Tuesday, January 5, 2016

18 Beneficial Home Remedies To Get Rid Of Keratosis Pilaris

Algemeen bekend als kippenvel ", lichen pilaris" of folliculaire keratose ", keratose pilaris is een erfelijke huidaandoening die wordt gekenmerkt door kleine, acne-achtige hobbels die op de wangen, billen, dijen, benen of bovenarmen kunnen verschijnen. Deze kunnen hard, droog of ruw zijn. Belangrijke reden van deze aandoening is de overmatige depositie van keratine in de haarzakjes. Deze huid aandoening kan voorkomen bij mensen van alle leeftijdsgroepen, maar komt vaker voor bij vrouwen met overgewicht, met name tijdens de zwangerschap, bevalling en de puberteit. Het maakt de huid droog, fragmentarisch, jeukende en verkleurd. Het wordt vaak genezen door zelf met de leeftijd en is niet besmettelijk. Er is geen behandeling beschikbaar voor deze huidinfectie, maar natuurlijke geneeswijzen zijn zeer nuttig bij het verstrekken van verlichting van de symptomen. In dit artikel, zult u leren kennen een aantal eenvoudige huismiddeltjes om zich te ontdoen van keratose pilaris krijgen.

Home remedies voor Keratosis Pilaris

1. Havermout

Havermout helpt kalmeren de droge, jeukende en schilferige huid. Maak een pasta van gemalen havermout en water en toe te passen over het getroffen gebied. Laat het gedurende 15 minuten en dan afspoelen met koud water. Dit proces moet dagelijks minimaal drie keer per week worden herhaald of om de symptomen van keratosis pilaris verlichten.

Als alternatief voegen havermout poeder aan uw bad. Dompel jezelf onder in het. Verblijf in het bad voor minstens 15-20 minuten. baden vervolgens met het verse water. Dit proces moet tweemaal per week worden herhaald of vereist. Het zal de dode huidcellen te verwijderen evenals vermindering van de droogte, jeuk en bobbeligheid van de huid.

2. Baking Soda

Zuiveringszout werkt als een uitstekende exfoliant. Het verwijdert de dode huidcellen en opent de verstopte poriën. Maak een pasta van zuiveringszout en water. Schrob deze pasta op uw huid voor een paar minuten en dan was het af met koud water. Deze oplossing moet regelmatig worden gebruikt om zich te ontdoen van de vervelende hobbels resulteerde als gevolg van keratose pilaris.

3. suiker

Neem 2 eetlepels elk van kristalsuiker en zure room en meng ze goed. Breng het als een gezichtsmasker, masseren van een in cirkelvormige beweging. Regelmatig gebruik van deze remedie zal helpen bij de behandeling keratose pilaris.

Als alternatief, meng wat suiker en olijfolie en wrijf het over het getroffen gebied. Laat het voor 15-20 minuten en was het vervolgens af met lauw water. Het zal de huid hydrateren en vermindering van de ongelijke structuur van de huid.

4. Yoghurt

Solliciteer yoghurt direct boven het getroffen gebied en laat het drogen. Was het uit na 15 minuten. Herhaal dit proces tweemaal daags gedurende enkele weken om de infectie volledig genezen. Yoghurt heeft melkzuur de overmaat vorming van keratine voorkomt. Het werkt als een natuurlijke moisturizer voor de huid.

5. Epsom Salt

Meng 1 kop Epsom zout in bad water en genieten van jezelf in. Blijf daar voor ten minste 20 minuten en neem dan een bad met vers water. Pat jezelf droog en een aantal moisturizer toe te passen.

Als alternatief, meng sommige Epsom zout en olijfolie en wrijf het getroffen gebied met deze pasta. Laat het gedurende 15 minuten. Tot slot, afspoelen met koud water. Dit voorkomt zwelling, jeuk en ontsteking.

6. Olijfolie

Masseer de aangetaste huid met olijfolie elke avond, voor het slapen gaan. De aanwezigheid van vitamine E in olijfolie zal de droogheid van de huid.

Als alternatief, meng wat olijfolie, suiker en honing aan een natuurlijke scrub te maken. Breng het op de huid in cirkelvormige bewegingen en laat het 5-10 minuten. dan was het af met lauw water. Het zal diep hydrateren uw huid.

7. Milk Bath

Het melkzuur in melk verschaft voeding aan de huid en helpt genezen verschillende dermale aandoeningen. Voeg een kopje melk in het bad en hebben een bad met dit water. Dit moet gedaan worden op regelmatige basis aan alle huid-gerelateerde problemen, waaronder keratose pilaris af te weren.

8. Aspirine

Aspirine is een zeer effectieve behandeling voor keratosis pilaris. Het behandelt roodheid, ontsteking en jeuk Crush enkele aspirinetabletten en meng wat water tot een gladde pasta. Breng deze pasta op het getroffen gebied. Laat het gedurende 15-20 minuten en spoel het daarna af met koud water.

9. Kokosolie

Kokosolie heeft een anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Het werkt goed voor de behandeling van keratose pilaris. Meng witte kristalsuiker, bruine suiker, honing, vanille-extract en kokosolie. Breng deze scrub in ronde cirkelvormige bewegingen naar het getroffen gebied. Laat het gedurende 5 minuten en dan afwassen met lauw water. Regelmatig gebruik van de scrub zal de huid zacht te maken; vermindering van de jeuk, zwelling, en bumpiness.

Als alternatief, mix kokosolie met appelazijn en honing. Gebruik het op het getroffen gebied en laat het gedurende 15-20 minuten. Was het af met koud water. Regelmatig gebruik van deze remedie met helpen zich te ontdoen van alle huidinfecties.

Af en toe, dan kunt u ook mengen druivenpitolie aan dit mengsel.

Of anders Breng kokosolie aan het getroffen gebied direct na het bad wanneer de huid nog vochtig. Het zal helpen behouden vocht.

U kunt onder andere kokosolie in uw dieet. Aanbevolen dosering is 2 eetlepels per dag.

10. Apple Cider Vinegar

Solliciteer appelazijn rechtstreeks aan de getroffen door keratose pilaris omgeving. Als alternatief, meng sommige appelazijn aan uw bad en een bad nemen met dit water.

Of anders, u kunt ook een eetlepel appelazijn mengen in 1 kopje water en drink het. Het zal helpen verlichten van de symptomen van de aandoening.

11. Wortelen

Wortelen zijn behulpzaam bij het verwijderen van de keratine afzettingen uit het lichaam en beletten dat de overmatige productie van keratine. Eet 2-3 wortelen dagelijks. Als alternatief, drink een glassful wortelsap, twee keer per dag.

12. Zeezout

Meng 1½ kopjes amandelolie of druivenpitolie, 1 eetlepel van grapefruit essentiële olie, en 1 kopje zeezout. Bevochtig uw huid met wat water en dan scrub deze pasta op de huid. Laat het daar voor 15-20 minuten en was het vervolgens af met lauw water. Deze procedure moet eenmaal per week worden herhaald of twee keer.

13. Exfoliating Scrub

Maak een pasta door het mengen van baking soda, zout, melk, citroensap, appelazijn en water. Breng het over het getroffen gebied en was het vervolgens af met lauw water. Deze remedie helpt bij het verbeteren van de textuur van de huid; dus het genezen van keratose pilaris infectie.

14. Oil Pulling

Olie trekken is een zeer eenvoudige maar effectieve remedie voor keratose pilaris. Meng kokosolie, olijfolie of sesamolie. Swish dit mengsel in je mond gedurende 15-20 minuten. Dan spuug het uit. Deze oplossing moet dagelijks worden gevolgd gedurende enkele weken tot de symptomen volledig te verlichten.

NB - Gebruik deze remedie voor de maaltijd en je tanden poetsen later naar de sporen van olie te verwijderen.

Kruidengeneesmiddelen voor Keratosis Pilaris

15. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een uitstekende keratose pilaris thuis te verhelpen als het helpt duidelijk de hobbels van de huid en zorgt voor nodige vocht aan de huid ook. Masseer een beetje olie op de aangetaste huid regelmatig op 15-20 dagen, om de resultaten te zien.

16. Witch Hazel

Toverhazelaar is een natuurlijke behandeling van keratose pilaris. Het helpt te genezen hobbels die worden veroorzaakt als gevolg van een droge huid of ontharing. Crush toverhazelaar verlaat samen met wat water tot een dikke pasta te vormen en toe te passen op het getroffen gebied. U kunt zelfs mengen sommige moisturizer in de pasta, het versnellen van het genezingsproces.

17. Milkweed (tuinwolfsmelk)

A-melkachtige gekleurde sap wordt verkregen op het snijden van de steel van de milkweed. Breng dit sap aan de aangetaste huid, tweemaal per dag. Dit zal helpen de ruwheid van de huid in een paar dagen. Het is een van de beste behandelingen voor keratosis pilaris.

18. Duindoorn

Maak gebruik van de olie van dit kruid of verpletteren de bladeren en maken een pasta van te maken door het toevoegen van een beetje water. Breng het over het getroffen gebied en laat het 5-10 minuten. dan was het af met lauw water. Deze remedie is een prachtig keratose pilaris behandeling.

do's

Onder meer fruit rijk aan vitamine A, C en E in uw dieet, zoals papaya, groene bladgroenten, wortelen, lever, eieren, aardbeien, druiven, pompoen, tomaat, etc. Ook zijn onder andere koud water vis (zoals zalm, tonijn en makreel) , visolie, lijnzaad, walnoten, enz., zoals ze zijn rijk aan omega-3 en 6 vetzuren en helpen genezen keratose pilaris snel.

Toepassen antiseptische crèmes die alfa-hydroxyzuren, glycolzuur en melkzuur bevatten. Het helpt verminderen van de extra keratine van de huid.

Heeft u een wandeling in de ochtendzon.

Houden de huid gehydrateerd.

Regelmatig wassen van het getroffen gebied met een antiseptische zeep en water.

Maak gebruik van een zachte scrub, loofah of washandje om de huid te exfoliëren.

Maak gebruik van zachte washandje of handdoek om pat droog uw huid.

Maak gebruik van de luchtbevochtiger om vocht toe te voegen aan de lucht in de woning.

Draag schone en zweet-vrij kleren. Geen sporen van wasmiddel moet worden overgelaten in de kleren.

don'ts

Vermijd het uitgaan in extreme droge of extreem koud weer.

Vermijd gebruik van lotions en zepen die natriumlaurylsulfaat, parabenen of dimethicon en kunstmatige geurstoffen bevatten.

Heeft niet een douche te nemen met de extreme warm water omdat dit de voorwaarde zou kunnen verergeren.

Vermijd het schrobben van de huid met extreme druk.

Laat de bulten over de huid niet beschadigen.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

13 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment