Tuesday, January 5, 2016

32 Simple Home remedies voor de behandeling van longontsteking

Longontsteking is een zeer veel voorkomende ziekte die miljoenen mensen lijden elk jaar. Het is een respiratoire ziekte veroorzaakt door een infectie van een of beide longen. Er kunnen veel oorzaken voor deze kwaal, zoals bacteriën, virussen en schimmels, en indien onbehandeld, het kan uw gezondheid te zetten in ernstig gevaar. U kunt symptomen zoals hoesten, vermoeidheid, pijn op de borst, verlies van eetlust, hoofdpijn, koorts en ontstekingen te ervaren in de longen, etc. Maar met de juiste medische behandeling, de ziekte is te genezen. Echter, sommige home remedies om zich te ontdoen van een longontsteking zijn ook beschikbaar. Het duurt 2-3 weken aan longontsteking genezen thuis.

Home remedies voor longontsteking

1. Water

Drink voldoende water om de hydratatie op peil te houden. Indrinken minstens 8 glazen water op een dagelijkse basis. Water zorgt ervoor dat uw lichaam in het roze.

2. groentesap

Drink zelfgemaakte groentesap; dit wordt beschouwd als een van de beste longontsteking huismiddeltjes. Wortelsap, bietensap, spinazie sap en andere plantaardige sappen (vooral degenen die rijk zijn aan vitamine C zijn) zijn geweldig in het stimuleren van de immuniteit en de bouw van de kracht. Ze helpen bij ontgifting en zijn geweldig voor je longen.

3. Behandeling van de Stoom

Stoominhalatie is weer een van de uitstekende remedies voor longontsteking die men kan proberen. kook gewoon water in een pot en voeg een essentiële olie, zoals tea tree of eucalyptus olie erin. Adem in de stoom en bedek je hoofd, zodat de stoom blijft zitten en niet ontsnappen. Het nemen van een stoombad is ook gunstig om te gaan met de trillingen en vermoeidheid die je voelt.

4. Sesamzaden

Een van de natuurlijke remedies die longontsteking patiënten kunnen proberen is sesamzaad verzinsel. Kook ongeveer een eetlepel elk van sesamzaad en lijnzaad in een kopje water. Zodra het wordt gekookt, zeef het mengsel en voeg een theelepel honing en een snufje zout aan. Neem dit mengsel op een dagelijkse basis.

5. Cayenne Pepper

Cayennepeper is een uitstekende behandeling voor longontsteking. Het helpt duidelijk het slijm uit de luchtwegen. Meng cayennepeper en citroen in water en drink op een regelmatige basis.

6. Knoflook

Knoflook is een natuurlijke remedie voor longontsteking bij volwassenen omdat het anti-bacteriën en antivirale eigenschappen. Het helpt omlaag brengen van de lichaamstemperatuur evenals wist het slijm uit de borst en de longen.

7. Zout Water

Gorgelen met zout water ten minste twee keer per dag zal de hoest te verdrijven en ontstoppen van de luchtwegen. Zout water direct kalmeert de geïrriteerde keel.

8. Kalium Bouillon

Kalium is gunstig voor mensen die lijden aan een longontsteking. Het herstelt het longweefsel. Gewoon een gezonde bouillon mijn mengen en koken knoflook, radijs, wortelen, selderij, peterselie en water. Zeef het. Neem dit mengsel op een dagelijkse basis.

NB - Mensen die lijden aan hartkwalen moet deze remedie te vermijden, omdat te veel kalium schadelijk is voor hun gezondheid.

9. Lemon

Citroen heeft een anti-bacteriële eigenschappen en is een uitstekende natuurlijke huis remedie voor longontsteking. Omdat het rijk aan vitamine C, vermindert de temperatuur van het lichaam en verhoogt de immuniteit. Ofwel voeg citroenrasp aan uw maaltijd of gewoon strooi er wat citroensap op uw salade.

10. Kurkuma

De antiseptische en schimmelwerende eigenschappen van kurkuma helpen bij het bestrijden bacteriën en ziektekiemen. Neem kurkuma met melk of water. U kunt ook met een beetje honing. Heeft het minstens een keer in een dag.

11. Oregano Olie

De dampen van oregano-olie verlichten van de patiënten uit de congestie en hoesten. U kunt ook mengen met water of toe te voegen aan uw dagelijkse sap om ziektekiemen te bestrijden. Met behulp van deze olie in uw keuken is ook aan te raden.

12. Black Pepper

Zwarte peper is goed voor verkoudheid en hoesten, en het heeft de kracht om zware slijm. Voeg het toe aan de kruidenmengsels of strooi het poeder in je eten, op basis van uw smaak voorkeur. Dit is een van de beste home remedies voor longontsteking hoest.

NB - Niet te veel zwarte peper nemen.

13. Mosterd

Crush enkele mosterdzaad. Meng het poeder met een beetje bloem, water, en ei. Toepassen op uw borst tot aan de zwaarte en de blokkade te verlichten.

14. Honey

Honing heeft antiseptische eigenschappen en is zeer effectief in het verlichten van het ongemak veroorzaakt door een longontsteking. Neem honing elke dag met lauw water om zich te ontdoen van de symptomen te krijgen.

15. Apple Cider Vinegar

De helende eigenschappen van ACV maken het een goede remedie voor longontsteking. Meng 1 theelepel honing en 2 eetlepels van het ACV in ½ glas warm water. Drinken gedurende de dag.

16. Onion

Geroosterde uien worden gebruikt als een remedie voor longontsteking, maar als je het niet bevalt in de geroosterde vorm, gebruiken rauwe uien. U kunt ook kiezen voor uien stroop waarvan bekend is dat de immuniteit te stimuleren.

17. Almond

Amandelen zijn vooral bekend om hun helende kracht. Ze zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en helpen genezen hoest en congestie kwesties. Het versterkt ook het zenuwstelsel en wordt beschouwd als een van de effectieve remedies voor longontsteking.

Kruidengeneesmiddelen voor Longontsteking

18. Spinazie

De gezonde voedingsstoffen van spinazie verbetering van uw uithoudingsvermogen. Omdat spinazie is rijk aan kalium bron, is het raadzaam om deze veggie toe te voegen in uw dagelijkse voeding. U kunt zelfs verbruiken in het sap vorm.

19. Aloe Vera

Aloë vera gel wordt gebruikt door veel te gaan met de huid kwalen, maar weet u dat het gunstig voor een longontsteking is ook? Het is rijk aan vitaminen en antioxidanten. Het helpt ook het vergroten van uw immuniteit natuurlijk.

20. pastinaak

Pastinaak misschien niet elke kid's favoriet, maar het is zeker een geweldige remedie voor longontsteking. Het bevat kalium, vitaminen en andere voedingsstoffen die kunnen helpen bij de behandeling longontsteking. Een dagelijkse dosis van verse pastinaak sap wordt aanbevolen.

21. Zoethout

Deze oplossing is ideaal voor het verminderen van de hoest die u zou kunnen worden lastig. Voeg de gedroogde wortels van zoethout in het water en kook gedurende ongeveer 15 minuten. Consumeer dit mengsel ten minste eenmaal per dag.

22. Pumpkin Leaf

Maak een pasta door het breken van pompoen bladeren en ze te mengen met de essentiële en therapeutische olie. Wrijf deze pasta op je ribben om direct een verlichting van de congestie te voelen.

23. Basilicumbladeren

Basilicum is een van de uitstekende kruidengeneesmiddelen voor pneumonie bij volwassenen. Het sap van de blaadjes basilicum wordt beschouwd als de beste voor het omgaan met de zware hoesten en slijm. Plet de bladeren en extract van het sap. U kunt ook honing toe te voegen aan het sap. Drink het dagelijks.

24. Mullein

Toorts is een kruid dat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen en is een uitstekende remedie voor longontsteking. Meng het met water en honing en hebben het op een dagelijkse basis.

25. terpentijnolie

Terpentijn olie zorgt voor onmiddellijke verlichting. dep Gewoon een beetje olie op je handpalm en wrijf het op je borst. Bedek het met een warme doek.

26. Kruidenthee

Er zijn verschillende kruidenthee die regelmatig hebben longontsteking op afstand te houden. Sommigen van hen zijn onder pleuritis wortel thee, vlierbloesem thee, weegbree thee, goldenseal thee en Echinacea thee.

27. Astragalus

Astragalus is een traditionele Chinese remedie voor longontsteking. Het helpt boost immuniteit. Slechts enkele weken kruid 's nachts en vervolgens toe te voegen aan het kokend water, de volgende dag. Neem een of twee eetlepels per dag.

NB - Deze remedie kan interageren met andere medicijnen, zodat een arts te raadplegen alvorens het.

28. Klein hoefblad Tea

Klein hoefblad is een van de verschillende kruiden die er zijn. U kunt het gebruiken om te helpen bij de controle van de verspreiding van de infectie. Voeg ongeveer 2 eetlepels gedroogde klein hoefblad bladeren in het water en laat het steil. Consumeer deze thee op een regelmatige basis om problemen zoals ontstekingen en vermoeidheid tegen te gaan.

29. Schisandra

Gebruik de gedroogde Schisandra fruit voor het maken van een brouwsel dat je kunt consumeren op een regelmatige basis. Voeg ongeveer 3 theelepels gedroogde Schisandra fruit in een liter water en kook. Hebben ongeveer 2-3 kopjes positieve effecten te zien. Het helpt traktatie congestie en hoesten en verhoogt de immuniteit.

30. Elecampane

Elecampane is een anti-bacteriële kruid dat uitzetting van slijm en slijm bevordert van uw luchtwegen. Het werkt wonder voor longontsteking. Om een brouwsel te bereiden, steil de wortels van het kruid in het water. Neem ongeveer een halve theelepel 3-4 keer per dag.

31. Black Cherry Bark

Maak een mengsel door simpelweg kokend gedroogde zwarte kersen schors in water en laat het geheel in het voor ongeveer 15 minuten. U kunt verbruiken ongeveer een kopje per dag en met de meeste voorkeur voor het slapen tijd, voor de effectieve resultaten.

32. Brandnetel

Deze oplossing is vooral effectief bij de behandeling van de luchtwegen. Brandnetel bladeren helpt bij het elimineren het slijm. U kunt ofwel thee of voeg het in uw soep, als per uw voorkeur.

do's

Rest is uiterst belangrijk voor patiënten die herstellen van longontsteking.

Altijd onderhouden goede hygiëne om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen.

Verhoging van de consumptie van vitamine A en C rijke voedingsmiddelen.

Blijf weg van overdreven druk en vuile plaatsen om infectie te voorkomen.

don'ts

Heeft de symptomen van longontsteking niet over het hoofd.

Gebruik geen medicatie niet nemen zonder overleg met de arts.

Gooi koude douches geen rekening bij de behandeling van de aandoening.

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment