Friday, January 1, 2016

21 Superb gezondheid en schoonheid Voordelen van Rooibos thee

Bron afbeelding: /sites//files/imagecache/Test/images/rooibos_tea_iStock_000017344921_Large.jpg

Rooibos thee of redbush thee is een niet-cafeïnehoudende dranken die sterk is gegroeid in de Fynbos van Zuid-Afrika. Het behoort tot de familie van peulvruchten en wetenschappelijk genoemd als Aspalathus Linearis. Meestal, de bladeren van de plant worden gebruikt om de kruiden afkooksel bereiden. De oxidatiereactie in de bladeren geeft het dat kenmerkende smaak en scharlaken tint. De levendige kleuren, zachte smaak en aangenaam aroma van rooibos thee verfrist je geest en wonderen doen voor je lichaam. Afgezien van de smaak, de opmerkelijke voordelen voor de gezondheid te maken deze thee een ongelooflijke drank. Het voedingsprofiel van dit kruid omvat de rijkdom van vitamine C, calcium, magnesium, kalium, natrium, mangaan en koper. Het heeft ook een overvloed aan antioxidanten. De geringe hoeveelheid tannine maakt een gezonde afkooksel en kan worden gegeven aan de kinderen. Behalve bij het behandelen van chronische aandoeningen, zoals kanker, AIDS, astma, rooibos thee wordt een aantal cosmetische voordelen. In dit artikel hebben we vermeld een aantal fantastische voordelen voor de gezondheid van rooibos thee.

Voordelen van de gezondheid van Rooibos thee

1. Heart-Healthy

Rooibos thee bevat chrysoeriols, een flavonoïde met een hoge anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen. Deze stof verbetert de bloedcirculatie en vermindert ook slechte LDL-niveau. Bijgevolg vermindert het risico op cardiovasculaire aandoeningen.

2. vermoeide ogen

Werken voor uren op de computer zet zeker een druk op uw ogen. Om uw zere ogen te vernieuwen, gewoon wassen ze met lauw rooibos thee. Of anders, genieten van een schoon washandje in de kruiden-afkooksel en veeg de ogen mee. Trouwens, het plaatsen van een bevroren theezakje op de ogen ook verlichting geven.

3. Bestrijdt Free Radicals

Rooibos thee is rijk aan antioxidanten die cellen beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Zo houdt een aantal kritische ziekten op de baai. Bovendien bevordert vermenigvuldiging van gezonde cellen.

4. Normaliseert de Digestive System

Rooibos fungeert als een krampstillend middel dat helpt activeren van de kaliumionen in het lichaam. Zo verlicht buikkrampen en buikpijn. Het verlicht een persoon uit diarree, braken en helpt bij gevechten colitis. Heeft u een kopje Rooibos thee 30 minuten voordat je eten om de vruchten te plukken. Het zal uw spijsvertering goed voor te bereiden.

5. Vermindert de ernst van diabetische complicaties

Regelmatige consumptie van rooibos thee helpt bij de behandeling van de na-effecten van diabetes Deze kruiden afkooksel van de oxidatieve stress die leidt tot de diabetische vasculaire complicaties kan onderdrukken. De aanwezigheid van antioxidanten in deze struik geeft antidiabetische effecten op het lichaam.

6. Bevordert de vruchtbaarheid

De antioxidant in deze drank stimuleert de productie van gezonde zaadcellen en verbetert zaadcellen. Bovendien is rooibos thee ook aanbevolen voor zwangere vrouwen, omdat het het lichaam in het absorberen van ijzer (een essentieel mineraal voor de would-be moms) helpt.

7. De stress Your Mind

Rooibos thee verlicht een persoon uit hypertensie. Deze cafeïne vrije drank verlaagt de cortisol (stresshormoon) in het lichaam. Dus, drink een kopje van deze thee te ontstressen jezelf.

9. Voorkomt Longziekten

Een bronchodilator is een stof die helpt verwijden de bronchiën en bronchioli in de luchtwegen en bevordert verbeterde luchtstroom in de longen. Rooibos thee is een luchtwegverwijder door de natuur, regelmatige consumptie van die aandoeningen aan de luchtwegen op afstand te houden.

10. Anti-kanker

De antioxidanten in de rooibos vol antimutagene eigenschappen die het DNA en cellen tegen schade beschermen en remmen de groei van kankercellen.

11. Post Workout Energy Beverage

Omdat inflammatoire in de natuur, rooibos verlicht na het sporten spierpijn. Deze kruidenthee heeft een hoge voedingswaarde. De aanwezigheid van verschillende mineralen, zoals zink, calcium, mangaan, magnesium, etc. maken Rooibos thee een zeer goede aanvulling. Nawerkingen van rooibosthee zijn vergelijkbaar met die van koffie zelfs zonder cafeïne.

13. Heal Leverziekten

Rooibos thee stimuleert de goede werking van de lever. Het helpt te revitaliseren de lever weefsels en voorkomt leververvetting.

14. Voorkomt ziekten van Parkinson en Alzheimer

Lipideperoxidatie is een proces waarbij vrije radicalen schade zenuwweefsels en hersencellen. Dit proces geleidelijk leidt tot verschillende ziekten, waaronder Alzheimer en Parkinson. Rooibos thee, als verbruikt op een dagelijkse basis, kan je lichaam te beschermen tegen dergelijke schadelijke effecten.

15. Boost Immuniteit

De kruidenthee gebrouwen uit rooibos extract zit vol met een overvloed aan mineralen die stimuleren van het immuunsysteem. Regelmatig gebruik van deze drank houdt een aantal gezondheidsproblemen op afstand en regelt de goede werking van het lichaam.

16. Gevechten HIV

Extracten van rooibos thee produceren antigeen-specifieke antilichamen. Deze antilichamen beschermen het lichaam tegen HIV die het immuunsysteem belemmert en veroorzaakt levensbedreigende ziekte, zoals AIDS.

Schoonheid Voordelen van Rooibos thee

18. Glanzend en gezond Sloten

De rooibos thee is goed af met tal van mineralen, zoals zink, koper, calcium en kalium, dat je haar te versterken en helpt het behoud van mooie strengen. De consumptie van rooibos thee op regelmatige basis vastmaakt de haargroei polyfenolen aanwezig zijn in het uw haar te verzachten en glans toe te voegen aan hen. Daarnaast ontstekingsremmende eigenschappen niet weg het probleem van roos

19. Reparaties gebruinde huid

Dit in Rooibos thee antioxidanten verbeteren de bloedsomloop die leidt tot de vorming van nieuwe cellen; dus reparatie gebruinde huid. Drink een kopje rooibos thee regelmatig voor het houden van uw huid gezond.

20. Anti-aging

De rooibos thee is rijk aan een enzym genaamd superoxide dismutase dat de generatie van gezonde cellen bevordert. Het remt het verouderingsproces en houdt uw huid jonger. Ook deze stof neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.

21. Treats Huidaandoeningen

De rooibos thee voorkomt een regelmatig acne en ook behandelt andere huidaandoeningen, zoals eczeem Het bestaat uit zink en alpha hydroxyl zuur, dat helpt uit te roeien lelijke puistjes Individuen, die elke huid gerelateerde problemen ondervindt, kan ofwel drinken rooibos afkooksel of passen de kruidenpasta op de aangedane huidoppervlakte. Beide methoden zal aanzienlijk verminderen acne en geven u een vlekkeloze huid

13 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment