Thursday, January 7, 2016

25 Home Remedies om zich te ontdoen van tuberculose

Bron afbeelding: /

Tuberculose of TB is een gevaarlijke infectie die wordt veroorzaakt door bacteriën die Mycobacterium tuberculosis ". Het kan elk orgaan van het lichaam infecteren, maar treft vooral de longen. De tbc-bacteriën verspreid van de ene persoon naar de andere, door middel van kleine druppeltjes, die in de lucht worden vrijgegeven door niezen en hoesten. Omdat het een opportunistische infectie "bloeit wanneer het immuunsysteem is zwak. Het voordeel van het gebruik van natuurlijke en kruiden-behandelingen voor tuberculose is dat ze helpen bij het opbouwen van een sterk immuunsysteem. Omdat het een besmettelijke ziekte, is het ook belangrijk om te voorkomen dat verdere verspreiding. Lees verder om te weten hoe zich te ontdoen van TB thuis.

De symptomen van actieve tuberculose zijn koorts, gewichtsverlies, nachtelijk zweten, en chronische hoest met bloederig sputum. Nog een paar waarschuwingssignalen van tuberculose zijn:

Verlies van energie

Indigestie

1. Knoflook

De allicine en ajoene antioxidanten aanwezig in knoflook kan de bacteriële groei van TB halt toe te roepen. Het is een goede bron van zwavelzuur en antibacteriële eigenschappen helpen stimuleren van het immuunsysteem. Knoflook kan rauw gegeten worden, maar dit kan een slechte adem, zure reflux, en het menselijk lichaam geur veroorzaken. Derhalve moet worden geconsumeerd met andere ingrediënten voor meer voordelen.

Neem een glas warme melk en voeg 10 druppels van knoflook sap in het. Drink voordat je slaapt. Niet consumeren water na deze.

Peel 10 teentjes knoflook en kook ze in een beker melk. Consumeer dit dagelijks voor een paar maanden.

Meng ½ theelepel fijngehakte knoflook in 1 kopje melk en 4 kopjes water. Kook het neer op een kwart van het totale volume. Drink het brouwsel 3 maal daags.

Meng 2 theelepels gemalen walnoot poeder in 1 theelepel knoflook pasta. Voeg vervolgens 1 theelepel geklaarde boter (ghee). Combineer deze 3 ingrediënten op de juiste en chomp dit keer in een dag. Walnoten ook helpen bij het verbeteren van het immuunsysteem.

Capsules die knoflookextract bevatten, kunnen worden gebruikt voor het behandelen van tuberculose.

Notitie

1) Dit kruid kan leiden tot bloedingen, en dun uw bloed. Dus, een arts te raadplegen alvorens het.

2) Als je moet een operatie in de komende dagen ondergaan, vermijden.

2. Bananen

Bananen helpen bij het verbeteren van het immuunsysteem van de tbc-patiënten zoals ze zijn rijk aan voedingsstoffen en welvarende in calcium. U kunt een rauwe banaan te eten.

Een glas banaan sap kan ook dagelijks worden geconsumeerd.

Als alternatief kunt u een banaan puree, en voeg 1 kopje kokoswater, ½ kopje yoghurt en 1 theelepel honing aan. Meng ze goed en neem het 2 keer per dag.

3. Appel van de vla

De verjongende eigenschappen van vlaappel stimuleren het menselijk lichaam. Het is een zeer effectieve behandeling van tuberculose. Gewoonlijk wordt de pulp van vlaappel gegeten. Kook 25 pitloze rozijnen en de pulp van 2 vla appels in 1½ kopjes water tot een derde van het water wordt gelaten. Zeef deze oplossing en voeg 2 theelepels van poedersuiker en ¼ theelepel elk van kaneel en kardemom. Laat het afkoelen. Drink het twee keer per dag.

4. Oranje

Sinaasappels hebben een aantal essentiële mineralen en verbindingen die helpen terug te verdienen energie en de longen te beschermen tegen infectie. Het vergemakkelijkt het slijm. Neem een glas verse jus d'orange. Voeg een beetje zout en een eetlepel honing. Meng het goed. Drink dit 2 keer per dag.

5. Black Pepper

Zwarte peper vermindert de ontsteking vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen en helpt reinigen van de longen, die op zijn beurt de pijn op de borst bij tuberculose. Deze oplossing is zeer eenvoudig. Bak slechts 8-10 zwarte peperkorrels in geklaarde boter. Voeg vervolgens asafetida poeder erin. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel in 3 gelijke hoeveelheden, en hebben 1 dosering driemaal per dag.

6. ananassap

Ananassap helpt bij het oplossen van de slijm en controleert de vorming ervan waarmee de patiënt sneller herstellen. Het wordt beschouwd als een van de beste remedies voor tuberculose. Neem een glas ananassap. Voeg wat geaard peper, een snufje zout en honing aan. Verbruiken eenmaal per dag gedurende enkele maanden.

7. Nootmuskaat en Jaggery

Maal een nootmuskaat in poedervorm en voeg jaggery aan. Combineer dit mengsel goed tot een pasta. Nu maken we kleine pellets van, elk met een gewicht van 3 milligram ongeveer. Consumeer deze pellet met lauw water na elk half uur. Dit is een zeer effectief middel.

8. Fles kalebas

Pompoen van de fles is welvarende in water en vezels. Daarnaast bevat het ook een verscheidenheid aan voedingsstoffen en mineralen die het immuunsysteem versterken. Dagelijkse consumptie van de fles kalebas helpt het lichaam bij het bestrijden van tuberculose. Kook een fles kalebas in water voor een paar minuten. Zeef het water en wacht tot hij is afgekoeld. Verbruiken op een dagelijkse basis.

NB - Volgens het onderzoek, moet de fles kalebas sap niet worden verbruikt met andere sappen als het schadelijke effecten kan opleveren. Daarom moet het afzonderlijk worden geconsumeerd.

9. Onion

Consumeren rauwe ui of het extract voor het genezen van tuberculose. Men kan ook een beetje asafoetida toe te voegen aan de ui sap. Neem dit mengsel na elk een half uur.

10. Lemon

Neem een glas lauw water en knijp 1 of 2 citroenen in. Drink het dagelijks. Dit zal uw lymfeklier te versterken en helpt reinigen van uw blaas.

11. Mango

Maal een mango in een sapcentrifuge. Voeg natuurlijke honing in een glas mangosap. Verbruiken twee keer per dag regelmatig gedurende 2 maanden.

12. Cinnamon

Neem een deel van kaneelpoeder, 2 delen groen kardemom, 4 delen van de ficus religiosa, 8 delen van vanshlochan en 15 gram suiker-candy. Maak een poeder van al deze ingrediënten en lik dit poeder met geklaarde boter. Als alternatief kan honing ook worden gebruikt in plaats van ghee verduidelijkt. Eet dit regelmatig voor 2-3 maanden.

13. Milk

Melk versterkt het immuunsysteem is een grote bron van calcium. In het geval van het bot tuberculose, lichaam vereist een goede hoeveelheid calcium. Geleidelijk verhoging van de hoeveelheid melk die je verbruikt elke dag, zo moet men ten minste 4 tot 5 liter melk te drinken elke dag.

Als alternatief, eet 5 dadelpalmen met een glas melk. Neem het 4 keer per dag.

Kook een glas melk en voeg 5 stuks van lange peper en suiker aan. Kook nogmaals gedurende enkele seconden. Zeef de melk en drink het twee keer per dag.

14. Kruidnagelolie

Neem wat kruidnagel olie en voeg een paar stukken van gekristalliseerde suiker aan. Wacht enige tijd totdat het tot rust komt. Consumeren dit mengsel meerdere malen per dag.

15. Ginger

Ginger bevat een belangrijk onderdeel genaamd gingerol die terug kan houden de groei van Mycobacterium tuberculosis bacteriën, volgens het onderzoek. Dit kruid heeft een zeer sterke smaak. Brouwen een kopje thee door toevoeging van geraspte gember.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van TB

16. Heilig Basilicum

Neem 15 heilige basilicum en ½ theelepel elk van zwarte komijn en zout. Combineer alle drie ingrediënten. Voeg nu een beetje citroen extract aan. Bereid kleine pellets uit dit mengsel. Verbruiken 2 keer per dag. Volg deze remedie voor 45-60 dagen.

17. Kruidenthee

Bereid een kruidenthee van zoethoutwortel. U kunt ook andere kruiden zoals salie en kamille te voegen in gelijke hoeveelheid. Het verzacht de keel pijn en zorgt voor verlichting van chronisch hoesten aan de patiënten die lijden aan tuberculose.

18. Berberis

Barberries bevatten berberine die bacteriedodende eigenschappen die de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tuberculose doden bevat. Daarom is het krachtdadig geneest tuberculose. Verbruiken 10-15 berberis bessen elke dag. Deze bessen blijken zeer effectief bij de behandeling van de symptomen van tuberculose bij toediening samen met de conventionele behandeling.

19. Drumstick

Drumstick bladeren en peulen zijn een goede bron van calcium, caroteen, fosfor en vitamine C. Het bevat ook antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die de bacteriën die tuberculose veroorzaken en de vermindering van de ontsteking veroorzaakt door infectie en constante hoesten elimineren.

Kook sommige drumstick bladeren in een kopje water gedurende 5 minuten. Na het afkoelt, stam van de oplossing en voeg een snufje zout, peper en een paar druppels limoensap om een smaak te geven. Drink het dagelijks, vroeg in de ochtend op een lege maag.

Alternatief kan gekookt drumsticks worden geconsumeerd dagelijks, om hulp te krijgen van de infectie.

20. Mint

Mint kan tuberculose genezen vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. Het lost niet alleen het slijm, maar geeft ook voeding aan de longen, bekrachtigt het menselijk lichaam, en wendt de bijwerkingen van geneesmiddelen die voor tuberculose. Combineer 1 theelepel mint sap, 2 theelepels honing, 2 theelepels van pure malt azijn en ½ kopje wortelsap. Verdeel het mengsel in 3 gelijke delen, en drink het driemaal per dag.

21. Paardestaart

Tuberculose vermindert de silica in de Beenderen een essentieel onderdeel dat de resistentie voor de bestrijding van vele ziekten biedt. Vandaar, verbruiken een lepel van paardestaart sap regelmatig silica niveaus te vullen in de botten.

U kunt ook paardestaart thee. Voeg 2-3 g van het kruid in kokend water. Laten koken gedurende 5 minuten en filtreer het na 10 tot 15 minuten. Je kunt het drinken meerdere keren per dag, maar niet op een lege maag.

Meng 10 gram gemalen paardenstaart in 1 liter water. Drink het.

Notitie:

1) Raadpleeg een arts voordat u het, zoals te veel paardestaart het kaliumgehalte kan afnemen.

2) Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

3) Mensen die lijden aan hart- of nierproblemen moeten niet proberen dit.

22. Astragalus

Consumeren 250 mg tot 500 mg van het gestandaardiseerde extract Astragalus 3 of 4 keer per dag. Het stimuleert het immuunsysteem en geeft ook verlichting van verkoudheid en griep.

23. Indian kruisbes

Indiase kruisbes bevat antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen die de weerstand verbeteren. Voedingsstoffen in Indiase kruisbes energie van het menselijk lichaam en maken het goed functioneren. Neem 3 Indiase kruisbessen en ontpit ze. Pak het sap en voeg 1 eetlepel honing aan. Meng het goed. Neem dit mengsel elke ochtend op een lege maag.

Indiase kruisbes kan ook rauw of in poedervorm worden genomen.

24. Groene Thee

Groene thee zit vol met polyfenolen (zoals flavonoïden en catechines), die als krachtige antioxidanten te treden en de strijd tegen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor TB. Het wordt geproduceerd uit de bladeren van de Camellia sinensis plant die verschillende bioactieve stoffen die ook het immuunsysteem te versterken bevatten.

Kook een kopje water en voeg groene theebladeren aan het. Schakel het gas en doe een deksel erop. Na een minuut, stam van de oplossing. Consumeer deze drank 2-3 keer per dag.

Als alternatief, als groene theebladeren niet beschikbaar zijn, kunt u ook de capsule in te nemen.

25. American Ginseng

Ginseng, rijk aan voedingsstoffen en mineralen, helpt bij het verhogen van de weerstand van het lichaam tegen verschillende ziekten en infecties. Geef dit kruid driemaal per dag om de kinderen die lijden aan tuberculose. Maar, raadpleeg dan een kinderarts voor het toedienen van deze remedie.

do's

Eet veel vitamine B, ijzer en calcium rijke voedingsmiddelen.

Gebruik gezond koken oliën zoals olijfolie.

Verbruiken tal van anti-oxidant rijke voedingsmiddelen zoals basilicum, wilde marjolein, rozemarijn en kurkuma. Inname van verse groenten en fruit.

Praktijkoefening.

De-benadrukken jezelf.

Eet geen rood vlees.

Vermijd junkfood en gebakken voedsel.

Een goede medische behandeling samen met bovenstaande home remedies kunnen helpen dit gezondheidsprobleem te overwinnen.

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment