Monday, January 4, 2016

26 Bewezen gezondheid en schoonheid voordelen van Olive Oil

Bron afbeelding: -gallery / 34605241 / image / 34605367 / olijfolie

De voordelen van olijfolie zijn weergaloos. Oorspronkelijk, een hoofdbestanddeel van mediterrane dieet; olijfolie wordt nu in brede wereldwijd gebruikt vanwege de hoge voedingswaarde component. Het zit vol met veel anti-oxidanten, vitamines, enkelvoudig onverzadigde vetzuren, mineralen, kalium, enz., Dat ons lichaam ten goede komt op tal van manieren. Als één van de gezondste vet, wordt olijfolie op grote schaal gebruikt in de keuken. Echter deze natuurlijke stof niet alleen beperkt tot de keuken, zoals is gebruikt voor verscheidene schoonheid regimes sinds oude tijden. Dus, als je de olie in uw dieet nog niet hebben opgenomen, kijk dan op deze prachtige voordelen van olijfolie, en je zal zeker haasten naar de supermarkt te kopen.

Voordelen van de Gezondheid van Olive Oil

1. vermindert kans op diabetes type 2

Diabetes is een van de belangrijkste oorzaken van zorg in verscheidene landen. Regelmatige consumptie van olijfolie vermindert slechte cholesterol in je lichaam en zorgt voor een betere bloedsuikerspiegel. Het zit vol met gezonde vetten, vandaar, beschermt ons lichaam van deze chronische ziekte.

2. Voorkomt Stroke

Olijfolie is reeds bekend om een gezond hart, en nu studies hebben aangetoond dat het voorkomt beroertes ook. Strokes zijn zeer vaak voor bij mensen boven de 60-65, en deze gezonde ingrediënt kan een goedkope manier om het te voorkomen. Olijfolie kan het plasmaniveau van slechte cholesterol (low-density lipoprotein) verminderen en voorkomt het blokkeren van bloedvaten waardoor de kans op beroertes verminderen.

3. Behulpzame in Treatment of Cancer

Oleocanthal een fytonutriënt in olijfolie, werkt als een anti-inflammatoir middel. Gebruiken in de dagelijkse voeding helpt de behandeling van verschillende vormen van kanker zoals borstkanker, huidkanker, prostaatkanker, kanker van het maagdarmkanaal, etc. De vitaminen en antioxidanten in deze olie helpen bestrijden vrije radicalen die de DNA aanvallen en kanker veroorzaakt. Minstens 2 el olijfolie moet worden toegevoegd aan de dagelijkse voeding om de voordelen ervan maken.

4. Helpt Cure Osteoporose

Olijfolie kan calcium op te slaan in de botten na de afbraak. Oleuropeïne, een verbinding die in deze olie stimuleert de productie van cellen die verantwoordelijk zijn voor botvorming zijn. Zo, de inname van olijfolie op een dagelijkse basis verhoging van de verkalking en mineralisatie van de botten.

5. Anti-depressieve

Olijfolie zorgt ook voor je emotionele welzijn en helpt bij het overwinnen van depressie Het heeft een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten die een belangrijke rol spelen bij het verminderen van stress speelt. U kunt de olie consumeren of genieten van een lichaamsmassage om je zenuwen te ontspannen. De toename van de bloedstroom leidt tot verlaagde stress.

6. vermindert kans op de ziekte van Alzheimer

De belangrijkste factor is voor de ziekte van Alzheimer is de vorming van plaque door beta-amyloïde eiwit in de hersenen. Oleocanthal een verbinding in olijfolie vermindert de vorming van deze abnormale eiwitten. Verschillende studies uitgevoerd op mensen en muizen hebben aangetoond dat toevoeging van olijfolie dagelijkse voeding voorkomt het optreden van deze ziekte.

7. Olijfolie en pancreas

Acute pancreatitis is de ziekte gerelateerd aan een ontsteking van de pancreas. Hydroxytyrosol en oliezuur aanwezig in de olijfolie vermindert deze ontsteking. Inname van olijfolie vermindert het risico van pancreasfalen, cystic fibrosis, en andere verwante ziekten.

9. Beschermt Liver

Lever schade is veroorzaakt als gevolg van ontsteking en oxidatieve stress. Het verhoogt ook de antioxidant activiteit en werkt als een lever reinigingsmiddel in combinatie met citroensap. Trouwens, het helpt bij het filteren schadelijke stoffen zoals cafeïne en alcohol uit de lever.

11.Relieves Pain

Smeren gewrichten met olijfolie verzacht de pijn voor een belangrijk deel. De inflammatoire activiteiten van enzymen cox-1 en COX-2 geremd door oleocanthal in de olijfolie. De dagelijkse dosering van 2-3 eetlepels extra vergine olijfolie komt overeen met ongeveer 15% ibuprofen aanbevolen dosis voor volwassenen.

12.Boost Immune System

Olijfolie is een rijke bron van vitamine E en bepaalde antioxidanten die noodzakelijkerwijs een sterk immuunsysteem dat het lichaam beschermt tegen vreemde stoffen dienen.

ontsluitingen

Olijfolie remt ook maagmotiliteit. Het stimuleert de productie van peptiden die een gezonde spijsvertering te ondersteunen, en geneest de symptomen van constipatie ook.

15.Pregnancy Aid

Olijfolie verbetert psychomotorische van uw kind reflexen, verbetert de visie van de groeiende baby, en speelt een doorslaggevende rol bij een gezonde ontwikkeling van de foetus. Trouwens, het helpt bij het houden van de nier en pancreas gezonde van een premature baby.

16.Heals Burns en Wonden Faster

Het eten en het toepassen van olijfolie helpt bij het genezen van wonden sneller. Het versnelt het genezingsproces en vermindert ook ontsteking geassocieerd.

17.Reduces gewicht

Heeft u een theelepel olijfolie tussen de maaltijden. Het zal helpen bij het verminderen van de eetlust en daardoor verminderen het gewicht. Regelmatig masseren met deze olie helpt ook te ontdoen van de ongewenste cellulitis

Schoonheid Voordelen van Olive Oil

18.Strengthens Nails

Toepassing van olijfolie op de nagels maakt ze sterker en glanzender. De antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen van olijfolie versterkt de kwetsbare, broze en peeling nagels. De vitamine E verbetert de bloedcirculatie en bevordert de nagelgroei.

19.Treats jeukende huid en huiduitslag

Olijfolie zit boordevol antioxidanten die huiduitslag en jeuk van de huid te voorkomen. Deze antioxidanten vergemakkelijken genezing en het bevorderen van de vernieuwing van de huid.

20.Soften Your Hands

Omdat een rijke bron van omega-3 en omega-6 vetzuren, olijfolie houdt de huid glad. Regelmatig gebruik van dit ingrediënt kan je handen babyzacht maken. De combinatie van olijfolie met andere ingrediënten zoals suiker maakt het een uitstekende exfoliator.

21.Nourishes Droge huid

Olijfolie hydrateert de droge huid en herstelt de natuurlijke glans, want het heeft een goede hoeveelheid vitamine E dat de effecten van vrije radicalen neutraliseert. Aldus beschermt de huid tegen verschillende schadelijke factoren

-Veroudering

De aanwezigheid van oliezuur en polyfenolen in olijfolie maakt het een krachtige anti-aging ingrediënt. Het zit vol met anti-oxidanten die het ontstaan van rimpels Topical toepassing, evenals de regelmatige consumptie te verminderen, zorgt voor het behoud van de veerkracht van uw huid.

23.Healthy Strands

Regelmatige toepassing van olijfolie op de hoofdhuid voorkomt haren vallen en bevordert ook hun groei. Squaleen en palmitinezuur in de olie geeft glans en volume aan je haar. Trouwens, het bewijst handig als je wilt om zich te ontdoen van gespleten haarpunten en roos

24.Makeup-Remover

Olijfolie bewijst ook een uitstekende make-up remover te zijn. De rijkdom van vitamine A en E in olijfolie herstelt de schade veroorzaakt door cosmetische producten. Geniet van een katoenen bal in olijfolie en verwijderen van uw make-up (met name oogmake-up). Het grootste voordeel van het gebruik van olijfolie is, kan het geen kwaad om de gevoelige huid.

25.Moisturizer

Olijfolie fungeert als een uitstekende vochtinbrenger. U kunt een beetje olijfolie toe te passen op de vochtige huid na het douchen om de voordelen ervan maken.

26.Treat Uw Suntanned Skin

Polyfenol in de olie herstelt de schade door langdurige blootstelling aan zon. Een component genaamd squaleen helpt verlichten de zon tan. Onder alle beschikbare varianten, extra vergine olijfolie is het beste voor kalmerende zonnebrand

29 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment