Monday, January 4, 2016

Bereid Smoothies voor Weight Loss

Hard werken om die extra ponden dat u zwaarder maken afschrikken? Dan uw zoete tand moet uw dieet vaak storend. Geen zorgen te maken over vreemdgaan uw gewichtsverlies regime. Je kunt iets zoet, smakelijk, verfrissend te hebben en toch afvallen! Ja, we hebben het over smoothies. Een grote feit over het hebben van smoothies is dat ze je een vol gevoel, zodat je niet verhongeren voor langer. Smoothies zijn erg lekker, dus je zult niet vervelen van hen. Hier hebben wij voor u 20 beste en voedingsstoffen verpakt smoothie recepten voor gewichtsverlies, voor te bereiden bij u thuis binnen een paar minuten.

Wat je nodig hebt?

Om een gewichtsverlies smoothie snel te bereiden, moet je de volgende dingen.

blender

Deze ongelooflijk lekkere smoothie voor gewichtsverlies bevat slechts 175 calorieën. U kunt ook de voorkeur aan om het te hebben voor de lunch na het eten van verse groente salade in het ontbijt.

ingrediënten:

Vetarme melk - ½ cup

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Meng alle ingrediënten goed en je vetverbranding smoothie is klaar!

2. Mango Smoothie

Bron afbeelding:

Dit is een vetvrije smoothie die u liever tijdens de hete zomer, wanneer je rijpe mango's te krijgen.

ingrediënten:

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Meng alles door elkaar - en voila! Uw zomer mango smoothie is klaar om te serveren. Dit smoothie heeft slechts 298 calorieën!

NB - U kunt 4 sneetjes gepureerde avocado toe te voegen aan deze smoothie en te genieten van een vleugje van de smaak van de reguliere mango smoothie. Of anders, voeg 2 eetlepels sinaasappelsap.

3. Mocha Smoothie

Bron afbeelding: 174.121.247.2

Een chocolaty drankje met een vleugje koffie in de ochtend is een zegen voor uw smaakpapillen. Tegelijkertijd, controleert uw gewicht.

ingrediënten:

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Doe alle ingrediënten in de blender en mix op hoge snelheid zodat het yoghurtijs vermengt zich goed met andere ingrediënten. De gezonde mokka smoothie is klaar om te serveren!

4. Eenvoudige Blueberry Smoothie

Bosbessen zijn de beste gewichtsverlies fruit op de markt beschikbaar in alle seizoenen. U kunt de voorkeur aan bosbes smoothies elke dag voor de training voor betere resultaten te hebben. Blueberry smoothies hebben minder dan 300 calorieën, ongeacht de ingrediënten die u gebruikt.

ingrediënten:

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Zet bosbessen in de blender en voeg een kopje magere melk aan het. Ook, voeg koudgeperste biologische lijnzaadolie en ijsblokjes aan het. Goed mengen. Het aantal calorieën van deze smoothie is minder dan 250.

5. Rich Blueberry Smoothie

Hoe voor te bereiden?

Met behulp van een blender alle ingrediënten. U kunt ook 1 lepel suiker aan toe te voegen (optioneel). Deze rijke bosbessen smoothie heeft minder dan 300 calorieën.

6. Blueberry Twist

Bron afbeelding:

Hoe voor te bereiden?

Voeg een draai aan uw gewone blueberry smoothie met dit recept. Voeg bevroren bosbessen, vanille yoghurt, verse bosbessen en sojamelk aan de blender. Voeg lijnzaadolie en meng goed. Dit smoothie heeft een aantal calorieën van 443 die u helpt voller te houden voor een halve dag.

7. Regelmatige Watermelon Smoothie

Watermeloen heeft zeer minder calorieën en het is het beste fruit als u wilt worden totaal vet te slaan. U kunt een verscheidenheid van watermeloen smoothies elke dag voor lunch of diner.

ingrediënten:

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Mix watermeloen, vetvrije / vetarme melk en ijsblokjes in een blender, en uw gewone watermeloen smoothie is klaar.

8. Tangy Watermelon Smoothie

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Om pittige watermeloen smoothie, mix zaadloze watermeloen, citroensap of sinaasappelsap en ijsblokjes te maken. Goed mengen gedurende 2 minuten. Pittige watermeloen smoothie is klaar om te serveren!

9. Rich Watermelon Smoothie

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Om uw watermeloen smoothie rijk en smakelijk te maken, meng alle ingrediënten goed voor twee minuten. Geniet van rijke watermeloen smoothie zonder angst voor gewichtstoename

10. Blue Banana Berry Smoothie

Deze smoothie bevat slechts 140 calorieën en je kunt het vaak vervangen met uw zware maaltijden.

ingrediënten:

Hoe voor te bereiden?

Blend banaan en bosbessen in een blender totdat ze glad geworden. Voeg nu sojamelk, lijnzaadolie, ijsblokjes en psyllium zaad schil om de blender en opnieuw mengen gedurende 2 minuten.

11. Pink Banana Smoothie

Hoe voor te bereiden?

banaan en bevroren aardbeien toe te voegen aan de blender en meng goed, het toevoegen van water. Voeg nu yoghurt en jus d'orange tot roze banaan smoothie te maken. Uw kinderen zullen ook graag van deze lekkere smoothie te hebben.

12. Purple Liefde

Bron afbeelding:

Voor de kinderen die gek zijn van lekker en kleurrijke gewichtsverlies drank, deze paarse liefde gemaakt van bosbessen en aardbeien is de beste optie.

ingrediënten:

Aardbeien -1 cup

Ijsblokjes - 3

Hoe voor te bereiden?

Plaats bosbessen en aardbeien, vetvrije vanille yoghurt of magere melk en ijsblokjes in een blender en mix tot je glad en pulp-free smoothie.

13. Chocoladeschilfers Smoothie

Dit is een eenvoudige smoothie je kunt bedenken als je geen vruchten lopen thuis. Deze smoothie is rijk en smakelijk, en het heeft minder dan 450 calorieën.

ingrediënten:

Suiker - 1 eetlepel

Hoe voor te bereiden?

Meng alle ingrediënten op de juiste en je smoothie is klaar. Als je niet frambozen hebt, kun je het met slechts chocolate chips.

14. Peach Smoothie

Bron afbeelding:

Ijsblokjes - 5

Hoe voor te bereiden?

Neem 1 kopje verse perziken. Als u met behulp van bewaard gebleven perziken, kies ongezoete degenen. Blend perziken met magere melk en lijnzaadolie in een blender. Voeg 5 ijsblokjes en meng goed. Deze smoothie voegt slechts 230 calorieën aan uw dieet.

15. Orange Smoothie

Bron afbeelding:

Ijsblokjes - 5

Hoe voor te bereiden?

Neem een oranje en pak de pulp door het afpellen van de huid. Meng de oranje vruchtvlees met citroen yoghurt, ijsblokjes en lijnzaadolie in een blender. Uw heerlijke oranje smoothie is klaar om te drinken.

16. Yum Apple Smoothie

Ijsblokjes

Hoe voor te bereiden?

Meng alle ingrediënten goed deze yum appel gewichtsverlies smoothie bereiden.

17. Kiwi en Honingdauw Smoothie

Hoe voor te bereiden?

Doe alle drie vruchten (kiwi's, honingdauw en in blokjes gesneden appel) in een blender en voeg suiker, ijsblokjes en citroensap aan. Meng goed om van te watertanden smoothie te bereiden.

18. Pineapple Smoothie

Bron afbeelding:

Magere melk - 1 cup

Ice - 6 blokjes

Hoe voor te bereiden?

Zet een kopje ingeblikte ananas tit bits, een kopje magere melk en ijs in de blender en laat deze gedurende 2 minuten.

19. Soya Milk - Strawberry Smoothie

Strawberry - 1 cup

Water - 1 kopje

Hoe voor te bereiden?

Combineer alle ingrediënten in een blender tot je een gladde drankje. Dit smoothie heeft slechts 200 calorieën.

20. Chocolade Frambozen Smoothie

Ice - 6 blokjes

Hoe voor te bereiden?

Neem een kopje bevroren frambozen, een kopje sojamelk en een half kopje magere yoghurt. Meng dit mengsel goed. Voeg chocoladeschilfers en ijs blender en blijven mengen gedurende 2 minuten op deze smoothie bereiden.

Paar essentiële tips

Toevoeging van extra water of ijs om je smoothie is niet altijd aan te raden, omdat het aantal calorieën kan toenemen. Hier zijn een paar handige en effectieve tips die u moet weten om effectief gewicht te verliezen met smoothies.

Het toevoegen van extra juice aan je dikste smoothie kan mega calorieën toe te voegen. Daarom niet vruchtensap toe te voegen aan uw smoothie te dun en makkelijk te drinken te maken.

Nooit denken over het toevoegen van honing aan je smoothie in plaats van suiker. Het verhoogt het aantal calorieën van uw smoothie.

U kunt yoghurt toevoegen aan smoothie plaats van melk, om sneller gewicht te verminderen.

Verander het type smoothie u elke dag drinkt. Vasthouden aan één kan zijn tot het innemen onvoldoende voedingsstoffen. Vergeet niet uw gewichtsverlies smoothie is een maaltijdvervanger en niet een supplement.

Het is goed om uw gewichtsverlies smoothie als een pre-workout drinken in plaats van het als een post workout drank.

Vergeet nooit om de ingrediënten die u wilt toevoegen aan uw gewichtsverlies smoothie te meten; Anders kan het leiden tot een calorierijke smoothie ramp.

Vermijd gearomatiseerde yoghurt in uw smoothie als het kan toevoegen aan uw calorie-inname. De voorkeur aan vetvrije of Griekse yoghurt.

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment