Saturday, January 9, 2016

23 gezondheid en schoonheid voordelen van Jaggery u moet weten

Fond van het eten van iets zoets elke dag, maar wil niet te hopen van gewicht te zetten? Jaggery kan een oplossing voor uw probleem te zijn want het is een gezonde vervanger van suiker. Het is vrij van chemicaliën en vol met essentiële voedingsstoffen die het een gezond voedsel te maken. Het wordt geconsumeerd in de meeste delen van Azië en Afrika en staat bekend om zijn unieke textuur, kleur en smaak. De meesten van jullie misschien niet bewust van de voordelen die deze natuurlijke zoetstof kan bieden voor uw gezondheid, huid en haar. Het werkt als een bloed zuiveraar en helpt verlichten indigestie, acne, puistjes, gewrichtspijn en haaruitval. Bovendien, het is een prachtige remedie voor vele ziekten zoals bloedarmoede, astma, enz. In dit artikel, zult u te weten komen over een aantal geweldige voordelen van rietsuiker.

Voordelen van de Gezondheid van Jaggery

1. Blood Purifier

Jaggery fungeert als een reinigingsmiddel voor je lichaam. Het zuivert het bloed; vandaar, geneest vele problemen met betrekking tot de onzuiverheid van bloed.

2. Voorkomt indigestie

Jaggery kan de gezondheid van het maagdarmkanaal van het lichaam. Het stimuleert de productie van nuttige enzymen en vermindert de belasting van het spijsverteringskanaal. Het op zijn beurt resulteert in de juiste verwijdering van ontlasting en helpt zich te ontdoen van constipatie

3. menstruatiepijn en PMS

Jaggery is een wondermiddel voor de vrouwen die last hebben van ernstige menstruatiepijn en premenstrueel syndroom. Het verlicht je niet alleen van de pijn in de buik, maar ook geneest plotselinge stemmingswisselingen die je tegenkomt net voor periodes. Het consumeren van het op de dagelijkse basis zal zeker voelt u zich goed.

4. Cures Anemie

Het ijzergehalte in jaggery verhoogt het hemoglobinegehalte. Het verbruik op regelmatige basis verhoogt de productie van rode bloedcellen. Het wordt ook beschouwd als uitstekend geschikt voor zwangere vrouwen.

5. Versterkt de botten en spieren

Jaggery geeft voeding aan de gewrichten en botten. Voor spierkracht, mix geraspte jaggery (2 theelepels) in een glas warme melk. Drink het dagelijks. Heeft u een mengsel van geraspte gember en geraspte jaggery om pijn in de gewrichten te genezen.

6. astma en andere ademhalingsproblemen

Jaggery is een handig middel voor respiratoire problemen zoals astma en bronchitis Het beheert de lichaamstemperatuur, die van het grootste belang voor deze patiënten. Bovendien voorkomt astmapatiënten long- en keel infecties vanwege de anti-allergische eigenschappen. Het is ook een effectieve behandeling voor chronische hoest.

7. Treats hoest en verkoudheid

Rietsuiker werd gebruikt zolang een natuurlijke remedie voor hoest en verkoudheid vanwege zijn anti-allergische aard. Het enige wat u hoeft te doen is het met warm water. U kunt ook met suiker te vervangen in je thee.

8. Verhoogt de immuniteit

Een gezond immuunsysteem is een must als je wilt fysiek fit te zijn. Beschikbaarheid van antioxidanten en mineralen (zoals zink) in jaggery stopt de vrije radicalen en vecht tegen infecties. Daarom hebben het voor een betere immuniteit.

9. Instant Energy Provider

Als u zich extreme vermoeidheid, eet jaggery omdat het koolhydraten bevat. Het zal boost je energie zonder dat eventuele negatieve effecten op je lichaam zoals het is vrij van chemicaliën. Het is niet de bloedsuikerspiegel verhogen, zodat diabetische personen kunnen ook in een matige hoeveelheid.

10. ontgift het Lichaam

Jaggery is een zeer effectief reinigingsmiddel. Het spoelt de schadelijke deeltjes uit verschillende lichaamsdelen zoals darmen, longen, slokdarm, lever, enz., Waardoor het houden u fit en gezond.

11. Verbetering van de urinestroom

Jaggery is een effectieve ingrediënt keuken alle urine verwante problemen genezen. Het bewijst niet alleen nuttig voor mensen die minder plassen, maar ook voor degenen die last hebben van frequent urineren. Regelmatige consumptie van een mengsel van geklaarde boter, rietsuiker en Indiase kruisbes poeder kan uw ongemak ontwortelen.

12. Cures Intestinale flatulentie

Jaggery is een natuurlijke anti-winderig, en dit maakt het een groot huis remedie voor het probleem van intestinale winderigheid te behandelen. Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid te hebben na uw maaltijden.

14. verdrijft wormen

Sinds de oudheid, is jaggery gebruikt om te verdrijven uit de intestinale wormen. Verbruiken een mengsel van rietsuiker, banyan boomwortel, en sommige venkelzaad.

15. Hik

Jaggery heeft bepaalde eigenschappen, die het gemak van het probleem van de hik Je hoeft alleen maar om het te nemen in de geraspte vorm met wat gember. Drink warm water nadat het mengsel.

16. Verhoogt de productie van sperma

Jaggery is groot bij het activeren van uw lichaam. Het verhoogt ook de productie van sperma en de kwaliteit. Regelmatige inname van rietsuiker en basilicum zaden volgde met een kop van koemelk in ieder geval voor 4 maanden zal je het aantal zaadcellen te verhogen.

18. Normaliseert de bloeddruk

Kalium en natrium zijn essentiële voedingsstoffen die helpen normaliseren van de bloeddruk. Drink de oplossing van rietsuiker voor 15 dagen. Dan na een onderbreking van 15 dagen, herhalen. Doe het voor 3 maanden de tijd om de lage bloeddruk te verhogen

19. Versterkt het zenuwstelsel

Jaggery bevat zink, calcium, ijzer, en vele andere efficiënte voedingsstoffen die je zenuwstelsel versterken. Consumptie van het op een regelmatige basis voorkomt dat u zenuwaandoeningen.

20. oorpijn

Jaggery helpt u om zich te ontdoen van oorpijn te krijgen. Heeft u een mengsel van rietsuiker en geklaarde boter om de pijn weg te nemen en u zult zich beter voelen. Dit mengsel is nuttig zijn voor andere gezondheidsproblemen ook.

Schoonheid Voordelen van Jaggery

27 januari 2015

27 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment