Saturday, January 2, 2016

34 Easy Home Remedies To Get Rid van Bed Bug Bites

Bedwantsen zijn de bruin gekleurde, ovale insecten die van de grootte van appelzaden en bewegen heel snel. Bed bugs overleven van dieren en mensen, en na het voeden, de lichaamskleur wordt rood. Vrouwelijke bed bugs leggen honderden eitjes per keer, en zo wordt het moeilijk om zich te ontdoen van hen te krijgen als ze eenmaal uw huis binnen te gaan. Deze zijn in het algemeen 's nachts actief en bijten de blootgestelde gebieden van het lichaam, zoals het gezicht, hals en handen. Zij doorboren van de huid en het bloed van de gastheer lichaam voor ongeveer 3-12 minuten ongeveer trekken. Zij kunnen uw huis binnen via kleding, bagage, bed, banken, enz. Hun vlak lichaam stelt hen in staat om te verbergen in de kleine ruimte, scheuren of gaten. Het bed bugs beten zijn meestal pijnloos, maar kan jeuk, zwelling en roodheid veroorzaken. Hier zijn een aantal effectieve home remedies om bedwantsen te behandelen.

Home remedies voor Bed Bug Bites

1. Ice Pack

Toepassing van het ijs helpt verdoven zenuwen welke oppervlakte, die op hun beurt verlicht u van de jeuk en pijn. Het zal ook laat een rustgevend gevoel in je lichaam. Wikkel enkele ijsblokjes in een doek en toe te passen op het getroffen gebied (1, 2).

Let op: Laat het ijs niet rechtstreeks van toepassing op de huid.

2. Zeep en Water

Het wassen van de gebeten gebied met milde zeep zal de jeuk te verminderen. Wrijf de zeep op de beten en blijf wrijven tot schuim wordt gevormd. Na de zeep droogt, was dit dan met behulp van water (3, 4, 5). Zeep en water gedraagt als mild antisepticum, dat is waarom het wordt gebruikt op het aangetaste gebied (6) wassen.

3. Baking Soda

Baking soda is een bekende remedie om de jeuk veroorzaakt door de steken te behandelen. Maak een dikke pasta van zuiveringszout door toevoeging van water en toe te passen op de bijtwonden (7). Laat het rusten voor een uur ongeveer en dan afspoelen met koud water. Droogdeppen en hydrateren passen zodat het gebied niet te droog en pijnlijk wordt.

4. Lemon

Citroensap is een natuurlijke samentrekkend en bezitten mier inflammatoire eigenschappen die helpt bij het genezen van de jeuk en zwelling resulteerde als gevolg van insectenbeten (8, 9). Solliciteer citroensap met een watje op het getroffen gebied om hulp te krijgen. Of anders, snijd een citroen wig en toe te passen op de cimicosis.

Let op: Niet van toepassing citroensap op open wonden omdat dit de situatie zal verslechteren.

5. Calamine Lotion

Calamine lotion droogt de huiduitslag en kalmeert de ontsteking (10). Toepassen calamine lotion op het aangetaste gedeelte 2-3 keer per dag, om de huid snel (11, 12) te genezen.

6. Apple Cider Vinegar (ACV)

Appelazijn heeft een anti-jeuk en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen u bij het verkrijgen van een snelle verlichting van de bug beet (13). Solliciteer rauwe appelazijn op je huid, met behulp van een watje. Na een paar minuten, was het af met water.

Opmerking: Bewijs voor deze remedie ontbreekt.

7. Havermout

Havermout is een uitstekend middel om het bed insectenbeten te behandelen. Het behandelt jeuk, irritatie en ontsteking (14, 15). Het gebruik van havermout als huidbeschermende wordt bevestigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) volgens de Over-The-Counter Final Monografie voor Skin Protectant Drug producten uitgegeven in juni 2003. Het hoge gehalte aan fenol is verantwoordelijk voor de anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen van havermout (16).

Maak een pasta van havermout door het mengen van enkele druppels water in. Breng de pasta gedurende 10-15 minuten en spoel het daarna af met de hulp van het koude water.

Als alternatief kunt u havermout bad voor te bereiden door het mengen van half kopje geaard havermout en een paar druppels pepermuntolie in het lauwe water. Dompel jezelf onder in het voor 15 minuten.

8. Tandpasta

Tandpasta bevat menthol die een koelmiddel en vermindert de jeuk en irritatie veroorzaakt door insectenbeten (17). Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen witte tandpasta op het getroffen gebied en was na 10 minuten. Herhaal dit proces regelmatig.

9. komkommer

Komkommer geeft rustgevende verlichting van de jeuk en ontstekingen (18). Neem een gekoelde plakje komkommer of de schil en zet het op het getroffen gebied voor ongeveer 10 minuten. Voor de effectieve resultaten, herhaal het proces 4-5 keer per dag.

10. Kaneel en Honing Paste

Kaneel anti-inflammatoire eigenschappen daarom is het zeer nuttig om huiduitslag (19) te genezen. Honing hydrateert de huid waardoor de kans op het draaien cimicosis in een open wond (20) verminderen.

Meng kaneel en honing samen tot een pasta-achtige consistentie te vormen. Honing zal de huid hydrateren en kaneel zal je verlichting van de irritatie. Breng deze pasta en laat het drogen voor het wassen. Herhaal dit proces op een regelmatige basis.

Als alternatief, maken een pasta door het breken van wat kaneel en het mengen van wat water in. Het zal geen verdere besmetting te stoppen.

11. Banana Peel

Volgens een studie uitgevoerd op bananenschil bevat bioactieve stoffen zoals carotenoïden, polyfenolen, enz. Deze verbindingen zijn erg populair deze dagen vanwege hun therapeutische eigenschappen (21). Wrijf de binnenkant van de bananenschil op de gebeten gebied ten stekende gevoel verlichten. Voor het krijgen van snelle verlichting, probeer deze remedie paar keer per dag.

12. Mondwater

Mondwater bevat Ethanol die antiseptische eigenschappen waardoor het een zeer goed middel om het bed insectenbeten (22) genezen te maken heeft. Neem een katoenen bal en dompel het in het mondwater. Breng aan op de gebeten gebied.

13. Voorbereiding H

Voorbereiding H helpt niet alleen verlichting van de jeuk, maar geneest ook de littekens Het enige wat u hoeft te doen is op de beet van toepassing zijn een aantal van het en herhaal het proces tot jeuk is verdwenen (23).

14. Mud

15. Onion

Ui kan u onmiddellijke verlichting van bedwantsenbeet omdat het hoge gehalte aan zwavel die het een belangrijk therapeutisch middel (25, 26) maakt. Snij een ui in de helft en wrijf het zachtjes over de beet.

16. Knoflook

Knoflook bevat sterke antibiotica eigendom en het eten regelmatig zal het genezingsproces te versnellen. U kunt het opnemen in je eten of eten rauw en (27).

17. Sugar

Neem een natte doek en plet een suikerklontje erin. Toe te passen op het getroffen gebied om sneller hulp te krijgen.

18. Potato

Om pijn en jeuk te verwijderen van de beet, kunt u een rauwe aardappel gesneden en wrijf de sappige deel op de huid zacht. Herhaal dit proces per behoefte.

19. Water

Water helpt veel in het verlichten van de pijn en ontsteking veroorzaakt als gevolg van cimicosis. Je kunt je hand onder koud of lauw stromend water, om de pijn (28) te kalmeren.

Als alternatief kunt u een stuk doek vochtig in water en zet het op het getroffen deel.

20. Deodorant

Deodorant kan de zwelling en pijn onmiddellijk te verwijderen. spuiten Gewoon een beetje hoeveelheid deodorant op je huid en zie de magie.

21. Nail Paint

Raar, maar het werkt goed! Solliciteer spijker verf op de huid en het zal de pijn in een moment te verwijderen.

22. Egg

De giftige stoffen uit de cimicosis kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een ei. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen het ei huid op de beet en laat het drogen.

23. Spoon

Met behulp van een lepel is een van de gemakkelijkste en effectieve oplossingen. Neem wat warm water en dompel een stalen lepel in het voor ongeveer 20 seconden. Neem de lepel naar buiten en toe te passen op de beet voor bepaalde tijd. Herhaal dit proces regelmatig, 2-3 keer.

Opmerking: Plaats geen een zeer hete lepel op de huid als het je huid kan verbranden en irriteren je meer.

24. Alcohol

Alcohol is een zeer goed ontsmettingsmiddel (29, 30). Breng wat alcohol op de huid en zet een pleister op het, om het te houden. U kunt ook gebruik maken van alcohol voor het schoonmaken van de beet gebied (31).

25. Zout

Toepassing van zout zal je verlichting van de pijn en snel te genezen van de cimicosis. Neem wat zout en meng het met water. Breng de verkregen pasta op de beet totdat het droogt. Het is misschien een beetje steken, maar zal verdere irritatie (32) te voorkomen.

Herbal Remedies om Treat Bed Bug Bites

26. Theezakjes

Theezakjes controle van de intensiteit van de jeuk, irritatie en zwelling. Het heeft een milde verdoving eigenschappen waardoor het een zeer goede huis remedie voor muggenbeten te maken. Thee bevat ook polyfenolen, die anti-inflammatoire eigenschappen die helpt bij het verkrijgen van een snelle verlichting van bedmijtbeten (33) hebben. Houd een gebruikt theezakje in de koelkast. Plaats de gekoelde zak op het getroffen gebied voor 15 minuten, 2-3 keer per dag.

Kamille is een plant die traditioneel wordt gebruikt om huidirritaties te behandelen, omdat het anti-inflammatoire, milde samentrekkende en helende eigenschappen bezitten. U kunt kamille theezakjes te gebruiken voor het verzachten cimicosis irritatie (34).

27. Aloe Vera Gel

Aloë vera gel heeft een hoog gehalte aan koolhydraten polymeren zoals glucomannanen of pectinezuur. Het bevat ook essentiële aminozuren en vitamines en diverse andere organische en anorganische verbindingen, die het een van de beste remedies voor insectenbeten (35) te maken. Extraheer de gel uit het blad aloë vera en toe te passen op het getroffen gebied. Aloë Vera wordt een Demulcent maakt stekend gevoel en ontsteking gaan binnen een paar minuten (36, 37).

28. Witch Hazel

Toverhazelaar is een zeer sterke samentrekkend en een natuurlijke remedie om de gebeten gebied (38) te genezen. Dompel een katoenen bal in de toverhazelaar en plaats het op het getroffen gebied voor ongeveer 10 minuten. Daarna afspoelen met water. Herhaal dit proces regelmatig de beste resultaten (39) te verkrijgen.

29. Tea Tree Oil

Tea tree olie is van oudsher gebruikt door de mensen van Australië om huidproblemen te behandelen (40). Het is het meest vertrouwde bed bugs bite behandeling omdat het anti-schimmel en antiseptische eigenschappen (41). Solliciteer en masseer de verdunde tea tree olie op de huid, 2-3 keer per dag.

Notitie:

Gebruik geen tea tree olie als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Doe het niet toepassen zonder verdunnen als het irritatie kan veroorzaken.

30. Marshmallow Roots

Marshmallow is een kruid met diverse geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt toegepast op de huid om huidontsteking te verminderen. De wortels en bladeren zijn van het grootste belang, dat is waarom ze maken deel uit van de vele kruiden (42). Maak marshmallow kompres en toe te passen op de cimicosis (43).

Opmerking: zwangere en zogende vrouwen moeten arts te raadplegen alvorens het te gebruiken. Ook kan dit kruid lagere bloedsuikerspiegel, dus mensen met diabetes ook doktersadvies moet proberen alvorens het te gebruiken.

31. natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën helpen genezen cimicosis snel. U kunt pepermuntolie, tea tree olie of lavendelolie voor dit doel. Ze hebben koeling ontsmettingsmiddel en natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen (44, 45). Pas alle hiervan op de gebeten gebied om de pijn en zwelling.

Kruidendokters gebruik van lavendelolie om huidproblemen te behandelen (46).

32. Basil

Basil is een bewezen kruidenmiddel voor de behandeling van veel huidziekten. Maak een fijne pasta van verse basilicum en toe te passen op de beet. U wordt ontheven van de irritatie in een dag (47).

33. Drink Kruidenthee

Kruidenthee kan helpen genezen van de pijn en ontsteking veroorzaakt door cimicosis. Drink kruidenthee per dag 2-3 keer per dag om zich te ontdoen van te krijgen in een dag of twee.

Kamille Thee bevat essentiële olie die huidontsteking (48) kalmeert.

34. Citroenmelisse

Dit kruid is een lid van de mint familie. Het is van oudsher gebruikt om insectenbeten te behandelen. Citroenmelisse bladeren hebben citroengeur en ze zijn het belangrijkste ingrediënt van veel homeopathische middelen. Olie van dit kruid kan ook worden gebruikt in de aromatherapie (49, 50).

do's

Stofzuigen het hele huis, zodat de kansen van de invasie van bed bugs in uw huis (51) (52) te verminderen.

Als de beten zeer vaak voorkomen, vraag dan een plaag controller van uw gebied om het huis te controleren.

Solliciteer koude melk op het gebied om een rustgevende verlichting te krijgen.

Zet een lichte en schone matras en laken op het bed.

Vermijd het gebruik van tweedehands meubelen en matrassen als ze meer kans van bedwantsen (53).

Het wassen van kleding of lakens op hoge temperatuur zal bedwantsen te doden (54).

Dont's

Laat de gebeten gebied geen krassen op als zij de situatie (55) kan verergeren.

Heeft het gebruik van de tuin en de boerderij insecticiden niet te maken, omdat ze zijn zeer giftig (56).

9 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment