Saturday, January 9, 2016

20 Home Remedies To Get Rid Of Morning Sickness

Bron afbeelding: /article/10_stomachsettling_tips_help_relieve_morning_sickness.html

Ochtendmisselijkheid is een veel voorkomende situatie van het merendeel van de zwangere vrouwen. Ochtendmisselijkheid is wanneer een vrouw voelt als braken en misselijk tijdens de zwangerschap. Vermoeidheid, overmatige stress, angst, bepaalde vormen van geur, een aantal voedingsmiddelen, reizen, vitamine of mineraal-deficiëntie zijn enkele van de oorzaken van ochtendmisselijkheid die leiden tot misselijkheid en braken, rugpijn en hoofdpijn, verstopping, gezwollen of gevoelige borsten, vermoeidheid, slaperigheid , voedselcravings, etc. Hoewel het algemeen plaats in de ochtend, maar het is niet altijd noodzakelijk als het kan gebeuren op elk moment van de dag. Het is niet een ernstig probleem en je kunt gemakkelijk te ontdoen van de ochtendmisselijkheid symptomen met een aantal eenvoudige remedies thuis.

Home Remedies voor Morning Sickness

1. Chips

Munch op een aantal chips om zich te ontdoen van misselijkheid gezouten chips werkt geweldig in het verminderen van de overproductie van speeksel, daardoor verminderen misselijkheid. (1)

NB - Eet geen chips in overmaat.

2. Water

Gebrek aan water gehalte in het lichaam kan ook geven u het gevoel van misselijkheid. Dus, drink minstens 8-10 glazen water per dag. (2)

U kunt ook vruchten die hoog watergehalte zoals watermeloenen, meloenen, sinaasappels, druiven en ga zo maar door eten.

3. Zaden van de venkel

De pijnstillende eigenschappen van venkelzaad geneest misselijkheid. (3)

Kauwen op sommige venkelzaad om je maag te kalmeren. U kunt ook een thee door inweken sommige venkelzaad in een kop kokend water. Drink het om zich te ontdoen van de misselijk gevoel en de ochtendmisselijkheid te krijgen.

4. Cheese

Kaas heeft veel eiwitten daarin wat gunstig tijdens de zwangerschap. Dus, kunt u eten of kwark of mozzarella kaas met het oog op de symptomen van ochtendmisselijkheid te genezen. (4)

5. Lemon

Lemon heeft verzachtende en kalmerende werking die misselijkheid geneest. (5)

Meng een paar druppels citroensap in een glas water, en drink het om hulp te krijgen van de ochtendmisselijkheid. Of anders, doe er een paar schijfjes citroen in een plastic zak en plaats ze in de vriezer. Zuig op een schijfje wanneer je misselijk.

6. Crackers

Crackers zijn goed voor het verlichten van de maag en het verminderen van het gevoel van misselijkheid. Begin de dag met crackers in de vorm van gewone popcorn, of pindakaas crackers. (6)

7. Bael Fruit

Meng 2-4 eetlepels bael sap in gekookte rijst en eet het op zijn minst een keer per dag. Bael sap is zeer geschikt voor de maag als het geneest constipatie en andere symptomen van ochtendmisselijkheid. (7)

8. Vitamine B6

Eet vitamine B6 rijk voedsel zoals avocado's U kunt ook vitamine B6 supplementen te nemen drie keer per dag. Dit vermindert effectief misselijkheid en de drang om te braken. (8)

NB - Raadpleeg uw gynaecoloog voordat u een soort pil.

9. Probeer yoga of meditatie

Stress kan een van de factoren die ochtendmisselijkheid veroorzaken. Dus, probeer het beoefenen van verschillende yoga-technieken of meditatie om stress te overwinnen. (9)

NB - Gebruik inspannende oefeningen niet de praktijk zonder overleg met uw arts.

10. acupressuur

Druk op een acupunctuurpunt op je pols. Het helpt afgifte neurotransmitters zoals endorfinen of serotonine die op hun beurt genezen misselijkheid en andere symptomen van misselijkheid. (10)

11. Apple

Als alternatief kunt u ook drinken appelsap. (11)

12. Geniet van een ontspannend bad

Doe er een paar druppels etherische olie in uw badwater en baden met het voor effectieve resultaten. (12)

13. Milk Toast

Brood is een neutrale dieet dat wordt gebruikt voor de behandeling van misselijkheid. (13)

Hitte (niet koken), een beker melk Toast een stuk brood. Verspreid ongezouten boter op het en verkruimel het in de melk. Langzaam eten. Deze remedie zal uw geïrriteerde maag te kalmeren.

NB - Niet eten als u last heeft van gastro-enteritis

14. Cool comprimeren

Geniet van een washandje in koud water. Wikkel het in uw nek om het gevoel van misselijkheid te verlichten. (14)

15. Komijn

Voeg 1/2 eetlepel komijnpoeder een glas warm water en drink dit. Het is een gemakkelijke manier om ochtendmisselijkheid te genezen. (15)

Herbal Remedies voor Morning Sickness

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies voor de genezing van ochtendmisselijkheid. Echter, moet u uw arts te raadplegen voordat het uitproberen van een van de volgende remedies.

15. Kamille Thee

Drink een kopje kamillethee wanneer je het gevoel van misselijkheid. (16)

16. Lavender & Thyme

Vele studies hebben significant gebruik van lavendel en tijm olie in de behandeling van misselijkheid bewezen. (17)

Giet een paar druppels lavendel of tijm etherische olie op uw zakdoek. Ruik het. Dit geeft je een snelle verlichting van misselijkheid.

17. Curry Leaves

Pak het sap van een aantal kerrieblaadjes Nu, meng het met een paar druppels citroensap en honing om het beter te proeven. Drink dit sap minstens twee of drie keer per dag om zich te ontdoen van misselijkheid. (18)

18. Raspberry Leaf Tea

Framboos blad thee is ook voordelig omdat het zorgt voor verlichting van ochtendmisselijkheid. Het helpt ook ontspannen de spieren van de baarmoeder.

NB - Raadpleeg een arts voordat u met framboos blad thee als het samentrekkingen in de baarmoeder kan veroorzaken.

19. Ginger

Gemberthee verlicht de ochtendmisselijkheid, samen met rustgevende de maag. Rasp een klein stukje verse gember en voeg deze toe aan een kop warme water. Laat het steil voor een paar minuten. Zeef en drink het. Als alternatief, zuigen op een klein stukje gember (19) (20)

NB - Gebruik dit middel niet als u hebt van brandend maagzuur

20. Peppermint

Pepermunt geeft verlichting van misselijkheid. (21) (22)

Steile een eetlepel pepermunt bladeren in een kop kokend water, en drinken na het uitpersen van het. Meng wat suiker of honing te zoeten.

Als alternatief, giet er een paar druppels pepermunt etherische olie op een zakdoek en inhaleer de geur.

do's

Drink veel water en andere vloeistoffen om gehydrateerd te blijven. (23)

Iets eten in de ochtend zodra je wakker wordt. (24)

Stap uit in de ochtend om wat frisse lucht inademen. Deze kunt u verlichten van de symptomen van ochtendmisselijkheid.

Houd uw kamer geventileerd om geuren te verminderen (25)

don'ts

Niet eten en drinken tegelijk. (26)

Eet geen zware maaltijden, in plaats daarvan eet kleine porties vaak. (27)

Vermijd het veranderen van je houding vaker. (28)

Vermijd vette, vette, gebakken en gekruid voedsel, evenals kunstmatige zoetstoffen en cafeïne. (29)

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

11 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment