Saturday, January 2, 2016

73 Aphrodisiac Foods Voor een verbeterde seksuele Vitality

Op zoek naar dingen die kunnen kruid omhoog uw seksleven en bles uw slaapkamer met romantiek? We zijn zo verstrikt in onze dagelijkse stressvolle levensstijl die sex glijdt bijna uit onze geest. Niettemin fysieke intimiteit is zeer belangrijk voor een gezonde relatie en voor goede gezondheid. Bovendien, zinnelijke bevrediging is een onderdeel van de menselijke ervaring. Eeuwenlang, een aantal voedingsmiddelen worden verondersteld om afrodisiacum eigenschappen die bijdragen aan het stimuleren seksueel verlangen te hebben. Ze verhogen de bloedstroom en het verminderen van stress-niveau. Probeer de volgende aphrodisiac voedingsmiddelen:

1. Arugula

Deze lommerrijke groene groente werd intensief gebruikt door de oude Romeinen. Het heeft aphrodisiac eigenschappen en bevordert ook de spijsvertering. Voeg wat rucola in groene salades.

2. Anijs

Dit is vooral voor meisjes. Het heeft een zoete drop-achtige smaak die vrouwelijke seksuele kracht wekt.

3. Amandelen

Amandelen worden gebruikt sinds eeuwen om de vruchtbaarheid te verhogen. De zoete geur van amandelen werkt als een seksueel lokmiddel.

4. Avocado

Deze vrucht was een van de meest bekende afrodisiacum voedsel in de oude Azteekse tijden. Zelfs de avocado boom werd Ahuacuatl genaamd "wat zich vertaalt naar testikel boom." Snij een halve avocado in plakjes en eten. U kunt ook eten als een onderdeel van de salade.

5. Asperges

U kunt dit voorjaar groente toe te voegen aan uw dagelijkse salade, want het verhoogt de circulatie in het urogenitale systeem, daarmee verhoogt het seksuele verlangen.

6. Artisjokken

Artisjokken worden verondersteld om het uithoudingsvermogen en verlangen te verhogen. Ze zijn gevuld met verschillende gezonde antioxidanten en zouden lekker van smaak zijn.

7. Banana

Bananen zijn rijk aan magnesium, kalium, en vitamine B. Daarnaast heeft ook bromelia enzym en de gecheleerde mineralen waarvan gezegd wordt dat de mannelijke libido verbeteren.

8. Beets

Het wordt geloofd door vele oude Romeinen die bieten en hun sap te bevorderen romantische en hartstochtelijke gevoelens. Ze bevatten borium dat helpt bij het verhogen van de niveaus van geslachtshormonen in het menselijk lichaam.

9. Cinnamon

Kaneel heeft een aantal anti-inflammatoire eigenschappen die normaliseren bloedsuikerspiegel. Neem een glas warme amandelmelk. Strooi deze opwarming spice erover en drinken.

10. Cayenne Pepper

Een snuff gemaakt van cayennepeper stimuleert de seksuele drift. Zorg ervoor dat je niet een overdosis het.

11. Wortelen

Eet veel wortelen mocht vitaminen die verantwoordelijk zijn voor de productie van geslachtshormonen bevatten.

12. Chili Peppers

De capsaïcine aanwezig in chili peppers verhoogt de bloedstroom en warmt het lichaam die seksueel verlangen opwekt. Strooi cayenne op avocado's, of u kunt ook een kleine hoeveelheid van het toe te voegen in roerbakgerechten en soepen.

13. Coconut Water

Het water gefilterd uit kokosnoot fungeert als een metabolisme booster die de bloedstroom verhoogt in ons lichaam, waardoor het fungeert als een afrodisiacum.

14. Koriander

Behalve als een slijmoplossend en anti-inflammatoir middel, koriander bezit ook afrodisiacum. Strooi een kleine hoeveelheid gemalen koriander in guacamole. Als alternatief, kunt u deze ook toevoegen aan soepen.

15. Selderij

Deze aromatische en krokante groenten voegt een unieke smaak aan stoofschotels en soepen. Het heeft verschillende essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een geweldig seksleven, en bevat ook 2 chemicals- androstenol en androsterone 'die bekend seksuele lokstoffen zijn.

16. Caviar

Zink bevat die de vorming van testosteron stimuleert. Het maakt zowel vrouwen als mannen seksueel energiek en houdt ze gaan voor lange nacht.

17. Chocolade

Pure, donkere chocolade hebben fenylethylamine (PEA), die de soortgelijke hormoon dat door het lichaam worden vrijgegeven tijdens de seks stimuleert. U kunt een low-suiker, veganistische pure chocolade te proberen.

18. Kaas

Kaas bevat PEA dat wil zeggen fenylethylamine; Het geeft de vergelijkbare hoeveelheid hormonen die je lichaam produceert tijdens de geslachtsgemeenschap. Het verhoogt ook je seksuele verlangen.

19. Cardamom

Cardamom - de koningin van specerijen heeft een exotische geur die helpt wekken romantische gevoelens. Het verhoogt de bloedstroom, die eigenlijk neer op haar lustopwekkende eigenschappen. U kunt een thee te bereiden door het toevoegen van gemalen kardemom; of anders, kunt u deze strooi over een soep of roerbakken.

20. Champagne

Champagne wordt beschouwd als een drankje van de liefde "die mensen aangeschoten maakt. Zorg ervoor dat u niet te veel drinken.

21. Dadelpalm

Drink palmwijn voor het verhogen van seksueel verlangen. Voor betere resultaten, kunt u de voorbereidingen van hennep, nachtschade, of opium toe te voegen.

22. Vijgen

Deze zoete smaak fruit wordt gekletst te worden geassocieerd met seksualiteit, en een open figuur wordt gezegd dat de vrouwelijke geslachtsorganen te imiteren. Besprenkel het geheel met honing aan de lustopwekkende eigenschappen van vijgen te verbeteren.

23. Foie Gras

Dit extravagant exotisch voedsel bevat voldoende hoeveelheid zink en ijzer om de zenuw gevoeligheid en de bloedcirculatie te verhogen. Dit maakt het een zeer stimulerend afrodisiacum voedsel.

24. Guava

Guaves zijn een uitstekende bron van vitamine C en aan te moedigen langdurige verleiding.

25. Knoflook

Knoflook is verrijkt met allicine, die de doorbloeding verbetert in ons lichaam, waardoor de seksuele energie en uithoudingsvermogen te vergroten. knoflook toevoegen in uw dagelijkse maaltijden of u kunt ook direct eten teentjes knoflook (in het geval je de smaak).

26. Ginger

Gember versterkt de bloedsomloop en lichaamstemperatuur. Dus, kruid omhoog uw seksleven. gember toe te voegen in uw dagelijkse thee of u kunt toevoegen aan roerbakgerechten.

27. Goji bessen

Deze lekkere kleine noppen bevatten een aantal essentiële vitaminen die de productie van testosteron en sperma verhogen. Bovendien, ze veranderen ook stemmingen en te helpen bij een betere seksuele opwinding.

28. Ginseng

Ginseng wordt gezegd dat je vullen met passie en verlangen. Het stabiliseert hormoonspiegel en initieert seksuele aantrekkingskracht.

29. Groene bladgroenten

Inclusief verse bladgroenten in uw dagelijkse voeding zoals ze zijn bronnen van ijzer, zink en andere essentiële vitaminen die uw seksuele macht te verbeteren. Deze groenten bevatten spinazie, bloemkool, broccoli, enz.

30. Hemp

Deze magische ingrediënt is geacht om de seksuele gezondheid te stimuleren. Extracten bereid uit haar sap en zaden bevatten voldoende hoeveelheid enkelvoudig onverzadigde vetzuren en essentiële oliën die helpen bij het spannende seksuele ervaring.

31. Honey

Inname van biologische rauwe honing helpt bij de productie van testosteron, waardoor de seksuele begeerte verder toeneemt. Voeg een beetje honing te zoeten van uw thee.

32. Matico

Voeg dit kruid in verpletterde formulier om uw thee. Bovendien kan Matico peper ook worden gebruikt in andere recepten.

33. Maca Roots

Het wordt beschouwd als een van de meest krachtige afrodisiacum voedingsmiddelen. Het verhoogt libido en seksueel sterkte. Maca Roots vitaliteit levensmiddelen, alsmede vergroten functionaliteit en immuniteit van het lichaam.

34. Mushroom

Champignons worden beschouwd als een uitstekende aphrodisiac te zijn, maar je moet niet te veel inname van hen.

35. Nootmuskaat

De opwarming eigenschappen van nootmuskaat wekken seksueel verlangen. Voeg een kleine hoeveelheid van de nootmuskaat aan uw dagelijkse thee.

36. Oysters

Dit voedsel is populair onder de mensen voor escalatie van vleselijke verlangens. Ze hebben een hoge zinkgehalte, die libido verhoogt evenals helpt bij de productie van sperma. Ruwe oester samen met een glas gekoelde champagne wordt beschouwd als een echt romantische maaltijd.

37. Oat

Haver wordt beschouwd als een indirecte seksuele stimulans. Het versterkt ook het zenuwstelsel, voornamelijk tijdens de depressie, vermoeidheid, zwakte en nerveus. Haver is nuttig bij de behandeling van seksuele dysfunctie, vooral in omstandigheden waarin een uitgeput zenuwstelsel een belangrijke rol speelt.

38. Zaden van de pompoen

Consumeren geroosterde of ruwe pompoenpitten door besprenkeling op salades. Ze worden geladen met zink, dat een uitstekende ingrediënt voor het verbeteren seksleven.

39. Pijnboompitten

Pijnboompitten zijn gebruikt sinds middeleeuwen om te voorzien van de seksuele uithoudingsvermogen aan mannen. Het is bedeelden in zink, dat een essentieel bestanddeel voor de productie van testosteron. Neem wat pijnboompitten en maal ze samen met knoflook, basilicum en olijfolie om een heerlijke pesto te maken.

40. Pineapple

Ananas is een traditionele manier om impotentie te genezen. In principe is een goede bron van mangaan is essentieel voor seksuele gezondheid, vooral voor mannen. Een tekort aan mangaan veroorzaakt een gebrek aan sperma en verlies van libido. Daarnaast biedt tevens thiamine aan het lichaam, waarbij de energie voor de beste libido biedt.

41. Granaatappels

De zaden van deze heerlijke en sappig fruit helpt bij het verbeteren van de bloedstroom en worden verondersteld om genitale gevoeligheid te verhogen.

42. Red Wine

Drink één of twee ounces van rode wijn. Het verhoogt de bloedstroom, samen met het verstrekken van ontspanning en het verlagen van de remming. Zorg ervoor dat je niet overdrijven.

43. Frambozen

Deze sappige rode vrucht is een perfecte een om het libido te verhogen. Het werkt wonderen wanneer gedompeld in gesmolten chocolade.

44. zeegroenten

Zeeplanten hebben vitamine B1 en B2, die de productie van geslachtshormonen helpen. Ze zijn ook goede bronnen van selenium, jodium, mangaan en de stemming en metabolisme beïnvloeden.

45. Aardbeien

Deze vrucht is een goede bron van vitamine C. De prikkelende geur evenals de delighting smaak maakt ze een van de meest krachtige afrodisiacum voedingsmiddelen. Dus, eet veel aardbeien en al snel zul je geobsedeerd door een overstroming van de passie.

46. Saffron

Deze uiterst exotische specerijen slaat de vlam van de seksuele passie. Voeg het toe aan de melk opwarmen en drink het om de seksuele begeerte te intensiveren.

47. Salmon

Zalm is een goede bron van omega-3 vetzuren, die helpt bij de juiste glandulaire ontwikkeling en aldus verhoogt stimulatie. Eet wat zalm sushi samen met een glas wijn en geniet ervan!

48. Sweet Potato

De overmatige consumptie van zoete aardappel stimuleert vrouwen sex drive. Het bevat zetmeel, suiker en andere stoffen die soortgelijke effecten als die van sommige geslachtshormonen hebben.

49. Truffle

Deze schimmel heeft een scherpe smaak, samen met een afrodisiacum reputatie die kan worden herleid tot de Romeinse tijd. Het aroma wordt gekletst om androstenon dat de andere sekse aantrekt imiteren. Als je niet kan veroorloven, probeer dan paddestoelen.

50. Watermeloen

Dit lekkere vrucht is rijk aan citrulline. Het opent de bloedvaten en dus, versnelt de bloedsomloop, die seks opwinding verhoogt.

51. Asafoetida

Het wordt beschouwd als de beste afrodisiacum in Tibetaanse geneeskunde. Gebruik 300 tot 1000 mg van het voor goede seksuele voedsel.

52. Ashwagandha

Dit kruid is op grote schaal gebruikt voor de afgelopen drie duizend jaar en is opvallend effectief. Het is een energie tonic die in staat versterking van het lichaam, verbetering vruchtbaarheid, libido en seksuele potentie. Het is niet-irriterend en veilig te consumeren, en zal niet meer dan iemand seksueel te stimuleren.

53. Basil

Probeer dit kruid voor het opwekken van duurzame erecties. Strooi er wat gehakte, verse basilicum bladeren op een zelfgemaakte groentesoep of ouder tomaten. Het voegt de smaak in uw maaltijden. Bovendien verhoogt ook de hartslag en bevordert de bloedstroom, die menselijke verlangen toeneemt.

54. Betel Palm

De zaden van betelpalm bevatten alkaloïden, waarin een aantal stimulerende effecten op het lichaam.

55. Kruidnagel

Met behulp van kruidnagels als olie of toe te voegen als specerij, heeft een sterke antiseptische en stimulerende eigenschappen.

56. Calamus

Voor het stimuleren van geslacht, algemeen hoge doses calamus aanbevolen. Neem kruidenbad met calamus om de erotische verlangens stimuleren.

57. Damiana

Dit is een van de meest bekende seksuele tonics. Doe het extract van damiana in water; of anders, kunt u ook toevoegen in alcohol. Het is in wezen een-stemming heffende aromatische kruid dat een ontspannen gemoedstoestand induceert en helpt kalm angst. Het wordt nuttig geacht bij depressie en angst zijn de redenen voor het ontmoedigen van de seksuele opwinding.

58. Dita Seeds

De zaden van DITA worden gebruikt voor het vertragen orgasme en betere erectie. Het bevat alkaloïde chlorogenin, die zijn krachtige stimulerende gevolgen voor genitaliën heeft.

59. Durian

Deze romige vruchtvlees heeft een zeer sterke afrodisiacum effect.

60. epena

Gebruik rook of snuff gemaakt van de zaden van epena. Dit geneesmiddel wordt algemeen gebruikt door mannen om seksuele kracht te verhogen.

61. Ephedra

Tea bereid uit dit kruid helpt te roepen opvallende, lange orgasmen. Drink deze thee te toon en voeden de voortplantingsorganen.

62. Gingko Biloba

Dit kruid is gunstig voor wekken erotische gevoelens. Brew een kopje gingko biloba thee en drink het dagelijks geslachtsorganen te versterken.

63. Eurycoma Longifolia (Long Jack)

Dit kruid heeft een aantal helende eigenschappen. Het wordt beschouwd als een afrodisiacum en een libido booster die de mannelijke potentie en seksuele drift kunnen bevorderen. Het stimuleert de endogene productie van testosteron en minimaliseert de niveaus van metabolisch inactieve testosteron.

64. Muira puama

Dit kruid wordt vaak genoemd als krachtige hout ". Het stimuleert het seksuele verlangen en verbetert erectiele functie. Het verhoogt ook de bloedstroom naar het bekken en verhoogt de productie van geslachtshormoon.

65. Nettle

Tea bereid door brandnetelbladeren induceren langdurige passie. Om deze thee te bereiden, combineer 2-3 theelepels gedroogde brandnetel bladeren in 1 kop heet water. Laat het steil voor ongeveer 10 tot 15 minuten en drinken. Als alternatief kunt u ook 1-2 ounces van brandnetel blad sap 3 keer per dag.

66. Saw Palmetto

Neem deze fruit rechtstreeks, hetzij in de vorm van gefermenteerde sap. Het bevordert de bloedcirculatie in de genitaliën. Saw Palmetto bessen zijn vooral bekend voor het behoud van gezondheid van de prostaat van de mens en voor het genezen van de problemen in verband met prostaatvergroting.

67. Zonnebloem

De bloemblaadjes van zonnebloem kan worden gebruikt om thee te bereiden. Het bevat vitamine E die seksueel stimulerend effect heeft. U kunt ook koken verse blaadjes in de olie en eten ze na het toevoegen van peper en zout.

68. Dragon

Dragon wordt beschouwd als een warming kruid "die verhoging lichaamswarmte helpt. Het wordt erkend als de meest spraakmakende afrodisiacum over de hele wereld.

69. Vanilla

De zoete geur van vanille aanzet tot seksuele passie. Zodra de vanille specked hap raakt de tong, de emotie klier springt in actie en dus een beroep doet op de seksuele gevoelens. Giet wat vanille druppels in het badwater en baden met het voor effectieve resultaten.

70. Wood Rose

De zaden van hout steeg bevatten ergoline en indoolalkaloïden lysergic acid amide dat afrodisiacum effect te veroorzaken.

71. Duizendblad

Dit kruid is gebruikt als een stimulerend middel. Kauw het ruw stam van duizendblad; of anders kunt u ook thee bereiden en drink het een paar uur voor de geslachtsgemeenschap.

72. Ylang-ylang

Dit kruid verhoogt de erotiek en traktaties frigiditeit en impotentie. De olie is verrijkt met een aantal essentiële vetzuren en onderdelen. Wanneer gemengd met kokosolie, verandert het in een zeer erotische body lotion.

73. Yohimbe

Vooral yohimbe bevordert potentie in mensen. Het is een uitstekende aphrodisiac en kan de behandeling van impotentie en frigiditeit. Er kan een aantal bijwerkingen, maar als je in staat bent om het te tolereren zijn, zult u zeker ervaren zeer erotisch gevoel.

1 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment