Saturday, January 2, 2016

13 Home Remedies To Get Rid van Groundhogs

Bent u bang dat het zien van grote holen, tekens van de klauwen aan fruitbomen en scheurde plantages in uw tuin of erf? De reden achter al deze chaos kan de groundhog zijn. Groundhogs (bosmarmotten) knabbelen groenten en groene planten in uw tuin en zet maanden van uw harde werk in het onzin. Groundhogs kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door hun onderscheidende kenmerken, zoals bruine kleur, gebogen klauwen, harige lichaam en pluimstaart. Ze zijn een look-alike van de eekhoorns, maar een beetje groot in omvang. Deze tuin indringers zijn het meest actief tijdens de ochtend en middag. Ze graven ongeveer een voet breed en diepe kuilen maken van uw tuin ziet er vreselijk uit. Hier zijn enkele van de beste natuurlijke home remedies om zich te ontdoen van groundhog krijgen.

Groundhogs Repellent Home Remedies

1. Sudsy Ammoniak

Op een zonnige dag, neem 2½ kopjes schuimend ammoniak en giet het in het hol door groundhogs. Groundhogs zal uit het gat komen. Als ze daar nog steeds verblijven, herhaal het proces na één dag.

Als alternatief, als schuimende ammoniak niet beschikbaar is, kunt u mixen een kwart glas water, 2 eetlepels afwasmiddel en 2 kopjes van de reguliere ammoniak, en giet het in het gat.

NB - Draag handschoenen tijdens het gebruik van deze remedie.

2. Havahart Trap

Groundhogs raken makkelijk aangetrokken tot blaadjes sla en fruit zoals appels, die val moeiteloos te helpen deze knaagdieren. Leg een stukje van de genoemde food items in een Havahart en bewaar deze op een afstand van het hol. Wacht even totdat de groundhog wordt gevangen.

Let op: In sommige delen, kan het illegaal zijn om de activiteit te doen. Daarom wordt aangeraden om de lokale wetten eerst controleren.

3. Elimineert de Lokstoffen

Omdat voorkomen beter is dan genezen, dus verwijderen dingen zoals omgevallen bomen, rock palen en houtstapels van uw tuin. Struiken en kleine planten trekken ook de groundhogs; Daarom snij ze van tijd tot tijd.

4. Krijg een Hond

Temmen van een hond is een van de makkelijkste manieren om zich te ontdoen van groundhogs. Als groundhogs zijn bang van de honden, zullen ze niet uw grondgebied te betreden. Veel van de plassen en blaffen zal hen dwingen om het leefgebied te verlaten als gevolg van irritatie.

5. Mud

Het is een andere goede groundhogs afschrikkende thuis te verhelpen. Het enige wat je hoeft te doen is vul het hol met modder opnieuw en opnieuw. Het kan een vermoeiende en langzaam proces zijn, maar op het einde, zal de bosmarmot uitgeput te krijgen en verlaat de ruimte.

6. Knoflook

Bosmarmot raakt geïrriteerd door vreemde en penetrante geur, en dit leidt hen naar leegstaande het hol. Crush enkele teentjes knoflook en verdeel de pasta op het getroffen gebied.

Als alternatief kunt u strooi er wat knoflook poeder op het gebied.

7. Fencing

Schermen kan uw tuin te beschermen tegen verdere schenden van groundhogs. Zodra deze knaagdieren vertrekken uw tuin, zet hem vast met een omheining, zodat ze niet terug te komen.

8. Plant een bron van voedsel Buiten

Het planten van een aantal van hun favoriete bron van voedsel planten buiten of in een aparte ruimte zal u helpen te ontdoen van hen gemakkelijk. Ze zullen worden aangetrokken naar deze en zal uw tuin niet beschadigen.

9. Talkpoeder

Strooi talkpoeder op de grens van de tuin en in de gaten van de groundhogs, om zich te ontdoen van hen te krijgen.

10. Pepper

U kunt hete pepperspray te gebruiken voor het opspannen van de groundhogs uit uw achtertuin.

11. Fumigatiediensten

Begassing is een andere beste anti-knaagdier verhelpen. Het wordt uitgevoerd met behulp van een gaspatroon meestal gevuld met koolmonoxide. Probeer deze op het hol waar ze zich verbergen, maar in de zomer seizoenen.

Opmerking: Het kan illegaal in sommige staten zijn, dus controleer uw lokale wetten eerst.

12. Human Hair

Groundhogs hebben meer kans om de geur van mensen haten. Het is een van de makkelijkste manieren om zich te ontdoen van groundhogs. Neem wat menselijk haar en bestrooi ze rond uw tuin. Zij zullen geïrriteerd met de geur te krijgen en laat de plaats in een dag of twee.

13. kattenbakvulling

Doe gebruikte klei kattenbakvulling in het gat van de groundhog. Maak het modderig door toevoeging van water. Bedek het met vuil en stokken.

do's

Neem contact op met de lokale wetgeving voordat met behulp van een van de genoemde remedies.

Ontdek het favoriete voedsel van de groundhogs en gebruik ze als lokaas.

Doe regelmatige reiniging en onderhoud van het gazon.

Dont's

Na de groundhog vangen, niet doden, in plaats daarvan laat het op de rand van de stad of ver weg.

29 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment