Monday, January 4, 2016

17 Remedies Easy Home Voor ingegroeide teennagel verwijderen

Bron afbeelding: /wikipedia/commons/f/ff/Removal_of_an_ingrown_toenail.jpg

Voelt u ondraaglijke pijn in je tenen als je schoenen te dragen, en het is als gevolg van een ingegroeide teennagel? Ingegroeide teennagel (medisch genoemd als ingegroeide nagel) is een aandoening als teennagel groeit zijwaarts als gevolg van druk en doorboort de huid en begint er steeds meer. Het kan worden veroorzaakt als gevolg van onjuiste snijden van teennagel, erfelijkheid, het dragen van strak zittende schoenen, of een ernstig letsel op de teen. Deze aandoening is meestal ervaren in de mensen met grotere tenen en dikke nagels, en haar fundamentele symptomen zijn pijn, zwelling en roodheid rond de teen, gele pus en overgroei van de huid rond de teen. Hier hebben we enkele ingegroeide teennagel thuis behandelingen. Geef ze een keer te proberen.

Home remedies voor Ingegroeide teennagels

1. Warm Water

Geniet van je voeten in het lauwe water. Laat het geweekt gedurende ongeveer 20 minuten per dag om de pijn te verlichten en de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën. Deze oplossing maakt ook de nagels zacht en behandelt een besmet ingegroeide teennagel.

2. Katoen

Het is een van de belangrijkste stappen voor de ingegroeide teennagel genezen thuis. Het enige wat je hoeft te doen is roll katoen in een dunne pit en plaats deze tussen de teen huid en nagels. Het kan een beetje pijn, maar in eerste instantie is zeer behulpzaam. Deze remedie kan ongeveer 10-12 dagen duren om het probleem te genezen.

3. Lemon

Koppelverkoop een stukje citroen rond de teen zal helpen bij het bestrijden van infecties en bacteriën. Neem een schijfje citroen en bind het met de hulp van bandage rond de teen. Laat het 's nachts. De zure aard van de citroen is een effectieve ingegroeide teennagel.

4. Kaliumpermanganaat

Kaliumpermanganaat is een uitstekend ontsmettingsmiddel, en het zal je tenen en voeten schoon te houden. In een emmer water, voeg een zeer kleine hoeveelheid van kaliumpermanganaat. Geniet van je voeten in het voor ongeveer 15-20 minuten.

NB - Deze remedie zal uw voeten maken een beetje bruin, maar houd ze kiemvrij.

5. Epsom Salt

Epsom zout is zeer nuttig in het maken van de huid zachter. Ontbinden Epsom zout in een emmer vol water en genieten van je voeten in het voor ongeveer 20 minuten geregeld.

6. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide is een must huis remedie te proberen voor een ingegroeide teennagel. Het helpt om de huid soepel, zodat u de nagel kan snijden zonder enige moeite. Het heeft ook antiseptische eigenschappen die u uitstel van de pijn. Duurt ongeveer een half kopje van waterstofperoxide en meng dit in een emmer water. Dompel je voeten in het voor 30 minuten op de dagelijkse basis.

7. Vicks Vaporub

Vicks Vaporub kan u helpen de ingegroeide teennagel te genezen. Verrast? Maar het is waar. Indien toegepast en regelmatig ingewreven op de teennagel, zal het genezen van de pijn sneller en houden ook de nagel gehydrateerd en zachter.

8. Apple Cider Vinegar (ACV)

Apple cider azijn is een grote hulp bij de behandeling van de huid-gerelateerde infecties en ontstekingen. Het kan ofwel worden aangebracht of ingeslikt. Toe te passen, kunt u direct wrijf het op de huid, of u kunt uw voeten weken in een emmer met water en een eetlepel van ACV.

Als alternatief, meng een theelepel ACV met een beetje honing. Consumeer dit mengsel dagelijks om zich te ontdoen van een ingegroeide teennagel te krijgen.

9. Alcohol

Alcohol is een andere foolproof oplossing voor het effectief genezen van ingegroeide teennagel. U kunt zich te ontdoen van de pijn alleen door het toepassen van een beetje alcohol met de hulp van katoen. Het zal het gebied rond de nagel zachter te maken.

10. Kamfer

Met behulp van kamfer is een prachtig middel om te gaan met het probleem van een ingegroeide teennagel. Meng een kleine hoeveelheid kamfer in coconut of kaneel olie en breng het elke avond om het probleem binnen een paar dagen genezen.

11. Onion

Ui is een ander middel dat helpt de behandeling van een ingegroeide teennagel. Snij een ui in de helft. Wrijf het op het getroffen gebied om de groei ontsteking remmen.

12. Kurkuma

Kurkuma heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen. U kunt een pasta bereid uit kurkuma poeder en mosterd olie op de ingegroeide teennagel toe te passen. U kunt ook genieten van je voet in lauw water met kurkuma poeder. Het zal het probleem snel te genezen.

13. Ginger

Het verspreiden van de gember pasta op de getroffen teennagel is een van de beste remedies. U kunt zelfs het toepassen van een mengsel van sesamolie, gember olie en cayennepeper aan de ingegroeide teennagel te genezen.

Kruiden Remedies te genezen ingegroeide teennagel

14. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een natuurlijke ontsmettingsmiddel, evenals een zeer goede bevochtigingsmiddel. Een regelmatige massage van de olie op de geïnfecteerde teen helpt de pijn en zelfs doodt alle bacteriën. Voor het beste resultaat, 3-4 keer per dag toe te passen.

15. White Flower Oil

Deze olie wordt bereid uit verschillende kruiden oliën zoals pepermuntolie, eucalyptusolie, en lavendelolie. Met het oog op het opruimen van de infectie, massage een paar druppels olie op de ingegroeide teennagel.

16. Aloe Vera

Aloë vera is gebruikt om huid-gerelateerde kwalen eeuwen. Regelmatige toepassing van aloë vera gel op de teennagel verzacht de pijn en verhelpt een ingegroeide teennagel.

17. Essentiële oliën

Zachtjes te wrijven een mengsel van lavendel en tea tree olie op het getroffen gebied zal ondersteunen bij het verminderen van de bacteriële infectie en het stoppen van de groei van ingegroeide teennagel.

Als alternatief kunt u een mengsel van olijfolie en oregano olie toe te passen op de teen om de pijn te helen. Het is een uitstekende thuisbehandeling voor ingegroeide teennagel.

do's

Was uw voeten met zeep en water 3-4 keer per dag.

Goede hygiëne voet moet worden bewaard, zodat de infectie niet meer groeien.

Draag comfortabele en open schoenen, zodat het niet meer pijn.

Eet een goed dieet bestaande uit vitaminen en eiwitrijke groenten en fruit aan uw teennagel gezond te maken.

Wrijf goede kwaliteit vochtinbrengende crème op het getroffen gebied. Het kalmeert het gebied en maakt het zachter, zodat de ingegroeide nagel gemakkelijk kan worden gesneden.

Wrijven antibiotische zalf of crème op de geïnfecteerde teen zal alle bacteriën te doden en uiteindelijk stoppen met de infectie zich verder verspreidt. Bedek het met een pleister om extra bescherming te bieden.

Dont's

Vergeet niet een pedicure niet te nemen wanneer het hebben van een ingegroeide teennagel.

Niet trim de nagel te kort. Als u een diabetespatiënt bent, probeer dan niet om de nagel direct bezuinigen op uw eigen omdat het een veel pijn kan veroorzaken.

Vermijd suikerhoudend voedsel.

Vermijd het dragen van kleurrijke sokken als de kleurstoffen gebruikt in kousen kan de situatie verergeren.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

23 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment