Friday, January 1, 2016

17 Simple Home Remedies To Get Rid van Wasberen

Wasberen zijn de schattige harige dieren die bekend staan om hun destructieve daden. Ze zijn meestal te vinden in bosrijke gebieden. Je kunt ze ook op plaatsen met water en weelderige begroeiing. Wasberen zijn geweldig klimmers en zijn nachtdieren in de natuur. Gescheurd gordelroos, beschadigde gewassen (voornamelijk maïs en watermeloen) en lukrake tuin zijn enkele van de aanwijzingen van de invasie van deze vervelende wezens. Wasberen houden van het eten van fruit, groenten, muizen, en kan zelfs voeden zich met afval. Voordat wasberen opzetten van hun hol in uw huis, kunt u de volgende home remedies om zich te ontdoen van hen.

Home remedies voor Wasberen

1. Licht en Geluid

Wasberen zijn meestal actief tijdens de nacht en de liefde die in rustige gebieden. Dus, de beste manier om zich te ontdoen van wasberen is aan het licht van uw omgeving en de omgeving en spelen luide muziek. (1) (2) (3)

2. Fencing

Schermen is een goede remedie om wasberen weg te houden van uw huis. Omdat wasberen zijn goede klimmers, moet je een hek te installeren op een hoogte dat ze niet kunnen springen. U kunt zelfs installeren van een geëlektrificeerde hek en zet hem aan tijdens hun meest actieve uren. (4) (5) (6)

3. Mothballs

Om de invoer van wasberen af te schrikken, plaats mottenballen in uw tuin en in het huis. De geur van mottenballen is fataal voor hen. (7)

4. Gooi de Garbage

Niet opstapelen de vuilnis in uw tuin en houdt de vuilnisbakken in de buurt. Gooi de restjes en pooch zoals ze zijn waarschijnlijk de wasberen te trekken. Het wordt ook aanbevolen om sterke metalen vuilnis blikjes, die moeilijk te openen zijn te gebruiken. (8) (9) (10)

5. Verwijder de vegetatie

Wasberen zijn omnivoren en krijgen aangetrokken tot bepaalde gewassen zoals maïs en watermeloen. Voorkomen dat ze planten voor enige tijd totdat je te ontdoen van wasberen volledig; anders, niets zou ze te stoppen van het maken van de plaats een puinhoop voor u. Dek de composthoop om zich te ontdoen van wasberen op de zolder. (11)

6. Sluit de Entries

Seal alle access points met houten planken, bedraad doek of een goede kwaliteit net, om de invoer van wasberen in uw huis te voorkomen. U kunt ook de krant gebruiken voor dit doel. Leg meerdere lagen van de krant in de gecomprimeerde vorm in de spleten en gaten. (12) (13) (14) (15)

7. Ammoniak

Wasberen kunnen de geur van ammoniak niet verdragen en zou verlaten de plaats onmiddellijk Dompel 5-6 tennisballen (want zij zullen genieten van ammoniak ook) en gooi ze op de plaats waar je ze vermoedt dat om te leven.

Als alternatief kunt u ook zet een kleine schotel van ammoniak in de buurt afvalcontainer aan wasberen af te wenden. (16) (17) (18)

8. cayennepeper Solution

Maak een oplossing door het koken van cayennepeper (1 beker) en 4-5 Habanero pepers in water. Laat hem afkoelen en spuit het rond de belangrijkste ingangen of gaten waar de wasberen binnen zou kunnen komen. (19)

U kunt ook spuiten cayennepeper in de tuin en het gebruik van pinwheels om wasberen schrikken. (20) (21)

9. Trapping

Een van de waterdichte methoden van het wegwerken van wasberen is door lokken en verplaatsen ze met de hulp van een val. Wasberen raken makkelijk aangetrokken tot marshmallows en tonijn, zodat je een spoor van hen kan maken en te houden in een val. Nadat ze vast komen te zitten, kan je ze ergens ver. (22) (23)

Opmerking: Trapping is illegaal in de meeste staten zoals wasberen dragen verschillende ziekten met hen. Lokale wetten moeten worden gecontroleerd voordat u deze remedie.

10. Scary Devices

Veel apparaten kan worden gebruikt om wasberen schrikken. Schijnwerpers, radio's, sprinklers en ultrasone lawaaimakers kan goed werken om ze af te leiden. (24)

11. Predator Urine

Het is een zeer goede methode om wasberen te verwijderen. Predator urine is zeer gemakkelijk verkrijgbaar bij een aantal winkels en online sites. U kunt urine van wolven, bobcat, poema's en coyotes spuiten. Het zou wasberen leiden te denken dat een roofdier is in de buurt, en ze zullen zo snel mogelijk te ontsnappen. (25)

12. komkommer

Plant komkommer in uw tuin en grenzend aan het schermen als deze beestjes de geur van komkommers niet kunnen verdragen.

13. Cinder Blokken

Zet sintel blokken op de deksels van de afvalbakken van de wasberen weg te houden. (26)

14. Kill Them!

U mag de wasberen doden als ze te veel worden verontrustend door het vergiftigen van hun favoriete voedsel of vuilnis. U kunt zelfs gebruik maken van een pistool tegen de schadelijke dier te doden. (27) (28)

Opmerking: Zorg ervoor dat u uw lokale wetten te controleren voordat het doden van de wasberen.

15. Bedek de Waterbronnen

Wasberen houden van te leven in waterlichamen, dus zorg dat je dekking zwembad 's nachts. Zet een bedraad netwerk in de vijver zodat zij daar niet binnengaan. (29) (30)

16. Dog

Temmen een hond. Ja, wasberen bang voor grote dieren en zal uw zolder niet in te voeren als zij een hond in uw huis te vinden. (31)

Opmerking: Raccoon bijtwonden kan leiden tot breuken en overdracht van ziekten bij dieren. (32)

17. Knoflook

Knoflook fungeert als een effectief middel wasbeer thuis te verhelpen. (33)

Crush knoflook en chilipoeder elkaar en verdeel het over de grenzen van uw zolder. U kunt zelfs strooi het rond de tuin willekeurig in de buurt van de gewassen. Zij zullen geïrriteerd door de geur van knoflook te krijgen en laat uw tuin.

18. Azijn

Plaats een doek gedrenkt in azijn op levensmiddelen vallen. (34)

Wasberen haat smaak van azijn. Zij zullen weglopen op proeverij azijn.

19. Epsom zout

Maak de gemorst voedsel onmiddellijk. (37)

Regelmatig wassen van alle vuilnisbakken. (38)

Snijd overhangende takken. (39)

Dont's

Gebruik geen schadelijke chemische stoffen om wasberen doden als ze zouden worden verboden in uw land.

Controleer de lokale wetgeving voordat u de remedies te vangen en doden van de wasberen. (40)

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment