Friday, January 1, 2016

34 Best Teeth Whitening Remedies van het Huis om thuis te proberen

Wie wil er niet te witter en glanzender tanden? Maar, hoe je tanden witter te maken thuis van nature? Omdat het een essentieel onderdeel van je uiterlijk, tanden te vereisen dagelijkse onderhoud. Gekleurd en verkleurde tanden weg kan stelen van de schoonheid van uw mooie glimlach. Schone tanden zijn weerspiegeling van een gezond en lichaam. Helaas kan een aantal redenen die melkwitte kleur ontrukken je tanden; bijvoorbeeld, slechte mondhygiëne, erfelijke factoren, veroudering, fluoride, over de consumptie van koffie en thee, roken, klimatologische omstandigheden, onevenwichtig metabolisme en overmatige dosering van antibiotica leiden tot verkleuring van de tanden. Sommige voedingsmiddelen en dranken geven ook de tanden die vuile gele tint, die uw algehele look bederft. Echter, Tanden bleken is beschikbaar voor het bleken van de tanden, maar het kan de gevoeligheid veroorzaken bij sommige personen en wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de leeftijd van 16 jaar.

Dus, voordat je professionele hulp te nemen, probeer dan de hieronder vermelde home remedies om je tanden witter te maken thuis.

Natural Teeth Whitening Remedies

1. Baking Soda

Zuiveringszout voorkomt tandplak en verkleuring van de tanden. Toevoegen ¼ theelepel bakpoeder in uw tandpasta. Poets je tanden met deze pasta en spoel af met lauw water. Voer deze zelfgemaakte tanden whitening remedie eens in de zoveel tijd.

Bovendien werd een mengsel van citroensap, bicarbonaat en witte azijn kan ook worden gebruikt voor verkleurde tanden te behandelen.

2. Orange Peel

Neem wat verse sinaasappelschillen en wrijf ze over uw tanden voordat u het bed te raken. Het vitamine C-gehalte in deze schillen weert bacteriën en helpt uw tanden witter.

3. Lemon

Worden verpakt met het bleken eigenschappen, citroen uitroeit gele kleur van de tanden. Gewoon wrijf een citroenschil op de tanden. Of anders, meng citroen en zout en toe te passen op de verkleurde tanden. Wrijf het over je mond en spoel met water. Voer deze remedie tweemaal per dag gedurende twee weken gele tint voorkomen.

4. Appels

5. Charcoal

Het kristal gebaseerde chemicaliën in kolen voorkomen de accumulatie van gele kleur op de tanden. Voeg wat houtskool poeder in uw tandpasta en borstel met het. De actieve kool geeft mousserende witte tanden.

6. Aardbeien

Maal wat aardbeien in een mixer en schoon uw tanden met deze pasta. De vitamine C in dit heerlijke fruit maakt het een effectief middel tegen gele tanden. Doe dit twee keer per dag om je gele tanden witter te maken.

7. Zout

Zout heeft uitstekende reinigende eigenschappen die kunnen voorkomen dat gele tint van uw tanden en helpt bij het herstellen van de witte kleur. Bestrijk een keer per week met het zout poeder. U kunt ook mengen zuiveringszout voor krachtdadige resultaten van het bleken van tanden

Let op: Overmatig gebruik van zout kan je tandvlees schaden.

8. Waterstofperoxide

Neem twee theelepels van waterstofperoxide en giet het in drie theelepels zuiveringszout. Combineer de juiste wijze tot een pasta te maken en je tanden poetsen met haar. Daarna gebruiken gewone tandpasta voor het borstelen.

Als alternatief, kopen mondwater dat waterstofperoxide bevat en gorgelen met het.

Let op: Wees voorzichtig bij het gebruik van deze zelfgemaakte witten van tanden, omdat het irritatie kan veroorzaken.

9. Banana Peel

De rijkdom van manifold mineralen in bananen, zoals kalium, mangaan, etc. dringt diep in je tanden en voorkomt de verkleuring. Neem een bananenschil en wrijf het over uw tanden driemaal per week.

10. Kurkuma

Neem wat kurkuma poeder en dompel je tandenborstel erin. Bestrijk ze met het en wacht een paar minuten. Spuwen en spoel je mond met gewoon water. Nu gebruik maken van gewone tandpasta. De whitening eigenschappen van kurkuma geven uw tanden helderder uitstraling en houd uw tandvlees gezond ook.

12. Kaas

Verbruiken stukje kaas na elke maaltijd aan de zure component in de mond te verminderen omdat de pH verhoogt. Aldus vermindert tanderosie, die op zijn beurt voorkomt de verkleuring. Trouwens, het is een goede bron van calcium dat uw tanden sterker kan houden.

13. Knapperige Wortelen

Een natuurlijke reinigingsmiddel, wortelen de vorming van plaque en onderhoudt zuur-base-evenwicht, waarbij bacteriën uit de mond vernietigen. Chew rauwe knapperige wortelen elke dag om de tanden witter te maken.

14. Melk en yoghurt

Beide zuivelproducten bevatten overvloedige calcium en fosfor die remineralisatie van het tandglazuur bevordert. Consumptie van deze twee wordt aanbevolen voor mousserende tanden.

15. Kruidnagelolie

Deze olie is gebruikt voor tandverzorging sinds eeuwen. Gewoon wrijf deze olie op je tanden na het poetsen om zich te ontdoen van gele tanden. Het verlicht ook kiespijn

Opmerking: Grote dosering van kruidnagel olie kan giftig zijn. Dus, wees voorzichtig over de kwantiteit.

16. Apple Cider Vinegar

Gewoon gorgelen met ACV te bestrooien witte tanden te krijgen. Het is een effectieve natuurlijke tanden whitener die ook vernietigt kiemen en bacteriën in de mond.

Opmerking: Frequent gebruik van appelazijn is niet gesuggereerd.

17. strips

Koop wat het bleken van tanden strips om te voorkomen dat de gele tint van je tanden. Daar worden deze stroken bekleed met peroxide gel, kunnen zij nuttig zijn bij het bleken van tanden. Draag ze voor een paar minuten in een dag en doe dit voor een paar dagen om merkbare resultaten te zien.

18. Floss je tanden

Flossen handhaaft de mondhygiëne van de tanden en verwijdert tandplak tussen uw tanden. Om dit te verhelpen uitvoeren, gebruikt tandzijde dat is gemakkelijk verkrijgbaar bij verschillende medische winkels. Flossing kan deze vlekken die niet kunnen worden verwijderd door alleen roeien borstelen.

19. Coconut Oil Pulling

Neem een lepel van kokosolie en spoel het in je mond gedurende 5 minuten. Spuug en afspoelen met water. U kunt ook giet een paar druppels op de tandenborstel en eenvoudig te poetsen. Of anders, voeg wat kokosolie op een schoon washandje en wrijf het over je hele mond. De antimicrobiële eigenschappen van kokosolie zal wonderen doen voor uw tandvlees.

20. Sugar-Free Gums

Kauwgom die effectief zijn in het bleken van verkleurde tanden containxylitol bewezen. Aangezien produceert speeksel dat het zuurgehalte in de mond neutraliseert.

21. Sesame Oil

Neem twee eetlepels sesamolie en schud het allemaal rond de mond. Herhaal dit voor 10 minuten. Daarna spuwde de olie en spoel af met warm water. Doe dit op een lege maag net na het poetsen.

Opmerking: Vermijd het slikken van deze olie.

22. Truffle Oil

Giet wat witte truffel olie in een kom en dompel je tandenborstel erin. Verspreid tandpasta op je borstel en doe schoon uw mond in een reguliere manier. Doe dit driemaal per dag na elke maaltijd. Het elimineert geleidelijk geelheid tanden.

23. Walnut

Crush één of twee walnoot en wrijf ze op je tanden zachtjes met uw vinger. Walnut is een natuurlijke witmaker die bijdraagt tot het verminderen tanden vlekken en te voorkomen dat de groei van bacteriën.

24. Olijfolie

Giet een paar druppels olijfolie op je tandenborstel en doe je tanden poetsen met haar. Daarna, gebruik koud water om je mond te wassen. Het is een effectieve remedie om je tanden witter te maken.

25. Selderij

Kauwen selderij verhoogt de productie van speeksel en vernietigt bacteriën die een vieze geur in de mond veroorzaken. Het voorkomt ook gingivitis en tandvleesaandoeningen. Omdat het een reinigingsmiddel, dat helpt bij het elimineren vlekken en geelheid van de tanden.

Kruiden Remedies te Tanden witter

26. Basil

Diverse handvol basilicumblaadjes voor een paar uur. Later stamp ze fijn en voeg dit poeder aan uw gewone tandpasta. De whitening eigenschap van deze kruiden bladeren te voorkomen dat een aantal aandoeningen in verband met tanden en zorgt ervoor dat uw tandvlees gezond.

27. margosa Leaves

De twijgen van margosa kan worden gebruikt als een tandenborstel. Men kan ook zijn takken kauwen om verkleuring van de tanden te voorkomen. Als alternatief kan de olie worden gemengd met de gebruikelijke tandpasta.

28. Aloe Vera

Knijp sommige aloe vera gel uit de bladeren en voeg plantaardige glycerine en een kleine hoeveelheid zuiveringszout aan. Wrijven, deze pasta, op je tanden, een grondige schoonmaak te geven. Trouwens, aloë vera helpt bij het voorkomen van infecties en doodt bacteriën uit de mond.

29. Groene Thee

De kruiden afkooksel is goed af met ontelbare voordelen voor de gezondheid. De aanwezig in groene thee tannines voorkomen de groei van bacteriën en reinigen van de tanden vlekken. Het verhoogt ook het niveau van fluoride dat de erosie van de tanden glazuur afneemt. Drink minstens drie kopjes van deze thee per dag om de voordelen ervan te verwerven.

30. laurierblaadjes

Neem gelijke hoeveelheid gedroogde laurierblaadjes en sinaasappelschil poeder. Voeg water toe tot een pasta te maken en wrijf het direct op je tanden.

31. Sage bladeren

Wrijf wat salieblaadjes op uw tanden regelmatig om je tanden witter te maken. Het versterkt het tandglazuur en vermindert geelheid.

32. Peelu Plant Vezels

Omdat het niet schurende in de natuur, weet Peelu plantaardige vezels geen schade aan het tandglazuur veroorzaken. Deze kan dan worden gebruikt op een regelmatige basis. Koop tandpasta die Peelu plantaardige vezels bevatten of gebruik maken van haar poeder om je tanden witter te maken.

33. Banyan Roots

Gebruik een banyan wortel om je tanden te poetsen. De whitening eigenschappen en samentrekkend sappen helpen om uw tanden schitteren als parels en houdt het tandvlees gezond.

Let op: Was het goed voor gebruik.

34. Poeder van Acacia

Het aanwezig zijn in het kruidenextract tannines maak uw tanden zien helderder en witter. Neem wat houtskool van acaciahout; voeg geroosterde aluin en rock zout in. Wrijf dit mengsel over je tanden.

do's

Verander je tandenborstel na 2-3 maanden.

Zeg nee tegen rode wijn, roken en zwarte thee.

Gebruik een rietje voor verschillende dranken.

Heb je tanden poetsen na een maaltijd.

Spoel uw mond na het zuur voedsel.

Omvatten dieet rijk aan vitamine D en calcium.

Borstelen twee keer per dag is verplicht voor een goede tandheelkundige zorg.

Gebruik warm water voor het borstelen.

Omvatten meer citrus fruit in uw dieet.

don'ts

Zeggen dat een grote nee tegen tabak.

25 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment