Saturday, January 9, 2016

54 Beneficial Natural antihistaminica die u moet weten

We weten allemaal hoe vervelend het is om te lijden aan seizoensgebonden allergieën. Niezen, jeukende ogen, verstopte neus, sinus druk, en de pijn wordt vergezeld is ondraaglijk. Histamine zijn chemische verbindingen in ons lichaam die leiden bij de allergische reacties. Antihistaminica blokkeren hun reacties. De medicijnen die u nemen om de histamine te bestrijden je moe en suf en uiteindelijk resulteert in een aantal bijwerkingen. In plaats van over-the-counter antihistaminica, kunt u rekenen op de natuurlijke geneeswijzen om de symptomen van allergieën te beteugelen. Hieronder vindt u de lijst van enkele van de natuurlijke antihistaminica:

1. Vitamine C

Vitamine C wordt beschouwd als een van de beste antihistaminica. Het is rijk aan anti-oxidant eigenschappen, vecht tegen allergieën en vrije radicalen en belangrijker nog, zorgt voor de broodnodige impuls aan het immuunsysteem. Vitamine C is te vinden in overvloed in veel groenten en citrusvruchten zoals boerenkool, paprika, cranberry sap, peterselie, tomatensap, sinaasappels, guaves, en nog veel meer.

2. Vitamine A

Vitamine A is een uitstekende natuurlijke antihistamine vanwege zijn antioxiderende eigenschappen. Dagelijkse consumptie van groenten rijk aan vitamine A (zoals rauwe wortelen, spinazie, gedroogde abrikozen, mango's, etc.) kan de histamine reactie op het lichaam te controleren.

3. Flavonoïden

Flavonoïden zijn een van de meest gebruikte natuurlijke antihistaminica over de hele wereld. Ze zijn rijk aan caroteen Probeer om ze op te nemen in uw dagelijkse voeding. U kunt bosbessen, aardbeien, tomaten, groene paprika's en zoete aardappelen per dag eten.

4. Teunisbloemolie

Teunisbloemolie heeft antihistaminicum eigenschappen die helpen verminderen jeuk en urticaria Inclusief teunisbloemolie in uw dieet regelmatig.

5. Bromelain

In de stam van ananas, bromelaïne vermindert de effecten van allergenen op het lichaam. Het consumeren van ananas regelmatig kan u helpen om vrijstelling van hoest, congestie en andere aandoeningen van de luchtwegen. U kunt ook in de te vullen formulier. Inname van 400-500 mg van het, driemaal per dag wordt de noodige te doen.

6. Zout

Wanneer je voelt allergische symptomen, zet een snufje zout onbewerkte aan het einde van je tong en laat het geabsorbeerd. U zal het effect binnen enkele seconden zien.

Let op: geen zout vaak consumeren in een grote hoeveelheid als het kan leiden tot andere problemen. In de eerste plaats weten te komen dat hoeveel hoeveelheid zout het beste voor u kan werken.

7. Quercetine

Quercetine is een antioxidant vaak gevonden in uien, paprika, broccoli, knoflook, en appels. Het stopt het vrijkomen van histamine uit de cellen en geneest eczeem, dermatographism, jeukende en waterige ogen, congestie, psoriasis, gezwollen neus en niezen. Ofwel verbruikt quercetine-rijk voedsel of neem het als een aanvulling.

Let op: Raadpleeg de arts voor de dosering.

8. Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren bevatten anti-inflammatoire eigenschappen helpen daarmee de allergische reacties te verminderen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan dit zuur zoals canolaolie, lijnzaadolie, hennep zaden, enz., Allergieën voorkomen in de toekomst.

9. Kamille

Kamille is een van de beste natuurlijke antihistaminica. Plet de bloemen en voor te bereiden een kompres. Breng het om hulp te krijgen van inflammatoire zwelling. Of anders, drinken kamille thee, twee of drie keer per dag.

Opmerking: als kamille veroorzaakt irritatie aan uw lichaam of een overgevoeligheidsreactie, stop dan onmiddellijk het gebruik ervan.

10. Vlierbes

Vlier is een zeer nuttig middel bij het lijden van kou en griep. Dit kruid geneest seizoensgebonden allergieën en kan worden gebruikt voor de behandeling sinus, neusverstopping en zwelling van het slijmvlies.

11. Eyebright

Deze bloeiende kruid is rijk aan antioxidanten. Dit kruid verbetert de algehele gezondheid van de ogen en is zeer gunstig in het geval van oogallergieën, droge ogen, sinusitis en conjunctivitis. Combineer het met water om boerenbedrog bereiden of neem het als een kruidenthee.

12. Gingko

Gingko Biloba verhoogt je geheugen en verbetert de mentale alertheid. Het wordt ook gebruikt om te genezen slechte bloedcirculatie, seizoensgebonden allergieën, bronchitis, tinnitus, astma en glaucoom.

13. Jewelweed

Jewelweed zorgt voor verlichting van bijensteken, contact dermatitis en poison ivy. De natuurlijke verbinding (zogenaamde Lawsone) in dit kruid remt de histamine reactie. Het is ook effectief in het genezen van scheren, insectenbeten, warmte-uitslag, en uticaria.

14. Venkel

Venkel is gebruikt gedurende vele jaren voor de behandeling van indigestie, spasmen in het spijsverteringskanaal, en het verwijderen van het slijm uit de longen. Rijk aan quercetine, kan dit kruid veel allergieën te bestrijden. Bereid venkel thee en drink het ongeveer 2-3 keer per dag.

15. Brandnetel

Brandnetel is een van de populaire remedies om allergenen, zoals pollen. U kunt het gebruiken in de vorm van thee, tinctuur, crème of extract.

Notitie:

1) Gebruik van dit kruid kan een allergische reactie veroorzaken. Dus, raadpleeg dan een arts of therapeut voor het gebruik ervan.

2) Ook brandnetel wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

16. Basil

Basil is een uitstekende antihistaminicum kruid die gemakkelijk kan voorkomen maagkrampen, gas en constipatie. Afgezien van deze, basilicum heeft ook andere voordelen, zoals het verlichten van acne, snelle genezing, tekenen insect of slangengif uit. Voeg wat vers gehakte basilicum om uw salades of slok basilicum thee om de voordelen ervan maken.

17. Echinacea

Echinacea wordt wereldwijd gebruikt voor de behandeling en voorkoming van verscheidene infecties, zoals griep, verkoudheid, hooikoorts en andere respiratoire infecties. Zij strijdt tegen de virussen en bacteriën die histamine kunnen veroorzaken in je lichaam. Om dergelijke allergieën tegen te gaan, hoef je alleen maar een kleine dosis van Echinacea-extract in uw dagelijkse voeding toe te voegen.

18. Kruidnagelolie

Natuurlijke oliën zoals kruidnagel olie kan blijken te zijn een zeer goede vervanging voor uw kostbare zalven en lotions zijn. Kruidnagel olie kan je helpen om de infectie te bestrijden in je lichaam. U kunt kruidnagelolie lokaal te gebruiken voor de behandeling van eczeem. Het kan ook in de juiste hoeveelheden worden geconsumeerd om sinus doorgangen helder te houden.

19. Citroenmelisse

Citroenmelisse kruid is gebruikt voor meer dan 2000 jaar als anti-histamine. De etherische olie van citroenmelisse gemakkelijk bestrijdt met de allergische reacties en de directe toepassing op het lichaam kan het insect genezen bijt natuurlijk. Bovendien zijn andere voordelen zijn het verminderen van de zwelling van jicht, eczeem, hoofdpijn, huidzweren, koorts, etc.

20. Magnesium

Wanneer je pompoen, paranoten, zemelengraangewas, heilbot, quinoa, spinazie, of amandelen eet, krijg je een kleine hoeveelheid magnesium in je lichaam. Magnesium is natuurlijke anti-histamine dat is de gemakkelijkste manier om uw histamine groei te controleren. Om het niveau van histamine productie in je lichaam te verminderen, kunt u de bovengenoemde voedingsmiddelen te consumeren of onder een dosering van ongeveer 400-800 mg magnesium supplementen in uw dieet.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet een overdosis van magnesium te nemen als het kan invloed hebben op uw stoelgang.

21. Pycnogenol

Pycnogenol is een uitstekende natuurlijke antihistamine die kunnen worden gebruikt om de acties van allergenen controleren omdat het de mogelijkheid om de verspreiding van histamine stoppen door 70%. Het wordt verkregen uit het extract van de schors van de Franse maritieme dennen en brengt geen bijwerkingen mee. Pycnogenol kan worden gebruikt als antioxidant en diverse andere aandoeningen zoals hoge cholesterol, diabetes, menstruele aandoeningen, astma, huidaandoeningen, etc. behandel

22. Proanthocyanidine (PCO)

Proanthocyanidin is een uitstekende natuurlijke anti-histamine die gemakkelijk, en, in overvloed, gevonden in de kleuren rood, wit en paars druiven, bosbessen, kersen, pruimen, bladeren van hazelnoot boom, schors van de citroen en landis denneboom. Om de niveaus van histamine productie naar beneden te verlagen, is het aangeraden om deze voedingsmiddelen vers als het behoud proces kan de waarde van PCO te verlagen in hen innemen.

23. hoefblad (groot hoefblad)

Hoefblad heeft een grote anti-histamine eigenschappen en wordt gebruikt om migraine te behandelen voor meer dan een miljoen jaar. Het is recent ontdekt dat het kan blijken te zijn zeer nuttig zijn bij het verminderen van de histamine effecten indien verwerkt op een correcte manier om zijn giftige stof weg te zijn.

Opmerking: Personen jonger dan 12 jaar, moeten mensen met problemen met de lever en nieren en zwangere of zogende vrouwen niet innemen hoefblad.

24. Groene Thee

Groene thee is een bekend anti-histamine door middel rijk aan quercetine en catechine De regelmatige consumptie van groene thee kan niet alleen u vrijstelling van allergenen maar ook voorkomen dat er meer aanvallen. Of, kunt u ook proberen zwart, wit of Oolong thee voor dit doel.

25. Honeycomb

Honingraat kan worden gebruikt om hooikoorts, congestie en andere symptomen van allergie. Bevat propolis die fungeert als een milde anti-histamine. Om deze natuurlijke anti-histamine een schot geven, alles wat je hoeft te doen is om de honing te slikken en houden kauwen van de wasachtige deel van het voor ongeveer 10 minuten en u in staat om duidelijke resultaten merken in een zeer minder tijd zal zijn. U kunt ook honingraat toevoegen aan thee op de plaats van suiker.

Opmerking: Probeer dit niet te verhelpen als je allergie van bijen.

26. Essentiële oliën

Aromatherapie gegeven door essentiële oliën kunnen blijken te zijn een opluchting voor de mensen die een probleem inname antihistamine pillen te hebben. Neem 2 druppels elk van lavendel, citroen en pepermuntolie en meng ze met behulp van een beetje water. Breng het mengsel bereid op de voeten en massage voor ongeveer 10 minuten per dag de gewenste resultaten te bereiken. Het zal verlichting van de ontsteking veroorzaakt door allergieën.

27. Goldenseal

Onderzoek heeft aangetoond dat goldenseal perfect werkt in het verlagen van de niveaus van histamine het lichaam. Ook wel bekend als 'genezen all' kruid, kan de wortel van goldenseal worden gebruikt om verschillende kwalen zoals parodontale problemen, eczeem, brandend maagzuur, pijnlijke menstruatie en andere infecties te behandelen.

28. Horny Goat Weed

Als u last van hooikoorts en willen direct ontdoen van het dan, deze oude Chinese remedie is gewoon het juiste ding voor u om te proberen. Ook bekend als yin yang in het Chinees, kan dit kruid worden gebruikt voor de behandeling van hooikoorts.

Notitie:

1) zwangere en zogende vrouwen, mensen met hart-en vaatziekten of het consumeren van enige vorm van steroïden mag niet consumeren Horny Goat Weed.

2) Het mag alleen worden verbruikt voor een korte tijd.

29. Kamille Thee

Kamille thee is bekend om zijn verschillende voordelen, maar niet veel mensen weten dat het kan werken als natuurlijke anti-histamine ook. Drink kruidenthee voor ongeveer 2-3 keer per dag voor het beste resultaat. U kunt ook crushed kamille bloemen te gebruiken als een kompres voor de behandeling van inflammatoire zwelling.

Let op: Mensen die erg gevoelig zijn voor allergenen kunnen last hebben van histamine allergie als gevolg van Kamille. Ze moeten consumeren stoppen zodra de symptomen verschijnen.

30. Reishi

Reishi is een kruiden paddestoel die bekend staat om zijn voordelen voor de gezondheid. Bevat "Lanostan 'dat de secretie van histamine remt. Reishi, behalve als een anti-histamine ook het lichaam met diverse andere voordelen zoals de immuniteit en controle bijnier functies om het lichaam te bevorderen om de reactie op allergenen stoppen.

31. Goldenrod

De eindeloze neusdruppels aan het eind van de zomer kan eenvoudig worden gestopt door het kruid. Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen, kan het effectief genezen histamine. Goldenrod kan een scala van problemen, zoals brandend maagzuur, eczeem, infecties en pijnlijke menstruatie te behandelen. Een tinctuur van de vers geoogste bloemen of thee kan worden gebruikt om de noodige.

Notitie:

1) Niet consumeren guldenroede als u een voorgeschiedenis van een nierziekte zonder overleg met uw arts.

2) Stop met het gebruik van dit kruid na een maximum van drie weken als het op kan bouwen in uw weefsels en giftig.

32. Ragweed

Ambrosia is bekend om zijn achter vrijwel alle zomer hooikoorts allergieën maar niet veel mensen weten dat ragweed kan als uitstekend antihistaminicum. Het helpt verlichten de congestie en droog het slijm veroorzaakt door een allergische reactie snel. Je kan ofwel een tinctuur van de verse bladeren of kan thee te bereiden van de gedroogde bladeren van dit kruid.

Opmerking: Vermijd inname van ambrosia als u zwanger bent.

33. Tijm

Deze voedingsstof rijke kruid is rijk aan antihistaminicum en antiseptische eigenschappen. Het kan worden genomen wanneer u lijdt aan seizoensgebonden allergieën. Het is enorm hoge niveaus van vitamine C te stabiliseren mestcellen. De antimicrobiële eigenschappen van tijm remmen de groei van bacteriën en schimmels in het lichaam.

34. Wild Oregano

Ongeacht de naam, wilde oregano is een zeer krachtig antihistaminicum die seizoensgebonden allergieën behandelt vanaf de wortel. Omdat het rijk aan antioxidanten, wilde oregano blijkt nuttig in het genezen van vele allergische symptomen zoals huiduitslag, giftige beten, rhinitis, sinus congestie, hoofd congestie, maagpijn, maagklachten, jeuk, hooikoorts, en nog veel meer te zijn. U kunt tintures en capsules oregano-olie die op de markt beschikbaar zijn verbruikt.

Opmerking: Niet consumeren dit kruid als u zwanger bent.

35. Papaya

Papaya wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare en smakelijke natuurlijke antihistaminica. Gevuld met vitamine C in overvloed, is zeer nuttig bij het remmen van histamine. U kunt papaya pulp direct toepassen uitwendig op de getroffen gebieden consumeren of het sap daags om de kans op verdere allergische reacties te verminderen.

36. Karwij Seed Oil

Gewonnen uit karwijzaad, kunnen deze natuurlijke olie de effecten van histamine te neutraliseren in een magische manier. Behalve als een antihistaminicum, fungeert het ook als een ontsmettingsmiddel en antiseptisch, die de immuniteit van verdere allergische reactie te bieden.

37. Uien

Uien zeer gunstig voor histamine afgifte in het lichaam te remmen vanwege hun karakteristieke prebiotische. Regelmatige consumptie ui kan stabiliseren van de mestcellen en lager de histamine levels extra-cellulair in het bloed plasma cellen.

38. Waterkers

Waterkers wordt beschouwd als een van de dichtst voedzame voedingsmiddelen en heeft uitstekende mogelijkheid om 60% remming van de histamine vrijkomt uit mestcellen. Waterkers kan worden gebruikt als een topping voor salades ze kruidig en smakelijker. De peppery en voedzame bladeren waterkers zijn gebruikt voor de behandeling van bronchitis en nasale aandoeningen van vroege tijden.

39. Spruiten van de Erwt

Een tamelijk hoge hoeveelheid diaminen oxidase in pea spruiten. Diaminen oxidase alleen niet stopt de histamine proces in het lichaam, maar vermindert ook de extracellulaire histamine. Verbruiken veel peulvruchten deze om de diaminen oxidase inhoud in het lichaam.

Als alternatief voor de noodige te doen, kun je ook kiezen voor kikkererwten en linzen.

40. Knoflook

Deze super voedsel kan nooit teleurstellen, en het heeft de mogelijkheid om daadwerkelijk te zorgen voor een gemakkelijke verlichting van histamine allergieën. Hoog in antioxidanten en prebiotica, knoflook kan helpen bij het verlichten van allergische symptomen zoals congestie, ademhalingsmoeilijkheden, verstopte neus, niezen en tranende ogen. Zijn sterke aroma ook helpen om de sinus druk te verlichten en afgezien van dit, het helpt ook te verminderen borst hoesten, netelroos, huiduitslag, jeuk en gezwollen ogen.

41. Moringa

Moringa is een super eten "die wordt gebruikt als antioxidant en wordt gezegd dat een uitstekende antihistaminicum. Voedselrijk, Moringa wordt gezegd dat ongeveer 72% van de histamine release in het lichaam te remmen en wordt al vele jaren op natuurlijke allergieën en ondervoeding te behandelen.

Opmerking: zwangere en zogende moeders moeten de consumptie ervan te vermijden.

42. Dragon

Vele studies hebben aangetoond dat dragon extracten kan worden beschouwd als een effectieve kruidenalternatief acties histamine. Dragon wordt beschouwd als een van de grootste hoeveelheden antioxidant voedingsmiddelen die helpen om mestcellen te stabiliseren.

Opmerking: Zorg ervoor dat u uw apotheker te raadplegen alvorens het te gebruiken.

43. Peppermint

Pepermunt is bekend om zijn longen reinigende voordelen en andere rassen van voordelen. De antihistamine en verkoelend effect hulp bij het doden van bacteriën en behandelt neusverstopping snel. Pepermunt heeft een geschiedenis van behandeling van allergische rhinitis en is gebruikt als een H2-receptorantagonist.

44. Black komijnzaad

Rijk aan talrijke gezondheidsvoordelen, zwarte komijn of Nigella Sativa en de olie is aangetoond dat het immuunsysteem van het lichaam versterken. Deze zaden hebben een beetje bittere kruidige smaak in hen en kan in de vorm van zaden of olie worden geconsumeerd. Zwarte komijn zaden vrij proteïne kinase C, die is gebruikt voor de behandeling van bronchiale astma en andere allergieën.

45. Thai Ginger

Thai Ginger wordt veel gebruikt door Aziaten om te gaan met seizoensgebonden allergieën, koorts, aandoeningen van de luchtwegen en congestie. Studies tonen aan dat deze natuurlijke anti-histamine is zeer nuttig bij het stabiliseren van mestcellen en voorkomen anafylaxie kan ofwel worden toegevoegd aan levensmiddelen, of de thee kan worden gemaakt. Ter voorbereiding van de thee toe te voegen ongeveer 1 gram of een duim van Thai Ginger gemalen wortel in een kopje water en kook het mengsel gedurende ongeveer 15 minuten. Drink deze thee 3-4 keer per dag om de beste resultaten te bereiken.

46. Lotus Root (Nelumbo Nucifera)

Dit voedzaam knapperige wortelstok (root) van de lotus plant is eetbaar en lekker. Je kunt het krijgen van een Aziatische supermarkt. Lotus wortel is bekend dat antihistamine, immuunmodulerende effect en mast stabiliserende eigenschappen hebben. Het kan worden ingenomen in rauwe of gekookte vorm om hulp te bieden voor reacties in het lichaam histamine.

47. Kurkuma

Recht uit uw keuken plank, kan kurkuma een van de meest betrouwbare ingrediënten om uw immuniteit daadwerkelijk te versterken en de strijd van de histamine releases. Behalve als een natuurlijke antihistamine, kurkuma is nuttig in rustgevende ontstoken luchtwegen en andere allergische reacties. U kunt de dagelijkse inname van kurkuma te verhogen door het toevoegen van een snuifje kurkuma in alle soorten voedsel dat je koken.

48. Pomegranate

Granaatappel is een uitstekende remedie voor histamine allergieën. Granaatappel is rijk aan polyfenolen zoals tannines en anthocyanen, die als een antihistaminicum voor het lichaam te dienen. Granaatappels zijn van groot therapeutisch gebruik voor het lichaam is in zijn natuurlijke vorm, sap of thee worden geconsumeerd. Het bevat meer antioxidanten dan groene thee die sterk verhoogt het lichaam.

49. Appels

In het geval van histamine, een appel per dag houdt de dokter weg te houden. Rijk aan vele soorten flavonoïden en polyfenolen, appelen worden gebruikt om de allergische effecten op het lichaam algemeen behandelen.

50. Peaches

Peach is een ander lekker en sappig fruit, die de vrijlating uit de mestcellen kan remmen. Verbruiken ongeveer 2-3 perziken elke dag om gemakkelijk en smakelijke hulp te krijgen van de histamine reacties.

51. Capers (Capparis Spinosa)

Deze pittige bloemknoppen zijn zeer goed bekend als een van de beste antihistaminica. Kappers zijn rijk aan anti-microbiële, anti-oxidatieve, anti-inflammatoire en anti-virale eigenschappen die hen één van de grootste kuren reacties histamine maken.

Opmerking: Voor het beste resultaat, gebruiken verse kappertjes verduurzaamd in zout.

52. Manggistans (Garcinia Mangostana)

Deze tropische vrucht is zoet en romig van smaak, die niet alleen histamine reactie, maar ook de degranulatie van mestcellen remt. Gemakkelijk verkrijgbaar in de supermarkten deze dagen, zijn mangostans draaien te zijn een geweldig alternatief voor de allergische geneesmiddelen zijn vanwege hun sterke anti-inflammatoire eigenschappen.

53. Green Gram Sprouts

Hoog in flavonoïde, consumeren veel groene gram spruiten kan je beter van de allergische reacties die u worden geconfronteerd voelen. Naast de anti-histamine reactie, het helpt ook bij het bereiken van een gezonde bloedcirculatie.

54. Olijfolie

Consumeren olijfolie bevat oliezuur dat rijk is aan diamine oxidase (DAO). Olijfolie kan de hoeveelheid DAO in het lichaam door 500% waarbij de histamine reactie in het lichaam verhogen en stabiliseert degradeert ook vrije aminen en histamine. Probeer om het voedsel te koken in olijfolie of toe te voegen aan salades.

Opmerking: Probeer maar niet om te koken met olijfolie op hoog vuur als het gemakkelijk verbrandt.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

12 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment