemak van uw huisdier.

Opmerking- Sinds Indian lila olie is extreem onstabiel (het effect blijft slechts gedurende 8 uur), is het raadzaam om verse oplossing te bereiden elke keer.

25. Cederhout

Mix 1-2 druppels cederhout of lavendel essentiële olie in 500 ml water. Giet dit mengsel in een spuitfles. Strooi het op het lichaam van de hond, het verlaten van de ogen. Of anders, vul ceder houtkrullen in een oud kussen en plaats het op het bed van het huisdier. Je kunt ook een aantal ceder chips in de buurt van het beddengoed.

26. Tea Tree Oil

Verdun tea tree olie (2 ounces) met water en vul het in een spuitfles. Strooi het in uw gazon, tuin en huis. U kunt het ook gebruiken op de vacht van uw hond.

27. Rosemary Infusion

Breng 1 liter water aan de kook. Voeg 2 kopjes verse rozemarijn aan. Laat het zitten voor minstens ½ uur. Spuit deze infusie op haar hond. Wrijf het zachtjes en laat het drogen.

28. laurierblaadjes

Gemalen of pletten laurierblaadjes. Wrijf ze op haar hond. Herhaal dit totdat vlooien vacht van het dier volledig te verlaten.

Preventieve maatregelen tot uitbanning van Vlooien

Houd de omgeving van de hond schoon.

Vaak wassen van de hond beddengoed te vlooien larven en eieren te verwijderen.

Regelmatig baden en kam vacht van de hond.

Voed uw hond met immuun-versterking van voedsel.

Knip de struiken en gras van uw tuin of achtertuin van tijd tot tijd. Niet strooi er te veel water in die gebieden waar uw hond brengt het grootste deel van zijn tijd.

Grow vlooien afstotend struiken en kruiden (zoals tijm, citroengras, rozemarijn, enz.) In uw tuin.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

Je zou ook graag

29 juli 2015

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. I am extremely impressed together with your writing talents and also with
    the format in your blog. Is that this a paid theme or did you customize it your self?

    Anyway keep up the nice quality writing, it is uncommon to look a nice blog like this one nowadays..

    ReplyDelete