Wednesday, January 6, 2016

27 Effectieve etherische oliën voor Allergieën

Allergieën zijn heel gebruikelijk in de hele wereld, en het aantal patiënten blijft op het vergroten met elke dag die voorbijgaat. Allergische ziekten worden veroorzaakt door overgevoeligheid van het immuunsysteem toe verschillende allergenen Er kunnen verschillende factoren die bijdragen (maar niet uitsluitend) zoals voedsel, metalen of andere stoffen, insectenbeten, medicijnen, etc. (1). Hoewel je home remedies kunt proberen voor een dergelijke allergische reacties, is er een nieuwe trend van het gebruik van essentiële oliën voor een paar decennia. Een essentiële olie is een geurende vloeistof die wordt gewonnen na destillatie van bepaalde planten. Als het gaat om het verstrekken van natuurlijke verlichting, etherische oliën zijn de beste optie om te proberen. Hier hebben we een zorgvuldig uitgekozen lijst van enkele van de beste essentiële oliën die je kunt gebruiken om allergieën te behandelen gegeven. Neem een kijkje!

1. Lavendel (Lavandula Angustifolia) etherische olie

Lavendelolie is een van de meest voorkomende en veelzijdige olie die is gebruikt in de aromatherapie om verschillende redenen. Het heeft natuurlijke anti-inflammatoire, antibacteriële, windafdrijvend, kalmerend, antidepressieve en antimicrobiële eigenschappen (2). Zoals ontsteking kan genezen, lavendel essentiële olie is nuttig voor de behandeling van astma (3). De olie Verzacht talrijke allergieën zoals respiratoire allergieën, hooikoorts, enz., Samen met huiduitslag en irritatie, zweren, brandwonden, snijwonden, enz. Vanwege de antiseptische werking (4).

De methoden om deze olie te gebruiken zijn ook talloze, zij zijn:

Wrijf een paar druppels van de olie op je handpalm en adem, als je de symptomen van hooikoorts merken.

Tijdens een allergische seizoen, spuit de olie op een paar katoenen ballen en hou ze met je mee. Dit zal de allergenen weg te houden.

Doe er een paar druppels in uw diffuser en bewaar deze naast uw bed.

Als de allergie veroorzaakt uitslag, jeuk, etc. rechtstreeks de olie aan het getroffen gebied.

Voor respiratoire allergieën, kunt u mengen deze olie met elke vervoerder olie en toe te passen in de buurt van je neusgaten.

Ten slotte kunt u ook toevoegen aan uw bad water of een koud kompres.

Notitie:

1) Voor het aanbrengen van het direct op uw huid, doen een gevoeligheid testen op een klein oppervlak van uw huid (5).

2) Mondelinge verbruik van de olie is niet aan te raden (6).

3) Voor een zeer gevoelige huid, verdunnen met een basisolie (7).

2. Lemon EO

Lemon essentiële olie heeft antibacteriële, antimicrobiële en windafdrijvend eigenschappen (8). Het wordt algemeen gebruikt voor de behandeling van respiratoire allergie, sinus, astma, maar is even effectief voor diverse andere allergieën ook. Deze olie is effectief tegen micro-organismen (9). Het vermindert de ontsteking drastisch, voorkomt dat files, en wist de luchtwegen ook. Het bevordert ook de bloedcirculatie in het lichaam.

Gebruik het in verschillende soorten thee of een ander drankje om intern te genezen.

Bereid een anti-allergische mengsel door het te combineren met pepermunt en lavendel olie, en u kunt of toe te passen op het getroffen gedeelte, of u kunt de oplossing gebruiken om te gorgelen.

U kunt ook de olie te gebruiken als ontsmettingsmiddel om de lucht schoon te houden en daardoor kunt u allergieën veroorzaakt als gevolg van insecten, vervuiling, enz. Te voorkomen

Meng de olie met elke vervoerder olie en toe te passen op je rug, neusgaten en nek.

3. Eucalyptusolie

Eucalyptusolie bezit anti-inflammatoire eigenschappen ervan door de aanwezigheid van een stof genaamd citronellal. Deze olie bezit ook antiseptische en antimicrobiële eigenschappen (10) (11). Het heeft veelbelovende resultaten opgeleverd voor de behandeling van ademhalingsallergieën in verschillende studies. Het kan breken slijm en is derhalve nuttig bij astmatische aandoeningen. Je kunt het gebruiken op de volgende manieren:

Zet een paar druppels in diffuser of stoom inhalator te openen neusgaten. Zorg ervoor dat u uw ogen te dekken om irritatie te voorkomen. Ook, drink veel warm water na het inademen van de overmatige stroom van slijm kan leiden tot uitdroging in de luchtwegen.

Verdunnen met elke vervoerder olie, zoals amandelolie en toepassen op je voorhoofd of borst.

U kunt ook de verdunde olie te gebruiken om irritatie en huiduitslag huid te kalmeren.

Notitie:

1) Het mag niet worden rechtstreeks via de mond genomen of toegepast in onverdunde vorm (12).

2) Er is onvoldoende bewijs voor de effectiviteit ervan voor allergieën. Daarom moet je heel voorzichtig zijn tijdens het gebruik van deze olie.

3) Raadpleeg uw arts voordat de inname van eucalyptus olie als het giftig kunnen zijn (13).

4. Pepermunt etherische olie

Dit is een andere veel voorkomende olie die is gebruikt voor decennia verschillende kwalen te behandelen. Het wordt gewonnen uit Mentha piperita, een hybride munt. Het koelende effect van munt helpt behandelen van ontstekingen en irritaties (14), en de geur ook helpen zich te ontdoen van ademhalingsproblemen veroorzaakt door allergenen. Het is heel effectief om lenteallergie (15) te genezen. U kunt ook verbruiken intern voedselallergie te genezen. Hiervoor kunt u het te mengen in je thee en regelmatig drinken.

Als alternatief, meng het in een glas warm of koud water.

Verdun de olie amandelolie, jojobaolie, of andere dragerolie en toe te passen op de borst, voorhoofd, neus, etc.

Notitie:

1) Hoge doses van pepermuntolie kan schadelijk zijn (16).

2) Mensen die allergisch zijn voor menthol mag niet gebruiken.

5. Roman Kamille EO

Het is een populaire en veilige olie die topicaal kunnen worden toegepast en intern (17) verbruikt. Het wordt toegevoegd aan veel eten en drinken om de smaak te verbeteren. De olie wordt meestal gebruikt om verschillende soorten zenuwpijn te behandelen, maar is even effectief voor allergieën ook. Het kan de zwelling te verminderen, stoppen met de groei van verschillende schimmels en bacteriën, samen met rustgevende insectenbeten, perineale pijn, snijwonden, en aambeien (18). Afgeleid van Chamaemelum Nobile, is de olie bekend om een kalmerend effect te hebben en is veilig voor kinderen ook. Om huiduitslag en jeukende huid te behandelen, voeg de olie amandel of kokosolie en toe te passen op het getroffen gedeelte.

Voor allergische reactie en de symptomen zoals pijn veroorzaakt door een insect steek, breng dan een druppel van de onverdunde olie op de plek direct.

6. Basil etherische olie

Basilicum, een heilige plant van India, heeft veel geneeskrachtige eigenschappen en is gebruikt in de ayurveda voor de komende jaren. De essentiële olie van basilicum bezit ook veel antischimmel-, antibacteriële, antimicrobiële, (19) (20) (21) en insectenwerende eigenschappen. Het ontgift het lichaam door het rijden schadelijke virussen en bacteriën uit het systeem. Te handhaven en regelen de gezondheid van het immuunsysteem, voeg een druppel van deze olie op uw bereidingen, soepen, salades, etc.

Solliciteer verdunde basilicumolie op de hals, borst en tempels. Voor verdunnen, kan kokosolie, zoete amandelolie, of andere basisolie gebruiken.

U kunt het ook gebruiken in een diffuser of stoom inhalator. Hiervoor voeg een paar druppels van de olie in heet water en adem de stoom gedurende enkele minuten.

7. Wierook

Frankincense olie wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals ontstekingen, huiduitslag, brandwonden, enz. Met inbegrip van allergieën veroorzaakt door verschillende redenen te kalmeren. Het heeft verschillende eigenschappen zoals anti-neurotische, slijmoplossend, antiseptische, anti-inflammatoire, en anxiolytische eigenschappen (22). De schors van de boom wordt gebruikt voor de extractie van olie en is een van de beste oliën voor allergieën. Enkele studies tonen aan dat het in staat is genezen astma (23) is. Het heeft samentrekkende eigenschappen, en het helpt bevorderen de celregeneratie. Huidaandoeningen zoals eczeem kunnen ook worden uitgehard met wierook etherische olie (24). De olie kan worden gebruikt in onverdunde vorm, maar het is altijd een veilige optie om het te mengen met een drager olie.

Alternatief, giet een paar druppels van de olie in de diffuser.

8. Cypress

Deze olie is antispasmodisch (25) bezit en decongestivum capaciteiten. It, dus wist de neus van histamine reactie. De olie wordt ook aanbevolen voor astmapatiënten. Om de olie te gebruiken, plaatst u een paar druppels van de olie in een stoom inhalator en heet water toevoegen aan het. Bedek je hoofd met een handdoek en leun over de inhalator en inhaleren de stoom gedurende enkele minuten om hulp te krijgen.

9. Lemongrass

Citroengrasolie heeft veel antischimmel en anti-inflammatoire eigenschappen (26), en kan worden gebruikt om verlichting huidreacties veroorzaakt door verschillende redenen krijgen. Het is nuttig voor de mensen met een allergie gerelateerde hoofdpijn, en een alternatief voor pepermuntolie voor dit soort hoofdpijn.

Opmerking: Het moet altijd worden verdund voor het aanbrengen op de huid.

10. Ginger Oil

Dit is een andere veel voorkomende olie voor de behandeling van allergieën in verband met de ademhalingswegen. Gemberolie bezit eigenschappen zoals antinociceptieve, antioxidant en anti-inflammatoire (27). Het is ook gunstig voor maagklachten en de spijsvertering gerelateerde problemen. Daarom kan het helpen met voedselallergieën. Neem een paar druppels van deze olie en masseer het op je buik om zich te ontdoen van gas en diarree Het kan ook verlichting van sinusitis, keelpijn, enz. Het inhaleren van deze olie via diffuser of vaporizer kan werken als een decongestivum.

11. Tea Tree Oil

Tea tree olie, ook wel bekend als Melaleuca olie is een andere prachtige en veelzijdige olie die is gebruikt voor de komende decennia snijwonden, wonden, infecties, enz., Met inbegrip van allergieën te behandelen. Het antischimmel, antimicrobiële en antibacteriële aard (28). Naast dat deze olie bestrijdt ook effectief met virussen en mijten wijten aan een antiseptisch middel (29). De olie kan vernietigen lucht pathogenen die allergieën veroorzaken. Zoals vele andere oliën, zoals lavendel, citroenolie, kan deze olie ook gebruikt worden in verschillende vormen:

Om de verontreinigende stoffen, bacteriën, ziektekiemen te doden, enz., In het milieu, zet de olie in de diffuser en zet dat in uw huis.

Breng de olie direct naar huiduitslag en andere getroffen gebieden van de huid.

Opmerking: Als uw huid gevoelig is, Verdun de olie met andere olie, zoals olijfolie of met water, voor gebruik.

12. Kruidnagelolie

Dit wordt het meest gebruikt olie als het antifungale, antivirale, antimicrobiële, anesthetische eigenschappen (30) (31) (32) bezit. Het is ook een anthelminticum, tegen spasmen en tegen spasmen eigenschappen (33). Kruidnagel olie is ook antioxidant in de natuur die bij het onderdrukken van de ontsteking en verheldert neusholte daarmee zorgt voor verlichting bij allergische sinusitis. U kunt de olie toe te voegen in een diffusor en plaats het in uw huis om de lucht schoon te maken.

Breng de olie naar je borst, nek, enz., Na het mengen met een vervoerder olie, zoals amandel-, olijf- of kokosolie.

13. Kurkuma etherische olie

Kurkuma, een Indiase specerij, is al eeuwenlang gebruikt voor verschillende kwalen als gevolg van de anti-inflammatoire, antinociceptieve en antioxiderende eigenschappen (34). Het remt de groei van parasieten, bacteriën en pathogene fungi (35). De etherische olie van kurkuma is ook zeer krachtig als het is verpakt met zeldzame onderdelen die helpen te genezen van de ziekte. Zoals kurkuma, de olie is ook antimicrobiële, anti-schimmel, anti-allergische, antivirale en antibacteriële. Het vermindert ook de symptomen van pijn en branderig gevoel (36). Voor allergieën meng het met zalven.

U kunt ook de olie toe te passen na mengen met een vervoerder olie, zoals zoete amandelolie.

Notitie:

1) De olie is zeer krachtig en moet worden verdund voor gebruik.

2) Laat de olie niet te consumeren in overmaat. Het dagelijks gebruik moet worden beperkt tot 4-5 druppels.

3) Zwangere vrouwen moeten consumeren alleen na overleg met een arts.

14. Pine Oil

gezondheidsvoordelen Pine olie worden toegeschreven aan de antimicrobiële (37), antibacteriële (38), insecticide (39), antiseptische en diureticum eigenschappen. Het wordt meestal gebruikt bij de behandeling van huidziekten en in veel medicinale lotions en crèmes. De olie werkt wat in de behandeling van jeuk, zweren, eczeem en andere kwalen. Naast deze, wordt het gebruikt voor de behandeling van hoest en verkoudheid ook. Voor huidallergieën Breng de olie op het getroffen gebied van de huid.

U kunt het ook gebruiken in een diffuser om de lucht te zuiveren, in koude seizoenen.

Opmerking: Doe het niet inademen dan als het irritatie van de luchtwegen kan veroorzaken bij sommige mensen die zeer gevoelig zijn.

15. Mandarin EO

Deze olie verbetert de circulatie van bloed en lymfe en helpt ook nieuwe cellen te regenereren. De olie bezit krampstillend, antiseptisch en zuiverende eigenschappen. Door deze eigenschappen, beschermt wonden worden septische, behandelt congestie veroorzaakt door allergieën (40), zuivert het bloed en derhalve behandelt verschillende soorten allergieën. Breng de olie na mengen met kokosolie.

Opmerking: Voer een huidtest op klein oppervlak alvorens het te gebruiken voor elke vorm van allergie.

16. Geranium Oil

Geranium olie is een andere prachtige olie voor de behandeling van verschillende soorten allergieën zoals eczeem, insectenbeten, enz. Bekend onder de naam arme man rozenolie, "de olie heeft een anti-inflammatoire eigenschappen (41) en is van oudsher gebruikt voor huidaandoeningen. Het bezit ook antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen (42) (43). Deze olie voorkomt dat de infectie in wonden en delen die een antibacterieel middel en bevordert celgroei door cytophylactic eigenschappen (44). Het gebruik van de olie is afhankelijk van de ziekte of medische aandoening waarvoor een persoon wordt gebruikt.

Voor dermatitis, meng het met kokosolie en toe te passen op de getroffen gebieden.

Als u gevoelig voor allergieën zijn veroorzaakt door een muggenbeet, meng de olie met water en spuit het op je lichaam.

17. Cederhout etherische olie

Cederhoutolie is algemeen bekend en gebruikt voor de sedatieve en kalmerende effect, maar wordt ook gebruikt om aandoeningen van de luchtwegen zoals hoesten en congestie veroorzaakt door allergieën. U kunt deze olie te gebruiken in de diffuser om hulp te krijgen van dergelijke omstandigheden. Het vernietigt ook schimmelinfecties en is nuttig voor huidaandoeningen zoals eczeem, een andere gemeenschappelijke allergische aandoening.

Een andere minder belangrijke en minder bekende gebruik van de olie dat het werkt als een grote insect repellent (45). Daarom kan het seizoensgebonden allergieën veroorzaakt door insectenbeten voorkomen. U kunt een paar katoenen ballen gedept met de olie te plaatsen, in uw huis om muggen af te weren

18. Balsam Fir Oil

Aangezien naalden van balsemspar bevatten belangrijke verbindingen, worden zij beschouwd als de meest bruikbare deel van de plant. Balsemspar etherische olie heeft tal van toepassingen, waaronder de behandeling van acne, verwondingen, snijwonden, allergieën, en insectenbeten. De olie is effectief bij de behandeling van verschillende aandoeningen vanwege zijn antibacteriële (46), antioxidant, antimicrobial (47) en adstringerende eigenschappen. Balsemspar olie kan ook worden gebruikt als een knaagdier middel (48) en voor sommige voedselallergieën. U kunt deze olie toe te passen op de borst en andere allergieën, kunt u deze toepassen op de getroffen gebieden, na verdunnen.

19. Birch EO

Er zijn twee soorten berk olie, d.w.z., wit en zwart berk. Witte berk olie is afkomstig van destillatieproces van blad-knop (49) en wordt gebruikt voor allergieën. De olie heeft insecticide, pijnstillende, antiseptische, desinfecterende, diureticum, samentrekkend, en andere therapeutische eigenschappen. Het is in het algemeen niet irriterend en niet-toxisch en in farmaceutische preparaten ook. Je kunt het mengen met rozemarijn, jasmijn, sandelhout, enz. Net als elke andere essentiële olie, kunt u de olie toe te passen op het getroffen gebied na het mengen met een vervoerder olie.

20. Carrot Seed

Wortel zaadolie is een van de onderschat oliën, maar het remt de groei van schimmels sommige studies suggereren (50). Het hoofdbestanddeel van de olie carotol waardoor zij medicinale kwaliteit shows. De olie is ook bekend om zijn antiseptische, windafdrijvend, diureticum, cytophylactic, het zuiveren, en andere eigenschappen. Het is geweldig voor alle huidtypes en wordt gebruikt om allergische aandoeningen zoals eczeem te behandelen.

Notitie:

1) verdunnen altijd uw olie met enkele vervoerder olie.

2) Wortel olie kan bloeden tijdens de zwangerschap veroorzaken. Daarom moet worden voorkomen.

Etherische Oliën Blends voor Allergieën

Naast het gebruik van deze oliën individueel, dan kunt u ook uw allergieën te behandelen door het mengen van verschillende essentiële oliën. Hoewel er tal van opties om een mix te maken, moet je heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een bepaalde combinatie zoals sommigen van hen fataal kan zijn. Daarom moet u ze niet door elkaar zonder gedegen onderzoek.

21. Bergamot, Juniper en Peppermint Blend

Bergamot olie wordt effectief gebruikt in de aromatherapie voor stress en angst (51). Het heeft ook antibacteriële eigenschappen (52). Voor deze mix, zult u 60 druppels van bergamot olie, 40 druppels lavendelolie en jeneverbes olie en 20 druppels pepermuntolie nodig. Meng ze allemaal grondig en bewaar ze in een kleine container. U kunt de mix op de volgende manieren gebruiken:

Voeg 75 druppels van de olie en 1 theelepel wodka in ½ kopje gedistilleerd of gefilterd water en gebruik het als een lucht-spray.

Voeg 4-6 druppels van het mengsel en 1 theelepel van de melk in uw bad en geniet gedurende 30 minuten.

Massage op het getroffen gebied van de huid na mengen met zoete amandelolie of druivenpitolie.

22. Duitse Kamille en Tagetes Mix

Kamille olie heeft anti-inflammatoire, antimicrobiële en wondgenezing eigenschappen (53). Daarom is deze prachtige EO mix is voor eczeem, contact dermatitis en andere huid gerelateerde allergieën (54). Aan de andere kant, tagetes olie laat verschillende geneeskrachtige eigenschappen, zoals antispasmodic, antibiotica, antiparasitaire, antimicrobiële en antiseptische (55). Hierdoor problemen zoals colitis, opstoppingen inwound brandwonden, dermatitis en andere huidziekten (56) te genezen. Voor dit mengsel in een niet-reactief mengkom 10 druppels kamille, 5 druppels duizendblad, 5 druppels tagetes, 10 druppels teunisbloemolie, 2 eetlepels avocado-olie, 30 druppels jojobaolie en 2 eetlepels avocado-olie. Breng het mengsel op de getroffen gebieden van uw huid en bewaar de rest in een kleine container voor toekomstig gebruik.

23. Vetiver, kamille en lavendel Blend

Vetiverolie sederende en pijnstillende eigenschappen en helpt verminderen ontstekingen (57). Lavendel olie is geweldig om te worden gebruikt om de jeuk (58) te kalmeren. Als je last hebt van netelroos, dan zal dit een perfecte mix uw probleem te behandelen in een mum van tijd. Voor deze oplossing, moet je 1 druppel lavendelolie, 2 druppels druivenpitolie, 1 druppel vetiver olie en 1 druppel van kamille olie te mengen. Toe te passen op de getroffen gebieden met uw vingertoppen of watje.

Als alternatief weglaten druivenpitolie en voeg het mengsel aan uw bad en geniet gedurende 30 minuten.

24. Lavendel, Myrtle en Kamille blend

Terwijl mirte olie bezit antibacteriële en antioxidant eigenschappen (59) (60), kamille olie werkt als een antimicrobieel middel (61). Hooikoorts is een andere veel voorkomende seizoensgebonden allergie, dat is zeer irritant soms. Om deze allergie met essentiële oliën te behandelen, bereiden een mengsel door het mengen van 10 druppels Romeinse kamille, 4 druppels lavendel en 2 druppels mirte essentiële olie. Meng goed en masseer op je borst en rug naar het probleem te verhelpen.

25. Citroen en Eucalyptus Blend

Eucalyptus olie antimicrobiële aard (62). Dit mengsel wordt gebruikt als een inhalator en voor de mensen die gevoelige huid en de toepassing van de olie hebben niet mogelijk voor hen. Aan het mengsel voor te bereiden op hooikoorts, meng 7 druppels Romeinse kamille (of helichrysum), eucalyptus en citroenolie, per stuk. Vul uw inhalator met het mengsel en inhaleer de dampen wanneer dat nodig is. U kunt dit gebruiken totdat alle olie is verdampt.

26. Lavendel, Geranium en Lemon Mix

Een andere inhalator die u kunt bereiden voor de behandeling van hooikoorts is dit. Geranium essentiële olie is een antioxidant en anti-inflammatoir middel (63) (64). Meng 7 druppels lavendelolie, 7 druppels tea tree olie (of mirte), 4 druppels geranium en 4 druppels citroen olie. Bewaar de inhoud in een inhalator buis en te gebruiken wanneer nodig.

27. Rozemarijn, Pepermunt Blend

Rozemarijn essentiële olie antimicrobiële eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor de behandeling van artritis en spierpijn met betere verspreiding (65). Pepermuntolie kalmeert de huid door zijn kalmerende werking en geneest irritatie veroorzaakt als gevolg van netelroos, gif eiken of poison ivy (66). Voor deze mix, meng 3 druppels rozemarijn olie, 1 druppel tijm essentiële olie en 1 druppel pepermuntolie in een kom gevuld met gekookt water. Na het aanbrengen van sinus spray, neem een handdoek en bedek je hoofd met het terwijl het inademen van stoom uit de kom. Doe dit voor 5-10 minuten en houd je ogen dicht tijdens het proces. Herhaal dit 3-4 keer per dag voor de behandeling van sinus veroorzaakt als gevolg van allergieën.

Als alternatief, voeg 3 druppels grenen of rozemarijn olie, 3 druppels pepermunt en 2 druppels eucalyptus olie tot een kom gevuld met gekookt water en inhaleer de stoom op dezelfde manier.

11 december 2015

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment