Saturday, January 2, 2016

26 Marvelous gezondheid en schoonheid voordelen van Beets

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/10 /

Rode biet of Beets zijn de tweede grootste bron van suiker na suikerriet. Beets hebben een hoogste suikergehalte van alle groenten en het eten van deze power pack van voedingsstoffen een paar keer per week is veilig voor suiker bewuste mensen. Beetroots komen in paars, wit of gouden kleur. Zowel de bladeren en de wortel deel van bieten zijn eetbaar. Bladeren smaak bitter terwijl wortel deel is zoet. Door hun rijkdom aan voedingsstoffen zoals vitamine A, C, B6 kalium, magnesium, foliumzuur, oplosbare vezels, eiwitten, en anti-oxidanten worden de bieten nieuwe superfood genaamd. Rode biet heeft een lange geschiedenis van medisch gebruik. Door hun antioxidatieve, anti-inflammatoire en ontgiftende eigenschappen, bieten zijn een deel van het dagelijks salade geworden. Het kan rauw of gekookt in de vorm worden gegeten. Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van de bieten.

Voordelen van de Gezondheid van Beets

1. Ontgift het lichaam

Bieten zijn rijk aan antioxidanten en dat is waarom ze zijn een zeer goede natuurlijke detoxifier. Beets helpen spoelen de gifstoffen uit het systeem. Bieten bevatten ook hoge vezelgehalte, en behandelt het probleem constipatie permanent, door het handhaven van een gezonde spijsvertering spoor en de regularisatie van de stoelgang.

2. Energie en Immuniteit Booster

Bietensap geeft energie en verhoogt uithoudingsvermogen. Nitraat in bieten wordt omgezet in stikstofoxide in het lichaam en breidt bloedvaten meer zuurstof toe. Bieten zijn goed met vitaminen, mineralen en antioxidanten die schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en het lichaam tegen oxidatieve stress. Dit, op zijn beurt, verhoogt uw immuniteit.

3. Voorkomt hartziekten

Hartaanval wordt veroorzaakt door de vorming van bloedstolsels in de bloedvaten. Anti-inflammatoire eigenschappen van bieten voorkomen deze ophoping van plak langs de wanden van de bloedvaten.

4. Vermindert het risico op kanker

Zoals bieten hebben ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, ze helpen voorkomen dikke darm, huid- en longkanker. Ze bevatten een pigment genaamd betacyanin die de groei van kankercellen voorkomt.

Bieten bevatten natuurlijke suiker en zitten vol met vezels. Ze hebben een laag caloriegehalte en houd gewichtstoename onder controle.

6. Fights ademhalingsproblemen

Bieten's rijkdom aan vitamine C maakt het een perfecte remedie om ademhalingsproblemen, zoals virale infecties en astma Vitamine C afweer tegen vreemde deeltjes en bacteriële toxinen in bedwang te houden.

7. Goed voor Seksuele Gezondheid

Rode biet wordt ook wel Nature's Viagra ". Omdat het een goede bron van nitraat, laat het nitraat oxide in het lichaam, die verhoging van de bloedtoevoer naar de genitaliën helpt. Het bevat ook borium die de productie van geslachtshormonen bevordert.

8. Goed voor Eyes

Beet greens zijn rijk aan antioxidanten zoals luteïne en zeaxanthine, die ogen te beschermen tegen aandoeningen zoals macula-degeneratie en cataract. Fytochemicaliën in hen zijn goed voor de gezondheid van de ogen.

11. Cures Dementie

Bij dementie, de bloedtoevoer naar de hersenen afneemt waardoor daling van de cognitie. Rode biet is een hoog nitraatgehalte. Het verbetert de oxygenatie en de bloedstroom in de hersenen, het vertragen van de progressie van dementie.

12. Mood Lifter

Bieten bevatten betalain en tryptofaan die anti-depressiva zijn. Het drinken bieten sap zorgt dagelijks een gevoel van welzijn en voorkomt stemmingswisselingen ook.

13. Geschikt voor zwangere vrouwen

Bieten is geladen met foliumzuur die essentieel is voor zwangere vrouwen en ongeboren kind omdat het bijdraagt aan de vorming van ruggenmerg van het kind.

15. Verlicht menstruatiepijn

Schoonheid Voordelen van Beets

Jeukwerende eigenschappen van bieten helpen verminderen roos en jeuk. Solliciteer bietensap gemengd met azijn op de hoofdhuid om het te reinigen.

17. Treats Acne

Omdat het een detoxifier, het kan acne te beteugelen. Het drinken van bietensap verdund met wortel, sinaasappel, appel of komkommer kan u helpen om zich te ontdoen van acne probleem.

18. Tones Skin

Meng 1 bieten, ½ kop gehakte kool en ¼ kopje water. Giet het mengsel in een ijs lade. Wanneer u maar wilt, wrijf die ijsblokjes op je gezicht te gestemde huid te krijgen.

19. Anti-Ageing

Bieten hebben veel antioxidanten, vitaminen en mineralen. Ze verwijderen de dode cellen en rimpels, en ook vertragen het verouderingsproces.

21. Natural Blush

Rode biet is een prachtige natuurlijke blos. Wrijven de dobbelstenen van gekookte bietjes op je huid geeft hen een roze tint.

22. Color Your Hair

Bieten fungeren als natuurlijke kleurstof. Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen bietensap op je haar en laat het gedurende 1-2 uur. Tot slot, afspoelen met water.

25. Verzacht Lips

Het toepassen van bietensap op je lippen gedurende 10 minuten of 's nachts vermindert lip pigmentatie. Freeze dit sap in een ijs-dienblad en wrijf het op je lippen wanneer u maar wilt.

26. hydrateert de huid

Hydraterende eigenschappen van de bieten zijn onovertroffen. Solliciteer bietensap op je huid soepel en gehydrateerd te houden.

Je zou ook graag

18 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment