Wednesday, January 6, 2016

17 Handige gezondheid en schoonheid voordelen van Griekse yoghurt

Yoghurt wordt bereid door het proces van bacteriële fermentatie van melk Er zijn tal van soorten yoghurt, zoals low-fat, vetvrije, en Grieks. Uit die, Griekse yoghurt is de gezondste één. Zij zijn dikker dan andere soorten yoghurt vloeibare wei wordt verwijderd door zeven tijdens het productieproces (1). Het heeft een hoog eiwitgehalte (2), goede hoeveelheid calcium en minder koolhydraten (3, 4). Er zijn tal van voordelen van Griekse yoghurt die je gezond kunt maken en houden een aantal kwalen op de baai. We hebben een aantal van de beste gezondheid en schoonheid voordelen van dit prachtige ingrediënt samengevat. Check ze uit!

Voordelen van de Gezondheid van de Griekse yoghurt

1. Houdt de Digestive System Healthy

Er zijn veel bacteriën in onze spijsvertering dat ons lichaam te helpen op vele manieren. Maar niet allemaal gezond. Er zijn slechte bacteriën en goede bacteriën. Griekse yoghurt houdt het spijsverteringskanaal gezond als het heeft veel probiotica dat de goede bacteriën in ons lichaam te verhogen. Hoe meer hoeveelheid goede bacteriën de minder slechte bacteriën zullen er in ons spijsverteringsstelsel.

Het behandelt ook de symptomen van IBD (Inflammatory Bowel Disease), IBS (Irritable Bowel Syndrome), gastro-oesofageale reflux ziekte, en andere aandoeningen in verband met spijsverteringsstelsel (5, 6).

2. Controls Bloeddruk

Afweren hoge bloeddruk, is het essentieel om voedsel dat rijk is aan calcium, eiwitten, fosfor, kalium, vezels, etc. Omdat Griekse yoghurt bevat calcium en andere verbindingen (7), is een controle van de bloeddruk blijft nemen.

3. Beheer uw gewicht

Uw gewicht wordt rechtstreeks verbonden zijn met wat je eet. Ongezonde voeding voegt in het algemeen om uw gewicht. Mensen vaak de neiging om veel voedsel in een keer, eten wanneer ze honger hebben. Als je probeert om je gewicht te verliezen, dan kan deze yoghurt veel helpen. Als Griekse yoghurt bevat hoger bedrag (bijna het dubbele van de reguliere yoghurt) eiwit, het maakt je volledige voor een langere duur te voelen en onderdrukt de eetlust (8).

4. Voor Gezonder Bones

De belangrijkste verbinding die vereist is voor gezonder bot calcium. Indien voldoende hoeveelheid calcium niet in de botten, kan je botten zwak krijgen broos en gemakkelijk breken. Er zijn twee belangrijke mineralen, d.w.z. calcium en vitamine D die vereist zijn voor sterkere botten (9). Calcium dient terug te dicht en sterk. Onvoldoende calcium kan verder zoals tekorten veroorzaken dit mineraal wordt opgeslagen in onze botten en gebruikt door ons lichaam voor de normale en de goede werking. Griekse yoghurt bevat een goede hoeveelheid calcium. Daarom kan het je botten gezond te houden. Een andere verbinding die nodig is voor het houden van onze botten sterk is vitamine D. Griekse yoghurt heeft ook een goede hoeveelheid van deze vitamine. Dus, moet u deze op te nemen in uw dieet.

5. versterkt de spieren

Spieren zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam als zij verantwoordelijk zijn voor de beweging van het lichaam. Er zijn meer dan 600 spieren in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor verschillende functies, zoals het heffen dingen om pompen van bloed door het lichaam. Het is essentieel om ze gezond en eiwit is de belangrijkste bouwsteen van spieren. Als Griekse yoghurt bevat een goede hoeveelheid eiwit (10), het houdt je spieren sterker en gezonder.

6. Regelt functioneren van de hersenen

Voor verbeteren van de hersenfunctie, vitamine B12 nodig. Tekort aan deze vitamine kan leiden tot depressie en ernstige ziekte genaamd subacute gecombineerde degeneratie (11). Griekse yoghurt, samen met andere vitaminen heeft een goede hoeveelheid vitamine B12 en (12). It, dus houdt een controle op de goede werking van de hersenen en helpt energie ook.

7. Treats vaginale schimmelinfectie

Vaginale infectie wordt meestal veroorzaakt door de schimmel Candida albicans De symptomen van de ziekte in het algemeen jeuk en branden, roodheid en zwelling in het vaginale gebied, etc. Omdat het kan worden behandeld met de yoghurt die levende kweek bevat (13) , kunt u Griekse yoghurt te nemen in uw dieet om de infectie te voorkomen.

8. Verbetert de gezondheid van het hart

Hart speelt een sleutelrol in onze bloedsomloop zoals het pompen van bloed door het lichaam. Het is essentieel dat je hart gezond is voor het goed functioneren van het lichaam moet zijn. Cholesterol en vet zijn de verbindingen die problemen kunnen veroorzaken aan uw hart. Een hoger niveau van cholesterol verhoogt het risico op hartaanvallen (14). Sinds greeky yoghurt zeer minder hoeveelheid vet en cholesterol bevat, het houdt je hart gezond.

Schoonheid Voordelen van Griekse yoghurt

Naast alle Griekse yoghurt voordelen voor de gezondheid, is ook zeer nuttig voor onze huid en haren. Zoals het is vol van essentiële voedingsstoffen en vitaminen, Griekse yoghurt houdt onze huid en haar gezond.

9. Cures Acne

Acne is de meest vervelende probleem van de huid. Het maakt de huid er dof en futloos. Het is essentieel om dergelijke verbindingen in de voeding die uithardt en geneest acne. Zoals, Griekse yoghurt verhoogt reeds genoemde goede bacteriën in ons lichaam, dus houdt een controle op acne veroorzakende bacteriën. Naast deze, heeft veel vitaminen en mineralen zoals zink die nodig zijn voor behoud van de huid (15). Daarom is een perfect ingrediënt voor de behandeling van acne. Afgezien van het toe te voegen aan uw dieet, dan kunt u ook toe te passen op je gezicht of kunt het gebruiken in verschillende gezichtsmaskers voor acne ook.

10. Voorkomt haaruitval

Verschillende studies hebben aangetoond dat vitaminen en mineralen nodig voor het verminderen van haaruitval (16). Griekse yoghurt werken afvragen op je haar. Het is een rijke bron van vitamine D, eiwitten, andere vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor onze haren (17) zijn. Het bevat ook vitamine B5, hetgeen een goede doorbloeding in de hoofdhuid garandeert en stimuleert de haargroei. Deze yoghurt houdt uw follikels sterk en voorkomt daarmee haar val

11. Werkt als Moisturizer

Griekse yoghurt fungeert als een natuurlijke vochtinbrenger door de aanwezigheid van vele vitale mineralen en vitaminen. Het voedt de huid diep van binnen en daarom behandelt droge huid ook. Sinds yoghurt heeft vitamine D, maar tegelijkertijd worden aandoening die chronische netelroos (18, 19) te behandelen.

12. Treats droge hoofdhuid

Je haar moet eiwit zo veel als enig ander lichaamsdeel. Toepassing van de Griekse yoghurt helpt breken de dode huidcellen en geeft voeding aan de hoofdhuid (20). Zo zorgt het voor verlichting van de conditie van de droge en jeukende hoofdhuid Het werkt ook als een goede conditioner vanwege zijn verbazingwekkende hydraterende eigenschappen.

13. Gevechten Rimpels

Rimpels op de huid worden meestal veroorzaakt door veroudering (21). Griekse yoghurt is een anti-aging levensmiddelen die de levende cellen voedt en ontbindt schadelijke cellen en bacteriën in het lichaam. It, daarom helpt om rimpels te verminderen en geeft u een vlekkeloze, gloeiende huid.

14. Dark Circles

Donkere kringen worden veroorzaakt als gevolg van verschillende redenen, zoals hyperpigmentatie, melanine afzetting, allergieën, onjuiste slaap, roken, enz., (22, 23). Griekse yoghurt kan het effectief genezen aangezien deze een koelende werking. Het kan ook vermindering van de wallen onder je ogen. Alleen van toepassing sommige Griekse yoghurt op de getroffen gebieden en goed spoelen met water.

15. Vermindert donkere vlekken en vlekken

Aangezien de yoghurt rijk aan zink, vitamine B en andere mineralen, vermindert vlekken, littekens, huiduitslag en zwelling verbonden met acne (24) samen met de donkere vlekken en tegelijkertijd houdt de huid gloeien en gehydrateerd. Naast deze, heeft probiotica, die ook hulp kan bieden tegen allergieën (25).

16. Haalt poriën

Misschien heeft u verslapping van de huid als gevolg van de omgevingsfactoren zoals UV-stralen als ze de huid verliest zijn elasticiteit (26). Om een prachtig stralende huid hebben, is het essentieel dat je gezicht goed is afgezwakt, en de poriën worden aangescherpt. Hiervoor moet uw dieet en uw producten voedingsstoffen die de poriën in de huid te versterken bevatten. Griekse yoghurt heeft talrijke hoeveelheid essentiële mineralen die de poriën in de huid strakker. De aanwezigheid van melkzuur veroorzaakt ontbinding van dode huidcellen en krimpen grote poriën uiteindelijk. Alleen voor de yoghurt rechtstreeks op de huid en laat het absorberen alle voedingsstoffen voor bepaalde tijd.

17. Helpt verlichten Zonnebrand en Sunburn

Als je in de zon zijn geweest voor een lange tijd, kunt u zeker krijgen dat tan dat huidskleur ongelijke maakt. Alfa-hydroxyzuren (zoals melkzuur) worden algemeen gebruikt voor de behandeling van huidproblemen (27). Omdat de yoghurt is een rijke bron van melkzuur, is tan van de huid verdwijnt, krijgt ontdoen van zonnebrand, en te behandelen dyspigmentation. Een volvette variant van de yoghurt gunstiger dan andere rassen.

Tips en Caution

1) Griekse yoghurt heeft al natuurlijke suiker, het toevoegen van extra suiker zal toevoegen meer calorieën (28).

2) U moet altijd controleren of het ingrediënt label voor het kopen van Griekse yoghurt omdat veel bedrijven toe te voegen extra ingrediënten om het eiwitgehalte van yoghurt (29 verhogen).

3) Van alle rassen van Griekse yoghurt, is het altijd het beste om de vlakte te kiezen.

4) U kunt Griekse yoghurt gebruiken als een substituut voor mayonaise, zure room, kaas, enz. (30).

5) Mensen met lactose-intolerantie moet Griekse yoghurt gebruiken alleen na overleg met een diëtist.

12 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment