Tuesday, January 5, 2016

32 Incredible gezondheid en schoonheid voordelen van Banana

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/04 /

Meestal mensen hebben een misvatting over dit prachtige fruit dat het leidt tot ophoping van vet, maar dat is niet waar. Wanneer het wordt gebruikt met melk, dan kunt u verwachten op wat gewicht te zetten. Deze gele curvy vrucht is meer dan wat iedereen denkt van. Het beste ding is dat deze vrucht is het hele jaar en is een van de meest geconsumeerde fruit in de wereld als gevolg van de lage kosten. Deze zoete, romige fruit behoort tot de Musaceae familie van planten. Het is een goede bron van vezels, mineralen en vitaminen. Afgezien van de gele kleur, bananen zijn ook verkrijgbaar in paars, roze en rode kleur. Ze hebben een lange geschiedenis van gebruik in Maleisië, India en de Filippijnen. Hoewel bananen zoete smaak, het heeft een lage impact op de bloedsuikerspiegel. Ze kunnen rauw of nadat ze gekookt worden gegeten. Variërend van maagklachten, hart-en vaatziekten tot overgewicht, kunnen bananen een verscheidenheid van ziekten te behandelen. Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van bananen.

Voordelen van de Gezondheid van Bananas

1. Treats maagklachten

Banaan bevat een probioticum genaamd fructooligosaccharide of FOS, die een goede enzymen die helpen absorberen voedingsstoffen in het lichaam, waardoor de spijsvertering te verbeteren. De aanwezigheid van pectine in banaan behandelt constipatie Ook proteaseremmers in bananen te elimineren maagzweer producerende bacteriën.

Banana heeft minder calorieën en een hoog gehalte aan oplosbare vezels, die ruimte in beslag neemt in uw maag zonder toevoeging van veel calorieën. Het maakt je voller voor lang voelen. Als gevolg hiervan, je uiteindelijk minder eten. Consumeer banaan na de lunch om je suiker verlangen te voldoen zonder de angst voor het verkrijgen van calorieën.

3. Anti-kanker

Banana is vol van anti-oxidanten die de vorming van vrije radicalen, die kanker veroorzaken, zoals nier- of colorectale voorkomen. Overrijpe bananen met donkere vlekken bevatten TNF of Tumor Necrosis Factor, die kanker bestrijdt.

4. Verbetert Vision

Zoals wortelen, bananen bevatten ook een aanzienlijke hoeveelheid vitamine A, die helpt om normale gezichtsvermogen en verbetert nachtzicht. Vitamine A bevat stoffen die het membraan rond je ogen te bewaren en brengen licht in uw hoornvlies.

5. Cures Astma

Dagelijkse inname van bananen vermindert het risico van astmasymptomen. Bananen zijn goed af met vitamine B6 en vezels dat het een goede natuurlijke remedie voor de preventie en bestrijding van aandoeningen aan de luchtwegen zoals astma maakt.

6. Voorkomt hartkwalen

Banaan is verrijkt met vitamine C, B6 en vooral kalium. Kalium helpt de normale werking van het hart, waardoor het risico op hartziekten verminderen. Ook bananen hebben weinig inhoud van sterolen vet, dat blokkeert de opname van slechte cholesterol in je lichaam. Zo beschermt uw hart van hart- en vaatziekten.

7. Voorgesteld voor diabetici

Kalium in banaan helpt de bloeddruk. Aangezien het een zoete vrucht, kunnen diabetici eet groene bananen zoals zij heeft een lage glycemische index dan een rijpe banaan. Het eten van een banaan met de maaltijden wordt beschouwd als veilig voor diabetici te zijn.

8. Anti-Depression

Depressie wordt vaak geassocieerd met lage niveaus van serotonine in het lichaam. Banaan bevat vitamine B6 en het aminozuur tryptofaan, die uw lichaam produceren serotonine helpt. Het verbetert je humeur en verlicht de symptomen van depressie

9. vermindert de zwelling

De voedingsstoffen in banaan combat zwelling in verband met zwangerschap, diabetes of andere problemen met de spijsvertering. Trouwens, het kan ook ontstoken enkel of been te behandelen. Consumptie van bananen verhindert de opbouw van vocht in het lichaam, die meestal de oorzaak van zwelling.

10. Voorkomt Osteoporose

Osteoporose ziekte en lage botdichtheid zowel optreden als gevolg van een tekort aan calcium in het lichaam. Omdat het rijk aan kalium, bananen maken een natuurlijke remedie om te gaan met dit probleem, omdat het helpt het lichaam te absorberen calcium.

13. Voorkomt Insomnia

Deze superfood helpt ook slapelozen goed slapen bananen worden geladen met magnesium en kalium, die de spieren ontspant. Ook de koolhydraten in banaan induceren gezonde slaap.

14. Controls Diarree

Dit makkelijk te verteren voedsel is ideaal voor de maag en de favoriet van elke leeftijdsgroep. Bij diarree, verliest het lichaam een van de belangrijkste elektrolyten - kalium, die kan worden teruggewonnen door het eten van een banaan.

15. Vermindert rookverslaving

Het eten verrijkt met een hoog gehalte aan vezels voelt u zich voller en de nicotine onbedwingbare trek te verminderen. Omdat het een energie-booster en stress buster, het vermindert de drang om te roken. Trouwens, het verandert ook de smaakpapillen.

16. Treats Stapels

De rijkdom van de vezel verbetert de stoelgang, waardoor helpen deals met stapels probleem Eet 1-3 rauwe bananen per dag op een lege maag, of kook en consumeren twee keer per dag.

17. Helpt bij Weight Gain

Ja, deze magische fruit kan u helpen verliezen evenals gewichtstoename Bananas in combinatie met melk maken het een perfecte dieet op gewicht als de melk bevat eiwitten en banaan bevat suiker. Dus, onder andere banaan shakes in uw dagelijkse voeding om de gewenste schaal te bereiken wanneer u stap op de weegschaal volgende keer.

Schoonheid Voordelen van Banana

19. Tones Skin

Geladen met kalium, vitamine C en E, bananen toe te voegen aan de gloed van uw huid. Meng de helft van een rijpe banaan met 1 eetlepel sandelhout poeder. Wassen met lauw water na 20 minuten.

20. Treats Droge huid

Hydraterende eigenschappen van bananen hydrateren droge huid samen met het maken het zacht en soepel. Vitamine A daarin herstelt de beschadigde en doffe huid. Spread geprakte rijpe banaan op je gezicht en afwassen na 20 minuten.

21. Anti-Aging

Banana fungeert als een natuurlijke Botox. Het voorkomt rimpels en fijne lijntjes. Solliciteer mengsel van 1 geprakte banaan, 1 theelepel sinaasappelsap en 1 theelepel yoghurt. Consistente toepassing van dit masker zal je huid jong en stralend.

22. Mend gebarsten hielen

Solliciteer pulp van rijpe bananen op je voeten. Afspoelen na 10 minuten. Anti-bacteriële en hydraterende eigenschappen van bananen te genezen uw gebarsten hielen effectief waardoor ze zacht en glad.

23. Vermindert Ogen Wallen

Iedereen kan dit probleem van gezwollen ogen gezicht, maar bananen zijn 1 stop oplossing om zich te ontdoen van. Het enige wat je hoeft te doen is wrijven bananenschil of halve geprakte banaan rond je gezwollen ogen en spoel na 20 minuten.

24. Gevechten Haaruitval

Banana heeft veel vitamine B, vezels, magnesium en pectine, die haar gezond houdt en voorkomt haaruitval. Breng een mengsel van bananen en yoghurt op je hoofdhuid en spoel af na 15-20 minuten om het probleem van het haarverlies te verminderen

26. Anti-Acne

Bananenschillen zijn ook zeer nuttig. Het toepassen binnenkant van bananenschillen direct op uw huid vermindert ontsteking. U kunt ook gebruik maken van een gezichtsmasker gemaakt met geprakte bananen, honing en kurkuma om zich te ontdoen van acne. Gebruik deze remedie om getuige te zijn smetteloze huid.

27. huid reinigt

Bananen zijn rijk aan kalium en vitamine A, ze maken een uitstekende natuurlijke reiniger. Maak een mengsel van geprakte banaan en kristalsuiker. Gebruik deze op het gezicht en de hals als een scrub om de huid te exfoliëren krachtdadig.

28. Anti-Roos

Maak een mengsel van banaan met 1 eetlepel olijfolie en citroensap en een paar druppels honing. Massage met dit mengsel op de hoofdhuid voor 45 minuten; afspoelen met water. Dit zal roos en jeuk te verlichten van je hoofdhuid.

Overmaat van olie geeft een vette uitstraling aan uw huid. Banaan met honing en citroensap verwijdert overmatige talgproductie van uw gezicht. Meng geprakte banaan met een eetlepel melk en 1 eetlepel van haver. Gebruik dit als een scrub om verfrist en olievrije huid te krijgen.

30. Verminderen Rimpels

Deze wonderbaarlijke vrucht doet wonderen voor rimpels. Wrijf bananenschillen op de fijne lijnen gedurende 15 minuten per dag om getuige te zijn jeugdige huid. Herhaal dit voor enkele weken om de merkbare resultaten te krijgen.

31. Bleekt Teeth

Je kunt beter goedkope en natuurlijke manier om je tanden witter niet vinden. Dit is uitgegroeid tot de nieuwste trend. Wrijven, het binnenste deel van een bananenschil tegen je tanden, voor het bekleden van een laag van de pasta. Afspoelen na 10 minuten.

32. Treats Wratten

Bananenschil heeft de potentie om wratten te behandelen. U kunt wratten natuurlijk behandelen door wrijven de bananenschil op het getroffen gebied voor 10-12 minuten elke nacht. Doe dit voor 1-2 weken de tijd om de beste resultaten te zien.

15 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment