Friday, January 1, 2016

18 Home Remedies To Get Rid van koude handen en voeten

Koude handen en voeten zijn het gevolg van de natuurlijke reactie van het lichaam om de temperatuur te handhaven, maar in sommige gevallen kan het een indicatie van een onderliggende gezondheidsprobleem. Slechte bloedsomloop, diabetes, extreme koude temperatuur, hypothermie, bevriezing, stress reactie op medicijnen, ziekte van Raynaud, langdurig werken met vibrerende gereedschappen zijn enkele oorzaken geassocieerd met koude handen. Afgezien van de kou, kunt u gevoelloosheid, open wonden of aangespannen huid, en tintelingen in de ledematen voelen. Hier zijn een aantal eenvoudige remedies voor koude handen en voeten op natuurlijke wijze te behandelen.

Home Remedies te behandelen koude handen en voeten

Hot Spice Bath

Om jezelf warm te houden, de beste manier is om een heet kruid bad te nemen elke nacht. Meng 1 eetlepel elk van gemalen komijn, gember, cayennepeper, zwarte peper, kaneel, oregano, salie en rozemarijn. Vul het bad met warm water en doe alle ingrediënten in het door een zeef.

Cayenne peper

Strooi ongeveer een ½ theelepel gemalen cayennepeper in uw handschoenen en sokken en draag ze. De aanwezigheid van capsaïcine verbinding in het verbetert de bloedcirculatie in het lichaam en helpt handen en voeten warm houden.

U kunt ook gebruik maken van crème die cayennepeper bevat.

Let op: Draag een dun paar handschoenen en sokken, alvorens op de gestrooid één.

Gemberwortel

Gemberwortel verbetert niet alleen de smaak van het voedsel en voorkomt dat de bloedstolsels, maar levert ook warmte aan het lichaam. Het kan gebruikt worden in 2 manieren om de koude handen en voeten te behandelen - de eerste is om te baden met warm water gember en, ten tweede, het drinken van hete gemberthee.

Knoflook

Knoflook is een van de meest betrouwbare remedies om hulp te krijgen van koude voeten en hand. Consumeer 4-5 teentjes knoflook regelmatig om de gewenste resultaten te krijgen.

Self-acupressuur

De acupressuur therapie helpt deblokkeren het bloed stasis. Vind de acupressuur punt in je handen en voeten die vrijkomen van energie te helpen. Aan de kant, het is gevonden tussen de duim en wijsvinger, terwijl de acupressuur punt van de voeten is gelegen tussen de grote en tweede tenen aan de bovenkant van je rechtervoet. Oefen druk uit met de duim van uw hand voor ongeveer 2-5 minuten. Herhaal dit proces voor de andere hand en voeten.

Oefening

Een van de meest voorkomende behandeling van koude handen en voeten is zelf natuurlijk warm houden, met behulp van de oefening. Oefen verschillende oefeningen voor minstens een uur per dag om uw bloedcirculatie gezond te houden.

Omega-3 rijk voedsel

Omega-3 vetzuur is zeer behulpzaam bij het schoonmaken van de slagaders en het houden van de bloedsomloop in goede staat. Probeer meer en meer voedsel rijk eten in het zoals vis, makreel, haring, zalm, etc.

Massage

Masseren is een van de beste natuurlijke remedies om koude voeten te behandelen 's nachts. Masseer je voeten met warme olijfolie of sesamolie voor het slapen gaan door druk uit te oefenen met uw duim. Bedek je voeten met de katoenen sokken nadat je klaar bent met het proces. Het is een uitstekend middel voor koude voeten nachts.

Bessen

Het eten van bessen is een andere goede koude handen en voeten remedies. Meidoorn bessen, blauwe bosbes of Huckleberry zijn zeer gunstig in deze context. U kunt ook bepaalde ingrediënten zoals cayennepeper, knoflook of ginkgo biloba voor de beste resultaten toe te voegen.

Epsom Salt

Een andere zeer nuttige natuurlijke remedie tegen koude voeten is om je voeten te genieten in de Epsom zoutoplossing. Meng ongeveer ½ theelepel Epsom zout in een emmer warm water en geniet je voeten in het voor ongeveer 20 minuten. Afgezien van warmte-effect, zal het ook u te voorzien van de magnesium.

Lopen op het gras

Deze eenvoudige oplossing kan brengen in een prachtige veranderingen in uw conditie. Lopen op blote voeten op het gras 's ochtends vroeg. Het zal warmte in het lichaam en versterken van de spieren van het lichaam.

Ijzer-rijk voedsel

Tekort aan ijzer is een van de oorzaken van bloedarmoede, waardoor koude handen en voeten. Dus, om te vechten ijzertekort, eet veel ijzer-rijk voedsel, zoals dadels, spinazie, sojabonen, appel, olijven, gedroogde abrikozen, oesters, enz.

Magnesium-rijk voedsel

Je bent het meest waarschijnlijk last van koude voeten en handen te wijten aan het tekort aan magnesium, omdat het de voedingsstoffen die het lichaam absorberen vitamine D. lichaam niet kan opslaan magnesium voor lang helpt, dus het is aangeraden om een dieet rijk te nemen aan magnesium waaronder spinazie, broccoli, pompoen, sesamzaad en amandelen.

Fruitsap

Sap drinken verhoogt uw algehele gezondheid en ook een stimulans de stofwisseling en werking van de bloedsomloop. Drink een glas vruchtensap, zoals abrikoos, perzik, kers, pruim, druif, bieten, artisjok, waterkers, tomaat en ui om zich te ontdoen van koude handen en voeten natuurlijk.

Herbal Remedies voor het verlichten van koude handen en voeten

Ginkgo Biloba

Ginkgo wordt veel gebruikt om vele kwalen te behandelen. Een van de voordelen is het verbetert de bloedcirculatie en reinigt de slagaders. Drink ginkgo thee 2-3 keer per dag.

Groene thee

Groene thee stimuleert de bloedsomloop van het lichaam. Maak groene thee door toevoeging van gember aan het en drinken ongeveer 2-3 keer per dag.

Als alternatief kunt u genieten van 2-3 groene theezakjes in een bad van warm water en geniet je voeten in het.

Lavender Bath

Een andere nuttige natuurlijke remedie voor koude voeten en handen is lavendel. Voor het toevoegen van de lavendel bladeren in uw zwemwater, week ze in het koude water 's nachts. De volgende dag, voeg ze toe aan een bad van warm water. Geniet van uw handen en voeten in het.

Essentiële oliën

De essentiële oliën van de jeneverbes en eucalyptus stimuleren het immuunsysteem en de doorstroming van het bloed te verbeteren. Voeg een paar druppels van eucalyptus in elke plantaardige basisolie en gebruik deze om uw handen en voeten te masseren, om zich te ontdoen van koude rillingen te krijgen.

do's

Neem een uitgebalanceerd dieet vol voedingsstoffen voor een gezonde bloedsomloop te hebben.

Bescherm uw handen en voeten van de winter koude rillingen door het dragen van wollen handschoenen en sokken, respectievelijk.

Houd wiebelen je tenen om de doorbloeding te improviseren.

Stop je handen in de kleding van uw warme gebieden, zoals buik, oksel, enz.

Oefen verschillende soorten van ontspanning technieken om stress te verlichten.

Stoppen met alcohol anders zal het bloed dunner te maken.

don'ts

Vermijd de inname van cafeïne comprimeert de bloedvaten.

Rook niet als het de bloedstroom en beschadigt de bloedvaten vermindert.

Draag geen strakke schoenen of polsbandjes.

Niet de koude objecten direct raken, Draag handschoenen of een tang.

Vermijd rauwe en ijskoude etenswaren.

27 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment