Thursday, January 7, 2016

37 Remedies Effectieve Home For spataderen

Spataderen verwijzen naar een web van vergrote blauwe of rode adertjes (1), die beginnen met het verspreiden in de benen met het ouder worden. Zoals spataderen, spataderen te zijn verwijde bloedvaten, maar dichter bij de huid en kleiner. Vaak worden spataderen zich achter de knieën, maar hun uiterlijk kan overal op het lichaam zien. Hoewel deze aderen geen medische problemen als zodanig te veroorzaken, kunt u ze verwijderen om cosmetische of medische redenen met procedures, zoals sclerotherapie en laserbehandeling (2). De belangrijkste oorzaak van spataderen is de druk op de aderen. De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar de artsen zeggen dat het probleem is erfelijk. Er wordt gezegd dat mensen die staan voor lange uren, zoals leerkrachten of verpleegkundigen krijgen extreme druk op de benen, waardoor spataderen worden ontwikkeld. Een lappendeken van blauwe en rode adertjes verschijnt op de huid en afgezien van dat, de mensen ook vermoeidheid ervaren in de benen, het gevoel van zwaarte in de benen, en zwelling in de benen. Hieronder zijn verschillende effectieve home remedies voor spataderen in de benen en andere gebieden. Dus, als u zich afvraagt hoe je spataderen natuurlijke wijze genezen, lees het artikel.

1. Apple Cider Vinegar

Appelazijn voor spataderen heeft een effectief rechtsmiddel geweest als het kan behandelen varicosity (3). Met Apple Cider Vinegar, wordt de bloedcirculatie naar het gebied verhoogd, waardoor de verschijning van spataderen afneemt. Dompel een doek in appelazijn en gebruik het als een kompres. Breng het naar dat deel waar je spataderen. Doe het twee of drie keer per dag voor een maand.

Als alternatief, verdunnen 3/2 theelepel ACV in een kopje water. U kunt honing toe te voegen voor een betere smaak. Drinken voor de maaltijd om spataderen te genezen.

2. Ginger

Gember helpt u om zich te ontdoen van spataderen te krijgen. Meestal met 'fibrine, een eiwit in het bloed, aders geworden prominent en zichtbaar. Gember bevat actieve bestanddeel gingerol (4) die van nature breekt fibrine daardoor verminderen spataderen. Het brengt ook een verbetering van de bloedcirculatie en verlaagt de bloeddruk. Gember is bekend dat het een bloedverdunnende effect te hebben. Gember thee te maken, neem geraspte gember en voeg deze toe aan kokend water. Zeef het en 3-4 keer per dag.

3. Cayenne Pepper

Dit is een traditioneel middel dat wordt gebruikt voor de behandeling van spataderen door het stimuleren bloedsomloop (5). Het bevat capsaïcine, wat nuttig is voor circulatie en pijnbestrijding. Consumptie van capsaïcine breidt bloedvaten en vermindert de druk op de haarvaten. Capsaïcine is ook een katalysator die de sterkte van andere kruiden verhoogt. Wanneer bijvoorbeeld Ginkgo biloba wordt gebruikt in combinatie met cayennepeper, is 75% effectiever. De reden is dat cayennepeper leidt tot verbetering van de circulatie van bloed en levert essentiële voedingsstoffen in een sneller tempo. Voeg een theelepel cayennepeper een kopje water. Roer behoorlijk goed te mengen. Verbruiken driemaal per dag gedurende twee tot drie maanden.

4. Mosterd en kokosolie

Mosterd olie voor spataderen heeft altijd zijn effectiviteit bewezen, vooral als een goede olie massage wordt gedaan. Met massage wordt bloedsomloop verbeterd (6), daardoor spataderen voorkomen. Kokosolie en mosterd olie helpen de kleppen te versterken en het stimuleren van de circulatie van het bloed. Kokosolie geneest haarvaten door binnen te dringen diep in de huid. Verwarm de olie, neem dan even op je handpalmen en breng het aan de getroffen door spataderen omgeving. Masseer het gebied voorzichtig. Terwijl masseren, moet slagen richting richting het hart voor het verbeteren van de circulatie van bloed bewaard.

5. Zorg voor een gezond gewicht

Mensen met overgewicht de neiging hebben op het ontwikkelen van spataderen. Overgewicht legt een grote druk op de aderen en bijdraagt tot reflux of ontsteking, vooral in aderen, de grootste oppervlakkige aderen in de benen. Vele studies hebben een verband tussen spataderen en obesitas ontwikkeld en zeggen dat het verliezen van gewicht kan helpen voorkomen dat de ziekte erger wordt (7). Dus als u zich afvraagt hoe je spataderen op de benen van nature te verminderen, regelmatig sporten om die extra ponden af te werpen. Joggen of naar de sportschool zal u helpen bezuinigen op uw gewicht, waardoor, waardoor de kans op spataderen.

6. Bioflavonoids

Voedsel consumeren rijk aan bioflavonoïden, die krachtige anti-oxidanten die bekend staan om met anti-inflammatoire eigenschappen (8), waardoor, waarbij de vaatwanden sterk zijn. Ook de structurele integriteit van vaatwanden beschermd. Pycnogenol verbetert vasculaire gezondheid (9). Meestal wordt het gevonden in den bast en kan gemakkelijk worden gebruik gemaakt van de gezondheid winkels. Grapefruits leveren ook de nodige bioflavonoïden voor de behandeling van spataderen.

7. Vitamine C

Vitamine C is bekend om verhoogde productie van eiwitten zoals elastine en collageen. Collageen is de bouwsteen van bloedvaten en zowel elastine en collageen houdt de vaatwanden sterk en flexibel (10). Bovendien Vitamine C versterkt ook de capillairen. Vitamine C bevat ook grote hoeveelheden bioflavonoïden die deal te helpen met ontsteking. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C zijn bloemkool, rode paprika en citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel.

8. Vitamine B

Vitamine B houdt de aderen sterk en voorkomt het optreden van spataderen. Het is essentieel om vitamine B12 en foliumzuur in uw dagelijkse voeding, in het bijzonder, als u last heeft van spataderen of bloedstolsels (11). Vitamine B3 is doeltreffend gebleken in het brengen van een verbetering van de circulatie van bloed naar de aderen. Zonnebloempitten, pinda's, lever, en rundvlees zijn vitamine B-rijke voedingsmiddelen.

9. Vitamine E

Vitamine E is een groep van antioxidant-rijke en vetoplosbare verbindingen (12). Deze antioxidanten bestrijden vrije radicalen die de gezondheid van cellen beschadigen. Deze anti-oxidanten ook reparatie en bescherming van de beschadigde aderen. Wanneer het lichaam krijgt voldoende vitamine E, beschermt de celmembranen en de huid, behalve het geven sterkte capillairen. Je moet groene groenten, noten en zaden, tarwekiemen olie, en plantaardige oliën die rijk zijn aan vitamine E. consumeren

10. Fiber

Met inbegrip van vezels in de voeding is essentieel, terwijl het genezen van spataderen. Fiber zorgt voor verlichting van constipatie, die grote druk legt op de aders (13). Bij deze druk wordt aders verzwakt, en verder leidt naar de terugstroom van bloed en zwelling. Echter, met een verbruik van vezelig voedsel, vooral onoplosbare vezels, de ontlasting worden verzacht. Het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam wordt het gemakkelijker zonder het uitoefenen van grote druk. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels bevatten haver, wortelen, bessen, erwten, bonen, en lijnzaad

11. Magnesium-rijk voedsel

Bloeddruk, krampen en bloedophoping problemen voorbehoud tekortkomingen in elektrolyten zoals magnesium en kalium (14) (15). Voor het overwinnen van deze symptomen, inname van voedingsmiddelen rijk aan magnesium dat wil zeggen bananen, avocado's, amandelen, pinda's, en bladgroenten.

12. Kool pappen

Kool pappen is een zeer effectieve home behandeling van spataderen. Het bevat veel voedzame bestanddelen zoals vitamine K, vitamine E, vitamine C, vitamine B2, vitamine B12 en vitamine A samen met kalium, calcium, magnesium, koper, fosfor en zwavel, die zeer gunstig voor het behoud algehele gezondheid. Het hoge zwavelgehalte van deze groenten (16) vernietigt fermenten in het bloed die anders infecties en zweren. Om het kompres te bereiden, hak de kool fijn en voeg water om het tot een pasta te maken. Breng het naar de getroffen gebieden. Wikkel een linnen doek over het aan de pasta op zijn plaats te houden en laat de huid ademen ook. Laat het maar voor een paar uur en dan afspoelen met water. Doe het twee of drie keer per dag om de resultaten te zien

Of, Was een kool en snijd de stijve hoofdnerf van. Plaats het op de getroffen delen na het rechttrekken van de blad. Wachten tot het droog wordt. Vervang het blad daarna.

13. Olijfolie

Olijfolie verbetert de algehele gezondheid aanzienlijk. Wrijf olijfolie op de getroffen met spataderen gebieden. Het mengsel van de rijke organische verbindingen in olijfolie verzacht pijn en ontsteking (17). Bovendien is de olie stimuleert ook de reparatie van de aangetaste of gewonde bloedvaten of haarvaten. Meng gelijke hoeveelheden vitamine E en olijfolie en verwarm het licht. Doe een zachte massage met dit warme mengsel op de getroffen gebieden gedurende enkele minuten. Herhaal dit twee keer per dag voor een paar maanden de tijd om hulp te krijgen van spataderen.

Als alternatief, voeg vier druppels van cipres essentiële olie tot 2 theelepels van warme olijfolie. Massage met dit mengsel om de aandoening te genezen.

14. Knoflook

Knoflook heeft altijd bewezen zeer nuttig bij de behandeling van de meeste ziekten. Door de effectieve eigenschappen, is knoflook bekend als een uitstekende kruid in het verwijderen van spataderen op dijen. U kunt een mengsel van olijfolie, sinaasappelsap, en knoflook toe te passen op de dij gebied. Dit breekt schadelijke stoffen in de bloedvaten en verbetert geleidelijk bloedsomloop, waardoor de stolling (18), waardoor ontsteking verminderen. Snijd een paar teentjes knoflook en plaats ze in een glazen pot. Voeg het sap gewonnen uit drie sinaasappels om deze pot, samen met 2 el olijfolie. Laat dit mengsel voor ongeveer 12 uur. Roer het potje daarna. Neem een paar druppels op je vingers en massage op de getroffen gebieden in een cirkelvormige beweging gedurende 15 minuten. Dek het af met een katoenen doek en laat het op 's nachts. Doe het dagelijks gedurende enkele maanden om de resultaten te zien.

Of u kunt ook knoflook toe te voegen aan uw dagelijkse voeding voor een goede voeding en zich te ontdoen van deze ziekte.

15.Orange

Citroenzuur, liever vitamine C is een effectieve behandeling van spataderen op het gezicht. Niet alleen zijn de bloedvaten versterkt, maar ook de bloedcirculatie drastisch verbeterd. Sinaasappels zijn rijke bronnen van vitamine C (19). Wrijf een sinaasappelschil op je gezicht voor het wegwerken van spataderen. Het is essentieel om sinaasappels in de voeding bevatten om het effect van spataderen te verminderen.

16. Zwarte bes

Zwarte bessen brengt de vermindering van spataderen en vermindert de vorming van nieuwe spataderen, door de verbeterde bloedsomloop (20). Het kruid reinigt ook het lichaam en bloed, waardoor ontsteking verminderen. Een infuus water kan worden gemaakt, en dit kan de hele dag worden geconsumeerd. Om dit te maken, neem 2 theelepels gedroogde bladeren en deze combineren met 1 liter water.

Opmerking: Mensen met hartfalen of nierfalen problemen moeten geen gebruik maken van zwarte bessen.

Herbal remedies voor spataderen

17. Basil

Basilicum bevat grote hoeveelheden vitamine K, die een belangrijke rol bij het handhaven van de gezondheid van de bloedvaten te beschermen waarbij een goede doorstroming van calcium speelt. Het voorkomt terugstroming van het bloed. Het helpt ook bij de productie van trombine (21). Deze stolling eiwit zorgt voor een gezonde bloedstroom zodat er geen verstopping van beschadigde aderen. Studies tonen aan dat als basilicum wordt toegevoegd aan de dagelijkse maaltijden, vervaagt en krimpt spataderen in een 1-maand tijdsbestek.

18. laurierblaadjes

Bay bladeren zijn rijk aan anti-oxidanten (22), mineralen en vitaminen. Je kunt ze combineren met extra vergine olijfolie voor het onttrekken van nutriënten van laurier. Het kan worden toegepast op de huid te hydrateren. Voor het maken van een actueel zalf, verwarm de laurierblaadjes in olijfolie. Laat het afkoelen. Dan, stam deze bladeren en toepassen op uw spataderen.

19. Grapevine bladeren

Het weken van de spin ader getroffen been in gekookt water met grapevine bladeren is een goede behandeling voor spataderen. Deze bladeren zijn altijd populair vanwege hun homeostatic (23) en samentrekkende eigenschappen geweest. Deze eigenschappen zijn nuttig bij de behandeling van zwelling en ontsteking die is geassocieerd met spataderen.

20. Ginkgo Biloba

Met Ginkgo Biloba, worden de weefsels die vaatwanden vormen versterkt. Dit kruid verwijdt en ontspant de bloedvaten, waardoor de bloedstroom reguleren. Naast de verbetering van de bloedcirculatie, zelfs weefseloxygenatie versterkt (24). Deze eigenschappen van het kruid maken het een effectief middel tegen spataderen. U kunt dit kruid te nemen in de vorm van een extract. U moet 120 mg van het extract dagelijks in te nemen, verdeeld over 3 doses dat wil zeggen 40 mg in een keer. Echter, voordat consumeren, weet raadpleeg dan een natuurlijke kruidendokter.

21. Witch Hazel

Dit is een veelgebruikte kruiden en is zeer nuttig in het genezen spataderen. Vanwege adstringerende eigenschappen van het kruid (25), is het een effectieve remedie voor spataderen. Veel studies tonen aan dat dit kruid versterkt de bloedvaten. Neem een katoenen bal en dompel het in een oplossing van toverhazelaar. Vervolgens toepassen op het getroffen gebied. Herhaal dit 10-15 keer per dag.

22. Paardenkastanje

Paardenkastanje is een rijke bron van tannines en saponinen (26), die een uitstekende bloedsomloop en anti-inflammatoire effecten hebben. Er wordt aangenomen dat het zaad van de paardekastanje is heel goed voor vermoeidheid, jeuk, pijn en zwelling in verband met spataderen. Het kruid versterkt de aderen die elasticiteit verloren. Zelfs klinische studies hebben aangetoond dat bij paardenkastanje, circulatie van bloed naar de benen wordt verbeterd en inflammatie wordt verminderd. Aders en haarvaten worden versterkt. Meng 1 eetlepel paardenkastanje tinctuur en 10 eetlepels van de toverhazelaar. Breng dit aan de getroffen met spataderen omgeving.

Opmerking: Overmatige dosering giftig. Raadpleeg een arts voordat consumeren.

23. Bosbes

Bosbes is bekend dat het een effectieve home behandeling voor spataderen zijn. Het bevat fenolische zuren (27), looistoffen, proanthocyanidinen, en flavonoïden die helpen zich te ontdoen van spataderen. Bovendien heeft ook antioxiderende eigenschappen die bloedvaten tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Naast het tot stand brengen van een verbetering van de circulatie van bloed, het leidt ook tot de versterking van het bloed putten. Neem 20-40 mg van blauwe bosbes extract driemaal per dag.

Notitie:

1) Bosbes is bekend dat de bloedglucose verlagen en zo, altijd uw arts te raadplegen voordat het consumeert.

2) Neem het niet langer dan 6 weken.

3) Vermijd het blauwe bosbessen als je op bloedverdunnende medicijnen of anti-inflammatoire geneesmiddelen.

24. Gotu Kola

Gotu Kola is een populaire remedie voor spataderen. Het verbetert de bloedstroom en vermindert de zwelling. Studies hebben aangetoond dat mensen die Gotu Kola verbruiken dagelijks minder lekken en kan gemakkelijk afwijkingen van aderen te bestrijden. Je kan consumeren in de vorm van tabletten, capsules, tinctuur of gedroogde kruiden en kunnen toepassen als een zalf. Neem de gedroogde bladeren van het kruid en kook ze in water. Zeef het en hebben deze thee driemaal per dag.

Opmerking: Gotu Kola schaadt de lever. Gebruik niet het kruid meer dan zes weken (28).

25. Muisdoorn

Dit kruid bevat verbinding genaamd ruscogenin (29), dat is zeer effectief tegen ontstekingen. Deze ruscogenins verbetering van de productie van collageen, evenals de circulatie van het bloed. Bovendien versterkt de verzwakte aders en kleppen. Kortom, ruscogenin is een steroïde bouwsteen die het lichaam zijn eigen steroïden te vormen om te helpen met ader veerkracht helpt. Het vlakt ook de spieren van de aderwand, waardoor deze terugbrengen naar normaal. Neem 100-300mg van de brem Butcher's driemaal per dag.

26. Essentiële oliën

Er zijn een verscheidenheid van etherische oliën die helpen bij het verminderen van de verschijning spataderen. Enkele van de beste die er onder meer spinazie essentiële olie en wortel essentiële olie. Wortel olie is bekend tonic, cytophylactic, stimulerend, emmenagogue, diureticum, het zuiveren, windafdrijvend, anti-carcinogene, antioxidant, ontgiftend, desinfecterende en antiseptische eigenschappen hebben. Niet alleen bloedcirculatie wordt gestimuleerd, maar ook de metabolische functie wordt verbeterd. Deze essentiële olie tonen de spieren en weefsels en maakt ze efficiënt en sterk. Het stimuleert nieuwe celgroei, die essentieel is voor het genezen spataderen. Aan de andere kant, zelfs spinazie essentiële olie heeft vele verzachtend, adstringerend, laxeermiddel, diureticum, en antioxiderende eigenschappen. Het kalmeert de bloedvaten en zorgt voor een goede circulatie van bloed. Spinazie essentiële olie vermindert ook de spanning van vaten en slagaders met het verlichten van stress op het cardiovasculaire systeem (30). Dit is essentieel voor een goede werking van aderen.

27. Goudsbloem

Goudsbloem is een oude remedie voor allerlei huidproblemen geweest. Hoewel spataderen niet onder huidproblemen zijn gecategoriseerd, geven ze aanleiding tot zweren, dermatitis, eczeem, droogte, en jeuk. Bovendien Goudsbloem heeft anti-inflammatoire eigenschappen (31), die verlichting van pijn en ontsteking. Om zich te ontdoen van de jeuk en droogte te krijgen, neem wat potten goudsbloem bloemblaadjes en kook ze in water. Gebruik het als een warm kompres. Pottengoudsbloem bevordert ook de productie van collageen en bezit antimicrobiële eigenschappen die de circulatie van het bloed te bevorderen.

28. Pine Bark extract

Pine Bark extract bevat proanthocyanidins (32), flavonoïden en fenolische zuren die verschillende gunstige effecten, zoals vermindering van spataderen zichtbaarheid en ontsteking geassocieerd met ontsteking bezitten. Als je intake pijnboomschors extract oraal, het versterkt de wanden van bloedvaten en herstelt de elasticiteit. Het verbetert de circulatie van bloed en verlaagt de bloeddruk. Afgezien van dit, pijnboomschors extract zorgt voor verlichting van een verscheidenheid van symptomen zoals krampen en pijn.

29. Helichrysum Olie

Deze olie is zeer effectief tegen spataderen. Helichrysum olie is bekend om zijn antistollingsmiddel (33) en anesthetische eigenschappen. Het voorkomt ook stolselvorming in stilstaand bloed in de aderen. Breng 2-3 druppels van deze essentiële olie om pijn en zwelling te verminderen. Het brengt ook een verbetering in het bloed beweging door de aderen.

30. Duitse Kamille

Het kruid heeft een uitstekende anti-inflammatoire eigenschappen. Bovendien, het heeft ook antiplatelet eigenschappen die strijd tegen bloedstolling (34) te helpen. Het consumeren van dit kruid is vrij eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een gedroogde bloem, voeg 2 theelepels van het aan een kopje heet water, zeef het en laat het driemaal per dag. Houd echter de beker bedekt zodat de vluchtige oliegehalte in, die anti-inflammatoire effecten voorziet, niet verdampt.

31. Rose Hip Oil

Wanneer bloedvaten worden afgezwakt, het zorgt voor een betere circulatie en verlicht spataderen. Rozenbottels is bekend dat ze krachtige adstringerende eigenschappen (35), die de omliggende weefsels te verbeteren circulatie van het bloed te hebben. Massage rozenbottel olie zachtjes op de getroffen gebieden. Als u niet wenst te masseren, maak een kompres met rozenbottel olie en toe te passen op het gebied direct.

32. Rutin en Hesperidin

Rutin verwijdt de bloedvaten en voorkomt kwetsbaarheid van de haarvaten. Het wordt aanbevolen dat Rutin moeten worden genomen met hesperidine en quercetine. Dit komt omdat de combinatie maakt het een krachtig middel tegen spataderen. Hesperidin beschermt haarvaten (36), zorgt voor een betere gezondheid voor de kleine bloedvaten, waardoor de spataderen te voorkomen.

33. Evening Primrose

Teunisbloem is nuttig voor spataderen. Het bevordert de gezonde bloedsomloop en werkt als een natuurlijk antistollingsmiddel (37). Dit betekent dat stolling effectief wordt verminderd. Bovendien belemmert ook ontsteking van de bloedvaten en houdt ze verwijde en flexibel. Het stopt het bloed stroomt naar achteren zodat spataderen vastberadenheid en nieuwe niet worden gevormd. Combineer dit met vitamine E voor het verbeteren van de absorptie en maakt het efficiënter.

Opmerking: Als u epilepsie, hoeft teunisbloem niet nemen.

34. Lemon Oil

Massage citroen olie op het getroffen gebied en zorg ervoor om het te wrijven in de omliggende gebieden ook. Als dit een keer per dag wordt gedaan, het vermindert zwellingen en leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie. Sinds aderen worden veroorzaakt door een back-up van bloed (38), het krijgen van een goede circulatie zou dit probleem te verlichten.

35. Hawthorn

Meidoorn is een populair kruid dat rijk is aan vitamine C, zwavel, bioflavonoïden, en zink. Allemaal maken het een anti-inflammatoire en antioxidant (39). Deze inhoud is effectief bij de behandeling van spataderen. Volgens de deskundigen, moet je 200 mg van dit kruid driemaal per dag te hebben. U kunt het in de vorm van tinctuur of de vorm van pillen. Tea bereid uit dit kruid zorgt voor verlichting van spataderen. Heeft 2 kopjes van deze thee per dag. U kunt dit infuus te bereiden door het toevoegen van 1 theelepel van meidoorn bloemen in 1 kop kokend water. Zeef het en het hebben.

36. druivenpitolie

Druivenpitolie is een krachtige natuurlijke olie die spierpijn en ontsteking (40) verlicht als lokaal toegepast. U kunt ook consumeren druivenpit-extract, maar vaak mensen geven de voorkeur aan plaatselijke toepassing vanwege de onaangename smaak. De olie bevat proanthocyanidinen die degradatie te weerstaan en te versterken capillaire wanden. Bovendien vermindert de ontsteking en bevordert een gezonde doorbloeding.

37. peterselie

Deze gemeenschappelijke kruid is een effectieve huis remedie voor spataderen. Aangezien het een hoog gehalte aan vitamine C, het bevordert de gezonde aanmaak van collageen en herstelt beschadigde bloedvaten (41). Rutine wordt vaak gevonden in peterselie die de sterkte van de capillaire beïnvloedt. Zorg ervoor dat u de peterselie toe te voegen aan het dieet in het geval van ontsierende spataderen.

do's

Spataderen is een cosmetische zorg en kan leiden tot andere gezondheidsproblemen. Zodra symptomen zoals jeuk, gezwollen been, 's nachts krampen of vermoeidheid zijn ervaren, contact opnemen met een specialist.

Houd altijd actief en houdt de benen bewegen. Gaan om te zwemmen, fietsen en wandelen als het een goede bloedcirculatie zou handhaven

Handhaven van een gezond gewicht voorkomt spataderen, door vermindering van de druk op de benen.

Draag steunkousen voor het verhogen van de druk op de aderen. Met dergelijke kousen, er een gelijkmatige drukverdeling.

don'ts

Niet staan of zitten voor lang. Dit zou de druk op je aderen uit te oefenen. Elke 30 minuten, verander je positie.

Geen dingen aannemen of neem behandelingen op uw eigen. Raadpleeg een ader schade expert als hij / zij in staat zal zijn om de beste behandeling suggereren.

Laat de benen om overtollige warmte niet bloot. Iedereen geniet van ontspannen in een warm bad van water of het nemen van een warm bad, maar het moet tot een aanvaardbaar temperatuur als het bloed pooling en ader zwelling zou toenemen worden gehouden.

1 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment