Saturday, January 2, 2016

16 gezondheid en schoonheid voordelen van Broccoli

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/05 /

Als je een goede huid en een betere gezondheid wilt, dan moet je hoofd naar je lokale groentemarkt en koop wat broccoli. Deze bladgroente van de kruisbloemige familie is rijk aan vitamine A, K, C, B6 en E, voedingsvezels, kalium, selenium, foliumzuur, mangaan, tryptofaan en fosfor. Het heeft ook een aantal organische verbindingen zoals phytonutrient, glucosinolaten, flavonoïden, en verschillende andere antioxidanten die u helpen fit te blijven. Hoofdzakelijk drie types van broccoli worden gevonden, en de meest voorkomende is Calabrese broccoli. De andere twee zijn - paarse bloemkool en sprouting broccoli meestal te vinden in Europa en de mediterrane landen. Het grootste deel dat wordt gegeten is de bloem hoofd van de broccoli. U kunt ondiepe gebakken broccoli of eten rauw of gekookt. De beste manier om de broccoli consumeren in de vorm gestoomde zodat alle voedingsstoffen van de plantaardige intact blijven.

Voordelen van de Gezondheid van Broccoli

1. Cancer Voorkomt

Het is bewezen door de onderzoekers dat door het consumeren van 2 porties van broccoli elke dag, kunt u het risico op verschillende vormen van kanker (darmkanker, maagkanker, rectale kanker, longkanker) te verminderen met 50%. Broccoli heeft indolen en sulforafaan, dat kankerverwekkende eigenschappen te hebben en te helpen borst-, baarmoeder-, en huidkanker te voorkomen.

2. Goed voor Heart's Health

Broccoli vetzuren, vezels en vitamine C en K, die de bloedstroom reguliere houdt. Het helpt zelfs verwijderen van de slechte cholesterol en beschermt de bloedvaten wordt beschadigd. Een dieet bestaande uit broccoli vermindert de kans op hart beroerte en een hartaanval.

3. Helpt bij de spijsvertering

Aangezien broccoli zit vol met vezels, maar vlakt het verteringsproces. Het bevat sulforafaan die Helicobacter pylori (bacteriën in het maag) voorkomt vastklampen aan de wanden van de buik. Broccoli houdt een opgeblazen gevoel en constipatie op de baai.

4. Gezond Vision

Broccoli heeft een zeer goede hoeveelheid vitamine A en beta-caroteen daarin aanwezige, die helpen de retina het licht absorberen gemakkelijk. Een kopje broccoli dagelijks vermindert het risico van cataract en verbetert uw gezichtsvermogen.

5. ontgiftende Agent

Broccoli, vezelig van aard zijn, bevordert het proces van eliminatie van de toxiciteit van het lichaam. Glucoraphanin, gluconasturtiine en glucobrassicine in broccoli ontgiften van het lichaam en houd het in het roze.

6. Houdt de botten sterk

Broccoli zit vol met tal van gunstige verbindingen; calcium is een van hen. Broccoli biedt u meer calcium dan andere zuivelproducten, die op zijn beurt voorkomt osteoporose en houdt de botten gezond. Het is ook gunstig bij het voorkomen van osteoartritis.

7. Voorkomt Anemie

Broccoli is goed-off in ijzer, zodat helpt de behandeling van bloedarmoede Het verhoogt de productie van rode bloedcellen en vergemakkelijkt de vlotte doorstroming van zuurstof door het lichaam.

8. Versterkt het immuunsysteem

Om te vechten tegen een ziekte, moet men een goed immuunsysteem. Regelmatige consumptie van broccoli biedt vitamine C, beta-caroteen, en verschillende soorten vitaminen en mineralen zoals selenium, koper, zink en fosfor. Al deze versterking van het weerstandsvermogen van het lichaam.

9. Vermindert Allergieën en Ontsteking

Kaempferol en isothiocyanaten in broccoli verminderen van de allergie voor een zeer grote mate. Door de aanwezigheid van omega-3 vetzuren, broccoli vermindert ook ontsteking.

10. Alkalizes de Body

Vanwege de alkalische aard, broccoli vermindert de zuurgraad van je lichaam, bij regelmatig geconsumeerd. De vezel in broccoli bindt het zuur in de slokdarm, waardoor verlichting van brandend maagzuur

Broccoli heeft weinig calorieën, en het helpt u snel volzitten. Het hoge gehalte aan water en vezels niveaus van dit groene groente houden een controle op uw gewicht.

Schoonheid Voordelen van Broccoli

12. regenereert en reparaties de beschadigde huid

Het eten van broccoli op de dagelijkse basis vernieuwt de beschadigde huidcellen, wat leidt tot de stralende huid, je hebt altijd gewenst. Het heeft glucoraphanin, die later wordt omgezet in sulforafaan, waarin de huid lichter.

13. Een krachtige anti-aging Agent

Broccoli is bekend om zijn anti-aging eigenschappen. Het weert de vrije radicalen. Vitamine C, beta-caroteen, vitamine B en E in deze veggie helpen de rimpels, fijne lijnen, pigmentatie en de langdurige glans van de huid te behouden.

14. Best Sunscreen

Broccoli beschermt de huid tegen de UV-straling. Sulforafaan in broccoli vermindert de ontsteking en roodheid van de huid, geleid door blootstelling aan de zon. Broccoli-extracten, als lokaal toegepast, blijkt te zijn de beste natuurlijke zonnebrandcrème dan die chemische beladen zonnefilters zijn.

15. stimuleert de haargroei

Broccoli fungeert als een natuurlijke booster voor haargroei Bevat vitamine A en C, die met de productie van sebum olie zijn. Deze olie hydrateert en verzorgt het haar hoofdhuid. Anderzijds, calcium versterkt de haarfollikels en voorkomt haaruitval.

16. Brengt Back the Luster

Als u de glanzende glans terug in je haar wilt, moet je geen geld meer besteden aan de chemische stoffen. Broccoli zaad olie is vetzuur in, die terug brengt de natuurlijke glans aan uw haar. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig gelden de broccoli zaad olie.

20 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment