Tuesday, January 5, 2016

26 Home Remedies te verhogen Borstgrootte

Grote borsten niet alleen symbool voor de vrouwelijkheid van een vrouw, maar ook in verband met hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Er wordt aangenomen dat een groot segment van mannen als vrouwen met grotere borsten en deze gedachte maakt veel vrouwen willen grotere borsten. Helaas, vollere of grotere borsten is gewoon een droom voor velen, dus ze zoeken voor zowel onnatuurlijk en natuurlijke borstvergroting methoden.

Het is ideaal voor u om te weten waarom je borsten zijn ofwel klein of in een onregelmatige vorm, zodat u de juiste remedie kan kiezen. De eerste reden achter kleinere borst is een slecht dieet. Als je hormonale onbalans met een geringere productie van oestrogeen in je lichaam, dan is uw borstgrootte zal ook klein zijn. Voor enkele vrouwen, kleine borst is een genetische aandoening die kunnen veranderen met de juiste oefening. Laag vetgehalte, het gebruik van gewichtsverlies pillen, emotionele problemen en onregelmatige menstruatie kan ook de reden achter kleinere borsten. Als je hard probeert om op natuurlijke wijze te stimuleren de groei van uw borst, maar het gebeurt niet, maak je geen zorgen over omdat spanning ook de groei van je borsten kunnen ophouden en stelen die aantrekkelijk charme schoonheid van uw lichaam.

Veel vrouwen spenderen een kolossale hoeveelheid geld en tijd over borstvergroting pillen, chemicaliën, en de behandeling; dit alles niet zo effectief werken als natuurlijke borstvergroting methoden. Als u op zoek bent naar een aantal geldige informatie over grootte van de borsten natuurlijk te verhogen dan zal de volgende punten voor u nuttig zijn.

Hier zijn een aantal manieren waarop u de grootte van uw borsten kan verbeteren.

Oefeningen om verhogen Borstgrootte

Oefening verhoogt niet alleen de grootte van uw borsten, maar houdt je ook gezond en sterker uit te voeren dagelijkse werk met de grootst mogelijke energie. Terwijl het doen van training, nadruk op oefeningen die meer kracht toe te voegen aan je borstspieren (de spieren zich op de borst). De volgende oefeningen toe te voegen stevigheid aan de spieren, zodat vroeg verzakking wordt vermeden.

1. Chest Press

Doe de borst drukt. Ga op je rug liggen met gebogen knieën. Uw voeten moeten plat op de vloer. Houd halter in elke hand. Duw de halters in een zodanige manier dat je handpalmen zijn omhoog en armen over je schouders. Kantel je kin in de richting van de borst, het trekken van je buikspieren in. Lager op de halters iets naar de zijkant, zodat je ellebogen zijn onder je schouders. Beweeg je schouderbladen terug en neer. Doen drie sets van 15 herhalingen regelmatig meer stevigheid toe te voegen aan de borstspieren.

2. Push-ups

Doe ten minste drie sets van push-ups in een week met minstens 15 herhalingen om de gewenste resultaten te krijgen.

3. Muur Press

Doe je armen op de muur en duw ze tegen. Buig je armen. Herhaal deze oefening minstens 5 keer regelmatig.

4. Stoel Lift

Begin met een back-up op een stabiele stoel en nu houd je voeten iets in de voorkant van je knieën en nu buigen met je armen rustend op armleuning van de stoel. Nu breng je je romp en langzaam til je je rug. Herhaal dit 10 keer per dag regelmatig.

Dieet om verhogen Borstgrootte

5. Vet

De grootte van een vrouwenborst wordt bepaald door de hoeveelheid vet in haar lichaam. Dus, probeer enkelvoudig onverzadigde vetten toe te voegen in je eten, maar ervoor zorgen dat u niet over genieten in vette etenswaren.

6. Foods Het stimuleren van de productie van oestrogeen

Afgezien van vet voedsel substanties, dieet dat oestrogeenproductie verbetert kan de groei van je borsten te vergroten. Onder meer knoflook, pompoen, split bonen, soja, rode bonen, squash en aubergine in uw maaltijden. Ook eet erwten, haver, wortelen, bieten, appels, papaya, dadels, kersen en granaatappels.

7. Radijs

Radijs kan de bloedtoevoer naar de lokale weefsels rond de borst verbeteren. Het eten ze regelmatig kunnen natuurlijk te verhogen borstgrootte sinds radijs heeft een rijke adstringerende eigenschappen in.

8. Bananen

Banaan natuurlijke spierverslapper, en het is ook rijk aan magnesium en kalium. De voedingsstoffen en mineralen in de sector bananen kan natuurlijk te verhogen borstgrootte bij vrouwen. Echter, probeer vezelig rijpe bananen te eten in plaats van het eten van vlezige bananen.

9. Homemade Smoothie

Grind ½ eetlepel lijnzaad poeder, ½ kop magere en yoghurt, 1 geschild en gesneden kiwi's, ½ geschild en in plakjes komkommer, 1 geschild en gesneden sinaasappel, 1 kop van grapefruit en 3-4 aardbeien in een blender. Drink het elke dag. Smoothies helpen om de spierdichtheid rond de taille, borst en dijen gebied.

10. Zuivelproducten

Met inbegrip van vetrijke zuivelproducten helpt ook in de borst omvang toeneemt. Daarom maak melk, kaas, boter, kaas en yoghurt een deel van uw dagelijkse voeding.

Herbal Remedies ter verbetering Borstgrootte

11. Wild Yam

Yam is welvarende in fytonutriënten die helpt bij het verhogen van de productie van oestrogeen, en verbeteren van de grootte van uw borsten.

12. Zaden van de venkel

Venkel is een kruid dat de smaak van uw voedsel toeneemt. Zijn een beetje van venkel in je 's ochtends salade om de grootte van uw borsten te vergroten.

13. Fenegriek

Dit kruid is een natuurlijk lichaam koelvloeistof die het vet te verminderen proces vertraagt de buurt van uw borsten, zodat je borsten nog groter en stevig. Het heeft ook een stof genaamd als diosgenin, die de groei van borstweefsel bij vrouwen bevordert.

14. Rode Klaver

Rode klaver heeft oestrogeen stimuleren van voedingsstoffen, met name fyto-oestrogenen, die de groei borstkanker bij vrouwen te stimuleren. Neem 2-3 rode klaver bloemen en kook ze. Nu zeef het water en drink het elke dag om betere resultaten te krijgen.

15. Dandelion Root

Drink paardebloem wortel thee per dag, en je zal de resultaten binnen een kortere tijdspanne opmerken. Paardenbloem thee moet bereid zonder toevoeging van suiker of melk zodat het niet vet in het lichaam te verhogen.

16. Pueraria Mirifica

Dit is een plantenextract dat de natuurlijke eigenschappen voor de huid toon en haargroei bij vrouwen te verbeteren heeft. Het helpt ook borstontwikkeling.

17. Saw Palmetto

Naast het genezen urineweginfecties, zag palmetto, ook helpt bij het verbeteren van borstgrootte. Consumeer dit kruid regelmatig.

18. Tarwekiemolie

Solliciteer tarwekiemolie rond uw borst en masseer gedurende 15 minuten. Dit verhoogt de bloedstroom in de borst stippellijn bevordert ook weefselgroei.

19. Marshmallow Root

Marshmallow wortel is een effectieve kruiden remedie voor het verhogen borstgrootte bij vrouwen.

20. Waterkers Leaf

Waterkers blad is rijk aan vitamine E, dat is een essentieel vitamine borsten bij vrouwen te ontwikkelen. Voeg waterkers bladeren aan kokend water. Zeef het water en drink het.

21. Gezegende Thistle

Gezegende distel neemt de grootte van de borsten door het activeren van de productie van oestrogeen. Dit kruid verhoogt ook de bloedstroom rond het borstgebied om weefselgroei te verhogen.

22. Dong Quai

Dong quai is een natuurlijke kruid dat de productie van oestrogeen bij vrouwen die helpt bij het verhogen van de grootte van de borsten op een natuurlijke manier regelt. Voor degenen die niet vollere borstomvang hebben als gevolg van hormonale onbalans, kan dit kruid borstgroei te verbeteren door het reguleren van de hormonale onbalans.

23. Oliën en maskers voor borstvergroting

Massage verhoogt de groei van borstweefsel en maakt ze voller. Massage verhoogt de bloedtoevoer naar je borst gebied. Het maakt ook de borst klaar om alle voedingsstoffen ontvangt van uw voedsel aan de omvang snel te verhogen.

24. Olijfolie

Maak gebruik van olijfolie aan je borsten te masseren. Massage met de klok mee voor 10 minuten en daarna in tegen de klok in voor nog eens 10 minuten.

25. Honey

U kunt ruwe honing toe te passen op je borst gebied, of u kunt het mengen met warme olijfolie zachtjes masseren uw borst groei te verhogen.

26. Onion Mask

Ui is een grote borstvergroting direct beschikbaar in uw keuken. Meng ui sap met honing en kurkuma en het masker toe te passen op je borst elke dag naar de zichtbare resultaten te zien. Wanneer u deze masker toe te passen, te voorkomen dat het dragen van strakke innerwear dat blokkeert luchtcirculatie.

27. Sesame Oil

Voor versteviging van de borst spieren en het vergroten van de borsten - sesamolie kan worden gebruikt. Dit is inderdaad een oude praktijk. Vrouwen kunnen masseren rond hun borst met warme sesamolie te versnellen borstontwikkeling.

do's

Draag lingerie dat maakt uw borsten voller en groter. Probeer het dragen van push up lingerie die niet alleen kan uw borsten kijken verbeterd, maar kan ook houden ze stevig met adequate ondersteuning.

Eet kip en moeren regelmatig op als het uw borstgrootte verhoogt, maar combineer je dieet met regelmatige lichaamsbeweging om overtollig vet afzettingen te voorkomen.

don'ts

Terwijl het proberen hard om borsten te vergroten, volledig te vermijden suikerhoudende dranken, cafeïne, en chocolade, omdat de cafeïne de productie van oestrogeen in je lichaam kan verminderen.

Gebruik geen gewichtsverlies pillen om gewicht te verliezen sneller. Deze pillen zijn in staat gevolgen heeft voor uw borstgrootte en soms, kan gewichtsverlies pillen helemaal ophouden de borstontwikkeling bij vrouwen.

Vermijd het dragen van strakke innerlijke kledingstukken die de luchtstroom in uw huid kan verstoren waardoor opmerkelijke verschillen in borstgroei. Verwijder je innerlijke kledingstukken tijdens het slapen

sumone plss ANSA me !!!

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment