Wednesday, January 6, 2016

39 Superb Home Remedies To Get Rid van Mosquito Bites

Zelfs na het gebruik van verschillende home remedies om muggen op afstand te houden, zijn er enkele moedige harten die zal ontsnappen alle barrières en je nog steeds bijten. Je zult niet het gevoel de beet als het gebeurt, maar de na-effecten kunnen zeer schadelijk zijn. Muggenbeten leiden tot infectie van de huid, blauwe plekken, huiduitslag, zwelling en jeuk. Dodelijke ziekten zoals dengue en malaria resulteren ook te wijten aan muggenbeet. U kunt zich te ontdoen van muggenbeten met de hulp van natuurlijke remedies in uw huis. Check ze uit.

Home remedies voor Mosquito Bites

1. Lemon

Citroen heeft een anti-inflammatoire en verdoving eigenschappen die goed werken op de huid na een muggenbeet. knippen gewoon een citroen en wrijf het schijfje aan het getroffen gebied. Het vermindert jeuk en zwelling direct.

Of anders, het extract citroensap en wrijf het op het getroffen gebied om de kans op een ontsteking later verminderen.

2. Knoflook

Hak wat knoflook en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het gedurende enige tijd en dan afwassen. Deze oplossing zal de zwelling te verminderen en jeuk veroorzaakt als gevolg van muggenbeet.

3. Onion

Leg een ui slice op het besmette gebied 8-10 minuten. Was daarna het gebied af met water.

4. Baking Soda

Aangezien zuiveringszout is alkalisch in de natuur, het maakt de pH van de huid neutrale, die hulp biedt tegen jeuk. Meng een theelepel bakpoeder in een glas water en roer goed. Neem nu een groot stuk van katoen of washandje en dompel het in het water. Plaats deze doek of katoen op het getroffen gebied van de huid en houdt het voor ongeveer een half uur. Deze remedie kalmeert de geïrriteerde huid.

5. Zout

Zout heeft antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die het een wonder remedie tegen muggenbeten te maken. Voeg een paar druppels water in zout, en deze pasta direct op het getroffen gebied.

6. Ice

Ijs, indien direct toegepast op de huid na de muggenbeet, stopt ontstekingen en jeuk door het maken van de specifieke gebied gevoelloos. Directe toepassing van ijs kunnen zeer koud zijn, dus het is beter om een paar ijsblokjes wikkelen in een doek en zet deze doek op het getroffen gebied.

7. Koud Water

Als u niet wilt ijs gebruiken, hun toevlucht nemen tot koud water. Neem een fles gekoelde water uit de koelkast en houd het op het gebied gebeten door de mug. Of anders, houd het getroffen gebied onder stromend water. Het zal u onmiddellijke verlichting geven en kalmeert de jeuk.

8. White Vinegar

Giet een paar druppels witte azijn op het getroffen gebied. Het zal helpen verlichten zwelling en ontsteking.

9. Apple Cider Vinegar

Dompel een katoenen bal in appelazijn en plaats het op de mug gebeten gebied. De pijn en de jeuk stopt automatisch last van hebt na enige tijd.

10. Corn Flour

Maak een dikke pasta door het mengen van maïsmeel en appelazijn. toe te passen dan op de muggenbeet. Wacht maar tot de pasta helemaal opdroogt en dan was het af met warm water. Het zal u onmiddellijke verlichting geven.

11. Tandpasta

dep Gewoon een beetje tandpasta op de muggenbeet. Laat het maar voor een paar uur. Niet onmiddellijk afwassen. Aanvankelijk kan het jeuk ervaren, maar zal na verloop van tijd. Ten slotte was het af met koud water.

Opmerking - Gebruik geen gel tandpasta.

12. Mondwater

U kunt elk-munt op basis van mondwater gebruiken. De verzachtende eigenschappen van munt zal jeuk en zwelling te verminderen.

13. Deodorant

U kunt ook gaan voor de deodorant of parfum die u gebruikt. Spuit wat deodorant of parfum op het getroffen gebied en laat het staan voor een paar uur. dan afwassen. Het zal de geïrriteerde huid te kalmeren.

14. babypoeder

Baby poeders zijn zeer mild van aard. Breng wat babypoeder en bedek het dan omhoog door koppelverkoop een zachte doek of plastic. Houd dit 's nachts. De babypoeder droogt de toxine, op deze manier zorgt voor verlichting op de huid.

15. milde zeep

U kunt ook een milde zeep en water gebruiken om het getroffen gebied onmiddellijk wassen na de muggenbeet. Het zal afschrikken jeuk en te voorkomen dat de infectie zich verspreidt.

Opmerking - Wees voorzichtig op uw huid. Geen gebruik maken van een zeer sterke of agressieve zeep. Het zal alleen maar toenemen de irritatie en jeuk.

16. Mud

Mud werkt echt goed op muggenbeten en zorgt voor een onmiddellijke koeling gevoel aan de huid. Solliciteer modderpakking van het gebied en bedek het met een verband. Laat het drogen. Nadat het gedroogd, afspoelen met koud water.

17. Egg

Neem de schaal van een ei. Extract haar membraan en toe te passen op het getroffen gebied. Was het na een bepaalde tijd. Het zal de huid te ontgiften en bieden onderbreking van jeuk.

18. Honing en Havermout

Honing heeft geweldige voordelen voor de huid. Havermout ook niet ver achter te blijven in de race. Meng havermout met een paar druppels honing en toe te passen op het getroffen gebied. Houd het op voor bepaalde tijd. Afspoelen met koud water.

19. Blow Dryer

De föhn die het haar redt wanneer ze een lift nodig hebben komt ook aan de redding wanneer u een muggenbeet. Blaas het getroffen gebied met de föhn en houd het er voor bepaalde tijd. Het zal niet alleen zorgen voor onmiddellijke verlichting door het verminderen van de jeuk van het gebied, maar zal ook de verspreiding van de histamine verworven van de muggenbeten.

20. Een warm Spoon

Als u niet beschikt over een föhn, neem een lepel uit de keuken en houd deze direct boven de vlam. Of u kunt de lepel dip voor een paar minuten in heet water, zodat de lepel warmt snel. Verwijder de lepel en laat het staan voor tien tot vijftien seconden, en druk op de lepel tegen het gebied gebeten door de mug. Vergeet niet om de lepel druk meteen na het verwijderen van de hitte. Herhaal dit proces voor 4-5 keer, totdat de irritatie, zwelling en jeuk helemaal stilstaat.

21. warm kompres

Dompel een washandje in een kom met warm water. Knijp het overtollige water. Leg de doek op de beet. Herhaal dit 2-3 keer te trekken uit de toxinen.

22. Nail Polish

U kunt ook gebruik maken van duidelijke nagellak op de muggenbeet. Leg 2-3 lagen van de nagellak over de muggenbeet. Zij werkt op dezelfde wijze als elke deodorant of parfum zou doen. Bedek het gebied om het weg te houden van stof en ziektekiemen. De geest aanwezig in nagellak zal de irritatie te kalmeren.

NB - Gebruik dit middel niet gebruiken voor kinderen jonger dan 8 jaar geleden dat hun huid is te zacht, en de geest van nagellak kan schade veroorzaken.

23. Banana Peel

Onmiddellijk nadat u een muggenbeet te krijgen, start continu wrijven een bananenschil voor 10-15 minuten. Geleidelijk zal het gebied te kalmeren en de jeuk te verminderen.

24. ontsmettingsalcohol

Breng een paar druppels alcohol op muggenbeet om hulp te krijgen van het ongemak.

25. Calamine Lotion

26. Aspirine

De anti-inflammatoire eigenschappen van aspirine werken krachtdadig tegen giftige stoffen en steek van de muggenbeet. Het enige wat u hoeft te doen is te verpletteren een aspirine, voeg een paar druppels water en deze pasta toe te passen op de geïnfecteerde huid.

27. Vanilla Extract

Breng wat vanille-extract op uw huid om de muggen uit de buurt van uw huid. De krachtige geur van dit extract werkt als een insectenwerend middel en rijden ze weg.

28. Waterstofperoxide

Dompel een watje met drie procent waterstofperoxide en wrijven op het getroffen gebied, om de jeuk en pijn te verminderen.

29. Hand Sanitizer

Gebruik de hand sanitizer om verdere besmetting te voorkomen. Neem een druppel ontsmettingsmiddel, en toe te passen op de beet; laat het op voor een paar minuten.

30. vleesvermalser

Neem 1 theelepel elk van vlees poeder en water. Meng ze tot een pasta te bereiden. Breng de pasta op de muggenbeet en laat het voor bepaalde tijd. Het voorkomt roodheid en jeuk en neutraliseert de chemische stoffen die aanwezig zijn in het speeksel van het insect.

NB - Niet aanbrengen van vlees op de gevoelige huid.

31. Speeksel

Lik je vinger en wrijf dit natte vinger naar het getroffen gebied. Dit is de beste oplossing voor de gebeten huid natuurlijk genezen.

32. Ketchup

Solliciteer ketchup op de gebeten gebied en laat het voor een paar minuten. Ketchup of saus is zuur van aard en kan de pH van de huid veranderen.

Kruiden Remedies voor Mosquito Bites

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies om muggenbeten te behandelen.

33. Aloe Vera

Aloë vera omsluit veel voordelen voor de huid. Zijn antiseptische eigenschappen helpen genezen van de muggenbeet snel. Neem een aloë vera plant en snijd het om de gel te halen. Koel deze gel voor ongeveer een half uur en dan wrijf het direct op het getroffen gebied. U kunt ook gebruik maken van kant en klare aloë vera gel voor dit doel.

34. Basilicumbladeren

Crush enkele blaadjes basilicum en voeg wat citroensap aan. Breng dit mengsel op de muggenbeet naar de jeuk te kalmeren.

35. Tea Tree Oil

Wrijf 1-2 druppels tea tree olie rechtstreeks op de muggenbeet. Zijn antiseptische eigenschappen zal de jeuk te verminderen.

36. lavendelolie

Lavendel olie is de beste natuurlijke remedie voor muggenbeet. van toepassing op slechts een paar druppels van de olie op het getroffen gebied. Andere oliën die kunnen worden gebruikt om het doel te dienen zijn rozemarijn en cederolie.

37. Witch Hazel

Verdun een kleine hoeveelheid toverhazelaar met water. Gebruik het op de geïnfecteerde huid.

38. Weegbree

Neem wat sappige weegbree bladeren en masseer ze op de beet. Of anders, kunt u mengen de bladeren met toverhazelaar en gebruik als een rustgevende wassen. Het vermindert de irritatie snel.

39. Peppermint

Breng wat gemalen pepermuntbladeren op de gebeten gebied om onmiddellijke hulp te krijgen.

do's

Was de beet zodra je het merkt.

Voorkom de ophoping van water in uw huis en de omliggende gebieden, met het oog op het fokken van muggen te controleren. U bent verplicht om het water in te slaan containers, vogelbaden, en waden zwembaden veranderen van tijd tot tijd.

Repair gaten in ramen en deuren schermen.

Draag volledige mouw kleren als je buiten te gaan.

don'ts

kras nooit een muggenbeet met vuile handen, omdat de infectie zal verergeren.

Gebruik geen product op de kinderen niet zonder aanbeveling van de arts. Omdat kinderen hebben een zeer zachte huid, hebben ze de neiging om tekenen van muggenbeten te tonen sneller dan volwassenen. Hun huid kan onmiddellijk zwellen. In dat geval is het altijd aangeraden om babypoeder in plaats van parfums, deodorants, en nagellak te gebruiken.

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment